IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Какви 4.9% ? От Май 2022 досега поне 25% сме надолу. Ламбо дето се надсмиваше над Laconic относно кога бил пика,.. Точно Април -Май 2022 беше, оттогава сме все надолу.
    .
    Странна бригада сте се събрали тук кефите ме

Купилият миналата година, но все още не отдаващ под наем се кефи че е купил на върха на пазара и че той пада без да получава приходи

А продалият миналата година щото не можел да отдава се кефи че е продал на върха на пазара

Явно едни от двамата е сбъркал, но това не им пречи взаимно да се радват на "спада"

Ей магнит е и тази тема магнит

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

тия дето чакат по 40% спад от 6 години и смениха по 6 ника
      Доколкото разбирам само ти си с нов ник. Или бъркам ? Абе Левчо къде е ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение

Щото предположенията им са тотално погрешни и са обречени на провал! След това се крият като мишки, защото нямат чест и достойнство да си признаят, че са сгрешили! Повдигачите масово са с нови никове и продължават със същите глупави прогнози, но благодарение на нас аудиторията вече вижда това!
        Доказателствата вече валят и потвърждават нашата правота!
        Звездите се нареждат!
        Да 6 години непрекъснато грешни прогнози ние очакваме по 10% ръст на година, а то се окаже 20% ръст

Ето публично се разкайвам за грешните си прогнози на тия дето чакат по 40% спад от 6 години и смениха по 6 ника
        Last edited by 6000; 07.03.2023, 11:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение

+ ясно изразено фалшиво дъно на графиката като по учебник
          Абе пепел ти на езика, 30% надолу , стига толкова. Аре да се свършва вече.На мен не ми дреме защото ми е за живеене, но като падат къщите всичко отива в киреча. Ясно се вижда обаче как цените бяха тръгнали леко надолу 2019-2020 и като почнаха раздаването за Ковид се изстреляха, Та тия великите експерти дето сега се пънат че са познали нарастването на цените бият малко на кухо. Освен ако не са финансирали лабораторият в Ухан де,
          Last edited by segato; 07.03.2023, 10:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Какви 4.9% ? От Май 2022 досега поне 25% сме надолу. Ламбо дето се надсмиваше над Laconic относно кога бил пика,.. Точно Април -Май 2022 беше, оттогава сме все надолу.
            .
            + ясно изразено фалшиво дъно на графиката като по учебник

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
              Отслабващото търсене изтри 2.3 трлн. долара от стойността на жилищата в САЩ

Спадът от 4.9% през втората половина на 2022 г. е най-резкият от времето на световната финансова криза /6 март 2023 09:07

https://www.capital.bg/politika_i_ik...rln_dolara_ot/

.
              Image House-Bubble hosted in ImgBB

Коментар

• Покажи на тези хора как се прави -
                AUD RBA Interest Rate Decision (Mar) 3.60% 3.60% 3.35%

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                  Хехе,
                  Що го смени, досрамя ли те?
                  Щото предположенията им са тотално погрешни и са обречени на провал! След това се крият като мишки, защото нямат чест и достойнство да си признаят, че са сгрешили! Повдигачите масово са с нови никове и продължават със същите глупави прогнози, но благодарение на нас аудиторията вече вижда това!
                  Доказателствата вече валят и потвърждават нашата правота!
                  Звездите се нареждат!
                  Last edited by Laconic; 07.03.2023, 09:45.

Коментар

• Отслабващото търсене изтри 2.3 трлн. долара от стойността на жилищата в САЩ

Спадът от 4.9% през втората половина на 2022 г. е най-резкият от времето на световната финансова криза /6 март 2023 09:07

https://www.capital.bg/politika_i_ik...rln_dolara_ot/

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000
                      Или защо мислиш че в София ще паднат а в Карлово ще се вдигат?
                      Хехе,
                      Там, където са най-големите кредитни балони - точно там и спихването ще е най-голямо!
                      Банкерчетата ги надуват, после ги пукат и така рестартират пазара.
                      Как се изкарва кола от калта - ами с бутане назад!

п.п.
                      Ама ти верно си слаботоков!
                      Правилно си си избрал предния ник - лед осветление ли, къв беше?
                      Що го смени, досрамя ли те?

Коментар

• Подготвени ли сте?

https://www.lamansiondelasideas.com/...w-much-to-pay/
                        Предупреждение за инвеститорите в недвижими имоти – ипотечните лихви продължават да се покачват и трябва да се подготвите

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                          https://www.pariteni.bg/novini/imoti...ilishta-245455

Ха ха ха ха ....

Според Христов от тази година ФОМО ефектът при купувачите, наблюдаван през 2022 г., се пренася върху продавачите. Те са тези, които в момента се чудят "ще успеем ли да вземе тези цени", ако се покачат лихвени проценти, коментира експертът и допълни, че вече се вижда спад в броя на сделките.

Тенденцията за повишаване на лихвените проценти не се е отразила на желанието на купувачите. Но притеснението "какво ще се случи с лихвените проценти, какво ще се случи със заплатата ми и дали ще мога да покривам ежедневните си разходи" "дръпна юздите" на купувачите в края на годината, коментира експертът. По тази причина през третото тримесечие на миналата година се отчита малко повече от 15 процента спад на броя сделки, а през четвъртото тримесечие – спадът вече е над 17 на сто спрямо същия период на предходната година.
                          ФОМО ефекта при продавачите го имаше и в началото на пандемията ама много бързо се изпари и гледам сега с влажни погледи питате за цените от тогава

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

хехе не знаех, че причината да продаваш и да висиш цял ден повишител тук била, че си купил
                            аз каквото съм счел за безперспективен НИ съм продал, а това което съм купил не ми е за бърза спекула.
                            Берти нали сме се разбрали че Купил е този на който пише името в нотариалният акт

Тоя дето с пълномощно е ходил да носи документи далеч не попада в тази категория

Коментар

Берти продавам поради много простата причина че съм купувал ти що не продадеш нещо?

Ох сори забравих че това е болна тема за тебе
                              Защо не качиш обявата тук? В другите форуми, примерно автомобилните, потребителите качват първо там и често намират по-бързо купувачи, отделно като става въпрос за имот ще си спестите и брокрески комисион.

Коментар

Берти продавам поради много простата причина че съм купувал ти що не продадеш нещо?
                                Ох сори забравих че това е болна тема за тебе
                                хехе не знаех, че причината да продаваш и да висиш цял ден повишител тук била, че си купил
                                аз каквото съм счел за безперспективен НИ съм продал, а това което съм купил не ми е за бърза спекула.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X