Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
И аз да бях без жилище с две малки деца, и аз бих предпочел да купя жилище, отколкото да живея под наем. Няма нищо лошо в това.Затова напълно ги разбирам тия хора и нито им се присмивам, нито ги упреквам. Ама тия тутманици,които купуват жилища и нито живеят в тях,нито ги отдават под наем, не мога да ги уважавам.
Ти виждал ли си писмо където пише следното:
Банка еди коя си ви уведомява, че от дата еди коя си ще ви взимаме 0,5% от сумата по-сметката"?
Коментар
-
К'о стаа тука бре - десантът в Нормандия ли???
Врагове... катаклизми... драми...
Няколко бързи сметки - пък който има глава, да мисли. Ако му се заробва повече от излишното - животът си е негов, има правото да го пропилее както намери за добре! Ако иска да подари целия си трудов стаж на една банка/строител - негова воля!
Никой не е казал, че е лошо да имаш собствено. Напротив!
Просто си подбери по-внимателно момента за хапартамента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
те са ЖЕРТВИТЕ - прецаканите камилчета. Какъв враг на кой, на "инвеститорите" за наеми.
за тяхната болест няма измислена диагнозаLast edited by mirodes; 09.03.2023, 19:30.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеНе се мъчи, и аз преди няк. дни сметнах (на Миро) още по-детайлно картинката как изглежда - няколко страници по-назад е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Вкупом в тоя форум и повишители,и понижители намерихте врага-хората,които купуват жилища с ипотека, защото имат нужда от жилище, в което да живеят и да отглеждат децата си.А основната причина цените да са толкова високи е масовата покупка на жилища,в които никой не живее.Не случайно има и 250 хиляди необитаеми жилища само в София. Ако се облагат с високи данъци необитаемите жилища (както се случва в много от развитите държави по света)бързо балонът ще се спука. Ама вие търсите врага в хората, които купуват жилища, за да живеят в тях.
за тяхната болест няма измислена диагнозаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеОх, аре стига вече. 20 апартамента ? Ти самия вярваш ли си ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеНе се мъчи, и аз преди няк. дни сметнах (на Миро) още по-детайлно картинката как изглежда - няколко страници по-назад е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеП.С Аз съшо си направих труда да сметна лихвата
150к на 2.5% с 30к даунпеймент са 948 лева на месец , при 5% са 1288 лева или 340 кинта разлика , което е 36% нагоре. Това с американски калкулатор без такси. Като знам как БГ банките слагат такси за влизане и излизане от офиса и лихвения процент е обявен 2% а реалния разход сигурно е 3.5%, очаквам сметката да е и по-зле.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.youtube.com/watch?v=k8uyEIx0_r8
Гледайте гледайте -поредния брокер който НАДАВА ВОЙ че лошите медии плашат клиентелата
А тоя, в по-нормална държава, сигурно щяха да го съсипят от дела за измама. Медиите не говорят за лихвите а за ръст на продажбите и тоя очевидно си ползва straw man стратегията. После за скока на лихвата , ако скочела двойно, вноската щяла да стане от 800 на 1000 лева демек като простотиите тук, к'во са 200 лева. Къф е тоя кредит с вноска 400 евро, 70k ? Кой взима 70, аз гледам масово цени по 200-300к. Даже по кварталите са 150к. Освен това не мисля , че ако се вдигнат лихвите ше се вдигнат на 5%, по-скоро 10% . Чувам за някакви такива цифри в Чехия и Унгария ( не съм сигурен) . Като ти светне , че дори и с наместените цифри е 25% а човека вече се е стречнал максимално при теглене на кредита сметките изглеждат по-друг начин,
П.С Аз съшо си направих труда да сметна лихвата
150к на 2.5% с 30к даунпеймент са 948 лева на месец , при 5% са 1288 лева или 340 кинта разлика , което е 36% нагоре. Това с американски калкулатор без такси. Като знам как БГ банките слагат такси за влизане и излизане от офиса и лихвения процент е обявен 2% а реалния разход сигурно е 3.5%, очаквам сметката да е и по-зле.Last edited by segato; 09.03.2023, 18:57.
- 4 Харесвания
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=k8uyEIx0_r8
Гледайте гледайте -поредния брокер който НАДАВА ВОЙ че лошите медии плашат клиентелата
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениечували сме, че има разлика, но какво от това?
имаш предвид, че няма да има банк рън ли?
може и да няма ...веднага
а, бе а ти чувал ли си че и лимоня бяха инвестиционна банка
Ами това, че изобщо не предлагат депозити например, а са типичния финансов посредник.
п.п.
Тъй де - льохманите бяха инвестиц. фирма, но преди тях колко истински банки се гътнаха?
Сигурно 20-на, и то търговски........... по-малки, но точно от тоя тип, с каквито ние сме свикнали.
= = = = =
Редакция:
Тук лимончета няма да намериш.https://rb.gy/oqwjoy
Last edited by Julius_BG; 09.03.2023, 17:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Не може всички да изкарваме 15-20к на месец. Някои се радваме и на 5-10-20 наема от по 700-800лв.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
5 имота х 150 000 евра= 750 000 евра. т.е 1 500 000 лв. От тези 1.5 млн ако вадиш само някакви пари за семки (3500 лв на месец) значи хич не те слуша главата.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
бетерчо, гледай си хойновете и кой магазин е затворил в гранд мола
тая сложна материя я остави на нас
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар