IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Не си заплатка защото няма огледи и респективно няма и надник/комисион. Аз също мисля, че си потребител 20000лвЗаплата, но с друг ник! Поне имаш идентичен изказ с него.
    Празни приказки. Ако толкова искаш мога да съм заплатката ти. Ама айде по-сериозно. Ти заставаш ли зад тезата на Лаконика че лихвите ще се вдигат още много и за дълго?

Коментар

• https://m.dir.bg/business/ikonomika/...kakvo-predstoi

Гледайте Китай!

Китай е изправен пред икономически срив. Какво предстои? Икономиката буксува все повече, а проблемите на страната създават сериозни рискове и за световната икономика. Демографската криза само ще ги задълбочи

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Не знам дали си давате сметка , че проблема с SVB не е толкова банков , колкото проблем за технологичния сектор. Ако бяха оставили банката да се гътне, една камара компании си отиваха с нея. Хората се рабягват , проектите по-които работят загиват и това води до загуба на технологичното предимство на САЩ. Тук вече нишо не се произвежда, ако се загуби технологичното предимство ... до там.
        И?

Ще зарежат инфлацията заради 1 банка? (и още няколко потенциални)

Това ли ти е позицията - добре, ще видим! ;-)

п.п.
        Ще се намери кой да поеме дейността ѝ, спокойно, няма да е за първи път и никакво предимство няма да загубят.

Коментар

• Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнение

Не съм Заплатка бе не разбрали. Айде извади един спор с тая Заплатка дето си спечелил. Стига празни приказки. Показвай или изчезвай.
          Източниците ви на информация са специфични и подозрително еднакви! Днес споделих два пъти в неактуалната тема, защото първата ми публикация изчезна подозрително за всички вас, но аз я виждах! Интересен феномен!
          Заплатката изчезна, най-вероятно и ти ще го последваш!

Коментар

Не съм Заплатка бе не разбрали. Айде извади един спор с тая Заплатка дето си спечелил. Стига празни приказки. Показвай или изчезвай.
            Не си заплатка защото няма огледи и респективно няма и надник/комисион. Аз също мисля, че си потребител 20000лвЗаплата, но с друг ник! Поне имаш идентичен изказ с него.

Коментар

• относно фед и увеличенията

при безработица 3.5-3.6% ако ФЕД кажат стоп ще има ръст на инфлацията - сериозен при това.

никой не е казвал, че ще е лесно и безболезнено, но инфлация не се лекува с фреш от портокали с водка
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение

Заплатка, от споровете ни досега не си спечелил нито един и логично си смени ника. Днес отново се изложи с данните от баланса на ЕЦБ. На път си да изгубиш поредният спор и отново ще трябва да сменяш името си! Не ти ли омръзна да губиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

... но твърде малко, че да излязат данните, които да накарат Фед да спре с увеличенията !

Няма да обърнат танкера, заради няколко изпаднали пътника без спасителни жилетки! Може да пуснат някоя и друга лодка за такива като тях, но не мисли, че не са предвиждали пускането на 'банкерска кръв'...
                  То именно това ще намали апетита на останалите банки към риск и безразборно кредитиране!
                  Не знам дали си давате сметка , че проблема с SVB не е толкова банков , колкото проблем за технологичния сектор. Ако бяха оставили банката да се гътне, една камара компании си отиваха с нея. Хората се рабягват , проектите по-които работят загиват и това води до загуба на технологичното предимство на САЩ. Тук вече нишо не се произвежда, ако се загуби технологичното предимство ... до там.

Коментар

Какво ще покаже времето бе ритард. Че сега стартъпите ще си оставят парите пак на произвола на нула процента лихва, по 4 милиарда депозит на гола сметка? Вместо да ги сложат на 1-2 годишни бондове с 4-5% лихва, сега по-малко вече (защото те вече са изкупени и съответно лихвата е паднала). Това вече се случи днес. Няма какво да показва времето. ДНЕС се изкупиха всички до 2 годишни бондове. Времето щяло да покаже. Ретард.
                    Заплатка, от споровете ни досега не си спечелил нито един и логично си смени ника. Днес отново се изложи с данните от баланса на ЕЦБ. На път си да изгубиш поредният спор и отново ще трябва да сменяш името си! Не ти ли омръзна да губиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Ай да видим сега на 22.март бай ви Джером каква сурвачка ше извади?!

+0.5%...... +0.25%........... или ще е дългоочаквания "минус-нещо-си" !

По един виртуален бас! Аз залагам на +0.25% !!

п.п.
                      К'во правят тия повишители тука..... бушона им ли изгорЕ ?!? ............... ПАК !
                      А, кои повишители точно визираш, ми е интересно! Кои са те, които според теб ще глътнат студена вода? Аз лично не познавам такива, ти познаваш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

до 22-ри има много време
                        ... но твърде малко, че да излязат данните, които да накарат Фед да спре с увеличенията !

Няма да обърнат танкера, заради няколко изпаднали пътника без спасителни жилетки! Може да пуснат някоя и друга лодка за такива като тях, но не мисли, че не са предвиждали пускането на 'банкерска кръв'...
                        То именно това ще намали апетита на останалите банки към риск и безразборно кредитиране!

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение

Наивен си, както винаги, но времето отново ще ти го покаже!
                          Какво ще покаже времето бе ритард. Че сега стартъпите ще си оставят парите пак на произвола на нула процента лихва, по 4 милиарда депозит на гола сметка? Вместо да ги сложат на 1-2 годишни бондове с 4-5% лихва, сега по-малко вече (защото те вече са изкупени и съответно лихвата е паднала). Това вече се случи днес. Няма какво да показва времето. ДНЕС се изкупиха всички до 2 годишни бондове. Времето щяло да покаже. Ретард.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
                            Фед- а щял да отпусне 25 милиарда доларес по спомени срещу залог на активи( дялове в технологични дружества) защото ако банката ги продадяла на сегашните цени нямало да може да изплати депозитите, ако почне масово теглене. Вече доста икономисти се изказаха срещу това, защото казвало на банките без значение дали правите рискови инвестиции фед- а ще ви спаси
                            25 млрд за кого по напред? Нали негарантираните депозити бяха към 150 млрд?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ако средната ти е под 10К си ок

успех
                              Не съм смятал, но би трябвало да е под 10. Благодаря.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Как? Ши пускат принтера ли?
                                Фед- а щял да отпусне 25 милиарда доларес по спомени срещу залог на активи( дялове в технологични дружества) защото ако банката ги продадяла на сегашните цени нямало да може да изплати депозитите, ако почне масово теглене. Вече доста икономисти се изказаха срещу това, защото казвало на банките без значение дали правите рискови инвестиции фед- а ще ви спаси

Коментар

Working...
                                X