IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

И какво общо имат температурите с тецовете и замърсяването?
    Отказвам се.

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Гледам , че мирко и морко са се вихрили цяла нощ и този път са попиляли Германията и са почнали глобалното затоплянето. Кога свършиха с Щатите ? Егати бързаците. Май ще изкарат петилетката за 2 години ..

Няма ли здравеопазване в България бе ?
      Мирко е съученик с Гугъл и знае всичко и е компетентен по всичко. Само му задаваш тема и прави задълбочен анализ от до...
      Аз се предавам, просто не съм му на нивото.

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Гледам , че мирко и морко са се вихрили цяла нощ и този път са попиляли Германията и са почнали глобалното затоплянето. Кога свършиха с Щатите ? Егати бързаците. Май ще изкарат петилетката за 2 години ..

Няма ли психоаналитици в САЩ, та в техните кабинети да си избиваш комплексите?

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Доказаните начини замърсяват природата - факт! Знаеш ли, земеделците сеят пролетниците чак сега (вместо Март) защото почти непрестанно вали, да не говорим, че температурите са почти 10 градуса по-ниски.

Коментар

Доказаните начини замърсяват природата - факт! Знаеш ли, земеделците сеят пролетниците чак сега (вместо Март) защото почти непрестанно вали, да не говорим, че температурите са почти 10 градуса по-ниски.
            И какво общо имат температурите с тецовете и замърсяването?

Коментар

Когато стане факт няма да имам нищо против. Дотогава предлагам да разчитаме на доказаните начини за производство на ток.

Коментар

Засега е проблем съхранението, но бъди сигурен, че до 5 год ще има изгоден начин за съхраняването на произведения от ВЕИ та ток. Осен гравитационните батерии, има разбработки за евтини натриеви батерии, а колко още неща ще излязат - бедна ни е фантазията. Нещата, които преди време са се откривали и усъвършенствали ако са отнемали 50-100 години, сега същите неща стават за 1-2 год.

П.С Погледни това видео, то е направено изцяло от изкуствен интелект - без милионен бюджет, без скъпо платени актьори, оператори, монтажисти и др. Преди 5 год. можеше ли да си представиш, че това ще е възможно?

https://www.youtube.com/watch?v=ITq-mG67qiE&t=3s
                Когато стане факт няма да имам нищо против. Дотогава предлагам да разчитаме на доказаните начини за производство на ток.

Коментар

Лошо няма, ама през нощта какво правим?А потреблението е най-високо вечерно време. Когато соларките ток не произвеждат.Тия батерии са само една проекция засега. През зимата вечер се произвежда над 7 гигавата ток.Как ще се съхрани в батерии?
                  Засега е проблем съхранението, но бъди сигурен, че до 5 год ще има изгоден начин за съхраняването на произведения от ВЕИ та ток. Осен гравитационните батерии, има разбработки за евтини натриеви батерии, а колко още неща ще излязат - бедна ни е фантазията. Нещата, които преди време са се откривали и усъвършенствали ако са отнемали 50-100 години, сега същите неща стават за 1-2 год.

П.С Погледни това видео, то е направено изцяло от изкуствен интелект - без милионен бюджет, без скъпо платени актьори, оператори, монтажисти и др. Преди 5 год. можеше ли да си представиш, че това ще е възможно?

https://www.youtube.com/watch?v=ITq-mG67qiE&t=3s

Коментар

Изкукали пенсионери има навсякъде. А изброените от теб не съм забелязал да имат някаква безумна идеология. Искат референдум за еврото,което си е доста разумно и имат искания България да е по-малко обвързана с американската политика.
                    Аз не съм им привърженик, но разбирам тия,които гласуват за тях.Ама не мога да разбера тия, които гласуват държавите им да се напълнят с африканци и азиатци, да се затворят тецовете и АЕЦ, да се сменя пола на децата. Това е безумие.
                    Всички тия са патерици на гроБ, а Копейката е такъв лъжец, че цяла Варна не мое го трае. Против ваксините е, обаче неговите ора ваксинирани. Против еврото, ама неговите ора с депозити в гадни евра. Той е "За" семейството и традиционните ценности, самия той - разведен, щеше да дарява субсидията, но си купи нова къща и нова кола от магазина, а жена му получава гадни евра от Европските фондове. Незнам кои са по-големи безумци - тия дет гласуват за джендърството и арапшъните да пълнят европа с племена или тия дет гласуват за костЯ копейката.

Коментар

Не е безумие, мина им времето. Токът от веи тата в момента е 2~3 ст на киловат, като вкарат още толкоз мощности ще падне на 1~2 ст средно. За съхранението ще се ползват гравитационни батерии.
                      Лошо няма, ама през нощта какво правим?А потреблението е най-високо вечерно време. Когато соларките ток не произвеждат.Тия батерии са само една проекция засега. През зимата вечер се произвежда над 7 гигавата ток.Как ще се съхрани в батерии?
                      Last edited by mirodes; 12.05.2023, 16:48.

Коментар

Е чакай бре, още са ученици.
                        И колко време са ученици?При условие, че циганите правят деца млади,то вече трябваше да има изградена циганска интелигенция в Германия. Ама друго освен социала ,къра и строежа не знаят.
                        Ти сигурно ги сравняваш с тия лошо облечените цигани. Да по-високо им е нивото от тях и са по-добре облечени.Но пак не могат да надскочат социала, къра и строежа.
                        Last edited by mirodes; 12.05.2023, 16:20.

Коментар

Много добре осъзнават,че животът в България не е лош,но тук в култ се издига националния нихилизъм и се надпреварват кой повече ще плюе по България.
                          На нен ми е чудно друго... Значи България била много зле, намалявало населението, но не осъзнават и най-вече не оценяват факта, че България все още я има, а ако всеки така мислеше като тях нямаше да я има, т.е. не правят нещо по въпроса, примерно като останат и създадат деца или помогнат по друг начин. Хем съм бил на хубавите примери, които се дават, хем и имам възможност да отида лесно и всичко "да ми е уредено", но не искам, а те които ми разправят какво хубаво било еди-къде си, за където не се знае дали са го изживели хубавото, те си седят в България и само жлъч по какво било тук. Ама заминавайте, бре! Не ме убеждавайте какъв бил демографския прираст. Защо си мислите, че не го знам? Направил съм си моя избор! Той демографския прираст не се оправя с писане по форуми колко е зле, а с правене на деца в България.
                          Last edited by Kris_; 12.05.2023, 16:22.

Коментар

Да ве затуй си фърлят парите от терасата и вЕрват на Сайдеровци, Копейки, шкембе войовди, Варели релсата.
                            Изкукали пенсионери има навсякъде. А изброените от теб не съм забелязал да имат някаква безумна идеология. Искат референдум за еврото,което си е доста разумно и имат искания България да е по-малко обвързана с американската политика.
                            Аз не съм им привърженик, но разбирам тия,които гласуват за тях.Ама не мога да разбера тия, които гласуват държавите им да се напълнят с африканци и азиатци, да се затворят тецовете и АЕЦ, да се сменя пола на децата. Това е безумие.

Коментар

Замърсяват тецовете на Ковачки.Това е факт. Ама те отделят по-малко СО2,което ги прави привлекателни в очите на затоплистите. А тецовете Марица Изток имат сероочистки,ама са'лоши",щото отделят повече СО2.Абсолютно безумие.
                              Не е безумие, мина им времето. Токът от веи тата в момента е 2~3 ст на киловат, като вкарат още толкоз мощности ще падне на 1~2 ст средно. За съхранението ще се ползват гравитационни батерии.

Коментар

Ами защо не се развиват?Ами и те получават социални помощи и бачкат по строежите.
                                Е чакай бре, още са ученици.

Коментар

Working...
                                X