If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Разбрах.Да си ВИП клиент със златна карта е повод за гордост.
Хахаха, абе вас понижителите в какъв калъп са ви слагали, аз му пиша, че не съм я искал и даже съм избрал минималния кредитен лимит, той ми отговаря, че това било повод за гордост.
Хахахахахаха, явно в Лондон е по-евтино ....абе не е лесно да си твърдокрило с точки по гърба
еми, те като живеят в лондон, нормално е да купят там,
место да плащат квартири и да рутят цените по лондонските форуми за имотиту
нещо, с което е заета местната ни понижителска био маса
Твоята финансова култура, ще ти даде ли отговор с какво се борят централните банки, вдигайки лихвите???? Май този въпрос те застрелва от упор и само заекваш с глупости, които генерираш в мненията, лалалаладжийски
Купуват, но до определен бюджет. Нека купят в София апартамент, да видим колко от тях ще могат да го финасират без кредит? И аз имам познати, които работят в Англия (не са бачкатори, а хора със сериозни професии), които искаха да купят апартамент в София, но се отказаха и в крайна сметка си купиха в Лондон.
Имам предвид областните градове, не София. Макар че имам познати емигранти си купиха жилища в София. Ама преди години на по-ниски цени.
Забравете вече за инвестиции няма кой да купува в бг имоти за инвестиция това беше до преди година.От тук насетне нищо лесно няма да има за брокерите.
Аз ще съм най-радостен ако стане така,щото имам намерение да купя жилище,ама в момента заради гастерите цените са в небесата. И няма изгледи скоро да паднат.
Не става въпрос за села,а за апартаменти по градовете. Емигрантите купуват апартаменти като инвестиция.
Купуват, но до определен бюджет. Нека купят в София апартамент, да видим колко от тях ще могат да го финасират без кредит? И аз имам познати, които работят в Англия (не са бачкатори, а хора със сериозни професии), които искаха да купят апартамент в София, но се отказаха и в крайна сметка си купиха в Лондон.
какво му се плашите толко на кредита
в развития запад, дето тук служи за 'пример" още от студентската скамейка ги ушиват с кредит
за кредитни карти, ипотеки и лизинги, няма да говорим
Това са данни за цялата страна и за всякакъв тип сделки, като например покупка на 1 дка ЗЗ на стойност 1500лв. или някоя съборетина в дълбоката провинция на стойност 10000лв. По-голямата част от имотите в София се купуват с ипотека.
Точно това и аз го разправям, но някои колеги от форума се правят на ударени. На най- големия имотен пазар в БГ- София ипотеките са над 50% и при едно вдигане на лихвите няма как да не окажат влияние върху цената- по- скъп кредит- по- малко купувачи- по големи отстъпки от цената
Коментар