Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Явно си незапознат с този кредитен инструмент, но, ако желаеш, може да влезеш във всеки клон на ЦКБ и да се ограмотиш дали е така и дали не е, вместо фрустриран от успехите на другите, да обиждаш....ако не те изгонят от банката де. Днес бях и на басейн в Стримона, готини бели плаващи шезлонги, като бели лебеди.Добре си изкарах. Ти натопи ли краката в легена на нагрятата панелка в Дружбата?
Не ти се отразява добре пърцуцата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111
ЯвноДобре си изкарах. Ти натопи ли краката в легена на нагрятата панелка в Дружбата?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Не купуват само хора от България. В нашият град едно поне 80 процента от жилищата се купуват от гастарбайтери.
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMG2023
От пръстите ли ги изсмукваш тези фантазии?
Като се събуди бяха ли мокри чаршафите? Хайде стига с лъжите ние да не пасем трева?
77,70% били в кеш направо голям глад ви тресе.
По твоята логика, значи всички в БГ са мегабогати и криза няма и няма и да има
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
ПП. За колко ще стигне кредитния лимит на златната карта?
Друг е въпроса, че аз няма да съм на Карибите, а в собствения ми дом в Бургас, така, че такова обаждане няма да ми се наложи в следващите 50г.Last edited by Bailor; 01.07.2023, 19:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЯвно Властелинът на първака вече я е "кусал"!- за да прекръсти тъй града!
ПП Аааа, забравих да те запитам, централните банки, какво точно борят с вдигане на лехвените проценти? Май според теб борят нещо несъществуващоLast edited by Bailor; 01.07.2023, 19:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеДнес си купих черешова ракия от Кустендил.- за да прекръсти тъй града!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнениеТова са публични данни от Агенция по вписванията за 2023.Q1. Общият брой на продажбите е 44461, а на ипотеките (законови и договорни) е 9916, което е точно 22.30%.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Златна карта имат най -големите балъци.Демек ВИП клиентите. ВИП е съкратено от Временно Имали Пари.
ПП.Хвалиш се че си милионер , а пиеш мастичка.Нещо или си много стиснат или послъгваш.
ПП. За колко мастичка ще стигне кредитния лимит на златната карта?За златната, не ми дреме особено, те ми я предложиха...
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMG2023Моят съвет е никой да не купува имот в момента защото има голяма спекула.
Да се изчака да мине кредитната криза, дотогава много брокери и спекуланти ще бъдат отсяти и ще останат само читавите
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнениеЗлатна карта имат най -големите балъци.Демек ВИП клиентите. ВИП е съкратено от Временно Имали Пари.
ПП.Хвалиш се че си милионер , а пиеш мастичка.Нещо или си много стиснат или послъгваш.
ПП. За колко мастичка ще стигне кредитния лимит на златната карта?
Така не се говори на Повелителят на първака!
= = = = =
- 3 Харесвания
Коментар
-
Златна карта имат най -големите балъци.Демек ВИП клиентите. ВИП е съкратено от Временно Имали Пари.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
На мен май няма да ми издадат златната карта, за да ми се вдигне кредитния рейтинг, в два поредни месеца работодателя ми е записал заплата над 3, а в третия месец- 2,3
Май са прави да не ми я дадат тази златна карта, каква е тая смешна заплата от 2,3, та аз работя 19 години!! там
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар