IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Не купуват само хора от България. В нашият град едно поне 80 процента от жилищата се купуват от гастарбайтери.
    По селата е така, купува се без кредит със спестени от някъде пари, но в София преобладаващите сделки са с кредит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Явно си незапознат с този кредитен инструмент, но, ако желаеш, може да влезеш във всеки клон на ЦКБ и да се ограмотиш дали е така и дали не е, вместо фрустриран от успехите на другите, да обиждаш....ако не те изгонят от банката де. Днес бях и на басейн в Стримона, готини бели плаващи шезлонги, като бели лебеди. Добре си изкарах. Ти натопи ли краката в легена на нагрятата панелка в Дружбата?
      Ама да се ушиеш в кредити за успех ли го броим.

Не ти се отразява добре пърцуцата.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111

Явно
        Явно си незапознат с този кредитен инструмент, но, ако желаеш, може да влезеш във всеки клон на ЦКБ и да се ограмотиш дали е така и дали не е, вместо фрустриран от успехите на другите, да обиждаш....ако не те изгонят от банката де. Днес бях и на басейн в Стримона, готини бели плаващи шезлонги, като бели лебеди. Добре си изкарах. Ти натопи ли краката в легена на нагрятата панелка в Дружбата?

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Не купуват само хора от България. В нашият град едно поне 80 процента от жилищата се купуват от гастарбайтери.
          Недей, че ще им се подкосят краката на кандидаткупувачите от 6-8 години

Коментар

• Първоначално изпратено от AMG2023

От пръстите ли ги изсмукваш тези фантазии?
            Като се събуди бяха ли мокри чаршафите? Хайде стига с лъжите ние да не пасем трева?
            77,70% били в кеш направо голям глад ви тресе.
            По твоята логика, значи всички в БГ са мегабогати и криза няма и няма и да има

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

ПП. За колко ще стигне кредитния лимит на златната карта?
              Тя ми каза да си избера от 5 до 20 и аз си избрах 5. Но тя ми каза, че с едно обаждане винаги мога да я направя 5+5, примерно, ако съм на Карибите и нямам кеш в себе си.
              Друг е въпроса, че аз няма да съм на Карибите, а в собствения ми дом в Бургас, така, че такова обаждане няма да ми се наложи в следващите 50г.
              Last edited by Bailor; 01.07.2023, 19:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                Явно Властелинът на първака вече я е "кусал"! - за да прекръсти тъй града!
                Така се пише на македонски бе, уф че "провесУр", хахаха

ПП Аааа, забравих да те запитам, централните банки, какво точно борят с вдигане на лехвените проценти? Май според теб борят нещо несъществуващо
                Last edited by Bailor; 01.07.2023, 19:03.

Коментар

Днес си купих черешова ракия от Кустендил.
                  Явно Властелинът на първака вече я е "кусал"! - за да прекръсти тъй града!

Коментар

• Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнение
                    Това са публични данни от Агенция по вписванията за 2023.Q1. Общият брой на продажбите е 44461, а на ипотеките (законови и договорни) е 9916, което е точно 22.30%.
                    Това са данни за цялата страна и за всякакъв тип сделки, като например покупка на 1 дка ЗЗ на стойност 1500лв. или някоя съборетина в дълбоката провинция на стойност 10000лв. По-голямата част от имотите в София се купуват с ипотека.

Коментар

• Това са публични данни от Агенция по вписванията за 2023.Q1. Общият брой на продажбите е 44461, а на ипотеките (законови и договорни) е 9916, което е точно 22.30%.

Коментар

Златна карта имат най -големите балъци.Демек ВИП клиентите. ВИП е съкратено от Временно Имали Пари.

ПП.Хвалиш се че си милионер , а пиеш мастичка.Нещо или си много стиснат или послъгваш.

ПП. За колко мастичка ще стигне кредитния лимит на златната карта?
                        Днес си купих черешова ракия от Кустендил. За златната, не ми дреме особено, те ми я предложиха...

Коментар

• Първоначално изпратено от AMG2023
                          Моят съвет е никой да не купува имот в момента защото има голяма спекула.
                          Да се изчака да мине кредитната криза, дотогава много брокери и спекуланти ще бъдат отсяти и ще останат само читавите
                          Каква кредитна криза? И освен това, в България миниатюрна част от продажбите (22.30%) се осъществява с кредит, а 77.70% в кеш.

Коментар

Златна карта имат най -големите балъци.Демек ВИП клиентите. ВИП е съкратено от Временно Имали Пари.

ПП.Хвалиш се че си милионер , а пиеш мастичка.Нещо или си много стиснат или послъгваш.

Внимавай!

Така не се говори на Повелителят на първака!

= = = = =

Коментар

Това за ВИП,а си го запазвам топ е като лаф

Коментар

На мен май няма да ми издадат златната карта, за да ми се вдигне кредитния рейтинг, в два поредни месеца работодателя ми е записал заплата над 3, а в третия месец- 2,3

Май са прави да не ми я дадат тази златна карта, каква е тая смешна заплата от 2,3, та аз работя 19 години!! там

Коментар

Working...
                                X