If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В България всички плащаме безумни таксички. Те от такси печелят сигурно повече от лихви. Иначе и аз се готвя за секирата. Как ми кажат от 4 на 8 и им стоварвам 80% от оставащите и на следващите два месеца още по 10%. Една птица пролет не прави, но поне един банкер, може да запомни за назидание, че брутално двойно вдигане на лихви, може да има моментален отпор
Няма да се плашиш лордче- на банката най- важна и е печалбата. Както правилно си забелязал значителна част от нея идва от всевъзможни такси( много по- сладка е от кредитите- няма никакъв риск) Най много 1% да вдигнат през 24 година и то ако не се засече с евентуалния спад на лихвите в Европа и Северна Америка
Ирландия изпитва недостиг от 250 хил. жилища под наем, съобщи премиерът Лео Варадкар
ето, накавръчковите колеги в дъблин
са разбрали, че няма да се купува
и се борят, че няма жилища под наем
Тоест, пак ще ги цедим наемателите, и ще решаваме кой става и кой не, като им раглеждаме зъбите дали са развалени, стара практика от древния Рим. За 2000 години, нищо се е непроменило, имотните са си имотни, гащниците, не....
Това е началото, лекинко с 0.5%,после 1%,и така до годинка две отидохме на 3%,4% акциите на банките иначе как да поскъонат ?Накой трябва да плати
В България всички плащаме безумни таксички. Те от такси печелят сигурно повече от лихви. Иначе и аз се готвя за секирата. Как ми кажат от 4 на 8 и им стоварвам 80% от оставащите и на следващите два месеца още по 10%. Една птица пролет не прави, но поне един банкер, може да запомни за назидание, че брутално двойно вдигане на лихви, може да има моментален отпор
Абе, накрая се оказа, че банката е гледала да ги щади и предоговарянето било в полза на кредитополучателя, за да му се вдигне лихвата само с 0,5%. Четете докрай.
За пореден път се убеждавам, че на банките имоти не им трябват, както и на перондашите де...
Това е началото, лекинко с 0.5%,после 1%,и така до годинка две отидохме на 3%,4% акциите на банките иначе как да поскъонат ?Накой трябва да плати
Абе, накрая се оказа, че банката е гледала да ги щади и предоговарянето било в полза на кредитополучателя, за да му се вдигне лихвата само с 0,5%. Четете докрай.
За пореден път се убеждавам, че на банките имоти не им трябват, както и на перондашите де...
Здравейте. Днес кредитния ни консултант от ФИБанк е говорила с мъжа ми и му е казала, че трябва да предоговорим условията си по кредита, защото навсякъде се вдигнали лихвите и нашата се вдигала от 3% на 6%. Сега влизам в сайта и не откривам нищо по темата. Предлагат си ипотечните кредити по 2,9 - 3%. Моля, ако има някой със съвет да ми даде, че още съм в шок.
Здравейте. Днес кредитния ни консултант от ФИБанк е говорила с мъжа ми и му е казала, че трябва да предоговорим условията си по кредита, защото навсякъде се вдигнали лихвите и нашата се вдигала от 3% на 6%. Сега влизам в сайта и не откривам нищо по темата. Предлагат си ипотечните кредити по 2,9 - 3%. Моля, ако има някой със съвет да ми даде, че още съм в шок.
Нещо ме навежда на мисълта, че текста в червено ще го срещаме все по-често и по-често от членовете на другата тема за "повишението".
Аз разчитам на мнението на модератора, що се отнася до имоти. Винаги, нямащи, предизвикват имащи, гарантирано! Да се оправят в живота, имащите, няма как да им решаваме проблемите!
Никога не трябва да се бърза! Частицата ще, е частица на живота им! Всички централни банки борят инфлация, само двама дървени професУри борят дефлация, смях или плач на заледения перон!!!!
смях през сълзи, че много заледен пероня
а цените са с 47% надценени
само не трябва да се бърза излишно а търпеливо да се изчака
с живо жабе в устата
Никога не трябва да се бърза! Частицата ще, е частица на живота им! Всички централни банки борят инфлация, само двама дървени професУри борят дефлация, смях или плач на заледения перон!!!!
Коментар