Мисълта ми е, че ако някой не може да си плаща вноските и имотът му е читав, пазарът все ще го поеме, а ако се стигне до СИ, значи е калпав
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЕ, пак Държавата ще им даде, то нали затова е държава, щот' само тя може да емитира кинти.
Мисълта ми беше, че ще стане едно ударно преразпределение на имотки за сметка на 'орицата, които ще увиснат на пътя. Ама, никой не ме слушаше в 2008 за какво говоря. Както и да е, минало-заминало ....Last edited by zloblivi_podritvaniq; 13.12.2011, 13:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениеи познай пред кой ще проплачат банките за финансова помощ ако държавата реши да ги натисне в този деликатен момент за да си оправя балансите
дали ще си оправи балансите
Мисълта ми беше, че ще стане едно ударно преразпределение на имотки за сметка на 'орицата, които ще увиснат на пътя. Ама, никой не ме слушаше в 2008 за какво говоря. Както и да е, минало-заминало ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНе е чак толкоз просто според Русата ми камбана, но поздравления, че казваш "Според мен ..." <-- така е коректната форма.
Иначе според моята Руса тиква, сегментацията се вихри в пълна сила. Цели райони и региони ще бъдат обезлюдени и поради тази динамика никой не е луд да вкара и 5 кинта в пасиви, дет' Фиск-а го дебне за данъци.
П.П. Но това, което казваш, че може да наблюдаваме изсипване от страна баМките през ЧСИ-та е неизбежно, ако Държавата ги подпре да го направят заради спаднала приходна част и ще го направят.
Естествено ся ще ми се цъфне сладко бебе Онуфри и ще почне да ми обяснява как от търговска баМка Х по-високо нЕма, как са "върха на сладоледа" и че електронните пари не били баш туй дет' съм писАл
Та, имотките в БГ-стан са мъртви отдавна - Да живеят имотките!, както си беше там лафа за Краля
дали ще си оправи балансите
Коментар
-
Първоначално изпратено от tstoyanova Разгледай мнение... И всичко отново държим на братушките и Филип Киркоров!
А иначе за рашъните по морето е по принцип така - те са основните купувачи и поне докато цената на петрола се движи около 100 долара не виждам кой ще ги измести.|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнение.........
Някъде бях чел, че луксът е в адресът....
Според мене щоме се стигне до ЧСИ, имотът не става.Просто, ако ставаше, нямаше да стигне..Много е просто.
Иначе според моята Руса тиква, сегментацията се вихри в пълна сила. Цели райони и региони ще бъдат обезлюдени и поради тази динамика никой не е луд да вкара и 5 кинта в пасиви, дет' Фиск-а го дебне за данъци.
П.П. Но това, което казваш, че може да наблюдаваме изсипване от страна баМките през ЧСИ-та е неизбежно, ако Държавата ги подпре да го направят заради спаднала приходна част и ще го направят.
Естествено ся ще ми се цъфне сладко бебе Онуфри и ще почне да ми обяснява как от търговска баМка Х по-високо нЕма, как са "върха на сладоледа" и че електронните пари не били баш туй дет' съм писАл
Та, имотките в БГ-стан са мъртви отдавна - Да живеят имотките!, както си беше там лафа за Краля
Коментар
-
Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнениеНякъде бях чел, че луксът е в адресът....Точно тук е разковничето.... Луксът е в адреса. Ако ще и златен кенеф да имаш, но живееш зад двореца на децата при мангалите колко ли би ти струвал апартамента, ако тръгнеш да го продаваш....
Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнение4i40, това за комплекса, че са го рекламирали по телевизията нищо не значи.Първо тея Линдне ли беха, са големи скъпчии, аз съм им чел интервюта, където казват ние цени нема сваляме,щото сме големи тарикати.И който се е излъгал да купи при тях, нищо чудно сега да стигне до ЧСИ.
Второ е на ужасно място!
Скоро ходех да видя едни дизайнерски решения в един комплекс, който също много го рекламират - Este home and Spa, във великия квартал Изток.
Е нема такава отврат, комплексът е ПОД моста към КАТ, отгоре минава метрото ,отдолу е улица Тинтява -една от най гнусните и на 50 метра от една гнусна автогара.
Е, сега, това нещо вътре може да е със златни кранчета, да пускат реклами по 3 на час и пак да е празно.Комплексът е полупразен в момента.
Според мене щоме се стигне до ЧСИ, имотът не става.Просто, ако ставаше, нямаше да стигне..Много е просто.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнение4i40, това за комплекса, че са го рекламирали по телевизията нищо не значи.Първо тея Линдне ли беха, са големи скъпчии, аз съм им чел интервюта, където казват ние цени нема сваляме,щото сме големи тарикати.И който се е излъгал да купи при тях, нищо чудно сега да стигне до ЧСИ.
Второ е на ужасно място!
Скоро ходех да видя едни дизайнерски решения в един комплекс, който също много го рекламират - Este home and Spa, във великия квартал Изток.
Е нема такава отврат, комплексът е ПОД моста към КАТ, отгоре минава метрото ,отдолу е улица Тинтява -една от най гнусните и на 50 метра от една гнусна автогара.
Е, сега, това нещо вътре може да е със златни кранчета, да пускат реклами по 3 на час и пак да е празно.Комплексът е полупразен в момента.
Коментар
-
4i40, това за комплекса, че са го рекламирали по телевизията нищо не значи.Първо тея Линдне ли беха, са големи скъпчии, аз съм им чел интервюта, където казват ние цени нема сваляме,щото сме големи тарикати.И който се е излъгал да купи при тях, нищо чудно сега да стигне до ЧСИ.
Второ е на ужасно място!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнениеМиличка, ато пуснеш търсене за имоти в сайта на ЧСИ за Бургас,
ще видиш за какво мазало става дума.
Доста банки глътнаха морска водица с тия "имоти".
Има цели блокове за продан, не виждам как ще се изплатят тия кредити.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tstoyanova Разгледай мнениеТова според мен се отнася само за жилищните имоти, за ваканционните не мисля, че е вярно. Да не говорим, че за района на Сл. Бряг се говори за достигнати нива на продажби от 2008г.И всичко отново държим на братушките и Филип Киркоров!
ще видиш за какво мазало става дума.
Доста банки глътнаха морска водица с тия "имоти".
Има цели блокове за продан, не виждам как ще се изплатят тия кредити.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tstoyanova Разгледай мнениеТова според мен се отнася само за жилищните имоти, за ваканционните не мисля, че е вярно. Да не говорим, че за района на Сл. Бряг се говори за достигнати нива на продажби от 2008г.И всичко отново държим на братушките и Филип Киркоров!
П.П. Попрегледай каква е кризата в момента в Русия, ако те изнасилваха рускини кат' мИня, които имат хапартаменти по Моска, в баровски квартал и не могат да го продадат вече над 2 години при цена 30% под паразните нива .....
.... то тогава коментирай дали си виждала руснак на живо, па камо ли Филип Киркоров? И не са ми "братушки"! Капиш ...?
Дан' си от поредната химотна хагенция стил "Шльоковица", бря? Че дрънкаш как "братушките" изкупили БГ-то? Или се бъркам? Ърмм ...?Last edited by marandi; 13.12.2011, 02:10.
Коментар
Коментар