Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
прав си, сори, спирам
просто имам навика видя ли глупак да се прави на умен да го смазвам с всичко възможно, иначе ти се качва на главата.
не че асен е глупак, просто не е нищо повече от всеки емигрант без образование и квалификация. няма лошо, няма срамно - ама като почне вие не знаете пък аз колко съм голям и ми става смешно.
влетя тук като "мистър обвиъс" да обяснява че антибиотика е опасен в доста случаи или че фрешовете били не-полезни. ами големи хора сме все пак - едва ли някой не е прочел поне ред по тези въпроси. да беше влязъл нормално, да каже антибиотицита блабла, за соковете блабла, да му се отговори "да, мерси, наясно сме" и да приключи темата - ама не, всички са глупави само той бил умен че знаел за покачването на гликемичния индекс и за трудното усвояване на витамините във фрешовете. утре ще прочете че пълнозърнестия хляб е по-полезен от белия и сигурно пак ще влети да обяснява какъв е умен
преди време се правеше че раззбира от трейд и опшънс, ама като му зададох така 2-3 въпроса дето в уики и безплатните книги няма да ги намери и ми стана ясно колко е наясно. но тогава направих грешка да си замълча да не го излагам.
жив здрав да е, ама понякога е смешен.
иначе съм съгласен, писанията му са забавни, нека списва - все пак форума за фън главно.
Коментар