Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеЧестито заслужил инвеститоре
П.П. Бе, какъв инвеститор съм, че не мога се сетя, че па и "заслужил" - хихи
Мани ги глупостите на инвестор. Демек получих усмивка пред строя, как му се викаше в казармата
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеТаман и аз щях да питам това. Нито длъжникът може да продаде без съгласието на банката (това означава заличаване на ипотека и т.н.), нито банката може да продаде тъй като не е собственик. Банката може да поиска само СИ да го продаде и с парите да се покрият задълженията към банката.
мисля 4е в някакъв срок имаш право да продадеш имота
идеята е 4е срока е кратък а това лимитира доста силно възможностите за намиране
на купува4, а пък в такъв труден момент още повече
при това положение не можем да заключим че имот предлаган от чси е по скоро калпав
Коментар
-
Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнениеМисълта ми е, че ако някой не може да си плаща вноските и имотът му е читав, пазарът все ще го поеме, а ако се стигне до СИ, значи е калпав
Мантрата моя имот е "най-'убавия" и виж на к'ва далавера ти го давам е до време. Т.е. т'ва ще са епизодични случаи.
А, който може да го купи тоя имот с инвестиционна цел, го интересуват съвсем други параметри по сделката
П.П. Най-смешен ми е лафа кат' чуя от някой: "Ама, аз го продадах за "без пари" примерно 1500 лв. Като 1500 лв не са пари, защо не ми ги даде той на мен тогава? ( риторично )
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЕ, пак Държавата ще им даде, то нали затова е държава, щот' само тя може да емитира кинти.
Мисълта ми беше, че ще стане едно ударно преразпределение на имотки за сметка на 'орицата, които ще увиснат на пътя. Ама, никой не ме слушаше в 2008 за какво говоря. Както и да е, минало-заминало ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениекак пазарът ще го поеме преди да бъде отнет от собственика му 4рез СИ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнениеМисълта ми е, че ако някой не може да си плаща вноските и имотът му е читав, пазарът все ще го поеме, а ако се стигне до СИ, значи е калпавLast edited by zloblivi_podritvaniq; 13.12.2011, 14:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЕ, пак Държавата ще им даде, то нали затова е държава, щот' само тя може да емитира кинти.
Мисълта ми беше, че ще стане едно ударно преразпределение на имотки за сметка на 'орицата, които ще увиснат на пътя. Ама, никой не ме слушаше в 2008 за какво говоря. Както и да е, минало-заминало ....Last edited by zloblivi_podritvaniq; 13.12.2011, 14:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениеи познай пред кой ще проплачат банките за финансова помощ ако държавата реши да ги натисне в този деликатен момент за да си оправя балансите
дали ще си оправи балансите
Мисълта ми беше, че ще стане едно ударно преразпределение на имотки за сметка на 'орицата, които ще увиснат на пътя. Ама, никой не ме слушаше в 2008 за какво говоря. Както и да е, минало-заминало ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНе е чак толкоз просто според Русата ми камбана, но поздравления, че казваш "Според мен ..." <-- така е коректната форма.
Иначе според моята Руса тиква, сегментацията се вихри в пълна сила. Цели райони и региони ще бъдат обезлюдени и поради тази динамика никой не е луд да вкара и 5 кинта в пасиви, дет' Фиск-а го дебне за данъци.
П.П. Но това, което казваш, че може да наблюдаваме изсипване от страна баМките през ЧСИ-та е неизбежно, ако Държавата ги подпре да го направят заради спаднала приходна част и ще го направят.
Естествено ся ще ми се цъфне сладко бебе Онуфри и ще почне да ми обяснява как от търговска баМка Х по-високо нЕма, как са "върха на сладоледа" и че електронните пари не били баш туй дет' съм писАл
Та, имотките в БГ-стан са мъртви отдавна - Да живеят имотките!, както си беше там лафа за Краля
дали ще си оправи балансите
Коментар
-
Първоначално изпратено от tstoyanova Разгледай мнение... И всичко отново държим на братушките и Филип Киркоров!
А иначе за рашъните по морето е по принцип така - те са основните купувачи и поне докато цената на петрола се движи около 100 долара не виждам кой ще ги измести.|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
Коментар