IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
    тук сгреших
    мисля 4е в някакъв срок имаш право да продадеш имота

идеята е 4е срока е кратък а това лимитира доста силно възможностите за намиране
    на купува4, а пък в такъв труден момент още повече
    при това положение не можем да заключим че имот предлаган от чси е по скоро калпав
    Мисля, че ако си ипотекирал имот, без разрешение на този, който ти е дал ипотеката не може да продадеш. Това е стандартна клауза в договора за ипотека. Т.е. за да продадеш ипотекиран имот, банката трябва да се съгласи, въпросът е защо да се съгласи? А и как ще се продаде един имот с ипотека на този умрял пазар? Хич не виждам как.

Коментар

• ...

ако беше така офетите на СИ в световен мащаб нямаше да могат да натискат допълнително цените надолу защото са калпави и никои не ги иска

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
        Честито заслужил инвеститоре
        Ооо ... бебе Люк радвам се да те "видя"!

П.П. Бе, какъв инвеститор съм, че не мога се сетя, че па и "заслужил" - хихи

Мани ги глупостите на инвестор. Демек получих усмивка пред строя, как му се викаше в казармата

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
          Таман и аз щях да питам това. Нито длъжникът може да продаде без съгласието на банката (това означава заличаване на ипотека и т.н.), нито банката може да продаде тъй като не е собственик. Банката може да поиска само СИ да го продаде и с парите да се покрият задълженията към банката.
          тук сгреших
          мисля 4е в някакъв срок имаш право да продадеш имота

идеята е 4е срока е кратък а това лимитира доста силно възможностите за намиране
          на купува4, а пък в такъв труден момент още повече
          при това положение не можем да заключим че имот предлаган от чси е по скоро калпав

Коментар

• Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнение
            Мисълта ми е, че ако някой не може да си плаща вноските и имотът му е читав, пазарът все ще го поеме, а ако се стигне до СИ, значи е калпав
            Няма такова нещо!!

Мантрата моя имот е "най-'убавия" и виж на к'ва далавера ти го давам е до време. Т.е. т'ва ще са епизодични случаи.

А, който може да го купи тоя имот с инвестиционна цел, го интересуват съвсем други параметри по сделката

П.П. Най-смешен ми е лафа кат' чуя от някой: "Ама, аз го продадах за "без пари" примерно 1500 лв. Като 1500 лв не са пари, защо не ми ги даде той на мен тогава? ( риторично )

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Е, пак Държавата ще им даде, то нали затова е държава, щот' само тя може да емитира кинти.

Мисълта ми беше, че ще стане едно ударно преразпределение на имотки за сметка на 'орицата, които ще увиснат на пътя. Ама, никой не ме слушаше в 2008 за какво говоря. Както и да е, минало-заминало ....
              Честито заслужил инвеститоре

Коментар

как пазарът ще го поеме преди да бъде отнет от собственика му 4рез СИ?
                Таман и аз щях да питам това. Нито длъжникът може да продаде без съгласието на банката (това означава заличаване на ипотека и т.н.), нито банката може да продаде тъй като не е собственик. Банката може да поиска само СИ да го продаде и с парите да се покрият задълженията към банката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнение
                  Мисълта ми е, че ако някой не може да си плаща вноските и имотът му е читав, пазарът все ще го поеме, а ако се стигне до СИ, значи е калпав
                  ...
                  Last edited by zloblivi_podritvaniq; 13.12.2011, 14:53.

Коментар

• Мисълта ми е, че ако някой не може да си плаща вноските и имотът му е читав, пазарът все ще го поеме, а ако се стигне до СИ, значи е калпав

Коментар

Е, пак Държавата ще им даде, то нали затова е държава, щот' само тя може да емитира кинти.

Мисълта ми беше, че ще стане едно ударно преразпределение на имотки за сметка на 'орицата, които ще увиснат на пътя. Ама, никой не ме слушаше в 2008 за какво говоря. Както и да е, минало-заминало ....
                      бг предприемачите за първи път преживяват балон и им трябва известно време да се осъзнаят, засега безшумно изпукскат въздух но голямото пърдене се предусеща
                      Last edited by zloblivi_podritvaniq; 13.12.2011, 14:43.

Коментар

• http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Вуйчета ако европа са срине никой няма да има кеш да купи имот. Ако имате имоти стискайте през тая криза ако не сменяйте в долари.

Коментар

и познай пред кой ще проплачат банките за финансова помощ ако държавата реши да ги натисне в този деликатен момент за да си оправя балансите
                            дали ще си оправи балансите

Коментар

Не е чак толкоз просто според Русата ми камбана, но поздравления, че казваш "Според мен ..." <-- така е коректната форма.

Иначе според моята Руса тиква, сегментацията се вихри в пълна сила. Цели райони и региони ще бъдат обезлюдени и поради тази динамика никой не е луд да вкара и 5 кинта в пасиви, дет' Фиск-а го дебне за данъци.

П.П. Но това, което казваш, че може да наблюдаваме изсипване от страна баМките през ЧСИ-та е неизбежно, ако Държавата ги подпре да го направят заради спаднала приходна част и ще го направят.

Естествено ся ще ми се цъфне сладко бебе Онуфри и ще почне да ми обяснява как от търговска баМка Х по-високо нЕма, как са "върха на сладоледа" и че електронните пари не били баш туй дет' съм писАл

Та, имотките в БГ-стан са мъртви отдавна - Да живеят имотките!, както си беше там лафа за Краля
                              и познай пред кой ще проплачат банките за финансова помощ ако държавата реши да ги натисне в този деликатен момент за да си оправя балансите
                              дали ще си оправи балансите

Коментар

• Първоначално изпратено от tstoyanova Разгледай мнение
                                ... И всичко отново държим на братушките и Филип Киркоров!
                                Ако се вярва на писанията на брокитата, то той притежава десетки апартаменти във всеки втори комплекс от Царево до Балчик
                                А иначе за рашъните по морето е по принцип така - те са основните купувачи и поне докато цената на петрола се движи около 100 долара не виждам кой ще ги измести.
                                |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                                |___________||__|___|)
                                (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

Working...
                                X