Първоначално изпратено от SPART
Разгледай мнение
Но, ако ти е допаднало там - ето ти тая дивотия дет' написах преди малко, че издивях, щот' ония не си изписаха телл-а на предаването им Полет над Г*за. Мноу' се бях ядосал и глей с к'ви глупости се занимавам по нощите - хихии
http://marandi.blog.bg/biznes/2011/12/17/.868306
П.П. Иначе си прав за всичко и явно си мислещ Човек, но в БГ-стан мащаба на пазара е малък и не си струва да правиш проекти тук, поради ограничения мащаб на българския език в цял свят и затова, отдавна съм минал при англо-говорящите, че е световен език и там повече има смисъл.
Това блог-че го поддържах кат' хоби като някой път имам свободно време, а и кофти е кат' те натисне "социалния" ангажимент, че трябва да кажеш нещо и на 'орицата, щот' са те подготвили кат' профи убиец по търговски марки и т.н. и то западни компании. Ама, да обясняваш на някого, че съм изръсил към 20 бона само по семинари, за да мога да науча нещо по различни места - кой в БГ-то ще те разбере? Тук са на фаза от УНСС-ту по-високо нЕма и т'ва е. Ама, токава политиката в момента, че ние сме прости и не ни признават кетапите и затова скастрих и Асенката един път, щот' той па понякога "пресолява" и той на тема УННС-ту и образованието. Прав е, ама нищо не може да се направи точно сега, освен ако чиляк не бърка от джоба си да ходи напред-назад, че белким е в час к'во става.
Чиърс-а дан' забрайкам!

Коментар