IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнение
    .........
    Някъде бях чел, че луксът е в адресът....
    Според мене щоме се стигне до ЧСИ, имотът не става.Просто, ако ставаше, нямаше да стигне..Много е просто.
    Не е чак толкоз просто според Русата ми камбана, но поздравления, че казваш "Според мен ..." <-- така е коректната форма.

Иначе според моята Руса тиква, сегментацията се вихри в пълна сила. Цели райони и региони ще бъдат обезлюдени и поради тази динамика никой не е луд да вкара и 5 кинта в пасиви, дет' Фиск-а го дебне за данъци.

П.П. Но това, което казваш, че може да наблюдаваме изсипване от страна баМките през ЧСИ-та е неизбежно, ако Държавата ги подпре да го направят заради спаднала приходна част и ще го направят.

Естествено ся ще ми се цъфне сладко бебе Онуфри и ще почне да ми обяснява как от търговска баМка Х по-високо нЕма, как са "върха на сладоледа" и че електронните пари не били баш туй дет' съм писАл

Та, имотките в БГ-стан са мъртви отдавна - Да живеят имотките!, както си беше там лафа за Краля

Коментар

Точно тук е разковничето.... Луксът е в адреса. Ако ще и златен кенеф да имаш, но живееш зад двореца на децата при мангалите колко ли би ти струвал апартамента, ако тръгнеш да го продаваш....
      Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

4i40, това за комплекса, че са го рекламирали по телевизията нищо не значи.Първо тея Линдне ли беха, са големи скъпчии, аз съм им чел интервюта, където казват ние цени нема сваляме,щото сме големи тарикати.И който се е излъгал да купи при тях, нищо чудно сега да стигне до ЧСИ.
        Второ е на ужасно място!
        Скоро ходех да видя едни дизайнерски решения в един комплекс, който също много го рекламират - Este home and Spa, във великия квартал Изток.
        Е нема такава отврат, комплексът е ПОД моста към КАТ, отгоре минава метрото ,отдолу е улица Тинтява -една от най гнусните и на 50 метра от една гнусна автогара.
        Е, сега, това нещо вътре може да е със златни кранчета, да пускат реклами по 3 на час и пак да е празно.Комплексът е полупразен в момента.
        Според мене щоме се стигне до ЧСИ, имотът не става.Просто, ако ставаше, нямаше да стигне..Много е просто.
        когато се стига до ЧСИ не е ли по скоро въпроса в това че някой не е могъл да си плати вноските

Коментар

4i40, това за комплекса, че са го рекламирали по телевизията нищо не значи.Първо тея Линдне ли беха, са големи скъпчии, аз съм им чел интервюта, където казват ние цени нема сваляме,щото сме големи тарикати.И който се е излъгал да купи при тях, нищо чудно сега да стигне до ЧСИ.
          Второ е на ужасно място!
          Скоро ходех да видя едни дизайнерски решения в един комплекс, който също много го рекламират - Este home and Spa, във великия квартал Изток.
          Е нема такава отврат, комплексът е ПОД моста към КАТ, отгоре минава метрото ,отдолу е улица Тинтява -една от най гнусните и на 50 метра от една гнусна автогара.
          Е, сега, това нещо вътре може да е със златни кранчета, да пускат реклами по 3 на час и пак да е празно.Комплексът е полупразен в момента.
          има логика

Коментар

• 4i40, това за комплекса, че са го рекламирали по телевизията нищо не значи.Първо тея Линдне ли беха, са големи скъпчии, аз съм им чел интервюта, където казват ние цени нема сваляме,щото сме големи тарикати.И който се е излъгал да купи при тях, нищо чудно сега да стигне до ЧСИ.
            Второ е на ужасно място!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнение
              Миличка, ато пуснеш търсене за имоти в сайта на ЧСИ за Бургас,
              ще видиш за какво мазало става дума.
              Доста банки глътнаха морска водица с тия "имоти".
              Има цели блокове за продан, не виждам как ще се изплатят тия кредити.
              В София са 600 имота, в Бургас 250 и има супер изгодни оферти....Софийските ЧСИ държат все още високи цените(500-700 лв на м2). Напролет предлагането ще се вдигне и цените ще паднат доста....Мое мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от tstoyanova Разгледай мнение
                Това според мен се отнася само за жилищните имоти, за ваканционните не мисля, че е вярно. Да не говорим, че за района на Сл. Бряг се говори за достигнати нива на продажби от 2008г. И всичко отново държим на братушките и Филип Киркоров!
                Миличка, ато пуснеш търсене за имоти в сайта на ЧСИ за Бургас,
                ще видиш за какво мазало става дума.
                Доста банки глътнаха морска водица с тия "имоти".
                Има цели блокове за продан, не виждам как ще се изплатят тия кредити.

Коментар

Това според мен се отнася само за жилищните имоти, за ваканционните не мисля, че е вярно. Да не говорим, че за района на Сл. Бряг се говори за достигнати нива на продажби от 2008г. И всичко отново държим на братушките и Филип Киркоров!
                  Миличка, кефиш ме и шти звънна

П.П. Попрегледай каква е кризата в момента в Русия, ако те изнасилваха рускини кат' мИня, които имат хапартаменти по Моска, в баровски квартал и не могат да го продадат вече над 2 години при цена 30% под паразните нива .....

.... то тогава коментирай дали си виждала руснак на живо, па камо ли Филип Киркоров? И не са ми "братушки"! Капиш ...?

Дан' си от поредната химотна хагенция стил "Шльоковица", бря? Че дрънкаш как "братушките" изкупили БГ-то? Или се бъркам? Ърмм ...?
                  Last edited by marandi; 13.12.2011, 03:10.

Коментар

• Гледам обявите при ЧСИ и чета :

....кв. Кръстова вада, ул. Асен Йорданов № 17, комплекс „София Гардънс“ сграда F.....

Тия не ли ги рекламираха по телевизията..... Супер сграда в полите на Витоша, на 2 апартамента, по една адреналинка..

Коментар

Ако искаш да кажеш, че 10% спад е само за София, а на другите места в страната е повече съм съгласен. Преди месец минах през слънчев бряг и несебър и по половината балкони вместо пране висяха транспаранти "Продава се". Много подтискаща гледка беше...

Коментар

• Това според мен се отнася само за жилищните имоти, за ваканционните не мисля, че е вярно. Да не говорим, че за района на Сл. Бряг се говори за достигнати нива на продажби от 2008г. И всичко отново държим на братушките и Филип Киркоров!

Коментар

• България пак е втора по спад на цените на жилищата през третото тримесечие

http://www.investor.bg/news/article/127033/122.html

Брей, к'во говорихме, к'ва стана тя!

Уж затопляне на пазара, уж раздвижване, уж ин витро щяха да му правят, а то пак надолу с 10%

Преди малко по новините дадоха една мома - брокер, която каза, че сега бил момента за купуване ... тази мантра от 3 години я пеят...

Коментар

• Хи хи хи,

как само изпреварих статиите на Инвестора!

Анализатори: Пазарът на имоти в България ще продължава да пада и през 2012 г.

http://www.investor.bg/news/article/127036/122.html

И един цитат за благите/крайно нагли брокери:

Испанските власти разследват бившия шеф на британската компания за имоти MacAnthony Realty International (MRI) – Дара МакАнтъни.

Над 50 британски и ирландски инвеститори ще дадат показания в съда в Марабея по делото срещу МакАнтъни, който е разследван за измами с доставки на мебели за стотици хиляди евро.

През годините на бума същият бизнесмен твърдеше и, че цените на имотите в Банско се повишават с до 30% на година и, че компанията му продава по един имот на "всеки 43 минути".

Брей, кога ли и българските власти ще решат да разследват наглите български брокери?

Коментар

• След нова година се очаква спад на цените на НИ поне с 30-40%!

Така че умната, който успее да продаде сега успял, който не - да духа супата!

Коментар

• Данни на БНБ общо за потребителски и жилищни кредити на стойност над 10 хиляди лв. на домакинствата:
                                1)
                                - в края на 2005г. бяха 125,313 кредита на стойност 3,791,754 хил. лв.
                                2)
                                - в края на 2008г. бяха 353,303 кредита на стойност 13,068,449 хил. лв.
                                За три години има повишение от над 9.27 милиарда лв.
                                3)
                                - в края на септември 2011г. бяха 383,721 кредита на стойност 14,281,039 хил. лв.
                                За 2 години и 9 месеца има повишение с по-малко от 1.22 милиарда лв.

http://www.bnb.bg/Statistics/index.htm

Коментар

Working...
                                X