IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• marandi,има и капково напояване,при което ти трябва малък дебит и налягане не повече от атмосфера и половина.Първоначална инвестиция около 300-500 лева (за място около 500 кв.м.) и някой да ти го направи.Няма голяма философия (според мен де),а резултата е,че през цялото лято няма да се занимаваш с поливане,а ,,само'' с плевене.

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
      нещо лошо ли има в това да гледаш какво ядеш? качеството на храната е под всякаква критика - ако имаш двор е грехота да не си боцнеш 5 корена домати поне. на 25 м2 градинка човек може да произвежда достатъчно зеленчук за да си подсигури лятото поне - няколко корена домати, няколко краставици, тук таме чушка. за 15 ст на яйце всяка една селска баба ще те снабдява със сутришни яйца. за левче може и с домашна лютеница да се уредиш.
      на малко над 30 съм, мотика съм хващал последно като бях студент, но хляба сам си го правя - става за 1 минута - купуваш една фурна за хляб (прилича на фритюрник) и една ел везна - в машината слагаш само продуктите и тя си ги прави - след 2-2.5 часа ядеш домашен хляб. трудно ли е за гражданята - ми не е. така ще разбереш и какви боклуци ядем с името "хляб". за 300-350 лева може да се сдобиеш с домашно прасе - заклано и разфасовано. за някой и друг лев може и надениците да ти направят. трудно ли е - ми не е - и пръста си няма да мръднеш, но ще ядеш "органик".

слушайте бате пешо какво ви говори, щото след 5-10г кога трябва да плащате по 20-30 лева за кило органик домати друго ще приказвате, ама малко ще е късно...
      За хумора по-голЕма шматка от мИня нЕма - спокич
      ------------------------------
      Като цяло е вярно т'ва дет' го пишеш само си пропуснал, че ти требва и собствен кладенец и че краставици и домат за скромните 25 квадратя някой тряя ходи ги полива през ден, че и всеки ден, щот' 'ноу вода "пият". При пипера не е така ( зависи от годината )

Отделно пак зависи дали кладенеца ще има достатъчно вода, щот' Русата ми особа хапва тия неща и се радва на този лукс, за който хортуваш и то с удоволствие всяка година, ама за 1 декър с къща в малък град ( демек село ), водата едва стига и то при нормална годинка, а не "сушева". Демек трябва ти и едно "тамогочи", 'шот аз т'ва лято веднъж ми се наложи да ходя и аз да поливам и да местя маркучи по редовете и да нося кофите за "гнездата" на краставиците, щот' зависи и как ти е наклона. Та кат' виден ахмак се справих и отидоха час и половина поливане. Кат' смяташ, че до кладеница има корито, с около 5 тона капацитет кат' се напълни с помпата от кладеница за няма и час ти свършва водата за няма и 50 квадратЯ. После тряя чакаш кладеница да се напълни пак, а то се полива само вечер. Та, на приказки е лесно
      -------------------------------------------------
      П.П. Иначе си прав, нема по-голям кеф от ноемврийско/декемврийските домати, дет' ги береш зелени, преди да оскубеш "мегданЯ" и после да ги сложиш в касетки да си зреят сами на зимното слънце.

Точно тия домати са ми най-вкусните ( може би защото "свършват" ) и да е психология? Не знам, ама си е яко доста, особено с 2-но дестилирана домашна ракойка и само ми дай пилонЯ да видиш к'во ста'а? То, май аз затова и не изтрезнявам ....
      ------------------------------------------------------------------
      П.П.П. План Б, дано па си нЕкой баровец и да си житкаш с питейна вода за поливане и да не те бърка, че се ръсят по над 10 тона вода на ден за няма и 400 квадрата разсади. Знам ли те ...? - хихи
      Last edited by marandi; 16.12.2011, 07:20.

Коментар

• нещо лошо ли има в това да гледаш какво ядеш? качеството на храната е под всякаква критика - ако имаш двор е грехота да не си боцнеш 5 корена домати поне. на 25 м2 градинка човек може да произвежда достатъчно зеленчук за да си подсигури лятото поне - няколко корена домати, няколко краставици, тук таме чушка. за 15 ст на яйце всяка една селска баба ще те снабдява със сутришни яйца. за левче може и с домашна лютеница да се уредиш.
        на малко над 30 съм, мотика съм хващал последно като бях студент, но хляба сам си го правя - става за 1 минута - купуваш една фурна за хляб (прилича на фритюрник) и една ел везна - в машината слагаш само продуктите и тя си ги прави - след 2-2.5 часа ядеш домашен хляб. трудно ли е за гражданята - ми не е. така ще разбереш и какви боклуци ядем с името "хляб". за 300-350 лева може да се сдобиеш с домашно прасе - заклано и разфасовано. за някой и друг лев може и надениците да ти направят. трудно ли е - ми не е - и пръста си няма да мръднеш, но ще ядеш "органик".

слушайте бате пешо какво ви говори, щото след 5-10г кога трябва да плащате по 20-30 лева за кило органик домати друго ще приказвате, ама малко ще е късно...

Коментар

• [QUOTE=MarginCall;1059187396]
          Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение

Аналгин купуваш ли си или ходиш да гризеш кора от плачещите върби? Сигурно и шампоан не ползваш, а направо с шепите хума гребеш. А дрехи купуваш ли или се намяташ с овчата кожа и ходиш из къра.
          Каква точно ти е теорията? То ясно, че като живееш на село и сам си правиш храната те устройва. Както водопроводчика сам си поправя душа. Както шивачът сам си кърпи дрехите. Както монтьора сам си сменя маслото. И какво от това?
          Ако всеки вземе да убеждава околните как трябва сами да си произвеждат това, което той прави - къде ще му дойде краят?

Всеки решава какъв живот е най-добър за него. Няма "най-правилен" начин.
          Представяш ли си, всеки да си произвежда всичко сам , ще се върнеме най-малко 500 години назад А ако започнем да си правиме сами и мотиките и лопатите, направо в бронзовата епоха

Коментар

• Къде се изгуби Лендлорда с коефицент на интелигентност 31
            Да не го пратиха ЧСИ някъде на принудителен труд, да плаща ипотеката

Коментар

• радвам се че носиш на майтап
              наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                2011.12.15 21:15:40 *Bloomberg:IMF approves additional 1.1bln fund to pay for marandi's 2012 analyse.

2011.12.15 21:16:00 *Bloomberg:Finansials gain rapidly. DAX up 11%.

2011.12.15 21:16:30 *Bloomberg:Merkel announce end of the crisis. Markets celebrate marandi's deal.

айдееее, свърши се! имотята ъп, пазарите ъп, наздраве!
                Хихи

Чиърс, верно, че ходих до магазинЯ за 1 бирка да си взема

Коментар

• 2011.12.15 21:15:40 *Bloomberg:IMF approves additional 1.1bln fund to pay for marandi's 2012 analyse.

2011.12.15 21:16:00 *Bloomberg:Finansials gain rapidly. DAX up 11%.

2011.12.15 21:16:30 *Bloomberg:Merkel announce end of the crisis. Markets celebrate marandi's deal.

айдееее, свърши се! имотята ъп, пазарите ъп, наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от toto Разгледай мнение
                    Бат ма(н)ранди, кажи какво ще става през 2012. И аз имам разни преположения и инфо, но знам че твоето е повече? Цяла планина се държи в гардероба, ама защо никой не отваря гардероба е въпроса?
                    Ърмм ...

ако ме питаш кат' конкретни числа да ти дам или данни по региони и средно за БГ-то не съм ги смятал, щот' нЕма кой да ми ги плати, че да ги правя, както ви го правех последните 2-3 години

Преди 2-3 години бях коментирал мисля в блога си, че до 5-10 години няма да се въстановят достигнатите нива от 2008 г. при имотЯта.
                    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                    П.П. Единствено през 2012 г. ясно ще се очертае бул-трапа в тренда при имотките в БГ-стан, за който бях писал, че учудващо и за мен се появи за първо тримесечие. на тази година. Но аз за този бултрап предупредих още в края на 2010 г. пак блог-а си май, че беше.
                    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
                    Но по принцип аз каквото и да напиша, всичко ми се мята отгоре и вече съм уморен да казвам да се изчака малко и да се види дали това, което съм казал ще се случи. А, не постоянно да обяснявам, че нямам сестра на Цульо и Пульо и за 3 години в тоя форум се уморих от лични нападки, дет' ми се "изредиха" над 300 ник-а отгоре само да ме храцат.

П.П.П. Демек от 3 години съм хем педал, хем курвар, хем алкохолик, хем тъпанар и т.н. к'вот се сетиш. Никовете вече ги няма, ама уморително ми е да се ядосвам.

Кат' съберат някой левец и ми дадат, ще им казвам какво ще става с имотЯта в БГ-то, но баМките не могат да си го позволят да платят тия анализи, които ви правих фрии., щот' и те се прайкат на тарикати и затова и баМките са на тоя хал. За баМките 2012 година ще е 'ноу "интересна" годинка, по-точно за персонала им

Та, през 2008 г. затова се регистрирах в тоя форум да "охладя" малко еуфорията през нея година и да предупредя за обръщането на тренд-а през 3-то тримесечие на нея година и да не се охълцат 'орицата с кредити.

Благодарили са ми доста за това мое деяние, за което и аз им Благодаря, че са ме чели и може би съм им бил полезен. Де, да знам ...

Вече не ми представляват интерес имотЯта и бегло следя тенденциите, в частност и в БГ-стан

Поздрави!
                    Last edited by marandi; 15.12.2011, 21:57.

Коментар

• Ето тук как и демографската криза започва да фучи и ще усилва движението на цените надолу :
                      http://marica.bg/show.php?id=71959
                      Нечувано! 3200 свободни квартири в Пловдив
                      След няколко месеца очаквам доста от тях да минат на страната на продавачите!
                      Пък и банките да видим какво ще правят с лошите ипотеки! Интересно става, докога ще устискат "подпирачите" на пазара.

Коментар

• Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от assfucker_1 Разгледай мнение
                          Левскар4ето нали ти бяха скапи хапартаментите вапреки добрия ти доход

Да не са ти увели4или заплатата
                          Не е задължително човек да е гладен, за да разглежда менюто А ако изпадне нещо подходящо и на добра цена, защо да не купя.
                          Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

• Левскар4ето нали ти бяха скапи хапартаментите вапреки добрия ти доход

Да не са ти увели4или заплатата

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                              Дори мога да позная какво ще пишат брокитата след 3 месеца:

"Това е най-удачния момент за покупка на жилище. Оттук нататък цените ще растат, защото депозитите растат! Има съживяване на пазара. Запитванията са се увеличили и има реални огледи. И т.н."

Да не си помислиш, че съм ясновидец?
                              Оня ден бях на оглед. Точ в точ същите неща ми сподели брокито
                              Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

• Дори мога да позная какво ще пишат брокитата след 3 месеца:

"Това е най-удачния момент за покупка на жилище. Оттук нататък цените ще растат, защото депозитите растат! Има съживяване на пазара. Запитванията са се увеличили и има реални огледи. И т.н."

Да не си помислиш, че съм ясновидец?

Коментар

Working...
                                X