Преди 30-40 години, хората, които са населявали блоковете, не само в крайните квартали, а и в центровете на по-големите градове са били в активна възраст- м/у 25-45г. Съседите заедно са остарявали. Имало е и дифузия на "външни" елементи, които понякога са с по-добър статус от този на съседите си ако е добра локацията. Та мисълта ми е, че не само панелните комплекси са населени с хора в недобро финансово състояние, а и тези- в централните части особено ако няма прилив на съседи в активна възраст и с добри доходи.
Доста занемарени блокове има и в центъра на Варна. Да не говорим за мирзмата на кисело зеле и яхния, която се е просмукала като че ли в стените.
п.п.Имам няколко съседи- софиянци, от които посмъртно не мога да събера такса за поддържане на общите части-ползвали само 2 месеца в годината жилището.
Доста занемарени блокове има и в центъра на Варна. Да не говорим за мирзмата на кисело зеле и яхния, която се е просмукала като че ли в стените.
п.п.Имам няколко съседи- софиянци, от които посмъртно не мога да събера такса за поддържане на общите части-ползвали само 2 месеца в годината жилището.

Коментар