Първоначално изпратено от cool_alyn
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Вабо пич, тая как от аватара ли я чукаш, докато пишеш тука, че правиш толкова правописни грешки?
или отвътре ли ти идва?
4 правописни грешки на първо четене
аз съм от тия програмисти с почти 3000 лв заплата - ама едно да ти кажа:
някой ден ще ми се наложи да разхождам щерката и ще има на улицата конски а и други лайна и ще ме пита какво е това?
Това не е въпрос за 3000, за 30 000, не е въпрос дори за 100 000 евро.
Та да ти кажа - не е въпроса само до заплата - а също така и до хора, среда, обстановка и т.н.
ДоналД си го е казал момчето - който има акъл, ще отиде на място, където се чувства спокойно и добре.
а бедните винаги ще го духат.
Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнениена глупави ли се правите......в софия ще има панелки и за 100 евро......ще има и балъци ,които са тъпи и необразовани и не чрез професия,за която много се учи са искарали пари ,а чрез наследсврен имот от дядо и кат нищо някой ще ги излъгондри да дадат и 1000 евро /м2 за панелка
ще има ново строителство за 200 евро/м2 това без озеленяване пред блока и асфалтови улици
ще има ново строителство и за 1000 евро/м2 с хубаво инфраструктура има кой да ги дава -програмистите и още няколко професии
криза има само за ниско образованите...справка имам познати програмисти и т.н. с по 3000 лева на месец доход.......ко се карата не може в един град всичко да е една цена на м2 и какво е това цена на м2....еми то има стаи по 2,60 м високи има и стаи по 5 метра-----един и същ ли е да м2 цената на като се гледа пода
ебахти глупаците сте ко ги коментирате имотите 5 години..........балъци винаги ще има
КАКТО КАЗВА ДОНАЛТ ТРЪМ.......НАЙ-ГОЛЕМИЯ КЪСМЕТ В ЖИВОТА НА ЧОВЕК Е ДА СЕ РОДИ УМЕН,ЗАЩОТО УМЕН НЕ СЕ СТАВА ,А ОТ МЕН ДА ПОПЪЛНЯ ДА СЕ РОДИ ЧОВЕК ЖИВ И ЗДРАВ И БЕЗ ВРОДЕНИ ЗАБОЛЯВАНИЕ БОГ ДА ПАРИ
Коментар
-
Вескоу,
ако всички недоволни тръгнем към Будапеща, не няма да има кой да пилее бУклука - няма да има кой да напсуваш.
То и алтернативноцветните ще умрат от глад, че няма да има кой да обират.
P.S.
буклук се пише "боклук".
много обичам такива с правописни грешки да ми се отварят, и после да ми обясняват, че не било важно.
Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнениеПродължава да ми се струва, че едно нещо струва толкова колкото може да се вземе за него. Съвсем в реда на нещата е, продавача да е алчен, а купувача да си прави сметката. Който не е доволен да хваща влака към Будапеща или Детройт или да почва да строи. Ама на българите все друг ни е виновен и все гледаме в чуждото канче. даже съм сигурен че и буклука на вашата улица го пилеят някакви извънземни
Коментар
-
на глупави ли се правите......в софия ще има панелки и за 100 евро......ще има и балъци ,които са тъпи и необразовани и не чрез професия,за която много се учи са искарали пари ,а чрез наследсврен имот от дядо и кат нищо някой ще ги излъгондри да дадат и 1000 евро /м2 за панелка
ще има ново строителство за 200 евро/м2 това без озеленяване пред блока и асфалтови улици
ще има ново строителство и за 1000 евро/м2 с хубаво инфраструктура има кой да ги дава -програмистите и още няколко професии
криза има само за ниско образованите...справка имам познати програмисти и т.н. с по 3000 лева на месец доход.......ко се карата не може в един град всичко да е една цена на м2 и какво е това цена на м2....еми то има стаи по 2,60 м високи има и стаи по 5 метра-----един и същ ли е да м2 цената на като се гледа пода
ебахти глупаците сте ко ги коментирате имотите 5 години..........балъци винаги ще има
КАКТО КАЗВА ДОНАЛТ ТРЪМ.......НАЙ-ГОЛЕМИЯ КЪСМЕТ В ЖИВОТА НА ЧОВЕК Е ДА СЕ РОДИ УМЕН,ЗАЩОТО УМЕН НЕ СЕ СТАВА ,А ОТ МЕН ДА ПОПЪЛНЯ ДА СЕ РОДИ ЧОВЕК ЖИВ И ЗДРАВ И БЕЗ ВРОДЕНИ ЗАБОЛЯВАНИЕ БОГ ДА ПАРИв Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Охооо
Лендзито отново на хоризонта
Свършил парите, свършил пиенето и решил в алкохолната си абстиненция да се вясне във форума и да се позаяжда малко.
Прайслес.
Лендзи, що не локаш виски, ми се дърлиш с нас простосмъртните?
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеГлей са, нищо друго не може да се каже или напише за тебе освен това, чи ти кой си и за кво се бориш????????????????????????????????????????????? ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнениеПродължава да ми се струва, че едно нещо струва толкова колкото може да се вземе за него. Съвсем в реда на нещата е, продавача да е алчен, а купувача да си прави сметката. Който не е доволен да хваща влака към Будапеща или Детройт или да почва да строи. Ама на българите все друг ни е виновен и все гледаме в чуждото канче. даже съм сигурен че и буклука на вашата улица го пилеят някакви извънземни
Коментар
-
Продължава да ми се струва, че едно нещо струва толкова колкото може да се вземе за него. Съвсем в реда на нещата е, продавача да е алчен, а купувача да си прави сметката. Който не е доволен да хваща влака към Будапеща или Детройт или да почва да строи. Ама на българите все друг ни е виновен и все гледаме в чуждото канче. даже съм сигурен че и буклука на вашата улица го пилеят някакви извънземни
Коментар
-
Първоначално изпратено от Inform Разгледай мнениеБрой на пенсионерите в София:
1)
- в края на септември 2010г. бяха 337,863
2)
- в края на септември 2011г. бяха 341,132
За една година пенсионерите в София са се увеличили с над 3 хиляди души.
http://www.noi.bg/content/statistics/Pensii.html
Коментар
-
Брой на пенсионерите в София:
1)
- в края на септември 2010г. бяха 337,863
2)
- в края на септември 2011г. бяха 341,132
За една година пенсионерите в София са се увеличили с над 3 хиляди души.
http://www.noi.bg/content/statistics/Pensii.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеСмешко! Два часа път от Виена нещо ли трябва да означава? Ами аз като съм на два часа път от Солун /еврейски център/ трябва да си бия гъза в тавана ли? Унгария няма природа и това е. Колкото и да ти е мъчно. Нищо не опонираш в замяна.
Не знам защо цитираш точно "Левски Г", при положение , че аз имам имоти в различни градове и села в страната и мога да ти покажа главозамайваща природа доста по прекрасна от маджарската.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеLorde айде малко се поупокой.И не се прави на улав.Като намериш такива апартаменти в София на такива цени ела ми се обади.Много ви е яд като ви се покаже истината а тя е че нашите боклуци са набалончени три пъти.Казвал съм го много пъти.Никога няма да дам за панелка на 40 годин 40000-70000 евро при положение че е купена за 12000лева и не е виждала ремонт.Няма смисъл да обяснявам каква е обстановката във входа и около блока.И дума за сравнение не може да става.Това брокерите и продавачите много умеете да се правите на улави.Дръжте си боклуците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеКато типичен ганьовец идеализираш чуждото и плюеш нашето. Само малко искам да те приземя- Първо унгария е бивша соц.страна пълна с панелки както у нас. Второ нямат никаква природа . Все едно гледаш дунавската равнина. Нямат море , нямат планини.
Унгарската икономика е квалифицирана като "боклук" от големи рейтингови агенции.
Не добра за инвестиции от никой съсед защото езика им не прилича на ничий друг освен на финския малко.
Да не забравя, не на последно място пишеш за кредит за 30 огдини, но забравяш или не знаеш, че унгарците се набълбукаха най-много защото техните банки им предлагаха кредити в швейцарски франкове и след като франка поскъпна спрямо другите валути , много хора пиха една студена вода. Говоря за масова набутвация. Ако искаш инфо ще ти извадя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеХа-ха, къде намерихте да сравнявате цените в град като Будапеща който на 2 часа път от Виена и град като Пловдив който е на 2 часа път от Одрин
В Унгария нямало природа? Я кажи ти каква природа имаш около панелката в Левски Г, изглед към Кремиковци и Гара Яна.
Не знам защо цитираш точно "Левски Г", при положение , че аз имам имоти в различни градове и села в страната и мога да ти покажа главозамайваща природа доста по прекрасна от маджарската.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеКато типичен ганьовец идеализираш чуждото и плюеш нашето. Само малко искам да те приземя- Първо унгария е бивша соц.страна пълна с панелки както у нас. Второ нямат никаква природа . Все едно гледаш дунавската равнина. Нямат море , нямат планини.
Унгарската икономика е квалифицирана като "боклук" от големи рейтингови агенции.
Не добра за инвестиции от никой съсед защото езика им не прилича на ничий друг освен на финския малко.
Да не забравя, не на последно място пишеш за кредит за 30 огдини, но забравяш или не знаеш, че унгарците се набълбукаха най-много защото техните банки им предлагаха кредити в швейцарски франкове и след като франка поскъпна спрямо другите валути , много хора пиха една студена вода. Говоря за масова набутвация. Ако искаш инфо ще ти извадя.
В Унгария нямало природа? Я кажи ти каква природа имаш около панелката в Левски Г, изглед към Кремиковци и Гара Яна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеКакто разбрахме, унгарските брокери имат други понятия за добро и локация. За унгарския "боклук" както се вижда от снимките на обявите, българските брокери му викат супер лукс. За унгарския лукс обаче, нашите нямат думи, щото са си глътнали езика. Тъй е, в Унгария жилищата са много по-достъпни, поради което хората имат възможност да инвестират в него и да го поддържат. За разлика от нашите - теглиш кредит за 30г за ново на цимент и тухли или за старо, което мирише на изгнило
Да не забравя, не на последно място пишеш за кредит за 30 огдини, но забравяш или не знаеш, че унгарците се набълбукаха най-много защото техните банки им предлагаха кредити в швейцарски франкове и след като франка поскъпна спрямо другите валути , много хора пиха една студена вода. Говоря за масова набутвация. Ако искаш инфо ще ти извадя.Last edited by LANDLORD 31; 12.01.2012, 22:18.
Коментар
Коментар