IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    ПешкА, ти си страшен още по голям комик! Камина! Ти си два века назад човече
    Като хвърлиш последните дърва зимЪска около полунощ, после в 5 дзиндзирикаш ли вече! Да ми сравняваш централно парно с 19 -ти век. Смешен си. Вода може и да имаш, само ако си инвестирал и във водна риза, ама като гледам какъв си дзифт, май си топлиш на коритото в двора. А зимата понамирисвате. Какво общо има географския факултет с твоята неучила глава не можах да направя връзката, че и да го коментираш. Географския факултет който съм завършил е дал не един министър, затова мога да ти кажа долу ръцете пешка от геолого-географския факултет където е завършил цвета на нацията!
    Щом не вярвате, че може да се печели от отдаване на имоти, кътайте си мизерните влогчета в банките които все повече намаляват лихвите. Скоро и тези 6,9% които ви дават в КТБ няма да ги видите. Аз не карам някой да ми вярва. Ама вие не сте никакви инвеститори, а едни бедни влогари, които избиват комплекси в инвеститорски форум. В идеалния център на София знама поне 20 магазина които струват до 100000лв. и наема им е около 700. Ама трябва да имаш поне капка мозък за да можеш да видиш фактите и да не им завидиш. А като скочи електроенергията с 13% от 1-ви юли, колко ви се обезцени мизерния влог?
    Лордов кефиш.Понеже според теб съм в 19 век да те питам виждал ли си богат човек да живее в колективна сграда и да се топли с централно парно?Виждал ли си баня 12 кв.м в панелка?Явно никога не си живял в къща на която външните стени са 70 сантима а вътрешните на първия етаж 50 на втория 20.С двукатна дървена дограма.Ти изобщо незнаеш как да палиш камина и да се грееш с нея.Понеже си ми симпатичен ще ти кажа ако имаш желание да влезеш в 19 век.А знаеш ли какво е да имаш джакузи в двора?Да геолого географския факултет даде един министър за съжаление на енергетиката едно посмешище което като дойде в ЦДУ каза че за него енергетиката представлявала един с лопата който фърлял кюмур у котела.А сега виждал че тук работят изключително интелигентни и умни хора.Че всичко е толкова сложно и трудно.Та твоя колега Миро Севлиевски единственото което направи бе да приватизира(да не употребявам истинската дума) почивната станция в Боровец.Още за великите географи да ти разправям ли?Аз съм завършил училище в което теб няма да те приемат.А факултета е дал много на България но не е за теб.Нямаш толкова акъл.А геолого географкия факултет на ВИТИЗ са го завършили големи смешници като министър Миро.За теб това може да е цвета на нацията но за мен е утайката.КТБ дава 7,5% на безсрочен влог над 12г вече ако не се лъжа.Там не променят лихвите всеки ден.Но този процент не е за голтаци с кредити и с влог 5000лева.Като вляза в банката мойто момче и охраната ме води или при шефката на клона или при главната счетоводителка.Ти за такова обслужване не си и чувал.Само с напъване не става трябва и ум и друг факултет.Поне даскал по география да бе станал но явно и за това не те бива.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Европа вече няма друг избор освен да се вдигнат акцизите на горивата , войната срещу Иран е неизбежна и янките ще вдигнат цената на петрола. Това вече е инфлация , предполагам че ще се ослушват до последно и удара ще бъде двоен и акцизи и галопираща цена на петрола.Няма да минат повече от 6 месеца до началото на войната , проблемът с дълговете в Европа ще е минало понеже правителствата ще вдигнат бюджетните приходи по този начин.Няма да видим паритет при евро-долар , ще видим първо 2 долара за евро след което луда обезценка на еврото спрямо долара в пъти. 2014г. инфлацията ще бъде жестока , а за жилищата още през 2013г. ще има месец в който цените им у нас ще се удвоят само за един месец. Предкризисните цени , върха на цените за месеци ще бъде пробит , когато станат събитията. Много бързо ще поскъпнат имотите в големите градове , ликвидността рязко ще се повиши..очертава се транспорта да се превърне в най луксозната стока , тези които не живеят в град няма да могат да си позволяват транспортните разходи до него ежедневно.Ще имаме чисти от автомобили улици , пусти и още по пусти магистрали
      хахах

Коментар

• luboil

Европа вече няма друг избор освен да се вдигнат акцизите на горивата , войната срещу Иран е неизбежна и янките ще вдигнат цената на петрола. Това вече е инфлация , предполагам че ще се ослушват до последно и удара ще бъде двоен и акцизи и галопираща цена на петрола.Няма да минат повече от 6 месеца до началото на войната , проблемът с дълговете в Европа ще е минало понеже правителствата ще вдигнат бюджетните приходи по този начин.Няма да видим паритет при евро-долар , ще видим първо 2 долара за евро след което луда обезценка на еврото спрямо долара в пъти. 2014г. инфлацията ще бъде жестока , а за жилищата още през 2013г. ще има месец в който цените им у нас ще се удвоят само за един месец. Предкризисните цени , върха на цените за месеци ще бъде пробит , когато станат събитията. Много бързо ще поскъпнат имотите в големите градове , ликвидността рязко ще се повиши..очертава се транспорта да се превърне в най луксозната стока , тези които не живеят в град няма да могат да си позволяват транспортните разходи до него ежедневно.Ще имаме чисти от автомобили улици , пусти и още по пусти магистрали
        Last edited by supertrader; 30.06.2012, 08:44.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
          Кой бре, да не е ЧСИ Веско от Варна бре
          Знам ли Под номер ми се представи, но като каза, че е номер 666, аз бързо се окопитих и само заради факта, че не продадох на алчния Жека старата сребърна лъжичка за чай, се вкопчих в нея като удавник за сламка и така го прогоних

Коментар

Извинявай за момент!, но това досадно ЧСИ ежедневно чука на вратата Сега ще видя кво иска
            Кой бре, да не е ЧСИ Веско от Варна бре

Коментар

Пич, затова ме кефиш, щото имаш чувство за хумор...еваларка...
              Извинявай за момент!, но това досадно ЧСИ ежедневно чука на вратата Сега ще видя кво иска

Коментар

Еееееее, как ме разкри, точно в 8-мо РПУ бях! И Цецо ме учеше как да стана успешен обикновен милиционер- инвеститор в НИ.
                Пич, затова ме кефиш, щото имаш чувство за хумор...еваларка...

Коментар

А бре, ти не беше ли в 8-мо РПУ? Да не им продаваш имотя бре?
                  Ако требва да уведоми Цецо и генерала, че ламтиш за имотя им
                  Еееееее, как ме разкри, точно в 8-мо РПУ бях! И Цецо ме учеше как да стана успешен обикновен милиционер- инвеститор в НИ.

Коментар

Благодаря за пожеланията! Наистина ги мисля разбира се. За мен инвестициите са имоти, злато, ЗЗ, държавни облигации и петролни деривати. Понеже от последните 2 не разбирам много, наблягам на първите 3. Само ДЦК съм купувал от БНБ преди повече от 10 години.
                    2.Американския не е кой знае каква летва за да ръкопляскам с телешки възторг.
                    3. Безделник съм, но да ме обвиняваш, че съм работещ безделник, това е прекалено
                    4.Ако си в Овча Купел, значи нищо не гледаш. Дал съм го още през декември 2010г.
                    Връща ми 6% годишно, но не се оплаквам. Имам планове да купя още едно там, да го обединя за да стане двойно по-голямо след което да иззидам един бар-плот и да го направя на кафене. Кафенета вървят по кварталите, щото там има доста безделници като мен. Като бях млад в една компания всеки ден ходехме в едно кафене. Бяхме пълни безделници. Наричахме се на майтап "мутанти".
                    Та след некоя и друга година ще надяна папийонката и ще обслужвам мутантите.
                    Все пак съм магистър по туризъм.
                    В близост имам и един офис-15м2. Него ще направя на спалня и така ще затворя цикъла, без да пътувам до другия край на Софето. Само да не ме отсвири жената Спалнята в офиса ще направя падаща като наровете в дисципа навремето. Така, през деня ще ползвам като офис, а през нощта като спалня
                    Обмислям и друго. Клиентите на офиса ще препращам с обява към кафенето. Примерно от рода "брокера е в кафенето на съседния вход. Казва се Григор", придружено със указателна стрелка
                    А бре, ти не беше ли в 8-мо РПУ? Да не им продаваш имотя бре?
                    Ако требва да уведоми Цецо и генерала, че ламтиш за имотя им

Коментар

Още 6 месеца само ще има ниски цени на имотите..спадащи- паднали и дори мисля че догодина ще има месец през който цените ще скочат два пъти. Днес е голяма еуфория за еврото , но те спасителния фонд ще го одухат за 5 месеца закъсалите държави.Аз не мисля че пред 2013 г. ще има много продаващи се имоти.
                      Е па тез 6 месеца с ниските цени мнооооого се проточиха бре...
                      Ти от 3 години плямпаш как ще се вдигат цените на имотята.

И за разлика от другите плямпала като Въсил от В и Лорда, теб те имам за грамотен с лек личен интерес за повишение.

Много сме коментирали с теб, ама на простите 'ора като Въсил от В не им е ясно какво и според /спрямо какво ще има увеличение на цените.
                      Ако еврото се сгромоли, ще има ли РЕАЛНО увеличение на цените на имотите? Това те питам като човек, уважаващ мнението ти.

Коментар

• Първоначално изпратено от boogie Разгледай мнение
                        Лендзи,
                        пожелавам ти след 5 години да ги говориш същите работи, както сега
                        Ама и да ги мислиш
                        А бат Пешо не го мисли - той с тия дърва и с това корито вкара щерка в Американския. Ти като постигнеш това с панелките, ела се обади

P.S 1. Тия магазини, дето казваш, се избиват в идеалния случай за 11 години. Ами какво става когато ги ремонтираш или не можеш да намериш наемател.
                        P.S 2 Ти май не си оставал безработен? Я кажи какво работиш, че в петък цял ден плещиш във форума и някой ти плаща?
                        P.S 3 Какво стана с магазина в Овча Купел - гледам никой няма още.
                        Благодаря за пожеланията! Наистина ги мисля разбира се. За мен инвестициите са имоти, злато, ЗЗ, държавни облигации и петролни деривати. Понеже от последните 2 не разбирам много, наблягам на първите 3. Само ДЦК съм купувал от БНБ преди повече от 10 години.
                        2.Американския не е кой знае каква летва за да ръкопляскам с телешки възторг.
                        3. Безделник съм, но да ме обвиняваш, че съм работещ безделник, това е прекалено
                        4.Ако си в Овча Купел, значи нищо не гледаш. Дал съм го още през декември 2010г.
                        Връща ми 6% годишно, но не се оплаквам. Имам планове да купя още едно там, да го обединя за да стане двойно по-голямо след което да иззидам един бар-плот и да го направя на кафене. Кафенета вървят по кварталите, щото там има доста безделници като мен. Като бях млад в една компания всеки ден ходехме в едно кафене. Бяхме пълни безделници. Наричахме се на майтап "мутанти".
                        Та след некоя и друга година ще надяна папийонката и ще обслужвам мутантите.
                        Все пак съм магистър по туризъм.
                        В близост имам и един офис-15м2. Него ще направя на спалня и така ще затворя цикъла, без да пътувам до другия край на Софето. Само да не ме отсвири жената Спалнята в офиса ще направя падаща като наровете в дисципа навремето. Така, през деня ще ползвам като офис, а през нощта като спалня
                        Обмислям и друго. Клиентите на офиса ще препращам с обява към кафенето. Примерно от рода "брокера е в кафенето на съседния вход. Казва се Григор", придружено със указателна стрелка

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
                          Мазен, като казах наивен, имах предвид друго, ама възпитанито ме спря. Не и теб обаче, така че ако обичаш не ми отговаряй. Явно и не четеш, щото аз винаги съм бил на мнение, че както личи и по графиката, цени над 1200 евра са просто нереални и то за нещо наистина хубаво. Ако някой се е излъгал е бил с твоя акъл, а има и други фактори които подпират цените, ама са трудни за теб да ги вденеш
                          Е, очевидно щом скачаш с обиди, явно проблема е в теб...

Иначе ме развесели, ще спинкам дълбоко, крепко, спокойно...както искаш го кажи. И то заради теб. Благодаря ти Въсо, заради теб спинкам сладко...
                          А ти сънувай кошмари от по 500 евра за СПОРТНАТА ЗАЛА, за съжаление за теб това е реалността.

Ха ха ха:
                          цени над 1200 евра са просто нереални
                          хи хи хи, въобще ми е под достойнството да ти търся цитати на обратното.
                          Просто те съжалявам, набутал се през 2008...

Ти не беше ли онзи дето ако му намериш в Лозенец под 1000 еврака щеше да купиш 5 хапартамента по 100 кв?
                          Пич, с теб се забавляваме тука, нищо лично, ама ти хлопа дъската, та заковия малко

Коментар

• Supertrader & Landlord

Олеле мале!
                            Ехх мечти, мечти И като се събудихте какво стана, ЧСИ тропа на вратата

Коментар

Още 6 месеца само ще има ниски цени на имотите..спадащи- паднали и дори мисля че догодина ще има месец през който цените ще скочат два пъти. Днес е голяма еуфория за еврото , но те спасителния фонд ще го одухат за 5 месеца закъсалите държави.Аз не мисля че пред 2013 г. ще има много продаващи се имоти.
                              Абсолютно вярно! Виждам, че си един от малцината разбиращи от НИ и инвестиции въобще! При намаляло строителство и неатрактивен бранш - производство на многофамилни сгради с все по-изпилени печалби, изведнъж ще се усети дефицита.
                              А тогава какво ще стане с цените, ах цените, ОЛЕЛЕ ЦЕНИТЕ

Коментар

• Лендзи,
                                пожелавам ти след 5 години да ги говориш същите работи, както сега
                                Ама и да ги мислиш
                                А бат Пешо не го мисли - той с тия дърва и с това корито вкара щерка в Американския. Ти като постигнеш това с панелките, ела се обади

P.S 1. Тия магазини, дето казваш, се избиват в идеалния случай за 11 години. Ами какво става когато ги ремонтираш или не можеш да намериш наемател.
                                P.S 2 Ти май не си оставал безработен? Я кажи какво работиш, че в петък цял ден плещиш във форума и някой ти плаща?
                                P.S 3 Какво стана с магазина в Овча Купел - гледам никой няма още.

Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                                ПешкА, ти си страшен още по голям комик! Камина! Ти си два века назад човече
                                Като хвърлиш последните дърва зимЪска около полунощ, после в 5 дзиндзирикаш ли вече! Да ми сравняваш централно парно с 19 -ти век. Смешен си. Вода може и да имаш, само ако си инвестирал и във водна риза, ама като гледам какъв си дзифт, май си топлиш на коритото в двора. А зимата понамирисвате. Какво общо има географския факултет с твоята неучила глава не можах да направя връзката, че и да го коментираш. Географския факултет който съм завършил е дал не един министър, затова мога да ти кажа долу ръцете пешка от геолого-географския факултет където е завършил цвета на нацията!
                                Щом не вярвате, че може да се печели от отдаване на имоти, кътайте си мизерните влогчета в банките които все повече намаляват лихвите. Скоро и тези 6,9% които ви дават в КТБ няма да ги видите. Аз не карам някой да ми вярва. Ама вие не сте никакви инвеститори, а едни бедни влогари, които избиват комплекси в инвеститорски форум. В идеалния център на София знама поне 20 магазина които струват до 100000лв. и наема им е около 700. Ама трябва да имаш поне капка мозък за да можеш да видиш фактите и да не им завидиш. А като скочи електроенергията с 13% от 1-ви юли, колко ви се обезцени мизерния влог?

Коментар

Working...
                                X