Първоначално изпратено от Бате Пешо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеЗемята в Добруджа , хубавата земя каква грижа ти е ? Трябва да се харчиш да и вземаш рентата , да се хабиш. Не се излагай , пък децата ще се върнат от чужбина не за друго ,а за да си купят имот тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеТрейдър, сещаш ме, че жената след като отиде при родата ми подхвърли, че ще донесе и рентата. Въобще бях забравил за тоз бонус. А тези 50 дка в Сев. Бг. въобще не съм ги и виждал къде са. Ама рентата си върви безотказно.
Кешовиците пак оплюхте НИ като актив и изтъкнахте единственото предомство на парите-ликвидността. Едно птиче ми подсказа, че САЩ са се наточили много яко за третото голямо печатане. ЕЦБ в момента единствено лавира с лихвата. Само, че тръгне ли да се обезценя талера и ЕЦБ ще се принуди да печата здраво щото няма да може да позволи скъпото евро да съсипва ЕЗ. Тогава добре дошли в новият водовъртеж и обезценени цветни хартийки с много защити
Коментар
-
Лорде забрави за това печатане , то не обезценява парите. Парите се обезценяват само чрез цените на стоките , глобална обезценка - само чрез цената на енергията. 10 евро литър бензин и ти ми продай апартамент за 5 тона бензин тогава.Янките ще набият по една ракета на всеки петролен кладенец и дълга им ще изчезне.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнениеКви жилища при положение, че населението спада ?
Вижте темата за Демографията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеЗемята в Добруджа , хубавата земя каква грижа ти е ? Трябва да се харчиш да и вземаш рентата , да се хабиш. Не се излагай , пък децата ще се върнат от чужбина не за друго ,а за да си купят имот тук.
Кешовиците пак оплюхте НИ като актив и изтъкнахте единственото предомство на парите-ликвидността. Едно птиче ми подсказа, че САЩ са се наточили много яко за третото голямо печатане. ЕЦБ в момента единствено лавира с лихвата. Само, че тръгне ли да се обезценя талера и ЕЦБ ще се принуди да печата здраво щото няма да може да позволи скъпото евро да съсипва ЕЗ. Тогава добре дошли в новият водовъртеж и обезценени цветни хартийки с много защити
Коментар
-
Златото е скъпо , в условията на хиперинфлация цената му няма да расте а ще пада леко.Няма валута , която да можеш да държиш и хиреринфлацията да не я обезценява - китайския юан , но той никога няма да се обменя свободно в обозримо бъдеще. Всичко е подтотвено перфектно - перфектната финансова буря и наивниците са в идеалния капан. За да бъде радостта пълна - 90% е сигурно , че евро ще има след нея и ЕС също , но цените на петрола , енергията , храните и имотите ще са друти - с по една нула отзад.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеИнтересно...... до сега не съм чул някой Българин да не обича земя или имот. Аз съм един от малкото такива....... и един от малкото които смятам че са по скоро бреме, а не някаква чудна инвестиция. Хубавите инвестиции са лесни за преобразуване...... т.е. трябват ти пари на момента, обръщаш ги в пари на момента........ а не след 5 години (когато ще се оправи пазара)........ не да чакаш "мераклията" който ще даде истинските пари за твоя имот...... а просто да кликнеш с мишката и парите да са ти в сметката, без повече разправии...... защото времето е пари и всяко забавяне, струва експоненциално много.
Една инвестиция е толкова по добра, колкото по бързо можеш да боравиш с нея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеИнтересно...... до сега не съм чул някой Българин да не обича земя или имот. Аз съм един от малкото такива....... и един от малкото които смятам че са по скоро бреме, а не някаква чудна инвестиция. Хубавите инвестиции са лесни за преобразуване...... т.е. трябват ти пари на момента, обръщаш ги в пари на момента........ а не след 5 години (когато ще се оправи пазара)........ не да чакаш "мераклията" който ще даде истинските пари за твоя имот...... а просто да кликнеш с мишката и парите да са ти в сметката, без повече разправии...... защото времето е пари и всяко забавяне, струва експоненциално много.
Коментар
-
Xman1
В такъв случай най добрата инвестиция е в пари в брой. Остава да заживееш в пачка пари и да обядваш една пачка и работата е готова.Ти ще си първия , който е успял обаче.Ако се забиеш да живееш в едно село и си произвеждаш храна , една дизелова кола и няма да имаш нужда от ликвидни инвестиции. Колата ще я караш с масло , ток може да си правиш с фотоволтаични панели.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеНикак не ми звучиш непознато българино
Коментар
-
Според обявите на имоти.нет на 15 юли 2012г. са обявени за продажба общо в София и Пловдив:
- 10,379 жилища (всяко на стойност минимум 100 хиляди лв.), а общата им стойност е над 2 милиарда лв.
За сравнение в края на март 2012г. в банковата система на България домакинствата с депозити на стойност над 100 хиляди лв. имаха общо по-малко от 6.12 милиарда лв.
http://bnb.bg/Statistics/index.htm
http://www.imoti.net/search/sales
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеМдаааммм 2-но..... 3-но...... 5-торно...... докато гледаш във вестника...... и като тръгнеш да ги обръщаш в пари, разбираш защо са тегло. Особено ако парите ти трябват спешно....... но това разбира се е една малка подробност за големи търговци на НИ като вас........ вие винаги си имате и една солидна сума пари на страна и няма значение всъщност какво ще става с пазара на НИ, защото солидната ви сума пари си седи в депозити в банката......... и всъщност НИ са ви просто едно хоби по скоро, така че няма особено значение какво ще се случи. Така са и повечето играчи на БФБ, за тях също няма значение колко губят и колко печелят, защото техните парички са на "сигурно място".
И златото и земята не струват нищо ако са обградени от орките.
Е златото евентуално може да си го вземеш и да избягаш....... докото при земята няма такъв вариант, тя си остава там където е. Разбира се това не е гаранция..... защото държавата може да реши, че орките са по важни и да ти конфискува златото.
Типичният хленчещ, неинвестиращ, търсещ причините извън себе си-орки, цигани, демография, и ред други оправдяния защо трябва да бъдем икономически пасивни субекти взряли се в пъпа си и вървящи по най-малкото съпротивление. Да вземеш златото и да избягаш, е къде ще избягаш. Навсякъде има еднакви проблеми. И етнически и религиозни и ксенофобски и демографски. Е с изключение на Африка например, но там също не те съветвам да инвестираш. "Да грабнеш златото и да избягаш от орките" Това трябва да е девиза на всички номади!!!
Коментар
Коментар