IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Имам си достатъчно земя която не отстъпва по нищо на добруджанската.Повече не ми трябва.Децата ми си имат достатъчно имоти.Синът ми незнам дали ще се върне щерката засега не иска да ходи навън.Аз в техния избор не се меся и съвети давам само ако ми искат.На мен никой не ми се е месил.Земята е грижа и то не малка освен ако не е дадена под аренда.Два дена си вадя картофите и реколтата тази година не е добра.Ще има да ядем и за семе но едрите картофи са малко.От житото съм доволен но ако продължава тази суша царевицата и слънчогледа незнам колко ще пуснат.Досега две поливки сме правили но трябва дъжд.
    Прав си, мой приятел ми доставя и ми докара няколко чували колкото орех, а сега други няколко колкото киви! Е, пак ще изпият тон бира ама..............

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Земята в Добруджа , хубавата земя каква грижа ти е ? Трябва да се харчиш да и вземаш рентата , да се хабиш. Не се излагай , пък децата ще се върнат от чужбина не за друго ,а за да си купят имот тук.
      Имам си достатъчно земя която не отстъпва по нищо на добруджанската.Повече не ми трябва.Децата ми си имат достатъчно имоти.Синът ми незнам дали ще се върне щерката засега не иска да ходи навън.Аз в техния избор не се меся и съвети давам само ако ми искат.На мен никой не ми се е месил.Земята е грижа и то не малка освен ако не е дадена под аренда.Два дена си вадя картофите и реколтата тази година не е добра.Ще има да ядем и за семе но едрите картофи са малко.От житото съм доволен но ако продължава тази суша царевицата и слънчогледа незнам колко ще пуснат.Досега две поливки сме правили но трябва дъжд.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
        Трейдър, сещаш ме, че жената след като отиде при родата ми подхвърли, че ще донесе и рентата. Въобще бях забравил за тоз бонус. А тези 50 дка в Сев. Бг. въобще не съм ги и виждал къде са. Ама рентата си върви безотказно.
        Кешовиците пак оплюхте НИ като актив и изтъкнахте единственото предомство на парите-ликвидността. Едно птиче ми подсказа, че САЩ са се наточили много яко за третото голямо печатане. ЕЦБ в момента единствено лавира с лихвата. Само, че тръгне ли да се обезценя талера и ЕЦБ ще се принуди да печата здраво щото няма да може да позволи скъпото евро да съсипва ЕЗ. Тогава добре дошли в новият водовъртеж и обезценени цветни хартийки с много защити
        То понеже след първото долара така се обезцени че сега е по-скъп от всякога. Могат да си печатат колкото си искат. Парите не се вливат в икономиката защото втората лежи и и не дава признаци на живот.

Коментар

• Лорде забрави за това печатане , то не обезценява парите. Парите се обезценяват само чрез цените на стоките , глобална обезценка - само чрез цената на енергията. 10 евро литър бензин и ти ми продай апартамент за 5 тона бензин тогава.Янките ще набият по една ракета на всеки петролен кладенец и дълга им ще изчезне.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнение
            Кви жилища при положение, че населението спада ?
            Вижте темата за Демографията.
            Кое население?! Вие забравяте ли че скоро сме в ШЕНГЕН

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              Земята в Добруджа , хубавата земя каква грижа ти е ? Трябва да се харчиш да и вземаш рентата , да се хабиш. Не се излагай , пък децата ще се върнат от чужбина не за друго ,а за да си купят имот тук.
              Трейдър, сещаш ме, че жената след като отиде при родата ми подхвърли, че ще донесе и рентата. Въобще бях забравил за тоз бонус. А тези 50 дка в Сев. Бг. въобще не съм ги и виждал къде са. Ама рентата си върви безотказно.
              Кешовиците пак оплюхте НИ като актив и изтъкнахте единственото предомство на парите-ликвидността. Едно птиче ми подсказа, че САЩ са се наточили много яко за третото голямо печатане. ЕЦБ в момента единствено лавира с лихвата. Само, че тръгне ли да се обезценя талера и ЕЦБ ще се принуди да печата здраво щото няма да може да позволи скъпото евро да съсипва ЕЗ. Тогава добре дошли в новият водовъртеж и обезценени цветни хартийки с много защити

Коментар

• Кви жилища при положение, че населението спада ?
                Вижте темата за Демографията.

Коментар

• Златото е скъпо , в условията на хиперинфлация цената му няма да расте а ще пада леко.Няма валута , която да можеш да държиш и хиреринфлацията да не я обезценява - китайския юан , но той никога няма да се обменя свободно в обозримо бъдеще. Всичко е подтотвено перфектно - перфектната финансова буря и наивниците са в идеалния капан. За да бъде радостта пълна - 90% е сигурно , че евро ще има след нея и ЕС също , но цените на петрола , енергията , храните и имотите ще са друти - с по една нула отзад.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Бате Пешо

D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                      Интересно...... до сега не съм чул някой Българин да не обича земя или имот. Аз съм един от малкото такива....... и един от малкото които смятам че са по скоро бреме, а не някаква чудна инвестиция. Хубавите инвестиции са лесни за преобразуване...... т.е. трябват ти пари на момента, обръщаш ги в пари на момента........ а не след 5 години (когато ще се оправи пазара)........ не да чакаш "мераклията" който ще даде истинските пари за твоя имот...... а просто да кликнеш с мишката и парите да са ти в сметката, без повече разправии...... защото времето е пари и всяко забавяне, струва експоненциално много.

Една инвестиция е толкова по добра, колкото по бързо можеш да боравиш с нея.
                      На същото мнение съм.Затова не купувам земя въпреки че понякога честно да си призная ми се е приисквало.Имотите са грижа и бреме и трябва да им слугуваш.Българина незнам защо но с имоти не се разделя.Като почнат едни приказки аз живота съм си дал аз съм мизерувал.Не се стърпях и попитах ми като това е живота ти защо сега продаваш?Защо още не разбираш че продаваш нещо което не е трябвало да отгладуваш.Цял живот стискал събирал за децата и те хоп в друга държава или друг град.След толкова години мъка накрая идва един и оценява живота ти на няколко десетки хиляди евра.И ти изпадаш в ужас ама аз .....Нищо не се носи на оня свят.Живота е обидно кратък и безсмислено да се прекарва в трупане и слугуване на имоти.

Коментар

Интересно...... до сега не съм чул някой Българин да не обича земя или имот. Аз съм един от малкото такива....... и един от малкото които смятам че са по скоро бреме, а не някаква чудна инвестиция. Хубавите инвестиции са лесни за преобразуване...... т.е. трябват ти пари на момента, обръщаш ги в пари на момента........ а не след 5 години (когато ще се оправи пазара)........ не да чакаш "мераклията" който ще даде истинските пари за твоя имот...... а просто да кликнеш с мишката и парите да са ти в сметката, без повече разправии...... защото времето е пари и всяко забавяне, струва експоненциално много.

И аз съм на същото мнение, с едно изключение - ако купуваш на безценица от фалиращо лице. Такива в момента има прилично много.

Коментар

• Xman1

В такъв случай най добрата инвестиция е в пари в брой. Остава да заживееш в пачка пари и да обядваш една пачка и работата е готова.Ти ще си първия , който е успял обаче.Ако се забиеш да живееш в едно село и си произвеждаш храна , една дизелова кола и няма да имаш нужда от ликвидни инвестиции. Колата ще я караш с масло , ток може да си правиш с фотоволтаични панели.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                            Никак не ми звучиш непознато българино

Коментар

• Според обявите на имоти.нет на 15 юли 2012г. са обявени за продажба общо в София и Пловдив:
                              - 10,379 жилища (всяко на стойност минимум 100 хиляди лв.), а общата им стойност е над 2 милиарда лв.

За сравнение в края на март 2012г. в банковата система на България домакинствата с депозити на стойност над 100 хиляди лв. имаха общо по-малко от 6.12 милиарда лв.

http://bnb.bg/Statistics/index.htm
                              http://www.imoti.net/search/sales

Коментар

Мдаааммм 2-но..... 3-но...... 5-торно...... докато гледаш във вестника...... и като тръгнеш да ги обръщаш в пари, разбираш защо са тегло. Особено ако парите ти трябват спешно....... но това разбира се е една малка подробност за големи търговци на НИ като вас........ вие винаги си имате и една солидна сума пари на страна и няма значение всъщност какво ще става с пазара на НИ, защото солидната ви сума пари си седи в депозити в банката......... и всъщност НИ са ви просто едно хоби по скоро, така че няма особено значение какво ще се случи. Така са и повечето играчи на БФБ, за тях също няма значение колко губят и колко печелят, защото техните парички са на "сигурно място".
                                И златото и земята не струват нищо ако са обградени от орките.
                                Е златото евентуално може да си го вземеш и да избягаш....... докото при земята няма такъв вариант, тя си остава там където е. Разбира се това не е гаранция..... защото държавата може да реши, че орките са по важни и да ти конфискува златото.
                                Никак не ми звучиш непознато българино
                                Типичният хленчещ, неинвестиращ, търсещ причините извън себе си-орки, цигани, демография, и ред други оправдяния защо трябва да бъдем икономически пасивни субекти взряли се в пъпа си и вървящи по най-малкото съпротивление. Да вземеш златото и да избягаш, е къде ще избягаш. Навсякъде има еднакви проблеми. И етнически и религиозни и ксенофобски и демографски. Е с изключение на Африка например, но там също не те съветвам да инвестираш. "Да грабнеш златото и да избягаш от орките" Това трябва да е девиза на всички номади!!!

Коментар

Working...
                                X