IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    Фалксваген през 2014 , ще пускат в произиводство кола с разход 1 литър дизел на 100 км. , хибрид с дизелов двуцилиндров мотор с кубатура 500 кубика. 10 евро на 100 км. ще изразходва , приличен разход и ще има голямо търсене. Те може и на 3 000 евро да продадат квадрата преди края на 2013 г. тези. 3000 евро !!!!!!!!!!!
    Еми то и сега повечето коли влизат под 10те евро на 100км ?

Коментар

• road_runner

Фалксваген през 2014 , ще пускат в произиводство кола с разход 1 литър дизел на 100 км. , хибрид с дизелов двуцилиндров мотор с кубатура 500 кубика. 10 евро на 100 км. ще изразходва , приличен разход и ще има голямо търсене. Те може и на 3 000 евро да продадат квадрата преди края на 2013 г. тези. 3000 евро !!!!!!!!!!!
      D.Y.F-091066

Коментар

• Вижте интересен момент
        Delar, които са със сравнително добра репутация, доколкото съм чувал поне, в момента имат един единствен изкоп направен на обекта си в младост 1-А, на 5 метра от тунела на метрото. Ако сте си мислили, както аз, че цените в момента сигурно са около 500-550 е/м2, много сте се излъгали. Около 770-780 е/м2 е на един гол изкоп, Няма дори основа, нищо. Като сложим, че не е ясно дали няма да се усеща метрото, се чудя кой би дал пари. На груб строеж колко ще стигнат - 900 ? ми като е готов на 1000 е/м2 ,
        И най-странното е, че ще се продаде до 1 година според мен целия обект.

Коментар

• LUBIMEC 13

Вариантите са два, сам прецени до колко е възможно да се случи.Предстои перфектната буря и аз не мисля, че богатството има значение.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Единствен мотив - тескерето. Тескерето на гражданин на ЕС. Че то кви други екстри от най-бедния в клуба!?

Коментар

• Първоначално изпратено от toto Разгледай мнение
              Мога аз да обясня ако искате - всички негри, чалми и жълти от западна европа ще могат да идват в Бълграия щото не им трябват документи за да минат границата (нелегални емигранти)
              И тогава циганите ще ни се видят като детска игра ....
              и къф мотив би имала тая паплач да идва в България ?? надниците са по ниски, социални помощи няма, бюрокрацията по голяма, езика труден...чих ще го дърви ? (може пък да имат мотив, любпитно ми е)
              "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Я вижте какво правят брокерите в САЩ. Чак ми се прииска да имам имот за продан
                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Бате Пешо

Недостатъчно огромни , може да ползваш търсачката. С две думи - климата се променя , по тропиците дълго време не вали , но пък се изсипват големи дъждове.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                    Между другото не разбрах със сигурност - излъгал ли е Любо за варненския мезонет или не ..... 70000 евро......
                    Леле, нямаше ме седмица и олиото станало собственик, а във форума оживление
                    И аз мисля, че 70 бона са си реална цена, все пак си е кооперация или "панелка " както му викаше той. Истината е че и мойта жена проучи сериозно въпроса и направихме няколко огледа последните месеци, но търсихме двуфамилна самостоятелна къща, защото вече са по-евтини отколкото да купиш парцел и построиш
                    Паднали са много повече отколкото читавите апартаменти в града и вече са съизмерими по цена на кв.м. Естествено за това си има причини и любчо ще ги научи, но да е жив и здрав и доволен.
                    Иначе Траката е голяма, 8-ма улица е в долна Трака и верно се вижда морето, ама то се вижда и от Добреав чешма. Все пак за половин час пеша се стига до плажа!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                      Бог ми е свидетел че положих огромни усилия да разбера какво си написал но не успях.Да не би да си Димитър Пенев?
                      Хахахахааахахаххахах,................3 минути се смях. Това направо си е за ''Вицове и бисери''

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                        Благодаря! Сега проектирам един английски двор на приземна механа, след това ще влизам вътре.
                        ти да видиш ...
                        по-добре направи български двор на механата или Пъб с английски двор, иначе ще заприлича на РИУ правец - четири звезди с теракот за 3 лева...

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
                          Таман го спомена, би ли обяснил какво значение ще има за нас като влезем в Шенген, че все се чудя
                          Мога аз да обясня ако искате - всички негри, чалми и жълти от западна европа ще могат да идват в Бълграия щото не им трябват документи за да минат границата (нелегални емигранти)
                          И тогава циганите ще ни се видят като детска игра ....

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                            Дано да завали , но тази година и миналата вече имаше подвижна озонова дупка. Доста сме се постоплили изглежда.щом се налага праника да се отваря и то не по традициония начин само на полюсите. Главния конструктор е много добър и ако станем пречка има начин и нас човеците да ни понамали.
                            Бог ми е свидетел че положих огромни усилия да разбера какво си написал но не успях.Да не би да си Димитър Пенев?

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                              Кое население?! Вие забравяте ли че скоро сме в ШЕНГЕН
                              Таман го спомена, би ли обяснил какво значение ще има за нас като влезем в Шенген, че все се чудя

Коментар

• Бате Пешо

Дано да завали , но тази година и миналата вече имаше подвижна озонова дупка. Доста сме се постоплили изглежда.щом се налага параника да се отваря и то не по традициония начин само на полюсите. Главния конструктор е много добър и ако станем пречка има начин и нас човеците да ни понамали.
                                Last edited by supertrader; 16.07.2012, 17:06.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X