Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
road_runner
Фалксваген през 2014 , ще пускат в произиводство кола с разход 1 литър дизел на 100 км. , хибрид с дизелов двуцилиндров мотор с кубатура 500 кубика. 10 евро на 100 км. ще изразходва , приличен разход и ще има голямо търсене. Те може и на 3 000 евро да продадат квадрата преди края на 2013 г. тези. 3000 евро !!!!!!!!!!!D.Y.F-091066
Коментар
-
Вижте интересен момент
Delar, които са със сравнително добра репутация, доколкото съм чувал поне, в момента имат един единствен изкоп направен на обекта си в младост 1-А, на 5 метра от тунела на метрото. Ако сте си мислили, както аз, че цените в момента сигурно са около 500-550 е/м2, много сте се излъгали. Около 770-780 е/м2 е на един гол изкоп, Няма дори основа, нищо. Като сложим, че не е ясно дали няма да се усеща метрото, се чудя кой би дал пари. На груб строеж колко ще стигнат - 900 ? ми като е готов на 1000 е/м2 ,
И най-странното е, че ще се продаде до 1 година според мен целия обект.
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto Разгледай мнениеМога аз да обясня ако искате - всички негри, чалми и жълти от западна европа ще могат да идват в Бълграия щото не им трябват документи за да минат границата (нелегални емигранти)
И тогава циганите ще ни се видят като детска игра ...."the trend is your friend until the end..."
Коментар
-
Я вижте какво правят брокерите в САЩ. Чак ми се прииска да имам имот за проданHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеМежду другото не разбрах със сигурност - излъгал ли е Любо за варненския мезонет или не ..... 70000 евро......
И аз мисля, че 70 бона са си реална цена, все пак си е кооперация или "панелка " както му викаше той. Истината е че и мойта жена проучи сериозно въпроса и направихме няколко огледа последните месеци, но търсихме двуфамилна самостоятелна къща, защото вече са по-евтини отколкото да купиш парцел и построиш
Паднали са много повече отколкото читавите апартаменти в града и вече са съизмерими по цена на кв.м. Естествено за това си има причини и любчо ще ги научи, но да е жив и здрав и доволен.
Иначе Траката е голяма, 8-ма улица е в долна Трака и верно се вижда морето, ама то се вижда и от Добреав чешма. Все пак за половин час пеша се стига до плажа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеБог ми е свидетел че положих огромни усилия да разбера какво си написал но не успях.Да не би да си Димитър Пенев?
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеБлагодаря! Сега проектирам един английски двор на приземна механа, след това ще влизам вътре.
по-добре направи български двор на механата или Пъб с английски двор, иначе ще заприлича на РИУ правец - четири звезди с теракот за 3 лева...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнениеТаман го спомена, би ли обяснил какво значение ще има за нас като влезем в Шенген, че все се чудя
И тогава циганите ще ни се видят като детска игра ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеДано да завали , но тази година и миналата вече имаше подвижна озонова дупка. Доста сме се постоплили изглежда.щом се налага праника да се отваря и то не по традициония начин само на полюсите. Главния конструктор е много добър и ако станем пречка има начин и нас човеците да ни понамали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеКое население?! Вие забравяте ли че скоро сме в ШЕНГЕН
Коментар
-
Бате Пешо
Дано да завали , но тази година и миналата вече имаше подвижна озонова дупка. Доста сме се постоплили изглежда.щом се налага параника да се отваря и то не по традициония начин само на полюсите. Главния конструктор е много добър и ако станем пречка има начин и нас човеците да ни понамали.Last edited by supertrader; 16.07.2012, 17:06.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар