Първоначално изпратено от LANDLORD 31
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Лорде хората са много заблудени , включително и поведението на пазарите е лишено от логика. Мисля че ще се качи еврото сега за последно , защото ще има покачване на златото и петрола ,а се смята че вървят в тандем.И това ще бъде , а ЕС няма да се разпадне реално..толкова ще ги изненада обезценката и хиперинфлацията , че няма да имат време да се разделят. После ще кажат , че то вече няма смисъл да се разпада понеже икономиките ще почнат да се подобряват.И за това са необходими само два при това неработни дни , фондове , срещи и действия и накрая без нищо да направят тя ситуацията ще вземе да се завърти на 180 градуса.
А тези , които не искат имоти , не искат земя..ти нищо не можеш да направиш , естественно ще пият по една студена вода. Аз не съм човек , който се наслаждава да обижда другите. Ще пият по една студена вода - да им е сладка дето се вика.D.Y.F-091066
Коментар
-
Малееееееее, започва да се случва всичко което прогнозира Супертрейдъра:
http://banks.dir.bg/2012/07/25/news11639921.html
Кой ще компенсира хората с влогове като Бай Пешо?!
Коментар
-
Бате Пешо
Щатите с огромния си дълг имат интерес цената на петрола да скочи рязко и точно Иран е ключа за постигане на тази цел. Арабите ембарго не ги лови , те в ОПЕК както писах също се надлъгват. Петрола ще стане в евро на куково лято , ако някой иска да бъде нападнат , транжиран и изяден може да се пробва. Освен това има договор между САЩ и ОПЕК петрола да се продава за долари.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеПредставих си Пешо, REDA и други КЕШ-оFF - ци как почукват несигурно на вратата на селската баМка, а оттам любезен мазен костюмар ги уведомява- "Банката ще отвори врати след формиране на нова финансова политика на правителството консултирано от МВФ, Световната банка и ЕЦБ
Пешо и компания теглят една сочна по отношение на световния финансов ред и се успокояват. Нищо, ке ги съдиме! През това време в офшорните зони богатството на световните 5% господари случайно нараства от 21 трилиона на 210 трилиона. Ама това е в зони в които никой не наднича!
що си мислиш , че чакам на банката
да и се моля за каквото и да било.
Takива като теб дето са се набримчили
по балона сега ги РАЗКИКЕРЧВАТ!!!
Ха ха хаLast edited by X_Y; 26.07.2012, 09:26.Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеДнес открих изненадващо потвръждение на това което казвам. Иран усещат че горят и са решили да подарят на Света технология изместваща традиционните енергизточници. На тях им е ясно че дефакто са вън от играта и кладенците им ще бъдат запалени. Дори ако махнат всичко живо от кладенците , янките само ще ги запалят с ракети и това ще бъде.Ако в ОПЕК арабите не се лъжеха , като цигани и бяха способни да ограничат и сринат добива , така че долара да се обезцени драстично ..янките нямаше да ги бият.
Коментар
-
Бате Пешо
Днес открих изненадващо потвръждение на това което казвам. Иран усещат че горят и са решили да подарят на Света технология изместваща традиционните енергизточници. На тях им е ясно че дефакто са вън от играта и кладенците им ще бъдат запалени. Дори ако махнат всичко живо от кладенците , янките само ще ги запалят с ракети и това ще бъде.Ако в ОПЕК арабите не се лъжеха , като цигани и бяха способни да ограничат и сринат добива , така че долара да се обезцени драстично ..янките нямаше да ги бият.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеПредставих си Пешо, REDA и други КЕШ-оFF - ци как почукват несигурно на вратата на селската баМка, а оттам любезен мазен костюмар ги уведомява- "Банката ще отвори врати след формиране на нова финансова политика на правителството консултирано от МВФ, Световната банка и ЕЦБ
Пешо и компания теглят една сочна по отношение на световния финансов ред и се успокояват. Нищо, ке ги съдиме! През това време в офшорните зони богатството на световните 5% господари случайно нараства от 21 трилиона на 210 трилиона. Ама това е в зони в които никой не наднича!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеПешо не бързай да се подиграваш на Супертрейдъра. Спомни си по-добре колко време продължи предишната хиперинфлация в БГ. Не я ли укротиха като с магическа пръчка?
Като ви погълнат банките КЕША, ще се чудите защо не чухте алармата която бием с трейдъра. Аз все си мисля, че обира ви ще е по-плавен и дипломатичен, както и за по-дълго разбира се, но нищо чудно той да се окаже по-прав от мен. Щото банките вече им е опрян ножа до врата и ако мръднат ще се порежат. Та идат интересни времена
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеВ офшуорните зони господата дето си държат крадените пари , ще духат супата. Офшуорните банкери отдавна им изхарчиха парите и просто , като стане работата няма да им ги върнат..отпада тая опция. Няма да има хиперинфлация и как офшуорните банкери няма ли да направят големия удар ? За да имало хиперинфлация , парите трябвало да бъдат в хората ???????????????????????????? Не бе в банката трябва да са , за да им ги цапардосат.
Коментар
-
В офшуорните зони господата дето си държат крадените пари , ще духат супата. Офшуорните банкери отдавна им изхарчиха парите и просто , като стане работата няма да им ги върнат..отпада тая опция. Няма да има хиперинфлация и как офшуорните банкери няма ли да направят големия удар ? За да имало хиперинфлация , парите трябвало да бъдат в хората ???????????????????????????? Не бе в банката трябва да са , за да им ги цапардосат.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеПочна в петък на обяд и в понеделник вече доуточняваха само курса на долара цяла седмица при затворени банки.
Коментар
-
LANDLORD
Почна в петък на обяд и в понеделник вече доуточняваха само курса на долара цяла седмица при затворени банки.Last edited by supertrader; 25.07.2012, 21:35.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТой много добре го знае ама надеждата умира последна.Ще му се като напише нещо във форума то да стане действителност.Такива бисери е написал че направо ми иде да ида при Президента за да награди УНСС дето са обучили такива велики икономисти.Хиперинфлация за два дена.Която не засяга бедните а само хората с много пари.И на третия ден все едно нищо не е било.
Като ви погълнат банките КЕША, ще се чудите защо не чухте алармата която бием с трейдъра. Аз все си мисля, че обира ви ще е по-плавен и дипломатичен, както и за по-дълго разбира се, но нищо чудно той да се окаже по-прав от мен. Щото банките вече им е опрян ножа до врата и ако мръднат ще се порежат. Та идат интересни времена
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеsupertrader такива набедени разбирачи като тебе,
ако верно дойде световна хиперинфлация
ще въртят КИРКАТА цял ден за една паница БОБ !!!
Тези с кредитните задължения не разбрахте ли, че
няма да ви изтърват чрез инфлация да си погасите
задълженията които надхвърлят доходите ви за
следващите 15-20 години !!!!
По-лошо за вас ще става, че БАБА ДЕФЛАЦИЯ тропа
на вратата и парите ще стават по-скъпи и баМките
ще ви РАЗКЕКЕРЧЕТ от цоцане !!!!!
Коментар
Коментар