IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• БАЦЕ

Едва ли ще ги изплащат 100 години , ЕЦБ се готви с новите пари. Реално инфлацията ще им помогне много в дългосрочен план при положение, че имат доходи които се индексират своевременно.
    D.Y.F-091066

Коментар

• С твоя помощ само до кенефа отивам..............че докторо ми е казал да не дигам тежко...............Аре , бегай на огледи , че нема да има кво да се яде другата седмица................не че сега има де ....
      Last edited by БАЦЕ; 23.08.2012, 14:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
        Бабит работиш ли с ЧСИ, ако да някоя интересна оферта
        Да, една моя позната ЧСИ предлага тази хубава вила на публична продан:
        http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...A%E8&f8=2&f9=1
        Има и друг вариант за сделка, която удовлетворява и собственика.
        Имам познати и в "райфайзен имоти" и все повече се замислям за едно предложение пред асоциацията на банките в близост до св.Неделя където често съм канена. 200 годишни ипотеки. Така ще се облекчат много кредитополучателите и по-лесно ще могат да кандидатстват за кредит според своите доходи. Примерно като се разсрочи от 30 на 100 години ипотеката може вноската да падне от 1000лв. на около 400. А ако ипотеката е 200 годишна на около 250лв. Такава ипотека ще могат да си позволяват и пенсионерите. Имотите ще станат отново широкодостъпни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
          Важното е , че пазара на НИ в момента безоблачно си върви и аз си уговарям сделка след сделка, ден след ден.
          Ти хубаво ги "уговаряш", но дали се "сключват"?

Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
          Пък и не съм видял някой с ипотека да е умрял.
          А пък това си плаче да се екранизира в серия на "Доктор Хаус".

Коментар

• Бабит работиш ли с ЧСИ, ако да някоя интересна оферта

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              С обидите започна ти.Дори намеси дъщеря ми без тя да ти е направила нищо.Да не говорим че твоя интелект е под 1% от нейния.Обясних ти вече че можеш да се представяш за какъвто си искаш само не си мисли че някой ти вярва.Нима мислиш че с арогантна простотия ще ме впечатлиш или пък ще повярвам на изхвърляциите ти?Ти не ставаш за търговец щото си арогантен неграмотен не можеш да се владееш .Понамали хвалбите не си сред туземци.А най тъпото е че очакваш едва ли не да си глътнем езиците като ти четем хвалбите.Със същия успех мога да се похваля че съм преспал с всички звезди на Холивуд от женски пол.
              Арогантната простотия е твоята запазена марка Пешо, не моя. Никой не съм искал да ми вярва, още по-молко пък такъв Тома неверни като теб. Дреме ми на буя с кой си преспал. Важното е , че пазара на НИ в момента безоблачно си върви и аз си уговарям сделка след сделка, ден след ден. Пък и не съм видял някой с ипотека да е умрял. Това са само в сънищатана болните форумни глави. Разсрочването за 100 години определено ще направи вноските по-поносими. Голяма работа, че ще ви ги изплащат внуците, нали ще си имате добър имот, с моя помощ още по-добър.

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                Баце,

Безработицата сред младите в БГ е около 30%, а Гърция и Испания около 50%.
                Как хора на социални помощи ще поръчителстват по кредити ? Ако ще разчитат на това, да си теглят ножа още от сега. Всичките тия разсрочвания, са като разсрочване на смъртна присъда. Пак ти теглят куршума, ама междувремено си седиш в кауша.
                Това им предлагат на хорицата.
                Съгласен съм с теб - така е . Но друг начин няма да имат нито банките , нито хорицата. Гадно , заробващо , но...........Всъщност , това е и идеята на Новия Световен Ред..............задлъжнял до 3-то поколение ...

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                  Ако сега не е така , това не означава че не може да стане . Може.....и ипотеките да станат 90-100 годишни, и децата да наследят борчовете , като станат поръчители........всичко може ....само стойте и гледайте ............ http://www.investor.bg/novini/122/a/...poteki,139206/
                  Баце,

Безработицата сред младите в БГ е около 30%, а Гърция и Испания около 50%.
                  Как хора на социални помощи ще поръчителстват по кредити ? Ако ще разчитат на това, да си теглят ножа още от сега. Всичките тия разсрочвания, са като разсрочване на смъртна присъда. Пак ти теглят куршума, ама междувремено си седиш в кауша.
                  Това им предлагат на хорицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от skitalo Разгледай мнение
                    Муахахаха! По-големи дивотии отдавна не бях чел!

Абдал, скоро ще видим пак имоти на строителна себестойност пич, помни ми думата!
                    Цените на имотите в цяла Европа ги чака ЯДРЕНА ЗИМА СЛЕД КОЛАПСА който идва до 1-2г.
                    Ще си тупкат по дъното с години, ако не и десетилетия.
                    Що се отнася до 100 годишните ипотеки - аз съм живял в две западни и още живея и в нито една от тях няма ипотека над 30г (30г също е изключение) по простата причина че средният ТРУДОВ живот на човека не е много над това равнище.
                    Т.е. човечецът трябва да може (Дай Боже!) да си върне кредита, че инак банката се набълбуква с имоти и следва фалит...

Също ЗА ТВОЕ СВЕДЕНИЕ на Запад ДЪЛГОВЕ НЕ СЕ НАСЛЕДЯВАТ - т.е. ако майка ми примерно има имот с ипотека и се спомине, аз не наследявам ипотеката автоматично. Тоест, ако имотът е ипотекиран за примерно 100000 а стойността му в момента на смъртта е 50000, банката пие една студена вода за сметка на покойника.

Дълг може да се наследява само в робска България (ако може - не знам). На останалите места се наследяват само активи! (т.е ако ипотеката е 100000 и стойността е 120000 - наследниците могат да наследят 20000 след продажба и разходите по нея).

Ипотеки по 100г имаше само в Испания и съм чувал за Швейцария (също балон) и ние видяхме какво стана сега с цените на имотите в Испания - цяло село се продава на цената на хапартаментче в покрайнините на Софето, муахаха!

СКОРО ТОВА ЩЕ ДОЙДЕ И В БОЙКОВО СЕЛО!
                    Ако сега не е така , това не означава че не може да стане . Може.....и ипотеките да станат 90-100 годишни, и децата да наследят борчовете , като станат поръчители........всичко може ....само стойте и гледайте ............ http://www.investor.bg/novini/122/a/...poteki,139206/

Коментар

• Преминат е пиковият дял на лошите и преструктирирани кредити

Коментар

Аз не съм никакъв ъпар както си въобразяваш. Аз съм брокер. И въобще не ме интересуват глупавите ви оценки на дейността. Важното е, че я има, търсена е и за да си добър в областта, трябва да познаваш куп нормативни актове, наредби и закони.
                        Както и да си коректен. Защо да продавам някаква дупка за 90К евра, вместо да предложа "перлата" за 150К и да не се налага никой да съжалява за нещо цял живот заради един моментен компромис от свидливост? Друг е въпроса, че такива които се свидят и за 90К не купуват. Те само обикалят и губят времето на деловите хора. Аз ги наричам скучаещи неудачници.
                        Да напомня също, че в почти всички западни страни има и 100 годишни ипотеки, които се предават от поколение на поколение. Важно е имота който е избран. Всичко друго са глупости.
                        Муахахаха! По-големи дивотии отдавна не бях чел!

Абдал, скоро ще видим пак имоти на строителна себестойност пич, помни ми думата!
                        Цените на имотите в цяла Европа ги чака ЯДРЕНА ЗИМА СЛЕД КОЛАПСА който идва до 1-2г.
                        Ще си тупкат по дъното с години, ако не и десетилетия.
                        Що се отнася до 100 годишните ипотеки - аз съм живял в две западни и още живея и в нито една от тях няма ипотека над 30г (30г също е изключение) по простата причина че средният ТРУДОВ живот на човека не е много над това равнище.
                        Т.е. човечецът трябва да може (Дай Боже!) да си върне кредита, че инак банката се набълбуква с имоти и следва фалит...

Също ЗА ТВОЕ СВЕДЕНИЕ на Запад ДЪЛГОВЕ НЕ СЕ НАСЛЕДЯВАТ - т.е. ако майка ми примерно има имот с ипотека и се спомине, аз не наследявам ипотеката автоматично. Тоест, ако имотът е ипотекиран за примерно 100000 а стойността му в момента на смъртта е 50000, банката пие една студена вода за сметка на покойника.

Дълг може да се наследява само в робска България (ако може - не знам). На останалите места се наследяват само активи! (т.е ако ипотеката е 100000 и стойността е 120000 - наследниците могат да наследят 20000 след продажба и разходите по нея).

Ипотеки по 100г имаше само в Испания и съм чувал за Швейцария (също балон) и ние видяхме какво стана сега с цените на имотите в Испания - цяло село се продава на цената на хапартаментче в покрайнините на Софето, муахаха!

СКОРО ТОВА ЩЕ ДОЙДЕ И В БОЙКОВО СЕЛО!
                        Last edited by skitalo; 23.08.2012, 13:44.
                        "Luck is what happens when preparation meets opportunity"
                        Seneca

Коментар

че аз пиша от позицията на човек в бизнеса
                          АНИ-тата не са "бизнес". Това е паразитиране. До 2008-а "гостоприемникът" ви получаваше кръвопреливане чрез кредити и вие го смучехте както ви падне. Сега организмът-гостоприемник бавно умира и вие вече почвате да падате по земята в търсене на нов гостоприемник.

Пожелавам ти успех..... но е малко сушаво последните 3-4 и следващите 10-на години. Дано добре сте се насмукали, за да изкарате периода на гладуване.

Коментар

Eстествено, че като ти свършат аргументите почваш с обидите Пешо. Така е най-лесно нали. После защо ти трият мненията, ами защото нищо не казваш, само обиди и изхвърляния на гол г..з.
                            Разликата между мен и теб е, че аз пиша от позицията на човек в бизнеса, а ти между прекопаванията на две лехи и след или преди да издоиш кравата. Тогава е ясно защо ти свършват аргументите.
                            С обидите започна ти.Дори намеси дъщеря ми без тя да ти е направила нищо.Да не говорим че твоя интелект е под 1% от нейния.Обясних ти вече че можеш да се представяш за какъвто си искаш само не си мисли че някой ти вярва.Нима мислиш че с арогантна простотия ще ме впечатлиш или пък ще повярвам на изхвърляциите ти?Ти не ставаш за търговец щото си арогантен неграмотен не можеш да се владееш .Понамали хвалбите не си сред туземци.А най тъпото е че очакваш едва ли не да си глътнем езиците като ти четем хвалбите.Със същия успех мога да се похваля че съм преспал с всички звезди на Холивуд от женски пол.
                            Last edited by X_Y; 23.08.2012, 13:28.

Коментар

Още един лаик, който не е виждал жив брокер. А бре момче, половината брокери в нашата агенция които не разчитат на заплата, трябва да правят по 3 сделки на месец за да им е по-изгодно. И те го правят. Големи агенции- месеци наред без сделка- ха Хха ха ха ха.
                              Вчера си прекарахме чудесно на съксес партито, а сега атакуваме 2 семейства от Търговище засели ли се едновременно в София. Едните са програмисти, а другите - банкери. Дават им заеми на много изгодни лихви и си търсят 2 тристайни в Малинова долина или кв.Витоша. Убедих ги, че е по-добре от къща в Бенковски. До седмица може да има сделка и то само заради забавяне от страна на банката.
                              Направо се влюбиха в един тристаен в кв. Витоша:
                              http://www.mirela.bg/imoti/%D0%9F%D1...ffer76848.html
                              От сега надушвам сделката и тлъстата комисиона.
                              Между другото се чува, че и тука банките щяли да свалят вноските по ипотечните кредити наполовина както в Гърция. Е, малко ще вдигнат срока, но така е навсякъде по света:
                              http://banks.dir.bg/2012/08/22/news11835816.html
                              Не знам дали си искал да напишеш "заселили", но ако са "засели" нещо в София, то явно парите не им идват от програмиране и банкерство.

Да не би да са засели и продали зърно в Търговище?

П.П. Да не би тези "две семейства", да са двама футболисти от Лудогорец?
                              Last edited by anon6706; 23.08.2012, 13:12.

Коментар

Eстествено, че като ти свършат аргументите почваш с обидите Пешо. Така е най-лесно нали. После защо ти трият мненията, ами защото нищо не казваш, само обиди и изхвърляния на гол г..з.
                                Разликата между мен и теб е, че аз пиша от позицията на човек в бизнеса, а ти между прекопаванията на две лехи и след или преди да издоиш кравата. Тогава е ясно защо ти свършват аргументите.
                                Бибитка, то пък твоите са едни аргументи, да ти умре коня от смях!

Коментар

Working...
                                X