IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от oldy Разгледай мнение
    Дете неграмотно , ако приемем годишна лихва (или ГПР) фиксирана на 8% за следващите 3 000 000 години, въпросната вноска от 1000 лева (при 30 г ипотека) не може да падне под 905 лева дори ипотеката да е за 3 000 000 (три милиона) години

Ти не го ли четеш какво е написал:

"Примерно като се разсрочи от 30 на 100 години ипотеката може вноската да падне от 1000лв. на около 400."

Хем е "примерно", хем и "може" да падне. Това е нещо като неговото тичане по цял ден да "уговаря" сделки, но дали ги сключва..... Историята мълчи по този въпрос.

Коментар

• Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение
      Ха, ха, бибитката има чувство за хумор. 200 години, това колко поколения са ?
      Това е чудесен вариант за отложено плащане. Ползваш плащаш, но плащат солидарно и внуците ти. Няма да получават само наготово я. Освен това вноските ще станат толкова търпими, че и най упоритите клошари ще изчезнат от улиците. Дори някои форумни такива.

Коментар

• oldy

8% не , 3.5% като паднат лихвите по ДЦК и 3% ще са много сериозна лихва.Тогава калко ще е вноската..
        D.Y.F-091066

Коментар

• Инвестора вие наистина заприличахте на Путин.И на оня пловдивския владика агент на дс дето по всички въпроси всичко знае.А бибитката наистина ще я кача на комбайна да бибитка и да плаши гъските у село да не ги сгазим.

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
            Така ще се облекчат много кредитополучателите и по-лесно ще могат да кандидатстват за кредит според своите доходи. Примерно като се разсрочи от 30 на 100 години ипотеката може вноската да падне от 1000лв. на около 400. А ако ипотеката е 200 годишна на около 250лв. Такава ипотека ще могат да си позволяват и пенсионерите. Имотите ще станат отново широкодостъпни.
            Дете неграмотно , ако приемем годишна лихва (или ГПР) фиксирана на 8% за следващите 3 000 000 години, въпросната вноска от 1000 лева (при 30 г ипотека) не може да падне под 905 лева дори ипотеката да е за 3 000 000 (три милиона) години

Коментар

... С 200 годишни ипотеки те ще станат в рамките на 1%.

Ха, ха, бибитката има чувство за хумор. 200 години, това колко поколения са ?

Коментар

Арогантната простотия е твоята запазена марка Пешо, не моя. Никой не съм искал да ми вярва, още по-молко пък такъв Тома неверни като теб. Дреме ми на буя с кой си преспал. Важното е , че пазара на НИ в момента безоблачно си върви и аз си уговарям сделка след сделка, ден след ден. Пък и не съм видял някой с ипотека да е умрял. Това са само в сънищатана болните форумни глави. Разсрочването за 100 години определено ще направи вноските по-поносими. Голяма работа, че ще ви ги изплащат внуците, нали ще си имате добър имот, с моя помощ още по-добър.
                Толкова убедително се опитваш да лъжеш че чак сам си вярваш.
                Last edited by X_Y; 23.08.2012, 15:23.

Коментар

Човече, спри с твоя индуктивен подход. Ха хахахаххххаххаха, точно в дружба 1 да се самоубият двама ипотекари. Че там единственото ново строителство е комплекса зад езерото на Дражков! Май забрави, че съм брокер и обикалям навсякъде.
                  Освен това проблемните кредити непрекъснато намаляват:
                  http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...rediti,139210/
                  С 200 годишни ипотеки те ще станат в рамките на 1%.
                  За протокола:
                  Доста "старо строителство" също се накупи с ипотеки, включително и в Дружбите.

Коментар

• Първоначално изпратено от sillyboy Разгледай мнение

Така ли, ами свали розовите си очила. Последният път когато говорих с представител набълкбуканата средна класа, нещата са си направи сговнясани.
                    Резултатът до сега е двама обесили се мъже в Дружба 1, глави на семейства. Това е само тези които познава и с които има контакт. Жената се среща и с други майки от квартала, та е доста наясно с положението.

Това че не си видяла не означава че няма !!!

Тази и подобни статистики няма да видиш в медиите, щото мат'ряла трябва да вярва че изхода от кризата е зад завоя. А строители и брокери трябва да продават на останалите баламурници !!
                    Човече, спри с твоя индуктивен подход. Ха хахахаххххаххаха, точно в дружба 1 да се самоубият двама ипотекари. Че там единственото ново строителство е комплекса зад езерото на Дражков! Май забрави, че съм брокер и обикалям навсякъде.
                    Освен това проблемните кредити непрекъснато намаляват:
                    http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...rediti,139210/
                    С 200 годишни ипотеки те ще станат в рамките на 1%.

Коментар

• Karo-то мина от акции на имоти.
                      Ясна е работата.

Коментар

Пък и не съм видял някой с ипотека да е умрял.

Така ли, ами свали розовите си очила. Последният път когато говорих с представител набълкбуканата средна класа, нещата са си направи сговнясани.
                        Резултатът до сега е двама обесили се мъже в Дружба 1, глави на семейства. Това е само тези които познава и с които има контакт. Жената се среща и с други майки от квартала, та е доста наясно с положението.

Това че не си видяла не означава че няма !!!

Тази и подобни статистики няма да видиш в медиите, щото мат'ряла трябва да вярва че изхода от кризата е зад завоя. А строители и брокери трябва да продават на останалите баламурници !!

Коментар

Да, една моя позната ЧСИ предлага тази хубава вила на публична продан:
                          http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...A%E8&f8=2&f9=1
                          Има и друг вариант за сделка, която удовлетворява и собственика.
                          Имам познати и в "райфайзен имоти" и все повече се замислям за едно предложение пред асоциацията на банките в близост до св.Неделя където често съм канена. 200 годишни ипотеки. Така ще се облекчат много кредитополучателите и по-лесно ще могат да кандидатстват за кредит според своите доходи. Примерно като се разсрочи от 30 на 100 години ипотеката може вноската да падне от 1000лв. на около 400. А ако ипотеката е 200 годишна на около 250лв. Такава ипотека ще могат да си позволяват и пенсионерите. Имотите ще станат отново широкодостъпни.
                          Гениално! Абе я по добре предложи 500години ипотека. Какво ще се излагаш само с 200год. Ще се издигнеш, пък може и банкерка да те направят! Ха!

Коментар

Да, една моя позната ЧСИ предлага тази хубава вила на публична продан:
                            http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...A%E8&f8=2&f9=1
                            И какво й е "хубавото" на тая вила?!? От снимките се вижда само едно обрасло дворно място и чардак/веранда с елементарно барбекю/камина. По-скоро се продава дворното място от половин декар, но пък за него също не пише какви комунални услуги има (ток, права и обратна вода). Гледам само закачени фенери. Това ли е тока?
                            Нещо повече знае ли се?

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              Едва ли ще ги изплащат 100 години , ЕЦБ се готви с новите пари. Реално инфлацията ще им помогне много в дългосрочен план при положение, че имат доходи които се индексират своевременно.
                              Това означава ,че банките ще загубят . Нима искаш да кажеш , че ЕЦБ ще работи против банките . Ама дори и така да стане ........БАНКА ..не губи ! Ще има корегиращи инфлационни коефициенти и хилядите сега, ще се превърнат в милиони и милиарди. НО, това е по твойта хипотеза за всеобщ разпад , хаос, Армагедон и т.н. Аз лично не го вярвам . Или по точно вярвам в Брус Уилис.

Коментар

• Babbitt

Аз искам да купя всички имоти с 2000 годишна ипотека, ще ми се уреди ли скоро. Банките са фалирали и от това по фалирали не могат да станат , да му мисля балъците дето са клъвнали на лихви.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X