IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    А къде е квартал "Максуда"? Щото знам, че бил почти в центъра!
    Гледам да съм далеч от цигански махали. Или напротив по-добре да си построя една незаконна постройка на брега в края на циганско гето. Това ще е идеалната инвестиция, щото никоя власт няма да посмее да бутне гетото. Така хем ще имам къща на морето, хем ще ми излезе тънко Мога и да се отдам на благотворително обучение на римлянчетата като немеца Франк Абас:
    http://skandalno.net/%D0%B1%D0%B3-%D...2-%D0%B2-52009
    Абе всъщност не ти е лоша идеята. Кварталът е разположен на южен скат, с панорама към езерото. До центъра си за 3 минути с кола по крайезерния път. Някой ден може да не е вече циганска махала, знае ли човек.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
      Да, Максуда е в центъра- до моловете и частната автогара. Влизайки във Варна- откъм "Аспарухов мост" -вляво. На южен склон е с чудесен изглед към канала и с. Звездица. 90% от циганите са построили къщите си незаконно в/у чужда земя при това май частна.
      Мане, мане.... Жена ми има един хапартамент там От лево Мол, от десно Мол, отпред Гробища, отзад - Максуда

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
        Гледам да съм далеч от цигански махали. Или напротив по-добре да си построя една незаконна постройка на брега в края на циганско гето. Това ще е идеалната инвестиция, щото никоя власт няма да посмее да бутне гетото. Така хем ще имам къща на морето, хем ще ми излезе тънко Мога и да се отдам на благотворително обучение на римлянчетата като немеца Франк Абас:

Да, Максуда е в центъра- до моловете и частната автогара. Влизайки във Варна- откъм "Аспарухов мост" -вляво. На южен склон е с чудесен изглед към канала и с. Звездица. 90% от циганите са построили къщите си незаконно в/у чужда земя при това май частна.

Коментар

• За 400-450 евра ще се уредиш на докторската градинка.
          Където за около 150К евра може да си вземеш и по-голям апартамент от оня свинарник в манастирски ливади.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
            Гръцка махала- тих квартал, с дух и много кражби. Трудно се паркира. Има наличие на термални извори, което вероятно е причина за специфичния дъх в някои кооперации. В края на лятото и на чалото на есента, когато жълти листа се стелят по улиците и мирише на сладко от смокини и печен пипер, кварталът се завръща към онзи позагубен чар поради който някои броят 4 цифрени суми за кв.м. В близост е до училища и е на практика- Център.

Център- синя зона, трафик, шум до късни доби- особено ако спалнята ти е към улица.
            Всъщност, Центърът е доста сегментиран. Има карета- оазиси и такива, в които трябва да си с антифони. И в архитектурно отношение нещата не са еднозначни. Има монолитно строени блокове- с онази- здравата мазилка със слюдата, има и разкапващи се кооперации.

Чайка е ОК. В панелните блокове край 5 ЕГ и МГ живеят предимно върастни хора, но въпреки това, някои от входовете са изключително добре поддържани.

Бриз е широко понятие. Ако е около обръщача- от където тръгват почти всички автобуси в града е ОК. На баира- НЕ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
              Тия са за самотно живеещ пенсионер. То някои които не купят точно такива остават за тях накрая на дните
              Ма много си компетентен ти бе, на майка си момчето!!! Хайде нафилософствай се тук и наръси малко мозък, че като ти свърши работния ден се прибери при майка си, че ти е сготвила вкусно и ти е изпрала чаршафите, да ти е чисто! Утре и риза ще ти изглади за работа, че да се чувстваш още по-компетентен, като пишеш тук!

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
                411 евро, но за ДВА апартамента...

http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...330&f1=details
                Тия са за самотно живеещ пенсионер. То някои които не купят точно такива остават за тях накрая на дните

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  Пожелавам ти другата година да има и баня
                  Що разваляш индивида.... Ще си загуби аромата, който създава за една година бягане от водата.....

Коментар

Жена, мъж какво значение има като е важно да върви пазара на НИ за да лапам тлъстите комисионни. А за глупостите на по-горния ще го светна , че наемите в манастирските са ни повече, ни по-малко от 411 евро

http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi
                    411 евро, но за ДВА апартамента...

http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...330&f1=details
                    "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
                      Шегуваш ли се????? С тази "ЧУДЕСНА" панорама през прозорците трябва да му искате поне 20 К отгоре!!
                      За "озвучаване" поне още 10 К........

Коментар

Хубав, южен и проспериращ. Само ново строителство и в подножието на Витоша.
                        Аз предлагам уютен тристаен за моите клиенти с чудесна панорама на впечатляващо атрактивна цена:
                        http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...434&f1=details
                        С тая кал и тия фургони отпред, без никаква улица още дълги зими ще го продаваш
                        и тлъстата комисионна ще е мит.

особенно на 840Е/м
                        Last edited by KPAHK; 24.08.2012, 13:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от LUBIMEC 13 Разгледай мнение
                          Бибитка /за по-младите - бибит е турска дъвка с картинки на коли от началото на 80-те години/, я се изясни сега - ти мъж ли си или жена? Защото аз се обърках - ту си жена, ту мъж - и то в рамките на само няколко минути.
                          Жена, мъж какво значение има като е важно да върви пазара на НИ за да лапам тлъстите комисионни. А за глупостите на по-горния ще го светна , че наемите в манастирските са ни повече, ни по-малко от 411 евро

http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi

Коментар

Хубав, южен и проспериращ. Само ново строителство и в подножието на Витоша.
                            Аз предлагам уютен тристаен за моите клиенти с чудесна панорама на впечатляващо атрактивна цена:
                            http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...434&f1=details
                            За това не бих дал и 10 000. В този квартал гаражите ги дават за по 50-60лв наем. Скоро и апартаментите ще ги дават за толко.... ако се намерят наематели въобще.

Коментар

Гледам доста се се вихрили тук по темата за черноморието. Мисля, че северното е по-малко оциганено. Тази година почивах на Св.св. Константин и Елена и съм много доволна. Даже имаше и сейф в стаята където да си държиш ценностите.
                              И олинклузива си заслужаваше.
                              Що се отнася до клиентите ми от Търговище, те се отказаха от апартамента в кв. Витоша Хубавото е, че ми остават клиенти и сега съм се уговорил с тях да ги водя в Манастирски ливади. Там има доста предложения на шпакловка и замаска.
                              Бибитка /за по-младите - бибит е турска дъвка с картинки на коли от началото на 80-те години/, я се изясни сега - ти мъж ли си или жена? Защото аз се обърках - ту си жена, ту мъж - и то в рамките на само няколко минути.

Коментар

• В някои хотели слагат Библия в шкафчето, при посещения от българи може би е добре да се слага и по една граматика за Български език.
                                И това ще мине ...

Коментар

Working...
                                X