IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
    Високи били данъците - ти имот имаш ли?
    Щото на моите 2 са 9лв и 13лв(поне толкова бяха преди 4 години, че от тогава не съм ги плащал), а такса смет ми е по 60-70лв.
    Е, нямам предвид имоти в трънския край до българо-сръбската граница все пак! Това не са имоти, това е хоби

Коментар

• Високи били данъците - ти имот имаш ли?
      Щото на моите 2 са 9лв и 13лв(поне толкова бяха преди 4 години, че от тогава не съм ги плащал), а такса смет ми е по 60-70лв.
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• смешни предложения

Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
        Тия предложения някъде другаде частната собственост е неприкосновенна, а данъците и сега са прекалено високи
        Тия точно смешни предложения /няма как да се нарекат по друг начин предвид, че хората им е скъп тока, камо ли имотния данък/ може да се родят само в болни мозъци на мизерници мечтаещи да пречупят продавачите да им продадат на желаната от тях мизерна цена. Е няма как драги мухльовци, ще си останете аут от пазара сайдери

Коментар

• Направо да спрат да взимат данъци за имотитИ?
          Или да връщат даже - държавата да плаща издръжка на всеки който благоволи да притежава апартамент.
          За всеки апартамент - по един данък годишно да дава държавата.
          Лорда с 10-те панеляка ще си докара едно 2000лв годишно.

Еййййй, няма толкова кухи кратуни...
          Осраха икономиката на макс и още се напъват тука - по глупостите ще ги познаете...

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
            Напротив данъка на имотите трябва да се вдигне, и глоби да се налагат на собствениците които не ги си поддържат. Както и на общината, че не си .
            Тия предложения някъде другаде частната собственост е неприкосновенна, а данъците и сега са прекалено високи

Коментар

• Напротив данъка на имотите трябва да се вдигне, и глоби да се налагат на собствениците които не ги си поддържат. Както и на общината, че не си поддържа улиците, тротоарите и т.н.
              Да не говорим за ЧЕЗ - ще ми искат 50к за трафопост + 25лв на метър кабел, че да имам ток wtf confused:
              Не можем да продължаваме с безстопанственост и всеки да прави каквото си иска и да бяга от всякаква отговорност и задължение.

За твърдението че Бойко можел да направи така че да не падат цените на имотите?
              Дори Чък Норис не го може това. Че да вземе мухобойко да ни направи направо арабски шейхове - никой нямаше да гладува и да се бунтува
              Last edited by bota156; 18.02.2013, 21:36.
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                Страхът ми е в болднатото. Мисля, че трудно ще се върнем в нормалното русло на трудово ежедневие.
                +1

сългасен...днес жиесема ми е звъннал макс 6-7 пъти, а в нормален делничен ден особено понеделник.... имам поне по 40-50 входящи повиквания. И в офиса беше мъртвило... народа се е вцепенил.
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                  Хората излизат на улицата, защото нямат пари да си плащат тока , т.е. нямат доходи явно. Това на фона на повишаващите се заплати нещо никак не се връзва, май заплатите не се повишават. Икономиката пада, защото падат цените на имотите и ще продължи да пада докато падат и цените на имотите. Ако Борисов го беше разбрал това, то той можеше да направи така че цените на имотите да спрат да падат и сега тези протести нямаше да ги има.Прекалено важно нещо за една икономика са цените на имотите . Данъците на имотите трябва да падат, за да не са в тежест на собствениците си и да се спре спада на цените им...Вземи властта и направи това което казваш, и ще стане това което става в момента - хората ще излязат на улицата , не защото данънъците на имотите са високи , а защото доходите им ще паднат и няма да могат да си плащат тока.
                  +1 Винаги съм мислел това, което ти изрази по блестящ начин!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                    какво беше казал барон Ротшилд (мисля беше) :

имоти се купуват, когато по улиците се лее кръв....

само дето при нас сме много далеч от този момент и това, което се случва в момента са си едни обикновени протести, които са ежедневие за южна европа от 2-3 години.
                    Страхът ми е в болднатото. Мисля, че трудно ще се върнем в нормалното русло на трудово ежедневие.

Коментар

• luboil

Хората излизат на улицата, защото нямат пари да си плащат тока , т.е. нямат доходи явно. Това на фона на повишаващите се заплати нещо никак не се връзва, май заплатите не се повишават. Икономиката пада, защото падат цените на имотите и ще продължи да пада докато падат и цените на имотите. Ако Борисов го беше разбрал това, то той можеше да направи така че цените на имотите да спрат да падат и сега тези протести нямаше да ги има.Прекалено важно нещо за една икономика са цените на имотите . Данъците на имотите трябва да падат, за да не са в тежест на собствениците си и да се спре спада на цените им...Вземи властта и направи това което казваш, и ще стане това което става в момента - хората ще излязат на улицата , не защото данънъците на имотите са високи , а защото доходите им ще паднат и няма да могат да си плащат тока.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• какво беше казал барон Ротшилд (мисля беше) :

имоти се купуват, когато по улиците се лее кръв....

само дето при нас сме много далеч от този момент и това, което се случва в момента са си едни обикновени протести, които са ежедневие за южна европа от 2-3 години.
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                          Само не разбрах вие какво точно ще спечелите от 10 пъти по-високите данъци, освен кефа, че някой яко са го изтръскали. С тия пари няма да ви оправят улиците, нито тротоарите, нито детските площадки, нито пък ще се засилият да мият улиците всяка седмица. Досегашната практика го потвърждава.
                          То затова идеята не беше единствено в 50% спад на цените на НИ. Става така, че това ще се получи, но покупките няма да скочат... Проблема е, че всичко е алогично в държавата ни и се случва "след дъжд качулка".

Сегашните перспективи от БСП/ДПС вещаят много имиграции, а не задомяване

Имам чувството, че политиците неочакваха народа да скочи...

Коментар

• Зависи дали е вързано към ЧЕЗ и Топлофикация. Ако е така очаквам тройно намаление

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                              Само не разбрах вие какво точно ще спечелите от 10 пъти по-високите данъци, освен кефа, че някой яко са го изтръскали. С тия пари няма да ви оправят улиците, нито тротоарите, нито детските площадки, нито пък ще се засилият да мият улиците всяка седмица. Досегашната практика го потвърждава.
                              E там е заровено кучето и затова трябва да се протестира с камъни! Пари има бол, но изтичат безконтролно. И всички смешно "неизгодни' сделки са законни, ама човека не разбрал какво подписва, подвели го, сбъркал и т.н., а трябва бърза процедура!

Коментар

• Домакинствата в България дължаха на дружествата (извън банковата система) специализирани в кредитиране следните жилищни кредити:
                                1)
                                - в края на 2008г. сумата беше 998,274 хил. лв.
                                2)
                                - в края на 2012г. сумата беше 387,343 хил. лв.

http://www.bnb.bg/PressOffice/POStat...m?forYear=2012

Коментар

Working...
                                X