IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Аз не съм купил акции на пенчо и марийка бре ,моите акции са скъпи както и на компаниите дето съм взел и да паднат с 20-30% какво ми дреме ,като бизнесите са капитализирани и устойчиви в перспектива ,айде да не задълбаваме
    Що да не задълбаваме ти си се притеснил за нашите имоти ние за твоите акции

Ние също не сме купили на Пенчо и Марийка кофторите та да се притесняваме дали цените на имотите ще се сринат с 30 или 50%

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Аз съм бил в имоти, вече при две, виденовата и СФК 2007-2008г., която при нас дойде 2009г., а аз направих покупка 2010г.
      е, обясни сега на колегите
      които се държат малко странно
      хем искат да падат имотиту хем се плашат от кризи
      кой е тоя актив, който ти пази стандарта и ти осигурява спокоен сън през нощта
      и свежи приходи през деня
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

само ипотечки и кредити нямам

е, като имаш спонсор в родата е лесно
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

За съжаление голямото мяу едва ли ще ни подмине каквото и да правим и пишем по анонимните форуми.
          Днес се видях с един познат, които е мениджър в голяма транспортна фирма и каза, че Германия официално са в рецесия и работата им свързана с немците драстично е намаляла. В България нещата ще ги усетим на есен.
          Януари Април почна ослушванетио към Април вече фирмите тоталнонсе свиха като бюджети Май до сега вече окончателно свиха перките това цялостната картинка

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ти няма за какво да се панираш...нямаш дини под мишниците
            нито яйца в кошницата
            само ипотечки и кредити нямам

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

нема се плашиш трайчо
              имАло е кризи и преди тая
              може пък нещо на тънкана да изпадне
              Аз съм бил в имоти, вече при две, виденовата и СФК 2007-2008г., която при нас дойде 2009г., а аз направих покупка 2010г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

За съжаление голямото мяу едва ли ще ни подмине каквото и да правим и пишем по анонимните форуми.
                Днес се видях с един познат, които е мениджър в голяма транспортна фирма и каза, че Германия официално са в рецесия и работата им свързана с немците драстично е намаляла. В България нещата ще ги усетим на есен.
                нема се плашиш трайчо
                имАло е кризи и преди тая
                може пък нещо на тънкана да изпадне
                препоръка е

Коментар

нито яйца в кошницата

Коментар

е, не, моето беше плод на това, че 3 години четох експертни мнения за големото мяу
                    и реших, че вече е дошло

Коментар

еми то и аз реших, че е дошло ама го отложиха печатарите...
                      не се панирах излишно, защото не съм сложил всички дини под една мишница и гледах какво ще стане
                      нито яйца в кошницата
                      препоръка е

Коментар

е, не, моето беше плод на това, че 3 години четох експертни мнения за големото мяу
                        и реших, че вече е дошло
                        еми то и аз реших, че е дошло ама го отложиха печатарите...
                        не се панирах излишно, защото не съм сложил всички дини под една мишница и гледах какво ще стане

Коментар

това с разтреперването и паник продажбите е специалитет на други
                          и реших, че вече е дошло
                          препоръка е

Коментар

Е това сега не трябваше да го казваш точно на Ратко върни си думите назад докато не е станало късно

Коментар

и с 10% да паднат, ще се се наакаш и разтрепериш целия
                              имай предвид, че голямо мяу се чака
                              след голямото мяу от 29-33 та десетки години им трябваше на акциите да се възстановят.
                              де-сет-ки...ти ще си на системи още на третия месец )))

Коментар

• https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...ganeto-1743770

Днеска брокерите са качили пак статия за спад в цените на имотите

Коментар

Working...
                                X