IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
    През май 2023 г. месечната инфлация, измерена с индекса на потребителските цени (ИПЦ), е -0.1% спрямо предходния месец, а годишната инфлация за май 2023 г. спрямо май 2022 г. е 10.1%.

През май 2023 г. спрямо предходния месец най-голямо е намалението на цените в групите: развлечения и култура (-3.4%), транспорт (-2.5%) и жилища, вода, електроенергия, газ и други горива (-0.4%).
    https://www.nsi.bg/bg/content/20548/...B8%D0%BD%D0%B0

Чакаме данните за юни...
    Трайчо в имотният сектор да говориш за спадове или покачвания с по 2-3% е смешно това да не ти е билет за градският транспорт дето можеш да му сравниш цената колко е била колко е станал с точност до стотинката

И 10% даже са много относителни, ако утре кажат че цената е спаднала с 10% тук ще изпаднете в екстаз а тя всъщност ще се е върнала приблизително на миналогодишните нива и ще е изтрила някакво имагинерно покачване за последната година

Докато мерите цените на имотите на дребни проценти и на дребни години нищо добро не ви чака това е бизнес за хора с хоризонт от над 10-20 години

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

бе, те ще я дочакат ама какво от това
      И нищо, в предната криза понижителите продължиха да си чакат по-големи дискаунти, до момента в който цените си продължиха нормалния тренд НАГОРЕ, и никой дънар не се похвали, че е захлупил нещо. Как, човек с мислене на чергар или номад, да разчитаме, че ще влезе на най-отговорния пазар, няма шанс...

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Весел си, като всички понижители де, нямам и премисъл да продавам калинке, аз съм приключил с имотите, само един гараж ми трябва. На тебе и такива като тебе дупе да им е яко дето чакат по 10 години да дойде криза. Аз както казах с имотите съм приключил, не защото не са най-яката инвестиция, а защото вече гоня принципа на диверсификация.
        бе, те ще я дочакат ама какво от това
        препоръка е

Коментар

През май 2023 г. месечната инфлация, измерена с индекса на потребителските цени (ИПЦ), е -0.1% спрямо предходния месец, а годишната инфлация за май 2023 г. спрямо май 2022 г. е 10.1%.

През май 2023 г. спрямо предходния месец най-голямо е намалението на цените в групите: развлечения и култура (-3.4%), транспорт (-2.5%) и жилища, вода, електроенергия, газ и други горива (-0.4%).

Чакаме данните за юни...
          Така е, ама дефлационния професУр юлката, твърдеше цяла година, че има дефлация, докато всички ЦБ се бореха с инфлацията.
          Last edited by X_Y; 09.07.2023, 10:10.

Коментар

Какво става с дефлацията...още ли мътиш мозъците на студентите да останат безимотни?

Чакаме данните за юни...

Коментар

То е ясно, че не си, а и няма как да продадеш без да свалиш драстично цената.
              Весел си, като всички понижители де, нямам и премисъл да продавам калинке, аз съм приключил с имотите, само един гараж ми трябва. На тебе и такива като тебе дупе да им е яко дето чакат по 10 години да дойде криза. Аз както казах с имотите съм приключил, не защото не са най-яката инвестиция, а защото вече гоня принципа на диверсификация.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

изписва се нИкога
                Да, грешката е моя.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Ако иде реч за оня склад.....
                  Какво става с дефлацията...още ли мътиш мозъците на студентите да останат безимотни?
                  Last edited by Bailor; 08.07.2023, 19:36.

Коментар

Ако иде реч за оня склад с първак - то е по-скоро от типа "вечно твой"!

Коментар

Никога не съм продавал недвижимост.

Коментар

Ехааа, колко години го пишете това хахаха
                        е, нищо де, все е скоро.
                        скоро, скоро и догодина с нов ник
                        препоръка е

Коментар

Успокой топката AMG, и ти ще си купиш имот.............................................. някога...
                          изписва се нИкога
                          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от AMG2023

И колко години го пишат бе ?
                            Или викаш тук ще бъде Ирландия, защо направо не сравниш БГ със Сингапур
                            Фалит за вас мръсни спекулатори
                            Успокой топката AMG, и ти ще си купиш имот.............................................. някога...

Коментар

Пазарът скоро ще.....
                              Ехааа, колко години го пишете това хахаха

Коментар

Може да си бил а може и да не.Не можеш да го докажеш и си анонимен така че не карай тук да те мислим за експерт.
                                Като видях какво продаваш най-вероятно апартамента на починалата си баба за половин милион знаех че не си добре с главата
                                Е продаде ли го в крайна сметка ?
                                Никога не съм продавал недвижимост.

Коментар

Working...
                                X