Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Весел си, като всички понижители де, нямам и премисъл да продавам калинке, аз съм приключил с имотите, само един гараж ми трябва. На тебе и такива като тебе дупе да им е яко дето чакат по 10 години да дойде криза. Аз както казах с имотите съм приключил, не защото не са най-яката инвестиция, а защото вече гоня принципа на диверсификация.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнениеПрез май 2023 г. месечната инфлация, измерена с индекса на потребителските цени (ИПЦ), е -0.1% спрямо предходния месец, а годишната инфлация за май 2023 г. спрямо май 2022 г. е 10.1%.
През май 2023 г. спрямо предходния месец най-голямо е намалението на цените в групите: развлечения и култура (-3.4%), транспорт (-2.5%) и жилища, вода, електроенергия, газ и други горива (-0.4%).
https://www.nsi.bg/bg/content/20548/...B8%D0%BD%D0%B0
Чакаме данните за юни...Last edited by X_Y; 09.07.2023, 10:10.
Коментар
-
Какво става с дефлацията...още ли мътиш мозъците на студентите да останат безимотни?
През май 2023 г. спрямо предходния месец най-голямо е намалението на цените в групите: развлечения и култура (-3.4%), транспорт (-2.5%) и жилища, вода, електроенергия, газ и други горива (-0.4%).
https://www.nsi.bg/bg/content/20548/...B8%D0%BD%D0%B0
Чакаме данните за юни...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
То е ясно, че не си, а и няма как да продадеш без да свалиш драстично цената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Ако иде реч за оня склад........още ли мътиш мозъците на студентите да останат безимотни?
Last edited by Bailor; 08.07.2023, 19:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
То е ясно, че не си, а и няма как да продадеш без да свалиш драстично цената.
- 1 like
Коментар
-
Никога не съм продавал недвижимост.
- 1 like
Коментар
-
Ехааа, колко години го пишете това хахаха
скоро, скоро и догодина с нов никпрепоръка е
Коментар
-
Успокой топката AMG, и ти ще си купиш имот.............................................. някога...препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMG2023
Може да си бил а може и да не.Не можеш да го докажеш и си анонимен така че не карай тук да те мислим за експерт.
Като видях какво продаваш най-вероятно апартамента на починалата си баба за половин милион знаех че не си добре с главата
Е продаде ли го в крайна сметка ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Аз не съм купил акции на пенчо и марийка бре ,моите акции са скъпи както и на компаниите дето съм взел и да паднат с 20-30% какво ми дреме ,като бизнесите са капитализирани и устойчиви в перспектива ,айде да не задълбаваме
Ние също не сме купили на Пенчо и Марийка кофторите та да се притесняваме дали цените на имотите ще се сринат с 30 или 50%
- 1 like
Коментар
Коментар