IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=Бонвиван;105945284.......................

van05, след разговора ни погледнах в ибея...ми то цените падат с дни. Енерото в Бг трябва да трепери

2 КВ соларки за 570$ с безплатна доставка. Кво му плащаш.[/QUOTE]

Енергото не му дреме.Има гарантирана законова печалба (вижте приватизационните договори) и един куп вързани панелни таласъми (с лелеяните Лордови хапартаментчета) без право на избор и възможност за автономност.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Oх още един енергетик.
      Шегата е неуместна.Всеки е против монополното дране.Малкото дръзнали се спасяваме по единично.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бонвиван Разгледай мнение
        Търсенето на апартаменти в центъра бе преди 10 ина години. Сега няма + само -
        шумно, мръсно прашно, няма места за паркиране, стари, влажни имоти...

Локацията и годината като чуя и... ти си направи сметка, защо не звъни телефона ти

van05, след разговора ни погледнах в ибея...ми то цените падат с дни. Енерото в Бг трябва да трепери

2 КВ соларки за 570$ с безплатна доставка. Кво му плащаш.
        Oх още един енергетик.

Коментар

• Crux

Търсенето на апартаменти в центъра бе преди 10 ина години. Сега няма + само -
          шумно, мръсно прашно, няма места за паркиране, стари, влажни имоти...

Локацията и годината като чуя и... ти си направи сметка, защо не звъни телефона ти

2 КВ соларки за 570$ с безплатна доставка. Кво му плащаш.
          Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
            Моля модераторите да затворят тази тема!
            Понижение на жилищните имоти никога не е имало и не може да има. Затова.
            Лорде,
            В момента семейството ми продава 2-стаен стара тухла (от 50-те години), в центъра, на междинен етаж, с таван и мазе. Обявената цена е доста ПОД средната за този тип жилища в района. Дотук за 2 месеца - НУЛА оферти. Дори не идва някой да се пробва да се пазари. Ако си мераклия, ще ти пратя линк на лични.
            А ти бълнуваш за ръст на цените.
            Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              Не никой не е чак толкова глупав и да е тръгнал да прави нещо, което никак не работи..забрави да е такъв варианта. По въпроса за Браун - Вълков, мо............................................. Имаш свободни мощности за производство на ток , обръщаш този ток във [B]водород и него го смесваш с природния газ - метан[/B]. Това гориво е по добро за автомобили , догарянето след изпускателните клапани като при метана намалява драстично. Този номер с предварително запалване на сместта, по голямо от това на ДВГ при бензин не работи добре , метана е най лошото гориво за тях...............................гурност е знаел - как да направи апарати с 95% ефективност, тези на инженерите от БМВ са с 30%...40 .
              Те точно това съм направил и съм смъкнал разхода до 4 лв.Почти от същите съображения.

Коментар

• van05

Мой много добър приятел 2 години експериментира с генератори за оксиводород. Идеята му беше да се отоплява ( живее в къща с лок. парно) и да го монтира на автомобилите си. Сложи го на една корса и нищо.

Стана ми интересно, защо не го изпробваме това за 4 лв на 100 км

Ще почерпя ( изпием ) колкото бира искаме. Аз я варя и много се фукам сега с нея:-)
                за цената на волтаиците си прав-пада. Криза е и свръхпроизводство.Много се кефя на това

BobyB
                по-трудно е да се добие енергията ( разбирай тока) складирането му е лесно. Акумолатори- елекктрически, топлинни, механични химически и т.н.
                Прочети повече за акумолаторите
                Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                  Те и да ги свалят цените на фотоволтаиците, къде ще го складираме тока е въпроса?
                  Да наистина това е най-болезнения въпрос.Скъпи гелови акумулатори с максимум 600 цикъла на пълен заряд-разряд.В момента се разработват капацитивни акумулатори или кондензатори (зависи от превода) с неограничен на брой на практика заряди разряди .И най важното за тях е патентите не ги държат автомобилни фирми.
                  Смятам че за период от 4- 5 години ще изместят традиционните акумулатори в ПВ системите и дори батериите в хибридните автомобили.До тогава ще караме с геловите акумулатори (които са на пазара в момента)

Коментар

То и сега от ибея ако си късметлия можеш да удариш един кит с волтаици на супер цена

аз скоро взех един кит фотоволтаици монокристал 1 KW на бид с безплатна доставка. Зимата ще лепя с поялника:-))))
                    От там където си си го поръчал си купувам други нещица.Гледах го този КИТ на цената на пералня с безплатна доставка.Но там цените падат с дни заради кризата.

Коментар

• Бонвиван

Не никой не е чак толкова глупав и да е тръгнал да прави нещо, което никак не работи..забрави да е такъв варианта. По въпроса за Браун - Вълков, мога с голяма убеденост да твърдя, че той е знаел какво прави и как да го направи, за разлика от инженерите на БМВ. Водород по този метод може да се произвежда при много висока ефективност - 95%.
                      Ето ти и технология, която не се е реализирала въпреки че става за употреба. Имаш свободни мощности за производство на ток , обръщаш този ток във водород и него го смесваш с природния газ - метан. Това гориво е по добро за автомобили , догарянето след изпускателните клапани като при метана намалява драстично. Този номер с предварително запалване на сместта, по голямо от това на ДВГ при бензин не работи добре , метана е най лошото гориво за тях в момента. Ето ти и частична конверсия на ток на съществуващите автомобили. Обаче някой интересува ли го да е добре за потребителите, по интересно е монопол да ги стриже.
                      Тази технология благодарение на мошеника Вълков, с неговите знания е можела да се случи. Той със сигурност е знаел - как да направи апарати с 95% ефективност, тези на инженерите от БМВ са с 30%...40 .
                      D.Y.F-091066

Коментар

Ако говориш за оксиводороден генератор или производството на браунов газ ( водород и кислород) с електролиза-забрави. Много лапни-шарани глътнаха въздох, като си мисляха, че ще си карат колите или ще се отопляват с електролиза.
                        Физиката си държи на своето, че трябва да вкараш повече енергия за да разбиеш молекулата на водата. Иначе перпетумобилето е готово..............
                        Няма да ти пиша формули и изчисления.Аз съм от този тип от теб наречените "лапни шарани" и твърдя сравнението ти е неправилно.С чисто практически многогодишни опити.
                        Посочи ми традиционен автомобил (не новите хибриди с батерии за хиляди левове)с разход еквивалентен на 4 (Четири лева) за 100 (сто) километра?Аз мога да ти го докажа на практика съвместно с теб.

Коментар

• van05

То и сега от ибея ако си късметлия можеш да удариш един кит с волтаици на супер цена

аз скоро взех един кит фотоволтаици монокристал 1 KW на бид с безплатна доставка. Зимата ще лепя с поялника:-))))

Коментар

• Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнение
                            Аз пък чакам братята китайци да смъкнат още цената фотоволтаиците.Тогава НЕК ПЕК ДЕК и прочие ЕРП кръвопиици ще имат един клиент по малко.ВИК съм ги отрязал преди години със собствена водоснабдителна система.
                            Това е възможно при ЕДНОФАМИЛНО жилище а Панелков(Циментовия Лорд) и сие Мантри си чекат да ФръкАт цените на панеляка и прочие общежития и гигантски спални за панелните таласъми.
                            Не виждам в какъв култ превъзнасят този вид жилища.Отделно електронните медии ни бомбардират с мантрите "хапатамента та хапартамента" Никои не споменава термина жилище
                            Жилище в БГ е= хапартамент ако може на "Патриарха" у центъро на вселената=общият начин на мислене на обикновеният тукашен жител.
                            Колкото е по заблудено едно стадо със силно изграден стаден инстинкт толкова по лесно се стриже.Факт.
                            Явно само аз и Бат ви Пешо мислим по този начин.

Те и да ги свалят цените на фотоволтаиците, къде ще го складираме тока е въпроса?

Коментар

• Аз пък чакам братята китайци да смъкнат още цената фотоволтаиците.Тогава НЕК ПЕК ДЕК и прочие ЕРП кръвопиици ще имат един клиент по малко.ВИК съм ги отрязал преди години със собствена водоснабдителна система.
                              Това е възможно при ЕДНОФАМИЛНО жилище а Панелков(Циментовия Лорд) и сие Мантри си чекат да ФръкАт цените на панеляка и прочие общежития и гигантски спални за панелните таласъми.
                              Не виждам в какъв култ превъзнасят този вид жилища.Отделно електронните медии ни бомбардират с мантрите "хапатамента та хапартамента" Никои не споменава термина жилище
                              Жилище в БГ е= хапартамент ако може на "Патриарха" у центъро на вселената=общият начин на мислене на обикновеният тукашен жител.
                              Колкото е по заблудено едно стадо със силно изграден стаден инстинкт толкова по лесно се стриже.Факт.
                              Явно само аз и Бат ви Пешо мислим по този начин.

Коментар

• supertrader

Ако говориш за оксиводороден генератор или производството на браунов газ ( водород и кислород) с електролиза-забрави. Много лапни-шарани глътнаха въздох, като си мисляха, че ще си карат колите или ще се отопляват с електролиза.
                                Физиката си държи на своето, че трябва да вкараш повече енергия за да разбиеш молекулата на водата. Иначе перпетумобилето е готово.

Не съм виждал скъсана тераса и няма и да видя, освен при як земетръс. Терасата е конструктивен елемент и едно цяло от подовият елемент. Виждал съм скъсани и паднали бетонни парапети и цели фасадни панели.

Бате Пешо,
                                чест и почитания към СВ

много работа са отметнали, но това което си видял ти, може да не е било навсякаде. От моя познат майстор знам, че е имало и много претупана работа с цел изпълнение на план и вземане на бонуси.

За земята не си прав изобщо. Защо си мислиш, че всички хора са бедняци и мизерници? Много бързо може да се учереди право на строеж АКО СИ СОБСТВЕНИК на земята. Обаче собствениците на панелните кибитки НЕ СА. Те имат днес нещо във въздуха. Ако утре треесне нямат нищо.

Коментар

Working...
                                X