IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За 23 години и 11 месеца има незначителен спад на "най-платежоспособните инвеститори в жилища" в България:
    1)
    - в края на 1989г. пенсионерите в България бяха 2,209,019 души
    2)
    - през ноември 2013г. пенсионерите в България са 2,186,654 души
    Тоест има спад от 1% или с 22,365 души.

Честито!

http://www.noi.bg/aboutbg/st

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
      Тъй е, и ти ме вземаш за някой друг, та за мен сме квит. Ако не си съгласен...гледай си Кремиковци...
      Добре де, сега какво се оказа? Лумпените ти виновни, всички сме лумпени щото нема кой да ти потвърди тезата?
      Ще направиш подобрения, ще ти мрънкат на главата, що това, що онова, що си ми пречиш да си паркирам, после ще ти го ползват наготово, ще го осерат и едно мерси няма да получиш. Какво точно не ти е ясно?

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
        бате Пешо ти чуваш ли се какви ги плещиш?!
        Болница Вита както и болница Юромед са ми на около 200 метра, както и в радиус 500 метра имам 3 училища и две детски градини. Каква липса на транспорт, като на двеста метра имам 3 трамвая и 6 автобуса?! Да ти ги изброя ли поименно?
        Ха ха ха,

Имам, имам, имам...

Развесели ме, то не че не ми е весело и без теб де...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          E стига с тоя Докторски паметник.Там сградите са от времето на прадядо ми вмирисани курници набедени за елит.За Редута няма какво да коментирам по добре на къра отколкото там.Тотална липса на транспорт и комуникации училища градини и въобще каквото се сетиш.Без кола си загубен
          бате Пешо ти чуваш ли се какви ги плещиш?!
          Болница Вита както и болница Юромед са ми на около 200 метра, както и в радиус 500 метра имам 3 училища и две детски градини. Каква липса на транспорт, като на двеста метра имам 3 трамвая и 6 автобуса?! Да ти ги изброя ли поименно?

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
            А с Кремиковци съвсем ме хвърли в тъча. Че и ЦСКА?!? През кура ми е и за едното и другото, вземаш ме за някой друг май.
            Тъй е, и ти ме вземаш за някой друг, та за мен сме квит. Ако не си съгласен...гледай си Кремиковци...

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
              Ти въобще четеш ли или тъй за спорта?

Я по добре бягай в темата за кремиковци - за к'ви наеми говорите за к'ви чудесии? Никога не съм живял под наем, никога не съм споделял, че живота под наем е по-добър.

Лумпени...

А щом ти е ясно, че съм взел за без пари... много те е яд, я? Много хора тука в темата ви наливахме акъл, че 2000 евра на квадрат са пари хвърлени а вятъра.

Да ти кажа под секрет - с яд и злоба нищо няма да постигнеш - за справка виж кремиковците?

Ааааа, да приятно ми е да гледам отстрани такиза загубеняци като теб. За разлика от други, които е приятно да се дискутира, дори на друго мнение.За справка виж по надолу как се води цивилизован разговор с хора с различни мнения.

Иначе ако това, че аз се боря да направя градинка, там, където е по закон, пък вие се смеете - еми не се сърди, ама вие сте ми смешните...особено шапкаря с куфарчето, дето децата не искат да го погледнат... Па да кажеш к'во стана с Лупо...оп'с да не ме объркаш с Лупо на ЦСКА и Крем'ци

Ама това е България, пълна със загубеняци и непрокопсаници - хубавото е, че те не могат да се докопат до чуждото - що ли - щото са не само загубеняци ами и прости, без образование...
              Каква злоба бе мой? 2000 евра викаш били много за апартамент? Мне, моето мнение е че и 100 евра са много, ама има хора, дори богати, искат в апартамент да живеят. Кой както го разбира.
              А с Кремиковци съвсем ме хвърли в тъча. Че и ЦСКА?!? През кура ми е и за едното и другото, вземаш ме за някой друг май.

Коментар

Е аз имам спомен че Лубойл чакаше некакви ултраниски цени да вземе без пари. Като гледам взел е почти без пари. За тия пари толкоз.
                А иначе, аз на твое място не бих се занимавал, откъде накъде ще харча пари и ще им правя подобрения на разни идиоти, дето после и ще ми мрънкат с цялата си наглост? Пет пари не давам, никакви съсобствености повече.
                То да е само Любо с масло да го намажеш!
                Украински цени чакаха сума народ, който се изнерви накрая и се набабани на такива проблемни имоти. Познавам лично много такива хора. Едни наскоро си асfалтираха един отрязък до улицата от 100м., чак 5 години след като вече са новодомци и си изпотрошиха новите коли купени с остатъка от ипотеката.
                Едни такива ми се настаниха до къщата, та сега довършвам 2.20м. висока плътна ограда, щото по-голями неандерталци от тях трудно се понасят.

Коментар

Е аз имам спомен че Лубойл чакаше некакви ултраниски цени да вземе без пари. Като гледам взел е почти без пари. За тия пари толкоз.
                  А иначе, аз на твое място не бих се занимавал, откъде накъде ще харча пари и ще им правя подобрения на разни идиоти, дето после и ще ми мрънкат с цялата си наглост? Пет пари не давам, никакви съсобствености повече.
                  Ти въобще четеш ли или тъй за спорта?

Я по добре бягай в темата за кремиковци - за к'ви наеми говорите за к'ви чудесии? Никога не съм живял под наем, никога не съм споделял, че живота под наем е по-добър.

Лумпени...

А щом ти е ясно, че съм взел за без пари... много те е яд, я? Много хора тука в темата ви наливахме акъл, че 2000 евра на квадрат са пари хвърлени а вятъра.

Да ти кажа под секрет - с яд и злоба нищо няма да постигнеш - за справка виж кремиковците?

Ааааа, да приятно ми е да гледам отстрани такиза загубеняци като теб. За разлика от други, които е приятно да се дискутира, дори на друго мнение.За справка виж по надолу как се води цивилизован разговор с хора с различни мнения.

Иначе ако това, че аз се боря да направя градинка, там, където е по закон, пък вие се смеете - еми не се сърди, ама вие сте ми смешните...особено шапкаря с куфарчето, дето децата не искат да го погледнат... Па да кажеш к'во стана с Лупо...оп'с да не ме объркаш с Лупо на ЦСКА и Крем'ци

Ама това е България, пълна със загубеняци и непрокопсаници - хубавото е, че те не могат да се докопат до чуждото - що ли - щото са не само загубеняци ами и прости, без образование...
                  Last edited by luboil; 22.11.2013, 21:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
                    Абе Лупчо, защо след толкова дискутиране тук, след като достигнахме до извода, че да живееш под наем е по-изгодно ( а ти беше пръв защитник на тази теза ), си се набутал в преживявания?
                    Ти един имот имаш и не можеш да се оправиш с малоумници, а аз имам шест. Роден съм и съм живял винаги в еднофамилна къща и когато за пръв път купих имот в съсобственост, луд станах. После свикнах.
                    Ще те науча какво да направиш. Вадиш пари от джоба си, без изобщо да мислиш някога да си ги върнеш. Викаш фирма, озеленява ти двора, слагаш тротоари, пейки и т.н. Ще ти намерят сто кусура и за безплатните подобрения, ама хич да не ти пука. После гордо ще можеш да разказваш на близки и познати, как безкористно си направил нещо за другите.
                    Така направих и аз. Направих следното:
                    Тротоар с нови плочки. Дължина 18 метра. Откраднаха от плочките, докато го правеха, та трябваше да докупувам.
                    Още един тротоар. над 20 метра. Тук само пренаредих и докупих плочки.
                    Градинка около 60-70 кв. Подравняване, две дървета, трайни насаждения, райграс, оградка. Поливане всеки ден, торене, косене и т.н.
                    Ремонт на покрив на една кооперация, смяна на улуци, 150 цигли.
                    Ремонт на външна фасада на пром. сграда (бивш промкомбинат) с над още 20 собственици, навес отгоре за над 4000 лева, без никой да даде и стотинка.
                    Имам и едно подблоково пространство. 120 кв. Там редовно ходя да им правя ремонт на бани и кухни, защото тече отгоре. Дори ги черпя с ракия, задето ме допускат да ремонтирам частната им собственост. Само мир да е.
                    И още, и още, и още....
                    Това е твоят път. Да си беше живял под наем, щеше да ти е мирна главата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                      E стига с тоя Докторски паметник.Там сградите са от времето на прадядо ми вмирисани курници набедени за елит.За Редута няма какво да коментирам по добре на къра отколкото там.Тотална липса на транспорт и комуникации училища градини и въобще каквото се сетиш.Без кола си загубен
                      Ако е нова сградата, с гаражи и както си му е редът, е перфектно. Само дето в карето Евлоги Георгиев - Янко Сакъзов - Васил Левски - Цар освободител я има 5 нови кооперации, я не. Останалите са мухлясали стари сгради отпреди войната, населени предимно с пенсионери. Да не говорим и за фундаменталната простотия с блокираното кръстовище на Велико Търново и Васил Априлов, което те принуждава да обикаляш квартала като идиот, ако си с кола.
                      На мен лично по ми допада Яворов в частта Евлоги Георгиев - Омуртаг - Ситняково - Иван Асен II - Николай Ракитин - Цариградско шосе, особено малките улички с къщи между Омуртаг и Иван Асен II. За съжаление и там ситуацията е същата като в Докторския - много малко нови сгради, драми с паркирането, масово стари кооперации с пенсионери. Абе писал съм хиляда пъти за мизериите в тия "елитните" квартали, да не се повтарям.
                      Last edited by Crux; 22.11.2013, 20:59.
                      Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
                        Абе Лупчо, защо след толкова дискутиране тук, след като достигнахме до извода, че да живееш под наем е по-изгодно ( а ти беше пръв защитник на тази теза ), си се набутал в преживявания?
                        Tи наред ли си????

Коментар

• Абе Лупчо, защо след толкова дискутиране тук, след като достигнахме до извода, че да живееш под наем е по-изгодно ( а ти беше пръв защитник на тази теза ), си се набутал в преживявания?
                          Ти един имот имаш и не можеш да се оправиш с малоумници, а аз имам шест. Роден съм и съм живял винаги в еднофамилна къща и когато за пръв път купих имот в съсобственост, луд станах. После свикнах.
                          Ще те науча какво да направиш. Вадиш пари от джоба си, без изобщо да мислиш някога да си ги върнеш. Викаш фирма, озеленява ти двора, слагаш тротоари, пейки и т.н. Ще ти намерят сто кусура и за безплатните подобрения, ама хич да не ти пука. После гордо ще можеш да разказваш на близки и познати, как безкористно си направил нещо за другите.
                          Така направих и аз. Направих следното:
                          Тротоар с нови плочки. Дължина 18 метра. Откраднаха от плочките, докато го правеха, та трябваше да докупувам.
                          Още един тротоар. над 20 метра. Тук само пренаредих и докупих плочки.
                          Градинка около 60-70 кв. Подравняване, две дървета, трайни насаждения, райграс, оградка. Поливане всеки ден, торене, косене и т.н.
                          Ремонт на покрив на една кооперация, смяна на улуци, 150 цигли.
                          Ремонт на външна фасада на пром. сграда (бивш промкомбинат) с над още 20 собственици, навес отгоре за над 4000 лева, без никой да даде и стотинка.
                          Имам и едно подблоково пространство. 120 кв. Там редовно ходя да им правя ремонт на бани и кухни, защото тече отгоре. Дори ги черпя с ракия, задето ме допускат да ремонтирам частната им собственост. Само мир да е.
                          И още, и още, и още....
                          Това е твоят път. Да си беше живял под наем, щеше да ти е мирна главата.
                          Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Е как забравих и едно от лубимите места -всичко, което гледа към градската градина.Класика просто, но са недостижими цените там!

Коментар

• Бате Пешо, по твоята логика например всички сгради над 100 години в Будапеща или Прага, обитавани от възрастни хора и леко добили миризмата на дРъто, незабавно трябва да бъдат сринати и построени наново.Така ли е?Да не говорим за Париж и Лондон, да вземем бившия соцблок за пример.Ми ти ако станеш някой ден кмет, ще те линчуват бе, недей така с лошо
                              Ти знаеш ли например, че има сгради шедьоври по центъра, които са строени преди 44 г от архитекти, правили сгради по Виена и цяла Австрия.Или не знаеш?Ти знаеш ли, че ако не са били дошли тези мръсни смрадливи селяци комунистите, с цървули и калпаци, тоя град и тая страна сега нямаше да отсъпва по нищо на Виена или Будапеща.Знаеш ли какви търговци е имало преди 44 г, какви индустриалци?Без да се обиждаш лично, не те познавам, обаче така някой от село като ми каже, дето се събува с калните обувки отвънка, че сградите били нещо, улиците друго, пък колите трето и направо...
                              За София, казвам моето мнение -трябва да има простор, гледка, въздух.Затова не понасям новите квартали тип манастриски, дето гледаш гащите на съседа.
                              После -етажност -висок етаж над 4 ти.В нормалните държави това е предимство, тука не, да не навлизам в темата защо, че много дълга.Дори в соц Китай, в Шанхай, не знами дали си ходил, колкото по високо ти е стаята в хотела, толкова по скъпа е, има стаи над 100 ния етаж в Хаят и други.
                              Така, обобщавайки всичко това, не остават много добри места за живеене.Карето на около НДК, което гледа към градината.Само който е виждал гледката, може да прави коментари или поне се е качвал в ресторанта на ндк горе, да добие представа.Московска, Съборна, Янко Сакъзов към парка, тая улица горе до парка на Гео Милев Калиманци ли беше е скрито бижу, такава гледка има, уникална, цяла София плюс Ал.Невски.Също така на Шарлопов сградите пред Южния парк.Горна баня -много подценяван квартал с уникални гледка и към софия и към витоша -не си залепен на северен склон.Това се сещам на прима виста.И сигурно има и затворени комплекси с гледка, ма не знам точно къде.

Коментар

• Таман се върнах.

И няма изненада, делналиу са темата.
                                Какъв беше крайния резултат?

Коментар

Working...
                                X