Първоначално изпратено от razbiratel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнениеТова което те прави свободен и максимално независим за да си живееш живота както ти харесва, без да даваш на друг да ти решава съдбините(банки, работодатели и т.н.).... да имаш възможност да разполагаш с най ценното - времето дарено ти от господ(всеки е свободен сам да си предпочете, дали ще чрез бизнес идея, имоти, борса или собствено стопанство и т.н... няма значение) ...торба кеш, дава временно подобен ефект , нали е редно да оставим и нещичко на децата си.
Чел съм те доста, гледам ветеран си тук...сигурен съм, че ме разбра.
Коментар
-
Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнениеТова което те прави свободен и максимално независим за да си живееш живота както ти харесва, без да даваш на друг да ти решава съдбините(банки, работодатели и т.н.).... да имаш възможност да разполагаш с най ценното - времето дарено ти от господ(всеки е свободен сам да си предпочете, дали ще чрез бизнес идея, имоти, борса или собствено стопанство и т.н... няма значение) ...торба кеш, дава временно подобен ефект , нали е редно да оставим и нещичко на децата си.
Чел съм те доста, гледам ветеран си тук...сигурен съм, че ме разбра.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеБи ли ми казал какво е актив на Земята?
Чел съм те доста, гледам ветеран си тук...сигурен съм, че ме разбра.Last edited by razbiratel; 26.01.2014, 17:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнениеНяма лажи, за житие битие хротувам, само от първо лице единствено число-винаги , без цитиране на статии или извадки от статистики, патиланските преживелици са ми итересни...фалиралите имам в предвид.Нали "бате " си се кръстил, опитен си явно, разбираш какво имам в предвид.Има го Рихтер, така е, не съм конретизирал единствено имотите обаче, всеки си е свободен да си припознае сам активите, мнението ми е че в харттийките не е добре, депозита не е актив!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеЗащо да се бяга от парите,еле от депозитите ?
Я вижте новите тенденций в банковото дело.
http://kaknicakat.blogspot.com/2014/..._919.html#more
Банките,са решили да пазят,нашите пари от нас самите
Коментар
-
Защо да се бяга от парите,еле от депозитите ?
Я вижте новите тенденций в банковото дело.
http://kaknicakat.blogspot.com/2014/..._919.html#more
Банките,са решили да пазят,нашите пари от нас самите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНе бива да се лъжем.През 1997г който имаше влогове в долари и марки имаше две възможности или да му бъдат изплатени веднага по курса или на четири равни вноски през шест месеца в рамките на две години заедно с лихвата.Става дума за влогове във фалирали банки.В останалите не е имало проблеми.А който е имал глупостта да си държи парите в левове си е негов проблем.Та викаш да трупаме активи.И къде ще ги носим тея активи?А данъци поддръжка?И да не забравяме за чичо Рихтер все пак.На земята няма неразрушими активи.Last edited by razbiratel; 26.01.2014, 16:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнениеТрябва да се бяга от харттийките, за жалост повечето го разбират по трудния начин. Навремето (97) и аз взех греди но не бях най зле, защото имаше и такива с каше за тристаен и в следващия момент стигаха за един хладилник. Едва ли толкова рязко ще се повторят нещата но тенденцията е безкомпромисна,.... в същото време масово се трупат харттийките вместо активи(имам доста такива познати, с по няколко петцифрени депозита във всякакви валути ) , какво да се прави , явно трябва да се изстрадат нещата за да се научат
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеТова си го мисли от страх да не полудее.
Някои хора имат доста странни възгледи за парите, като на прабаба и прадядо си. Те си мислят, че парите най-общо казано са си пари. Голяма заблуда нали Трейдърко!Last edited by razbiratel; 26.01.2014, 13:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеИнфлацията е обективна реалност, дефлацията е изкуствена и тя неможе да е дългосрочна, а особенно след период на дефлация следва инфлация и то каква - това е единия от методите за предизникване на хиперинфлация. Дефлацията е трамплин към хиперинфлация.
.................................................
Ако дефлацията се задържи обаче повече от още една година, година и половина не ни мърда хиперинфлация.Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
-
Продават цяло село в интернет
http://www.dnes.bg/stranata/2014/01/...nternet.213716
Хайде на промоцията!!http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
LANDLORD 31
Така им внушиха създавайки изкуствен дефицит на пари, чрез токсичните бондове - ДЦК прибраха парите които бяха в обръщение. Понеже няма пари и хората си мислят че са много ценни и стават да ги трупаш в банка която с тях разбира се ще купи бондове със сигурна доходност и ще ги извади от здравословно обръщение в икономиката а то е ПСП - пари - стоки - пари. Смятат че стават парите за натрупване под дюшеци, буркани. Скоро ще гризнат дръвчето и ще видят че вместо да са си осигурили живота както си мислят са се цървулясали, но мен ме устройва защото така подкрепата за ББД ще нарастне.
Можеш ли да струпаш една торба с пари и да живееш нея ? - НЕ !
Можеш сам да контролираш доходността или да ги увеличаваш ако стоят в теб и парите да стават повече пари ? Не !
Инфлацията е обективна реалност, дефлацията е изкуствена и тя неможе да е дългосрочна, а особенно след период на дефлация следва инфлация и то каква - това е единия от методите за предизникване на хиперинфлация. Дефлацията е трамплин към хиперинфлация.
Ако погледнеш една графика на изменение на цената на трайните стоки , ще забележиш че всеки рязък спад - стръмен щем се ограничи и спре после преминава в обратен скок но предния връх не спира цената а тя хвърчи яко нагоре. В трайните стоки може да се съхрани истинска стойност, а не в пари както се е заблудила масовката. Прецени сам колко е сляпа тя и не вижда че ситуацията е вече такава че не може да се инвестира в хубав имот, защото няма предлагане на такива и пазара е един обран бустан в който само кривите краставици се предлагат и си стоят щото не става брака за нищо.
Ако дефлацията се задържи обаче повече от още една година, година и половина не ни мърда хиперинфлация.Last edited by supertrader; 26.01.2014, 09:52.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнениеЧестно, не знам къде си ги видял тия проспериращи малки градчета и селца. Една къща за гости хани едно семейство (и то при доста условности), а не цяло село. И аз доста съм пообиколил (работата ми е такава) и да ти кажа, точно малките градчета са пълна мизерия. На село хората по са свикнали на труд и чоплят там нещо по двора, изкарват колкото за прехрана. А в малките градове, дето при соца е имало по 1-2 завода, а сега няма нищо, хората просто си седят по цял ден на припек и нищо не правят.
Естествено че в малкия град избора е ограничен, но и никога не е бил голям по принцип
Освен това познавам хора дето са сменили много малки градчета, но професията им е такава. има си плюсове и минуси..
Ако нямаш пари за дискотека, няма значение дали си в София или в Лом
Пожелавам ти да имаш пари където и да си!
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеВ банките в САЩ си държат парите много чужденци, в нашите не. А ти наистина ли си мислиш че парите в банките са от спестявания на хората ? - населението !
Някои хора имат доста странни възгледи за парите, като на прабаба и прадядо си. Те си мислят, че парите най-общо казано са си пари. Голяма заблуда нали Трейдърко!
Коментар
Коментар