IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение
    Това което те прави свободен и максимално независим за да си живееш живота както ти харесва, без да даваш на друг да ти решава съдбините(банки, работодатели и т.н.).... да имаш възможност да разполагаш с най ценното - времето дарено ти от господ(всеки е свободен сам да си предпочете, дали ще чрез бизнес идея, имоти, борса или собствено стопанство и т.н... няма значение) ...торба кеш, дава временно подобен ефект , нали е редно да оставим и нещичко на децата си.
    Чел съм те доста, гледам ветеран си тук...сигурен съм, че ме разбра.
    Това определение подозрително точно описва живота на клошаря...
    Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

Това което те прави свободен и максимално независим за да си живееш живота както ти харесва, без да даваш на друг да ти решава съдбините(банки, работодатели и т.н.).... да имаш възможност да разполагаш с най ценното - времето дарено ти от господ(всеки е свободен сам да си предпочете, дали ще чрез бизнес идея, имоти, борса или собствено стопанство и т.н... няма значение) ...торба кеш, дава временно подобен ефект , нали е редно да оставим и нещичко на децата си.
      Браво, много добро!

Коментар

Разбрах те и съм съгласен с написаното.Въпросът е да имаме толкова колкото да ни обслужва нормалните потребности.Трупането според мен е дива лакомия и те прави зависим и болен

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          Би ли ми казал какво е актив на Земята?
          Last edited by razbiratel; 26.01.2014, 17:08.

Коментар

Няма лажи, за житие битие хротувам, само от първо лице единствено число-винаги , без цитиране на статии или извадки от статистики, патиланските преживелици са ми итересни...фалиралите имам в предвид.Нали "бате " си се кръстил, опитен си явно, разбираш какво имам в предвид.Има го Рихтер, така е, не съм конретизирал единствено имотите обаче, всеки си е свободен да си припознае сам активите, мнението ми е че в харттийките не е добре, депозита не е актив!
            Би ли ми казал какво е актив на Земята?

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
              Защо да се бяга от парите,еле от депозитите ?
              Я вижте новите тенденций в банковото дело.

http://kaknicakat.blogspot.com/2014/..._919.html#more

Банките,са решили да пазят,нашите пари от нас самите

Готина работа, че какво разбират вложителите. Те не са в състояние да определят колко от собствените им вложения ще им трабват.

Коментар

• Защо да се бяга от парите,еле от депозитите ?
                Я вижте новите тенденций в банковото дело.

http://kaknicakat.blogspot.com/2014/..._919.html#more

Банките,са решили да пазят,нашите пари от нас самите

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Не бива да се лъжем.През 1997г който имаше влогове в долари и марки имаше две възможности или да му бъдат изплатени веднага по курса или на четири равни вноски през шест месеца в рамките на две години заедно с лихвата.Става дума за влогове във фалирали банки.В останалите не е имало проблеми.А който е имал глупостта да си държи парите в левове си е негов проблем.Та викаш да трупаме активи.И къде ще ги носим тея активи?А данъци поддръжка?И да не забравяме за чичо Рихтер все пак.На земята няма неразрушими активи.
                  Няма лажи, за житие битие хротувам, само от първо лице единствено число-винаги , без цитиране на статии или извадки от статистики, патиланските преживелици са ми итересни...фалиралите имам в предвид.Нали "бате " си се кръстил, опитен си явно, разбираш какво имам в предвид.Има го Рихтер, така е, не съм конретизирал единствено имотите обаче(макар аз лично да ги предпочитам) , всеки си е свободен да си припознае сам активите, мнението ми е че в харттийките не е добре, депозита не е актив!
                  Last edited by razbiratel; 26.01.2014, 16:13.

Коментар

Трябва да се бяга от харттийките, за жалост повечето го разбират по трудния начин. Навремето (97) и аз взех греди но не бях най зле, защото имаше и такива с каше за тристаен и в следващия момент стигаха за един хладилник. Едва ли толкова рязко ще се повторят нещата но тенденцията е безкомпромисна,.... в същото време масово се трупат харттийките вместо активи(имам доста такива познати, с по няколко петцифрени депозита във всякакви валути ) , какво да се прави , явно трябва да се изстрадат нещата за да се научат
                    Не бива да се лъжем.През 1997г който имаше влогове в долари и марки имаше две възможности или да му бъдат изплатени веднага по курса или на четири равни вноски през шест месеца в рамките на две години заедно с лихвата.Става дума за влогове във фалирали банки.В останалите не е имало проблеми.А който е имал глупостта да си държи парите в левове си е негов проблем.Та викаш да трупаме активи.И къде ще ги носим тея активи?А данъци поддръжка?И да не забравяме за чичо Рихтер все пак.На земята няма неразрушими активи.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                      Това си го мисли от страх да не полудее.
                      Някои хора имат доста странни възгледи за парите, като на прабаба и прадядо си. Те си мислят, че парите най-общо казано са си пари. Голяма заблуда нали Трейдърко!
                      Трябва да се бяга от харттийките, за жалост повечето го разбират по трудния начин. Навремето (97) и аз взех греди но не бях най зле, защото имаше и такива с каше за тристаен и в следващия момент стигаха за един хладилник. Едва ли толкова рязко ще се повторят нещата но тенденцията е безкомпромисна,.... в същото време масово се трупат харттийките вместо активи(имам доста такива познати, с по няколко петцифрени депозита във всякакви валути ) , какво да се прави , явно трябва да се изстрадат нещата за да се научат
                      Last edited by razbiratel; 26.01.2014, 13:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        Инфлацията е обективна реалност, дефлацията е изкуствена и тя неможе да е дългосрочна, а особенно след период на дефлация следва инфлация и то каква - това е единия от методите за предизникване на хиперинфлация. Дефлацията е трамплин към хиперинфлация.
                        .................................................
                        Ако дефлацията се задържи обаче повече от още една година, година и половина не ни мърда хиперинфлация.
                        Странни мисли.....меко казано!
                        Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Продават цяло село в интернет
                          http://www.dnes.bg/stranata/2014/01/...nternet.213716

Хайде на промоцията!!
                          http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• LANDLORD 31

Така им внушиха създавайки изкуствен дефицит на пари, чрез токсичните бондове - ДЦК прибраха парите които бяха в обръщение. Понеже няма пари и хората си мислят че са много ценни и стават да ги трупаш в банка която с тях разбира се ще купи бондове със сигурна доходност и ще ги извади от здравословно обръщение в икономиката а то е ПСП - пари - стоки - пари. Смятат че стават парите за натрупване под дюшеци, буркани. Скоро ще гризнат дръвчето и ще видят че вместо да са си осигурили живота както си мислят са се цървулясали, но мен ме устройва защото така подкрепата за ББД ще нарастне.
                            Можеш ли да струпаш една торба с пари и да живееш нея ? - НЕ !
                            Можеш сам да контролираш доходността или да ги увеличаваш ако стоят в теб и парите да стават повече пари ? Не !
                            Инфлацията е обективна реалност, дефлацията е изкуствена и тя неможе да е дългосрочна, а особенно след период на дефлация следва инфлация и то каква - това е единия от методите за предизникване на хиперинфлация. Дефлацията е трамплин към хиперинфлация.
                            Ако погледнеш една графика на изменение на цената на трайните стоки , ще забележиш че всеки рязък спад - стръмен щем се ограничи и спре после преминава в обратен скок но предния връх не спира цената а тя хвърчи яко нагоре. В трайните стоки може да се съхрани истинска стойност, а не в пари както се е заблудила масовката. Прецени сам колко е сляпа тя и не вижда че ситуацията е вече такава че не може да се инвестира в хубав имот, защото няма предлагане на такива и пазара е един обран бустан в който само кривите краставици се предлагат и си стоят щото не става брака за нищо.
                            Ако дефлацията се задържи обаче повече от още една година, година и половина не ни мърда хиперинфлация.
                            Last edited by supertrader; 26.01.2014, 09:52.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнение
                              Честно, не знам къде си ги видял тия проспериращи малки градчета и селца. Една къща за гости хани едно семейство (и то при доста условности), а не цяло село. И аз доста съм пообиколил (работата ми е такава) и да ти кажа, точно малките градчета са пълна мизерия. На село хората по са свикнали на труд и чоплят там нещо по двора, изкарват колкото за прехрана. А в малките градове, дето при соца е имало по 1-2 завода, а сега няма нищо, хората просто си седят по цял ден на припек и нищо не правят.
                              крукс. пак казвам, на пръв поглед е така. Но това че из цяла София бродят бездомници и ровят по кофите не значи че всички са бедни. Нямам намерение да изнасям лекция по икономическа география. С малки изключения на мястото на фалиралите заводи има други производства и видове поминък, само да спомена лова и погледни каква част от територията е покрита с гора... не казвам че изхранват семейство с убития дивеч , в във всяка паланка има по една винарна, Консервните комбинати фалираха, но има доста мощни износители със собствено производство и цехове за шоково замразяване. Ишлемето е доста разпространено и т.н.
                              Естествено че в малкия град избора е ограничен, но и никога не е бил голям по принцип
                              Освен това познавам хора дето са сменили много малки градчета, но професията им е такава. има си плюсове и минуси..

Ако нямаш пари за дискотека, няма значение дали си в София или в Лом

Пожелавам ти да имаш пари където и да си!

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                                В банките в САЩ си държат парите много чужденци, в нашите не. А ти наистина ли си мислиш че парите в банките са от спестявания на хората ? - населението !
                                Това си го мисли от страх да не полудее.
                                Някои хора имат доста странни възгледи за парите, като на прабаба и прадядо си. Те си мислят, че парите най-общо казано са си пари. Голяма заблуда нали Трейдърко!

Коментар

Working...
                                X