IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Няма дъно. Има търсене и предлагане. А предлаганите имоти над 90% са стандартно старо и ново строителство...... 95% от хората имат имот в който да живеят. 95% от българите са потенциални продавачи, или най-малкото собственици, чийто актив нямат интерес да се обезценява. Затова спадът ще е бавен, но принципа "търсене/предлагане" не може да бъде избегнат с писане на поръчкови статии.....
    Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Ще видите как който е крал от България ще връща и ще повръща, тук ще се инвестират всички капитали на евреите накрая - не в Швейцария.И ще си върнем Цариград като икономическа територия, ще загубим фиктивна физическа която отдавна сме загубили всъщност.Това в което трябва да сме силни е строителството, защото тази страна ще се препострои наново и това което ще бъде построено няма да е сравнимо с никое друго място в Света.Ще дойдат и времена в които българите да искат изключително да живеят в България, тогава ще можем да се преброим колко сме в действителност.
      Този път съм съгласен с теб, особено в частта за територията. Колкото и да е тежко, трябва да се работи към автономни области или отстъпка на територии на съседни държави с обмен на население. Не може в България да има граждани, които не говорят езика, не спазват законите и не се смятат за българи.

Коментар

• Първоначално изпратено от alwayastrue Разгледай мнение
        Извинявай, ти да не си АфтърДарк с име ново?
        Ако да, поздрави от Експерт-строител и Караконджул!!!
        Не съм. Но благодаря за поздравите!...Аз съм си Тъмната страна на Нещата.......
        Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
          Според мен трейдъра много вярно вижда нещата. Това, че не ми харесват е друг въпрос.
          Такава е реалността. Бате Пешо, това, че имаш някакво малко феодално стопанство е хубаво, храниш се....сигурно храниш и доста цигани покрай тебе. Може и някой и друг българин да храниш........но не си затваряй очите за останалата Бг. Ако хората около теб са зле и мизеруват, рано или късно това ще рефлектира и при теб.
          Извинявай, ти да не си АфтърДарк с име ново?
          Ако да, поздрави от Експерт-строител и Караконджул!!!

Коментар

Ще видите как който е крал от България ще връща и ще повръща, тук ще се инвестират всички капитали на евреите накрая - не в Швейцария.И ще си върнем Цариград като икономическа територия, ще загубим фиктивна физическа която отдавна сме загубили всъщност.Това в което трябва да сме силни е строителството, защото тази страна ще се препострои наново и това което ще бъде построено няма да е сравнимо с никое друго място в Света.Ще дойдат и времена в които българите да искат изключително да живеят в България, тогава ще можем да се преброим колко сме в действителност.
            Ухаааа, дай боже!

Коментар

• Бате Пешо

Last edited by supertrader; 31.01.2014, 12:21.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Бате Пешо

Пак се зомбираш, не сме в тройката в десятката може. Ценното е че наистина имаме разнообразие на много малка територия, това е изключителното но не виждам как ще ни помогне в конкуренцията с другите. Т.е.без добра политика нямаме нищо, затова трябва да сме икономически грамотни а не зомбирани по дефлацията оглупели малоумници. Затова казвам - дефлация няма, тя е изкуствено нещо и за нея после се заплаща с икономически катаклизъм - хиперинфлация и колкото по дълго продължи тази фантазия - дефлационна, толкова по лошо ще ни удари обратния процес, защото равновесието в един момент се възтановява.
                D.Y.F-091066

Коментар

• хахаха

На бате Пешо много здраве.Бате не бъди много сигурен и самодоволен, защото с един птичи грип или луд бик могат административно да ти преебат феодалното стопанство за столетие напред.Така, че ще си бачкаш в града и ще си живееш на село без много да ти знае балалайката и ще ядеш не ГМО ами и лайна ще ядеш ако поискат управляващите.Бъди по умерен и не се изхвърляй да не те накаже оня горе, който най много се смеел на тези дето си правели сметките.Хайде със здраве и умната.

Коментар

Според мен трейдъра много вярно вижда нещата. Това, че не ми харесват е друг въпрос.
                    Такава е реалността. Бате Пешо, това, че имаш някакво малко феодално стопанство е хубаво, храниш се....сигурно храниш и доста цигани покрай тебе. Може и някой и друг българин да храниш........но не си затваряй очите за останалата Бг. Ако хората около теб са зле и мизеруват, рано или късно това ще рефлектира и при теб.
                    Дарки трябва да се чете внимателно какво пише трейдърко и какво аз.Аз говоря за природни дадености ресурси а трейдърко ми пише глупости.Никъде не съм казал че сме с най добри но определено сме в първата тройка.Планини реки море равнини.Я да видим на кого другиго Бог е изсипал толкова.А трейдърко ми пише глупости.Това че ние сме некадърници и мързели е отделен бъпрост.Тук ставаше дума за условия.

Коментар

Въпросът е как на фона на тази мизерия, бедност, безпаричие, тотално напускане на страната от младите (а това вече се счита, че и 35-40годишните са млади!!!!) как аджеба имотите ще растат?
                      Никой не отрича, че с увеличаваща се администрация, която освен да взема пари от залязващия бизнес, с растяща безработица, с 90% от населението със заплати 400лв, с народни представители/депутати, които сами си решават какви ще са им заплатите и ей така си ги вдигат с 350лв, с което повишени живеят милиони българи, с беззаконие и да не изброявам - държавата отива на закриване.
                      Изходите са два - или да ни асимилират и държавата/страната да престане да съществува като България или хората да се събудят - да изчистят страната от политическата клика и да разберат, че освен в големия град в панелната кутийка има живот и на село, и то не много лош, ако сами си го направят. Но на село няма училища и лекари - престъпната политическа клика ги унищожи, за да създадат един отвратителен централен град, защото им е по-лесно да контролират стадото в един единствен град отколкото в цяла страна.
                      Но всичко това е друга тема - дали за политика, дали за нещо друго.
                      Въпросът е как на тази картинка имотите ще растат?

Коментар

• Бате Пешо

По повод безплатната работна ръка - пази боже казвам аз, такова нещо не ползвам, такава екстра не искам и да я чуя или видя.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Бате Пешо

Не ми се изброява къде какви условия има..за туризъм - Франция, Испания, Швейцария...За развитие на определени сегменти в селското стопанство ни бият по условия много страни в Европа, например за отглеждане на говеда - тук нямаме условия да се отглеждат на паша, но има страни където много месеци имат и върви че произведи евтина продукция и ги конкурирай с цена и качество. Ти просто пиеш някакви хапчета на моменти и си фантазираш.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Според мен трейдъра много вярно вижда нещата. Това, че не ми харесват е друг въпрос.

Коментар

Ние конкурентни условия нямаме нито за земеделие, нито за туризъм !!! В Европа има страни с много по добри условия, това е истината. Измислете нещо друго да се развива, пък и да не се развива. Проблема е не че не се развива нищо, проблема е че каквото се развива се източва и заминава навън - нямаме инвестиционен поток към нас, но излъчваме такъв навън. Е няма как да има ! Не е важно колко се създава толкова, важно е създаденото дали се натрупва или се събира и изнася на някъде. За да има трябва да остава тук и да не се изнася в чужбина.
                              Ей палавнико стига писа глупости.Ти наистина имаш раздвоение на личността.Вземи от това дето го пи оня ден да се оправиш.Явно добре ти действа само да не си го свършил?Би ли посочил природния ресурс и страните с по добри условия за земеделие и туризъм от нас?

Коментар

• luboil

Инфлацията е неизбежна, няма такова нещо като икономически ръст. Жилищата няма да растат, цените им обаче ще нарастнат в пари и ще станат по скъпи. До 3-4 години цените на жилищата ще достигнат предкризисните нива и дори ще ги надхвърлят. Ниския инфлационен таргет на ЕЦБ ще ни излезе през носа , има нереализирана инфлация и за капак и дефлация-менте.
                                Last edited by supertrader; 31.01.2014, 10:39.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X