Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Bones57
Точно това ще рестартира системата - кризата удари в ядрото и както виждам Драги ще ги остави да ги удари яко. До момента ситуацията я оправяха швабите с икономии от страна на закъсалите периферни държави, сега обаче ще видим как ще правят икономии те ! Меркел иска да вдига заплати, що така нали е по добре да падат.
Цените на имотите ще се възтановят преди да тръгне икономиката ! Не чакай да тръгне икономиката пък тогава до има увеличаване цените на имотите - обратното е.
Само скъпото евро ще ги оправи швабите, лапаха инвестициите чрез бягащите - напускащи периферията държави и сега ще им излезе през носа.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнениеТоест кво? Да разбираме, че сега е много по-зле, отколкото беше през 98-а ли?
Стига, моля ти се.
Ако има все още недоразбрали. Цените на имотите се крепят благодарение на факта, че банките бясно прехвърлят лошите кредити на дъщерни дружества и никой дори не смее да си помисли, че някога в БГ ще се въведе частен ФАЛИТ. Ако имаше регулация в тази сфера, горното щеше да е факт и щеше да се види кристално ясно, колко в действителност струват нацвъканите навсякъде паметници на архитектурата. Да, ама не. Всички стискат кълки по веригата. Банки, строители и пишман собственици / инвеститори. В тази връзка и предвид изброените по-горе доводи с ръка на сърцето мога да заявя. Да, рязък СПАД на цените няма да има. Ще има бавна и продължителна агония, в която едните ще продават, а другите няма да купуват. Все пак не сме Америка, че да отпишем дълговете, да напечатаме нови бали с пари и да рестартнеме системата за още някоя година. Прекалено малки, бедни и зависими сме за да си го позволим. Така, че нека надхитряването да продължи.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеСпоред мен,продължи до началото на 2005 г.Не се заяждам с никой.
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнениеТака е!
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнениеНали това казвам и аз, няма нищо общо. Но в обратния смисъл на тоя, който влагаш. Сега проблема е много по-голям. И не бъркай София с провинцията, а тя също е в България.
Кайзер, ти бъркаш хиперинфлация с дефлация и стагнация. Имаш някакви спомени он 97-ма от позицията на тоя, който е вземал заплата 10 долара. Аз не съм бил в това положение и може затова да не си спомням..... но пак казвам, това беше за кратко време.
И да знаеш, хипер инфлацията пребива цените на имотите.......
Стига, моля ти се.Never underestimate the predictability of stupidity
Коментар
-
Първоначално изпратено от winner Разгледай мнениеПредишният застой на цените продължи 5 години - от 1998 до 2003. И тогава имаше лоша демография, безработица, слабо кредитиране, междуфирмена задлъжнялост.... После видяхме какво стана.
Коментар
-
Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнениеСамо господ ги владее тез неща … забелязал съм застой в цените, който с нищо не подсказва да се превърне в спад, не търся логика, защото сам по себе (застоя в момента) също е нелогичен ако за база вземеш букварите по микро/макро икономика, ама е факт, нямам обяснение, камо ли да прогнозирам – констатирам застой и то траен … 2-3 години си е период който не е за пренебрегване…
Коментар
-
Първоначално изпратено от Каммен Разгледай мнениеНакъде ще бъдат цените идните години, само Господ знае.Бъдещето е непредсказуемо, според източните философии.За себе си съм опростил нещата така.Ако ще купуваш кеш, т.е. знаеш "цената на парите си", купуваш щом ти е харесало нещо.Но ако ще теглиш кредити, има само едно нещо, което определя дали имота ще се превърне в актив или пасив и това са наемите на подобните жилища.
Коментар
-
Каммен
Наема на имота е екстра, достатъчното условие е да не си си дал парите на някой срещу разписка..от това действие те освобождава инвестицията в имот и тя дългосрочно винаги, винаги побеждава защото всички банки са понцита и пирамидки. Прочети само как били инвестирали в лютата криза европейските банки в въвежните икономики които просто си напечатаха още пари сега и гарантирано ще изкарат една хубава хиперинфлация ...цели 3 трилиона евро !!!!D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнениеВсички си играйкаме.....спада ти ли го отлагаш?.. Това автопсихотерапия ли е?...Чувал ли си за W-образна криза?...
На мен не ми е все едно, защото мога много да загубя. Или да спечеля ако предвидя правилно събитията през близките 12 месеца. Това важи за всеки от нас, нали? И не говоря точно за имотите, цената им е функция на ред други икономически фактори.
Коментар
-
Накъде ще бъдат цените идните години, само Господ знае.Бъдещето е непредсказуемо, според източните философии.За себе си съм опростил нещата така.Ако ще купуваш кеш, т.е. знаеш "цената на парите си", купуваш щом ти е харесало нещо.Но ако ще теглиш кредити, има само едно нещо, което определя дали имота ще се превърне в актив или пасив и това са наемите на подобните жилища.
Коментар
-
Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение... играйкам си и аз, пък каквото стане, към момента спада се отлага
На мен не ми е все едно, защото мога много да загубя. Или да спечеля ако предвидя правилно събитията през близките 12 месеца. Това важи за всеки от нас, нали? И не говоря точно за имотите, цената им е функция на ред други икономически фактори.Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнениеСега може и да сме в криза, но ситуацията няма нищо, ама нищо общо с 98-а.
Кайзер, ти бъркаш хиперинфлация с дефлация и стагнация. Имаш някакви спомени он 97-ма от позицията на тоя, който е вземал заплата 10 долара. Аз не съм бил в това положение и може затова да не си спомням..... но пак казвам, това беше за кратко време.
И да знаеш, хипер инфлацията пребива цените на имотите.......Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеМаркетмейкър го играеш
Коментар
Коментар