Не очаквам да има понижение на имотите. По скоро диференциация.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
redcretin
Не ми говори глупости - не са поклонници на Сорос навън и в комуникацията помежду им го има това - до кога, няма ли кой да им счупи главите на тия и да ги разкара навлеците..струи омраза сигурно защото хората там виждат голяма полза от вас.След 2-3 години го прочети това дето ви пиша че ще се вдигнат и гащите си няма да смогнете да си вземете а имотите направо ще ги забравите.Като бягате петите ви ще бият в задните ви части.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretinЗабравих че трябва и малко акъл да прочетеш таблицата в линка
Това е нормалния данък върху доходите, за бизнеса нещата са други.
На бай Пешо от плевенското село, дето няма и асфалтови пътища - как да му отговори човек ... освен да му пожелая все така цигански съседи и да работи по цял ден за едното яденеНека завижда, толкова си може
мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНа шите навън не могат семейство да създат и от чекии се побъркаха.А тия които си заведоха децата им съсипаха бъдещето.Тоя юнак си мисли че ние не сме ходили по света и се изживява тука като просветител.И лошото е че си вярва.мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНавън хората ще се вдигнат и ще почнат да гонят навлеците-емигранти ! Към Африка ли ще се приднижиш тогава. Ако си навън в такава държава няма нужда да ти обяснявам какво се случва а познавам и немци и англичани на които вече им е писнало от простотията на Сорос да се движели пари и хора, когато е напълно достатъчно да има свобода за движение на информация и технологии.Да не ми дращиш някога тук - Нас тук що ни бият ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеНе мож ме разбра защото мислиш на дребно. За теб когато някой е в чужбина - той е мияч на чинии, беглец и т.н. без идея да се връща. За мен пък е друго, ходя си където и когато искамС немска заплата е лесно да купуваш в Гърция, затова и го направих. Полетът ми е само 2 часа и 40 евро, къде точно е проблема? Искам хубав климат, хубаво море и свястна храна - и всичко без пари? Готово, мога да ги имам всеки уикенд, а останалото време да бачкам за смислени пари в Германия
Last edited by X_Y; 01.12.2014, 10:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеНа 200м2 живеят семейно - а оттам данъка е доооста нисък. Отделно човек има право да си върне част от него, отделно ако сградата не му е само за живеене а е свързана с дребния му бизнес - ипотеката не се облага с данъци и т.н.
Тук не е България с всичките и преебавки.
ПП: данък над 40% няма. На 55.001 данъка за 2013та е бил точно 14.861,00 - http://www.imacc.de/Steuertabelle/Gr...s_0_Jahr_1.pdf
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеНа 200м2 живеят семейно - а оттам данъка е доооста нисък. Отделно човек има право да си върне част от него, отделно ако сградата не му е само за живеене а е свързана с дребния му бизнес - ипотеката не се облага с данъци и т.н.
ПП: данък над 40% няма. На 55.001 данъка за 2013та е бил точно 14.861,00 - http://www.imacc.de/Steuertabelle/Gr...s_0_Jahr_1.pdfмненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеКазах ти аз че си спал отвит - ей го на, тръгнал си от село да ме учиш кое какво е там където живеяПоколение си имат хората, семейства с 2-3 деца са норма - но на по-напреднала възраст са родителите. Обаче са отворени за чужда култура, както и за чужда работна ръка. Мен не ме мисли, когато напусна Германия - ще е по мое желание
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеГледам си много начетен - от Долно Уйно ги схващаш нещата и в Германия, и в Гърция, и в АлбанияХал хабер си нямаш от движение И на информация, ама го повтаряш като папагал
Точно за "умници" като теб се изнасят доста нископлатени (и нискоквалифицирани) дейности в БГ - да си седите в родните села. В ЕС идеологията за свободно движение на хора и капитали е довела буквално до това - който си знае че не го бива, нека си седи и хленчи у дома. Аз съм се нагледал на холандци и франсета в Германия - и на никой не му прави впечатление.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеПролети ще се случат насякъде и включително и ...каквото вземеш от Германия и си го замъкнеш в България а не в Гърция дето е пълна с албанци Атина..това ще е един ден. На хората вече им писна от това движение на капитали и хора подир тях при положение че може да се движи само информация и наистина висококвалифицираните да работят по цял Свят но от собствената си страна.Хал хабер си нямаш от движение И на информация, ама го повтаряш като папагал
Точно за "умници" като теб се изнасят доста нископлатени (и нискоквалифицирани) дейности в БГ - да си седите в родните села. В ЕС идеологията за свободно движение на хора и капитали е довела буквално до това - който си знае че не го бива, нека си седи и хленчи у дома. Аз съм се нагледал на холандци и франсета в Германия - и на никой не му прави впечатление.
Last edited by redcretin; 30.11.2014, 23:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНа инж се пробват заплатата да е 2 еврозащото има чуждестранна мърша която кълве.Когато им избие баланса ще запукат всичко що е навек наред ако ще да е и милиардер дошъл да харчи пари там.Турците няма да сварят да се изнесат. А французите пък как ги напича слънцето по тоя въпрос..три месеца да беснеят и няма да остане кьорав негър.
ПП: завивай се нощем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнениеСамо,че тези с доход на 55 000 евра плащат данък над 40% и сметката не ти излиза много ..много
ПП: данък над 40% няма. На 55.001 данъка за 2013та е бил точно 14.861,00 - http://www.imacc.de/Steuertabelle/Gr...s_0_Jahr_1.pdf
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНай вероятно с немци в Германия като нищо нямаш контакт да ти кажат откровенно какво мислят по въпроса за навлеците.Дреме им кой ще издържа пенсионерите, повече им пука че живота е непоносим за младите и нямат поколение..а такъв го правят навлеците.В момента много старателно се крие каква е ситуацията и настроението. Може да сте добре дошли за шепата работодатели, но за хората сте като отрова.
Казах ти аз че си спал отвит - ей го на, тръгнал си от село да ме учиш кое какво е там където живеяПоколение си имат хората, семейства с 2-3 деца са норма - но на по-напреднала възраст са родителите. Обаче са отворени за чужда култура, както и за чужда работна ръка. Мен не ме мисли, когато напусна Германия - ще е по мое желание
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнениеза 19 евро може да пиеш две питиета в Кавала, с мезе.
толкоз
Коментар
Коментар