Първоначално изпратено от mitaka7
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
https://www.varna24.bg/novini/Bylgar...98?showcomms=1
Не знам да ли и е истина, но въпросът стои:
- всички ли рентиери в София са такива истерясали? Ако сега са такива, какво ли ще стане след наколко месеца с намалението на цените и наемитеLast edited by polax; 07.01.2020, 17:28.
- 1 like
Коментар
-
Някой(или негов познат) няма ли да напише последните две години за колко е купил жилищен имот, къде, площ и т.н.? Само по обяви няма как да се даде някаква преценка - нагоре или надолу. Или пък от написано нещо с недомлъвки, от което става ясно точно - едно голямо нищо. Без заяждане, въобще някой купувал ли е тука. Виждам има доста брокери, нека сканират някой и друг НА, да видим.
Коментар
-
Не знам как е при вас, но аз не мога да си разгледам фейсбука, без да ми изскочат поне 5 към 10 - различни тъпи реклами за некви нови комплекси, на "уникални" места винаги разбира се.Всеки път ги сменя рекламите като влеза!! Кой ще живее в тея имоти бе, кой ще ги взима под наем??
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lemon's Разгледай мнение
Е Лев, теб въобще не те считам за гастер, защото си с професия за респекект и виждам какво коства на човек да я изучава.
Дъщерята е в Хайдълберг, много учене пада и не знам после накъде ще я отвее вятъра, там още от специализант те подхващат
с 3000 евро месечно, а тук знаеш плащаш си специализацията.
Нямам нищо против купата ако не използва тук хамалския си исказ и тон.
Накара ни да напуснем другата тема, а сега идва и тук да му чета простотиите...Last edited by bulgarian lev; 06.01.2020, 22:57.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеТочно така, обезщетен собственик беше на зор и му трябваха бързо пари. Аз бях насреща. По принцип търсих даже не толкова добра сделка но излезе и веднага действах. Сега, друга е работата, че трябва да познаваш правилните хора, които да се сетят за тебе и да ти я предложат, на теб, а не на някой друг. Трябва да имаш и ти доверие на този, който предлага. Затова хора, които са в бранша на НИ могат да реализират по-добри печалби от другите, защото информацията е при тях, но трябва да имат пари и смелост. Аз не съм в НИ. Преди време писах, че Кавръков с неховите си пари, като беше брокер или по-рано, можеше да забелязва и да се включи някъде изгодно. Но не всеки е готов да рискува. Аз съм минимизирал рисковете и пак нямам 100% сигурност.
За печалбата не мисля вообще, по-скоро си експериментирам с тази инвестиция, но по-скоро ще има.
Песи, знам за твоята система за следене на обяви, ако можеше някакси да има полза и за другите хора, някакъв начин да се ориентират по изследванията ти за обявите и други хора, щеше да е добре.
Моите справки е слабо вероятно да имат практическа стойност защото ако ''помогнат'' на Х брой хора това ще удари следващият У брой хора. Броят хора , които някога въобще биха купили дългосрочно е почти константа и абсурдно някаква форумна справка да повлияе... Отнася се и за мен самият , нивата, които са в момента не ме устройват и слабовероятно да свикна достатъчно бързо, а ако някъде се появи случайност като твоята чети за опашката при панелката на приятеля на Пасъм , и лактите при последната покупка на Левчо от Маверик. Няколко пъти съм споменавал, че във всички сгради където имам имоти съседите ме питат дали ще продавам / като при Лимона/.......= кандидати за промота в желани места има бол и не вярвам, че просто така мога да се домогна до нова добра оферта и статистиката няма да ми помогне. Правя я заради собствен кеф от числата....тука мисля Ботича ще ме разбере най-добре :-))) и поствам генералното във форума... Трябва да се има предвид също, че то е много воалатилно поради недъзи на сайта за правене на статистика..., но само с това разполагаме....:-(Last edited by pesimist4o na kvadrat; 06.01.2020, 21:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Лемоне, не така де. Купата може и в Холандия, може и в Бг, може и у немско да натиска копчето. Знае 3 езика без българския. Ама ти дали го можеш като него. Що да си арчи парата в Сф, той през Сф е минал когато е трябвало. Както и аз. Парата му требе да си увеличава инвестициите, но в Сф според мен ще е в краен случай.
Дъщерята е в Хайдълберг, много учене пада и не знам после накъде ще я отвее вятъра, там още от специализант те подхващат
с 3000 евро месечно, а тук знаеш плащаш си специализацията.
Нямам нищо против купата ако не използва тук хамалския си исказ и тон.
Накара ни да напуснем другата тема, а сега идва и тук да му чета простотиите...
- 6 Харесвания
Коментар
-
Честно казано звучиш малко като ника си...Щом казваш, че не е заяждане ще го прием засега.
Но 2016 се замотах, защото се оказа, че трябва ЦЯЛ блок да се появи в кадастъра за да мога да си продам апарта и гаража...Десетина дни работа на аЙдуката ми
2015 пак беше лудница декември, за последно съм бил пролетта на 2018 при нотариус и пак народ, народ. Да, факт - някои са за пълномощно само, но предполагам си виждал с колко много помощници работят нотариусите и лудницата е само привидна. А и кой бяга от няколстотин или хиляди лева. Не са претупани сделките, просто хората бачкат на макс, знаейки защо обаче
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
2015 e едната и я уредих седмица преди Коледа. Те са повече от една сделки, но съм качил 1
Другата картинка е 2016, не знам дали си за оченНея я уредих от преди Коледа точно, пак са повече от една сделка..
И не съм брокер, строител и всякакъв от тези, дето не можеш да ги дишаш.
ПП Не знам защо си толкова кисел...
Спирам да общувам с твоите заяждания
фактите говорят друго, както казах от 2017 насам е трудно за една седмица да
направиш сделка и да мине при нотариус, както твърдиш ти. Сигурно знаеш, колко документи трябва да събереш
преди да отидеш до нотариус, а там е висене навсякъде. Единственото за което споря е това. Иначе е възможно
да обявиш за продажба апартамент и в рамките на седмица да имаш купувач.
При мен даже нямаше обява, дойде съседа с предложение и беше трудно да откажа такава оферта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lemon's
Абе бански БАБУДЖЕР!
Ти ако имаше акъл нямаше да си гастер в Холандия бре 100%-ов бабуджер!
Кога ще ми отговориш, защо дълговия часовник,
който беше качил отброява в обратна посока за Банско?
И при отрицателни лихви, имотите в Банско продължават да падат, в ски курорт номер 1 на балканите.
Скоро и София така и тогава и ти ще успееш да си вземеш 20години след мен влакогонеца!!!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lemon's Разгледай мнение
Само не разбрах защо си го качил годината е 2015, а ние говорим за 2018, 2019,
Виж каква дата съм написал.
2015 знаем колко бяха сделките
А спрете се вече!
Другата картинка е 2016, не знам дали си за оченНея я уредих от преди Коледа точно, пак са повече от една сделка..
И не съм брокер, строител и всякакъв от тези, дето не можеш да ги дишаш.
ПП Не знам защо си толкова кисел...
Спирам да общувам с твоите заяждания
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
Виж каква дата съм написал.
2015 знаем колко бяха сделките
А спрете се вече!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
С 3 прекачвания.... щото беше на аванта като пътуваш с Метро автобуса имаш право на безплатен градски транспорт с техните и реших да пробвам. Другият път опитах с такси.....Преди това имаше директни полети с Пегасус до него от София, но ги спряха...и след тези описани 2 опита и треперене, за да не изпусна полета спрях да ползвам това летище....верно 2-3 пъти по-скъпо излизат полетите през друго, ноооо емоцията е не мерси....
А Ботича го интересува само да има клекало в апартамента и да напълни тумбака с локум и баклава от Капалъто... и двете на примоция :-). Нищо не си купих от капалъто, не бях за това в Турция. Аз само 2 ползвах до "люкс" стамбулския квартал тип Витоша - построен на гола поляна. Нищо друго няма общо.
Лев това което описваш е 2 пъти по голямо разстояние. И имаш 1 мост - това са 15 мин само за моста. Аз даже се изненадах колко малко задръствания имаше. Преди 10 години бяха повече. Може би щото беше предпразничноLast edited by bota156; 06.01.2020, 19:11.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Няма как да си на загуба.... , но е вероятно да не си на печалбата, която си очаквал...
Стана ми интересна при цифрите, които написа означава че са ти направили 15-20% отстъпка от офертната цена....или бъркам ?
За печалбата не мисля вообще, по-скоро си експериментирам с тази инвестиция, но по-скоро ще има.
Песи, знам за твоята система за следене на обяви, ако можеше някакси да има полза и за другите хора, някакъв начин да се ориентират по изследванията ти за обявите и други хора, щеше да е добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cupwinner Разгледай мнение
Влакогонците трее да ги думкаш само с факти по тиквите и пак не е гаранция че ще им уври акъла.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар