Първоначално изпратено от national power
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Разбира се.Само кимизарниците на Баня Мадара и в Павлово ще поскъпнат минимум с 10%.Очаквам Накавръчето да каже че това е най скапаното мнение.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениепредвид на сгъстяващите се облаци в глобален и национален план си мисля, че за тази година може да се види спад на цените с до 20% в определени обекти (ново строителство започнато с кредити)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениепредвид на сгъстяващите се облаци в глобален и национален план си мисля, че за тази година може да се види спад на цените с до 20% в определени обекти (ново строителство започнато с кредити)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеда не развалям рахата на повишителите в другата тема
днес на протеста бяха изключително собственици в малки и средни фирми, а и доста не отидохда, че официално вчера го отмениха след преговорите при фин мин. Ако всичко за тези хора е мед и масло няма да бият път до жълтите павета и да викат под прозорците на ББ.
когато притиснеш малкия и среден бизнес в ъгъла, че да пълниш хазната и 'отлгеждаш' едрия зализан бизнес,за който всичко е цвета и рози..... ами нещата не са на добре. Може да не е веднага, но рано или късно ще се усети.
В такава икономическа среда не виждам предпоставки за ръстове, а напротив мисля, че пикът на този икономически цикъл беше през месец декември.
Да сме живи и здрави пък каквото дойде.
https://www.actualno.com/business/bo...s_1432756.html
Коментар
-
да не развалям рахата на повишителите в другата тема
днес на протеста бяха изключително собственици в малки и средни фирми, а и доста не отидохда, че официално вчера го отмениха след преговорите при фин мин. Ако всичко за тези хора е мед и масло няма да бият път до жълтите павета и да викат под прозорците на ББ.
когато притиснеш малкия и среден бизнес в ъгъла, че да пълниш хазната и 'отлгеждаш' едрия зализан бизнес,за който всичко е цвета и рози..... ами нещата не са на добре. Може да не е веднага, но рано или късно ще се усети.
В такава икономическа среда не виждам предпоставки за ръстове, а напротив мисля, че пикът на този икономически цикъл беше през месец декември.
Да сме живи и здрави пък каквото дойде.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Бай пеше ти на 20 не си ли бил "глупав" така като погледнеш от дистанцията на времето.
Нима не си мислил че ще се къпем в пари след 20-30г демокрация?
Аз след 5-10 си мислех че ще се оправим. Даже след масовата приватизация след като понаправих и 1/2 от парите които и сега имам си мислех че благодата започна и това е само началото. Сега съм милионер в левчета, след няколко години и в зелено ..
да ама не както казваше бочаров
Коментар
-
Бота бе риск е едно глупост друго.Това да играеш комар с Черепа не е риск а глупост.Са който е глупав и не слуша да си плаща.нямам жал към глупаци.
Нима не си мислил че ще се къпем в пари след 20-30г демокрация?
Аз след 5-10 си мислех че ще се оправим. Даже след масовата приватизация след като понаправих и 1/2 от парите които и сега имам си мислех че благодата започна и това е само началото. Сега съм милионер в левчета, след няколко години и в зелено ..
да ама не както казваше бочаровНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Накавръче ми то и с пътния холдинг същото прибра парите на глупаците...Когато предупреждавах ми викаха лузър нещастник на когото никоя банка не отпуска кредит....После никовете на присмехулниците изчезнаха.Аз отдавна съм казал пари там дето друг взема решенията да не се влагат...Да играеш комар с мошеници и тарикати е най голямата глупост която може да направиш.Хем ще те оберат ами ако имаш глупостта да се оплачеш ще си отнесеш и боя....Ма лакомията и простотията са непобедими...Аз с Черепа и подобните му както и с политици работа нямам...Това са най гнусните боклуци в държавата.Иначе големият математик магураджия е просто смешен и жалък.Като си мъж тарикат защо пискаш?Дадоха ти играчка са ти я вземат бъди мъж не ритай щото ще те набият и ще отидеш в панделата или в Сърбия...Който иска да не му взимат бизнеса да ходи да му го дават.Тъпите мутри се занимават с хотели кръчми и комар.Това им е нивото.Разумните хора не са в тези браншове.Мутра и айти фирма нема такава комбинация или мутра и производство.Мутрата може само да гепи от държавата и да оглозга....А бе къде е най великия хидроинженер в България да даде решение за водата на Перник???Нещо се е покрил
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
За мутра и ИТ не си прав. Кой мислиш печели държавните ИТ поръчки и там има мнооого за гепене. Само за електронно правителство 2-3 милиарда. Едно време преди 20г дадоха за митниците стотици милиони. Така и си остана по мазетата ИТ техниката
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеГледаме Кавръче, жално гледаме как ограбват младите.
Мене ме заболяха пръстите и устата ама …..
Всяко поколение трябва да си счупи само главата.
И аз не съм слушал навремето. Такива сме си.
Ама пък ако не опиташ, рискуваш няма никога да успееш. На 20-30г е удобен момент за риск, дори на 40-50 можеш да започнем наново от нулата и да постигнеш даже повече
- 1 like
Коментар
-
Накавръче ми то и с пътния холдинг същото прибра парите на глупаците...Когато предупреждавах ми викаха лузър нещастник на когото никоя банка не отпуска кредит....После никовете на присмехулниците изчезнаха.Аз отдавна съм казал пари там дето друг взема решенията да не се влагат...Да играеш комар с мошеници и тарикати е най голямата глупост която може да направиш.Хем ще те оберат ами ако имаш глупостта да се оплачеш ще си отнесеш и боя....Ма лакомията и простотията са непобедими...Аз с Черепа и подобните му както и с политици работа нямам...Това са най гнусните боклуци в държавата.Иначе големият математик магураджия е просто смешен и жалък.Като си мъж тарикат защо пискаш?Дадоха ти играчка са ти я вземат бъди мъж не ритай щото ще те набият и ще отидеш в панделата или в Сърбия...Който иска да не му взимат бизнеса да ходи да му го дават.Тъпите мутри се занимават с хотели кръчми и комар.Това им е нивото.Разумните хора не са в тези браншове.Мутра и айти фирма нема такава комбинация или мутра и производство.Мутрата може само да гепи от държавата и да оглозга....А бе къде е най великия хидроинженер в България да даде решение за водата на Перник???Нещо се е покрилНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
Коментар