Първоначално изпратено от Lemon's
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Lemon's Разгледай мнениеБота, тузарите от Делта Хил дали имат вода?
Там къщите бяха доста скъпи.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от cupwinner Разгледай мнение
Да не стане само с гледането и с вкуса на пуканките в устата да си останеш... Така ми се струва на мене.
Голямо лапане ще пада и разнообразно, Не мое само бански старец и капама, ще получим киселини
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от cupwinner Разгледай мнение
Да не стане само с гледането и с вкуса на пуканките в устата да си останеш... Така ми се струва на мене.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Още няма големи промота. На картинка цените паднаха, почват от 500 евро. Специално за зеленото някъде към 350-400мисля е максимума. Готови ново има по 800, което според мен е високо с оглед на кутийките, които се предлагат.
Чакам още приземяване. С оглед на няколкото много големи комплекси, които се започват и дострояват сега. Аз гледам отстрани с пуканки.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Още няма големи промота. На картинка цените паднаха, почват от 500 евро. Специално за зеленото някъде към 350-400мисля е максимума. Готови ново има по 800, което според мен е високо с оглед на кутийките, които се предлагат.
Чакам още приземяване. С оглед на няколкото много големи комплекси, които се започват и дострояват сега. Аз гледам отстрани с пуканки.
Ето ви малко инфо за Истанбул.
https://www.investor.bg/po-sveta/453...oemvri-274367/
Там е типичен спихнал балон - почва се яко строителство за да се съживи икономиката и сега се чудят какво да ги правят тея тули.
Още изчакваме да отлепят че още копаят дъното. Абе търся си повод да не сменям вярата, а уж съм атеист
Иначе и БГ трябва така да прави - взема имот макето, сърбина и взема БГ гражданство и си перка в ЕвропаLast edited by bota156; 11.01.2020, 20:08.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
По статистика си е отвсякъде Варна. Полакс ли кой беше оттам да дава инфо за спада.
Дето се вика сега у Варна морето до колене на есен в София искъро до колене
Само да не стане като у перник - само винкел да има без вода в мелницата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Blueberry Разгледай мнение03.01.2020, 12:44
днес:
София - 43 432/ 17 315
Пловдив - 21803 пр/ 5005 наеми
Бургас - 4 397 пр / 677 наеми
Варна - 21 951 пр / 8932наеми
Дето се вика сега у Варна морето до колене на есен в София искъро до колене
Само да не стане като у перник - само винкел да има без вода в мелницатаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
03.01.2020, 12:44
Първоначално изпратено от BlueberryВ имот.бг:
София - 42772 продажби/ 17047 наеми
Пловдив - 20740 пр/ 4 498 наеми
Бургас - 4 388 пр / 669 наеми
Варна - 21 990 пр / 8 747наеми
Къде първи ще глътнат водица първи? Плд хич не стои добре. София е доволно обезпечена също. Варна да е първа с МЯУ?
София - 43 432/ 17 315
Пловдив - 21803 пр/ 5005 наеми
Бургас - 4 397 пр / 677 наеми
Варна - 21 951 пр / 8932наеми
- 1 like
Коментар
-
да пусна и аз нещо по темата:
начи очекувам яки понижения на цените на имотите само след още 2 месеца. -30-40% дискаунти (+отделно -15% с пазарлъка), МЯУ-то ще е повсеместно, лихвите ще се качат на 10%, а доходите ще се удвоят, за да може секи перонообитател да стане собственик на поне 3 имота.
Който е съгласен нека натисне опцията "Харесвам"Last edited by cupwinner; 09.01.2020, 19:48.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
то и 40г запуснати жени са най-сгодни ама всеки иска 20г манекенка
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ботич, нещата в целия свят са такива. И така ще бъде ако го има света поне в нашия живот. Да не кажа и столетия. Тези дългове са неизплащаеми. Така ще тркалят и само ще сменят лостовете и механизмите на въздействие. А цените си растат. Даже да се случи да има движение надолу пак след недълго тренда обръща.
Що още не си го заковал този имот в Красна? Щом е толкова изгоден...Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеА в европа- смях, смях и сълзи
https://euractiv.bg/section/финанси/...-рецеси/
Иначе погледнах едни ЕПК-а дето в обеля били по 1200€
У кармазъ поляните 3 = накавръка има и по 700
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=54zsy1&f1=6
У дианабад па и много други прилични квартали е по 1000€
Що още не си го заковал този имот в Красна? Щом е толкова изгоден...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
То по прогнозата за 2020 аз съм дори повече от теб за тази тема :-)))) , но аргументацията и очакванията на главните и обитатели ме бутат към другата :-))))
ПП Ботич сопри са бе. И тоя Истанбул не можа да избие търсенето ти на копторни и несравними обяви....с обективна цена сравнени с ЕПК люкс в Обелята...дори и Евго призна че е напраен за поне 300 леуа наем :-)))
Па и колкото и да е люкс и като прекрачиш прага и цопваш в калта - ебем ти и лукса и румбата не мое го чисти 24/7 да работиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
Коментар