Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на "панелка" - струва ли си?
Collapse
X
-
Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!
-
Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнениеНие пишем за имоти, а ти защо си тук? Посочи ми правописните грешки за да ти олекне, ако си граматик, ама се съмнявам.....нещо за имоти имаш ли да кажеш, да напишеш де...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнениеcopy&paste - нищо авторско. (да превеждам ли що е цопи и пасте? )Не може да ме впечатли. Не се напиняй Наблегни на граматиката и ограничи алкохола. Второто влияе лошо на мозъчните клетки.
Препоръчвам ти да прочетеш подписа миИмот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!
Коментар
-
Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнениеПрепоръчвам ти да прочетеш подписа на bulgarian lev. Много е поучителен за теб
Препоръчвам ти да прочетеш подписа миЕдинствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнениеТи си на домашнярка. Узото е в мечтите ти и във форумните ти писания
(комплексите). И продължаваш да пишеш с правописни грешки. Не ви ли учиха в Пазарджик на граматика?Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!
Коментар
-
Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнениеПазя се, мил ми живота, не като на Чифлика с атв-та и парапланери да не го слуша главата.
Замислих се за словото на македонския журналист Миленко Неделковски!
http://zapernik.com/2016/09/25/13170/
„Сън не ме хваща, загубих апетит, много съм нервен заради това, че „татарите” няма да ми позволят да вляза в България. Много съм притеснен, че няма да ми позволят да вляза в тяхната държава – да видя прекрасните сгради и хубавите градове като Радомир и Перник и техните комунистически сгради. Много съм притеснен, качвам се на джипчето и към фермата”.
Явно трябва да направим втора радомирска репубрика и да сложим такса за кенефистанци от 100лв. не скромните 50 каквито се искат за Албена. Все пак Радомир е желана Република дори от макета и е на 40км. от "свинарника". Само, че свинарника се разраства и не старее, а Радомир като интересна Република втора дори за макетата, ще трябва да сложим двойна такса на Албенаси
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениетрябва да внимаваш да не ти падне терасата при тия земетресения.
Замислих се за словото на македонския журналист Миленко Неделковски!
http://zapernik.com/2016/09/25/13170/
„Сън не ме хваща, загубих апетит, много съм нервен заради това, че „татарите” няма да ми позволят да вляза в България. Много съм притеснен, че няма да ми позволят да вляза в тяхната държава – да видя прекрасните сгради и хубавите градове като Радомир и Перник и техните комунистически сгради. Много съм притеснен, качвам се на джипчето и към фермата”.
Явно трябва да направим втора радомирска репубрика и да сложим такса за кенефистанци от 100лв. не скромните 50 каквито се искат за Албена. Все пак Радомир е желана Република дори от макета и е на 40км. от "свинарника". Само, че свинарника се разраства и не старее, а Радомир като интересна Република втора дори за макетата, ще трябва да сложим двойна такса на АлбенасиИмот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!
Коментар
-
Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнениеЗастанах да пуша евтина пура, не като скъпите на холандеца на новия прозорец на междуетажната площадка закрепен единствено с пяна. Уплаших се въпреки по-скромната гледка /срещу мен у-ще, а не море/ отколкото на холандеца. Уплаших се, че ще полетя от третия етаж преял със салата и пъстърва и ударил 3-4 узота. Отдръпнах се от парапета на ПВЦ прозореца. Отмина приятната тръпка да пуша пури в панелката по бял потник и добре обръснат очакващ, че щом няма да има афтършокове, може да последва по-силен трус от порядъка на 7,6 по Рихтер какъвто става на всеки горе-долу 40 години в огнището Вранча. Слава Богу нямаше последващ по-силен трус, но притеснително, че нямаше и сериозни афтършокове. Тогава си помислих: "Моят колега-инвеститор от Холандия не се притеснява, че почти всичките му имоти ще са под вода особено тези по Северно море и по Северното черноморие, а аз съм тръгнал да се вайкам за една панелка в Слатина, че ще я бутне трус я във Вранча, я във Кресна.
На негово място, щях експресно да долетя до Фиш-Фиш да видя брега още ли е там.
Шегата настрана, дано не стават подобни неща. Аз пък се замислих че час по-скоро ще застраховам всичко. Отнесох се и се забавих, не съм се колебал и за миг за подобна стъпка.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнениеЕй, на истина си отговаряш на аватара, както писах не съм на домашнярка каквато употребяваш, а съм на узо "kalokeri"
(комплексите). И продължаваш да пишеш с правописни грешки. Не ви ли учиха в Пазарджик на граматика?Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнениеНе! Трябва да внимава с домашнярката.Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениетрябва да внимаваш да не ти падне терасата при тия земетресения.Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнениеЗастанах да пуша евтина пура, не като скъпите на холандеца на новия прозорец на междуетажната площадка закрепен единствено с пяна. Уплаших се въпреки по-скромната гледка /срещу мен у-ще, а не море/ отколкото на холандеца. Уплаших се, че ще полетя от третия етаж преял със салата и пъстърва и ударил 3-4 узота. Отдръпнах се от парапета на ПВЦ прозореца. Отмина приятната тръпка да пуша пури в панелката по бял потник и добре обръснат очакващ, че щом няма да има афтършокове, може да последва по-силен трус от порядъка на 7,6 по Рихтер какъвто става на всеки горе-долу 40 години в огнището Вранча. Слава Богу нямаше последващ по-силен трус, но притеснително, че нямаше и сериозни афтършокове. Тогава си помислих: "Моят колега-инвеститор от Холандия не се притеснява, че почти всичките му имоти ще са под вода особено тези по Северно море и по Северното черноморие, а аз съм тръгнал да се вайкам за една панелка в Слатина, че ще я бутне трус я във Вранча, я във Кресна.
Коментар
-
Земетресението онзи ден във Вранча-5,6 по Рихтер.
Застанах да пуша евтина пура, не като скъпите на холандеца на новия прозорец на междуетажната площадка закрепен единствено с пяна. Уплаших се въпреки по-скромната гледка /срещу мен у-ще, а не море/ отколкото на холандеца. Уплаших се, че ще полетя от третия етаж преял със салата и пъстърва и ударил 3-4 узота. Отдръпнах се от парапета на ПВЦ прозореца. Отмина приятната тръпка да пуша пури в панелката по бял потник и добре обръснат очакващ, че щом няма да има афтършокове, може да последва по-силен трус от порядъка на 7,6 по Рихтер какъвто става на всеки горе-долу 40 години в огнището Вранча. Слава Богу нямаше последващ по-силен трус, но притеснително, че нямаше и сериозни афтършокове. Тогава си помислих: "Моят колега-инвеститор от Холандия не се притеснява, че почти всичките му имоти ще са под вода особено тези по Северно море и по Северното черноморие, а аз съм тръгнал да се вайкам за една панелка в Слатина, че ще я бутне трус я във Вранча, я във Кресна.Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
Коментар
-
re
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеСедя си и си мисля....
Ти ся мацка ли си или баровецът е педал?
Бях поканен от новата собственичка да видя как е вътре.
Тя се притесняваше, че е имало "ох ох".
Аз й казвам, "Тази енергия не е лоша. Все пак баровецът е млад мъж и е нормално да си води жени. Виж колко хубави неща ти е направил (като подобрения)."
Самата инвестиция на жената беше добра, защото няколко месеца след това цените скочиха за този тип имоти на тази локация.
Коментар
Коментар