IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покупка на "панелка" - струва ли си?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
    мисля, че той беше купил наскоро с 40% дискаунт
    Точно този никога нищо не е купил. Концентрира се върху несъществуващи граматически грешки. По-точно лъже, че има такива за да убеди аудиторията, че съм употребил алкохол извън неговите мерки. Смешен и жалък тип. Ние пишем за сериозни инвестиции, а този кретен се гаври с десетките хиляди левове, които сме инвестирали. Жалка история!
    Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
      Ние пишем за имоти, а ти защо си тук? Посочи ми правописните грешки за да ти олекне, ако си граматик, ама се съмнявам.....нещо за имоти имаш ли да кажеш, да напишеш де...
      мисля, че той беше купил наскоро с 40% дискаунт

Коментар

• Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
        copy&paste - нищо авторско. (да превеждам ли що е цопи и пасте? )Не може да ме впечатли. Не се напиняй Наблегни на граматиката и ограничи алкохола. Второто влияе лошо на мозъчните клетки.
        Препоръчвам ти да прочетеш подписа ми
        Ние пишем за имоти, а ти защо си тук? Посочи ми правописните грешки за да ти олекне, ако си граматик, ама се съмнявам.....нещо за имоти имаш ли да кажеш, да напишеш де...

Коментар

Препоръчвам ти да прочетеш подписа на bulgarian lev. Много е поучителен за теб
          copy&paste - нищо авторско. (да превеждам ли що е цопи и пасте? )Не може да ме впечатли. Не се напиняй Наблегни на граматиката и ограничи алкохола. Второто влияе лошо на мозъчните клетки.
          Препоръчвам ти да прочетеш подписа ми
          Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

Ти си на домашнярка. Узото е в мечтите ти и във форумните ти писания
            (комплексите). И продължаваш да пишеш с правописни грешки. Не ви ли учиха в Пазарджик на граматика?
            Препоръчвам ти да прочетеш подписа на bulgarian lev. Много е поучителен за теб

Коментар

Пазя се, мил ми живота, не като на Чифлика с атв-та и парапланери да не го слуша главата.
              Замислих се за словото на македонския журналист Миленко Неделковски!

http://zapernik.com/2016/09/25/13170/
              „Сън не ме хваща, загубих апетит, много съм нервен заради това, че „татарите” няма да ми позволят да вляза в България. Много съм притеснен, че няма да ми позволят да вляза в тяхната държава – да видя прекрасните сгради и хубавите градове като Радомир и Перник и техните комунистически сгради. Много съм притеснен, качвам се на джипчето и към фермата”.

Явно трябва да направим втора радомирска репубрика и да сложим такса за кенефистанци от 100лв. не скромните 50 каквито се искат за Албена. Все пак Радомир е желана Република дори от макета и е на 40км. от "свинарника". Само, че свинарника се разраства и не старее, а Радомир като интересна Република втора дори за макетата, ще трябва да сложим двойна такса на Албенаси
              на входа трябва да пишете че е забранено да се влиза с атв-та, парапланери, дронове и под мрежата

Коментар

трябва да внимаваш да не ти падне терасата при тия земетресения.
                Пазя се, мил ми живота, не като на Чифлика с атв-та и парапланери да не го слуша главата.
                Замислих се за словото на македонския журналист Миленко Неделковски!

http://zapernik.com/2016/09/25/13170/
                „Сън не ме хваща, загубих апетит, много съм нервен заради това, че „татарите” няма да ми позволят да вляза в България. Много съм притеснен, че няма да ми позволят да вляза в тяхната държава – да видя прекрасните сгради и хубавите градове като Радомир и Перник и техните комунистически сгради. Много съм притеснен, качвам се на джипчето и към фермата”.

Явно трябва да направим втора радомирска репубрика и да сложим такса за кенефистанци от 100лв. не скромните 50 каквито се искат за Албена. Все пак Радомир е желана Република дори от макета и е на 40км. от "свинарника". Само, че свинарника се разраства и не старее, а Радомир като интересна Република втора дори за макетата, ще трябва да сложим двойна такса на Албенаси

Коментар

Застанах да пуша евтина пура, не като скъпите на холандеца на новия прозорец на междуетажната площадка закрепен единствено с пяна. Уплаших се въпреки по-скромната гледка /срещу мен у-ще, а не море/ отколкото на холандеца. Уплаших се, че ще полетя от третия етаж преял със салата и пъстърва и ударил 3-4 узота. Отдръпнах се от парапета на ПВЦ прозореца. Отмина приятната тръпка да пуша пури в панелката по бял потник и добре обръснат очакващ, че щом няма да има афтършокове, може да последва по-силен трус от порядъка на 7,6 по Рихтер какъвто става на всеки горе-долу 40 години в огнището Вранча. Слава Богу нямаше последващ по-силен трус, но притеснително, че нямаше и сериозни афтършокове. Тогава си помислих: "Моят колега-инвеститор от Холандия не се притеснява, че почти всичките му имоти ще са под вода особено тези по Северно море и по Северното черноморие, а аз съм тръгнал да се вайкам за една панелка в Слатина, че ще я бутне трус я във Вранча, я във Кресна.
                  Разказа го в стил Реймънд Чандлър, страхотен си, перфектен стил!
                  На негово място, щях експресно да долетя до Фиш-Фиш да видя брега още ли е там.
                  Шегата настрана, дано не стават подобни неща. Аз пък се замислих че час по-скоро ще застраховам всичко. Отнесох се и се забавих, не съм се колебал и за миг за подобна стъпка.
                  Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Ей, на истина си отговаряш на аватара, както писах не съм на домашнярка каквато употребяваш, а съм на узо "kalokeri"
                    Ти си на домашнярка. Узото е в мечтите ти и във форумните ти писания
                    (комплексите). И продължаваш да пишеш с правописни грешки. Не ви ли учиха в Пазарджик на граматика?

Коментар

Не! Трябва да внимава с домашнярката.
                      Ей, на истина си отговаряш на аватара, както писах не съм на домашнярка каквато употребяваш, а съм на узо "kalokeri"

Коментар

Не! Трябва да внимава с домашнярката.

Коментар

Застанах да пуша евтина пура, не като скъпите на холандеца на новия прозорец на междуетажната площадка закрепен единствено с пяна. Уплаших се въпреки по-скромната гледка /срещу мен у-ще, а не море/ отколкото на холандеца. Уплаших се, че ще полетя от третия етаж преял със салата и пъстърва и ударил 3-4 узота. Отдръпнах се от парапета на ПВЦ прозореца. Отмина приятната тръпка да пуша пури в панелката по бял потник и добре обръснат очакващ, че щом няма да има афтършокове, може да последва по-силен трус от порядъка на 7,6 по Рихтер какъвто става на всеки горе-долу 40 години в огнището Вранча. Слава Богу нямаше последващ по-силен трус, но притеснително, че нямаше и сериозни афтършокове. Тогава си помислих: "Моят колега-инвеститор от Холандия не се притеснява, че почти всичките му имоти ще са под вода особено тези по Северно море и по Северното черноморие, а аз съм тръгнал да се вайкам за една панелка в Слатина, че ще я бутне трус я във Вранча, я във Кресна.

Коментар

• Земетресението онзи ден във Вранча-5,6 по Рихтер.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
                              Ами чети, това което си публикувал... При ремонтни дейности е паднало парче и е ударило един от работниците (леко)... става дума за трудова злополука, ама медиите естествено казват паднал "Панел" ... Не било бял мерцедес ами черна волга!...

Коментар

• re

Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Седя си и си мисля....
                                Ти ся мацка ли си или баровецът е педал?
                                Хаха, нито едно от двете.

Бях поканен от новата собственичка да видя как е вътре.

Тя се притесняваше, че е имало "ох ох".

Аз й казвам, "Тази енергия не е лоша. Все пак баровецът е млад мъж и е нормално да си води жени. Виж колко хубави неща ти е направил (като подобрения)."

Самата инвестиция на жената беше добра, защото няколко месеца след това цените скочиха за този тип имоти на тази локация.

Коментар

Working...
                                X