IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покупка на "панелка" - струва ли си?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Само факти, без коментар.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
      А пък аз бях на гости в един чудесен панелен апартамент, ремонтиран от баровец, за да си влачи жени.
      Седя си и си мисля....
      Ти ся мацка ли си или баровецът е педал?

Коментар

А пък аз бях на гости в един чудесен панелен апартамент, ремонтиран от баровец, за да си влачи жени.

Кухнята от модерна по-модерна, с едни високи извити смесители, малко като космически кораб, в антрето бяло шкафче за обувките на гаджетата.......2 спални, но с по-евтино обзавеждане.....и там беше имало "ох ох....", уредите в кухнята не бяха ползвани изобщо, баните дизайнерски, след като беше ползван апартамента от пича няколко месеца, го беше пуснал под наем.
        Очаквам панелките да се превърнат в най-скъпите имоти в БГ. Жалко, че останах само с една, на суперлокация и супер изпълнение и съседи....
        Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• re

Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
          ще си преживеят дните, преди хората от болниците да си помислят, че панелите са почти вечни?

Кухнята от модерна по-модерна, с едни високи извити смесители, малко като космически кораб, в антрето бяло шкафче за обувките на гаджетата.......2 спални, но с по-евтино обзавеждане.....и там беше имало "ох ох....", уредите в кухнята не бяха ползвани изобщо, баните дизайнерски, след като беше ползван апартамента от пича няколко месеца, го беше пуснал под наем.

Коментар

• Колко ли хора

ще си преживеят дните, преди хората от болниците да си помислят, че панелите са почти вечни?
            Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

Бъзикаш ли се или си бедничък и си дошъл в СФ по неволя?
              Очевадно троли.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
                Maйните мое си ги теглиш на тебе
                Ето за това и заради кого този форум се прецаква.

За пореден път започнах диалог с това нещо - НЕ СТАНА!

Коментар

• re

Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение
                  идвам да уча в София но нямам пари за наем.ще вляза да живея в някой празен апартамент после като изуча програмирането в СофтУни ще плащам наем като почна да работя. в студентски град живях но там много хлопат .по дискотеки не ходя,алкохол не пия по жени не ходя не пуша...няма да е панелка тАМ живеят предимно некачествени хора........набелязал съм няколко нови блока....след 7 клас звърках бала ми стигаше за математика с английски паралалка ,а аз от не информираност отидох биология с немски,защото гледах филма снежни кучета за богат зъболекар в маями,а в предното училище бях с немски а те ми казвах даскалите то никой няма да те чака с ангийския в гимназията не почвали от аб -то...ако не бях збъркал щях да уча в англия в университет
                  Бъзикаш ли се или си бедничък и си дошъл в СФ по неволя?

Коментар

• идвам да уча в София но нямам пари за наем.ще вляза да живея в някой празен апартамент после като изуча програмирането в СофтУни ще плащам наем като почна да работя. в студентски град живях но там много хлопат .по дискотеки не ходя,алкохол не пия по жени не ходя не пуша...няма да е панелка тАМ живеят предимно некачествени хора........набелязал съм няколко нови блока....след 7 клас звърках бала ми стигаше за математика с английски паралалка ,а аз от не информираност отидох биология с немски,защото гледах филма снежни кучета за богат зъболекар в маями,а в предното училище бях с немски а те ми казвах даскалите то никой няма да те чака с ангийския в гимназията не почвали от аб -то...ако не бях збъркал щях да уча в англия в университет
                    Last edited by vabo_2008; 03.09.2016, 15:05.
                    в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
                      Не те касае кой какво е направил.
                      Не си запознат със статуса на жилищата ми.
                      Считам подмятанията ти за най-малкото просташко неуместни.
                      Че няма да се извиниш е ясно, освен да ти тегля една майна и да ти пресека дискусията..
                      Maйните мое си ги теглиш на тебе

Коментар

• Бай пешето с пасатя година преди продажбата:

http://imgur.com/a/xU0KH

Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
                        Крукси от твоята гледна точка сигурно е така но има и други гледни точки.Преди шест седем години имах един пасат на 21години.Реших да се отърва от него за 1100 лева и го продадох на един комшия....На следващият ден ми се разсърдиха половината съселяни що не съм го продал на тях....Ти не би си купил 35 годишен хладилник мраз ама има хора дето си купуват.Продал съм три такива кой за 30 кой за 50 кинта.Ти няма да си купиш диван от 1956 но някои си купуват....За кварталите на София сме на едно мнение сигурен съм че и за панелата е същото.Панелите не са върха на строителството но са по добри от новото в това съм категоричен.Аз панела нямам никога не съм имал и никога не съм живял в такава.И нито купувам нито продавам апартаменти в момента...

Коментар

Крукси от твоята гледна точка сигурно е така но има и други гледни точки.Преди шест седем години имах един пасат на 21години.Реших да се отърва от него за 1100 лева и го продадох на един комшия....На следващият ден ми се разсърдиха половината съселяни що не съм го продал на тях....Ти не би си купил 35 годишен хладилник мраз ама има хора дето си купуват.Продал съм три такива кой за 30 кой за 50 кинта.Ти няма да си купиш диван от 1956 но някои си купуват....За кварталите на София сме на едно мнение сигурен съм че и за панелата е същото.Панелите не са върха на строителството но са по добри от новото в това съм категоричен.Аз панела нямам никога не съм имал и никога не съм живял в такава.И нито купувам нито продавам апартаменти в момента...
                          Е да де. Ако беше тръгнал да продаваш пасата за 3100 лева или хладилника за 130, никой нямаше да го вземе. А на практика при панеляците става точно това - броят се баснословни суми за нечовешки боклуци.
                          Но в крайна сметка всеки сам си решава. Щом има хора, готови да кихнат 75К Евро за долупосочения кимизарник в Иван Вазов и да си го обитават щастливо и да смятат, че са сключили добра сделка - халал да им е.
                          Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

Не съм казал нищо обидно за майка ти не подскачай и бъди благодарен че е направила жената нещо за теб.Който има овце ги чака който няма злобее и си мисли че като напише някоя глупост ще стане значим..Явно много си голям в собствените си очи..Ма не пречиш
                            Не те касае кой какво е направил.
                            Не си запознат със статуса на жилищата ми.
                            Считам подмятанията ти за най-малкото просташко неуместни.
                            Че няма да се извиниш е ясно, освен да ти тегля една майна и да ти пресека дискусията..

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
                              Ти говори само за майка си и за своята тоалетна. Съобразявай се, не си на село пред портата да чакаш офцете.

Ако ще дискутираш, споменавай само и единствено собствената си майка!!!!!!!!!!!
                              Не съм казал нищо обидно за майка ти не подскачай и бъди благодарен че е направила жената нещо за теб.Който има овце ги чака който няма злобее и си мисли че като напише някоя глупост ще стане значим..Явно много си голям в собствените си очи..Ма не пречиш

Коментар

Да може да се каже че не съм строителен инженер но повечето ми приятели и роднини са такива.Та от тях знам за какво става дума.По времето на бума дори си продаваха работниците ден за ден на принципа днес ми тябват петима зидари ето ти двеста кинта отделно тяхната надница.Всички мъже от Глогово Галата и Градешница от овчари станаха строители арматуристи кофражисти ел теници параджии водопроводчици.Една такава бригада построи къща на един познат който сега си признава че е сгрешил като ги е послушал да сложи по малко желязо...Сега си бие главата ама е късно въпреки че го предупреждавах да ги изгони...И не се присмивай на външна тоалетна която не си виждал щото мое се окаже по скъпа от панелката на майка ти
                                Ти говори само за майка си и за своята тоалетна. Съобразявай се, не си на село пред портата да чакаш офцете.

Ако ще дискутираш, споменавай само и единствено собствената си майка!!!!!!!!!!!

Коментар

Working...
                                X