Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на "панелка" - струва ли си?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеА пък аз бях на гости в един чудесен панелен апартамент, ремонтиран от баровец, за да си влачи жени.
Ти ся мацка ли си или баровецът е педал?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеА пък аз бях на гости в един чудесен панелен апартамент, ремонтиран от баровец, за да си влачи жени.
Кухнята от модерна по-модерна, с едни високи извити смесители, малко като космически кораб, в антрето бяло шкафче за обувките на гаджетата.......2 спални, но с по-евтино обзавеждане.....и там беше имало "ох ох....", уредите в кухнята не бяха ползвани изобщо, баните дизайнерски, след като беше ползван апартамента от пича няколко месеца, го беше пуснал под наем.Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!
Коментар
-
re
Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнениеще си преживеят дните, преди хората от болниците да си помислят, че панелите са почти вечни?
Кухнята от модерна по-модерна, с едни високи извити смесители, малко като космически кораб, в антрето бяло шкафче за обувките на гаджетата.......2 спални, но с по-евтино обзавеждане.....и там беше имало "ох ох....", уредите в кухнята не бяха ползвани изобщо, баните дизайнерски, след като беше ползван апартамента от пича няколко месеца, го беше пуснал под наем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеБъзикаш ли се или си бедничък и си дошъл в СФ по неволя?
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеMaйните мое си ги теглиш на тебе
За пореден път започнах диалог с това нещо - НЕ СТАНА!
Коментар
-
re
Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнениеидвам да уча в София но нямам пари за наем.ще вляза да живея в някой празен апартамент после като изуча програмирането в СофтУни ще плащам наем като почна да работя. в студентски град живях но там много хлопат .по дискотеки не ходя,алкохол не пия по жени не ходя не пуша...няма да е панелка тАМ живеят предимно некачествени хора........набелязал съм няколко нови блока....след 7 клас звърках бала ми стигаше за математика с английски паралалка ,а аз от не информираност отидох биология с немски,защото гледах филма снежни кучета за богат зъболекар в маями,а в предното училище бях с немски а те ми казвах даскалите то никой няма да те чака с ангийския в гимназията не почвали от аб -то...ако не бях збъркал щях да уча в англия в университет
Коментар
-
идвам да уча в София но нямам пари за наем.ще вляза да живея в някой празен апартамент после като изуча програмирането в СофтУни ще плащам наем като почна да работя. в студентски град живях но там много хлопат .по дискотеки не ходя,алкохол не пия по жени не ходя не пуша...няма да е панелка тАМ живеят предимно некачествени хора........набелязал съм няколко нови блока....след 7 клас звърках бала ми стигаше за математика с английски паралалка ,а аз от не информираност отидох биология с немски,защото гледах филма снежни кучета за богат зъболекар в маями,а в предното училище бях с немски а те ми казвах даскалите то никой няма да те чака с ангийския в гимназията не почвали от аб -то...ако не бях збъркал щях да уча в англия в университетLast edited by vabo_2008; 03.09.2016, 15:05.в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеНе те касае кой какво е направил.
Не си запознат със статуса на жилищата ми.
Считам подмятанията ти за най-малкото просташко неуместни.
Че няма да се извиниш е ясно, освен да ти тегля една майна и да ти пресека дискусията..
Коментар
-
Бай пешето с пасатя година преди продажбата:
http://imgur.com/a/xU0KH
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеКрукси от твоята гледна точка сигурно е така но има и други гледни точки.Преди шест седем години имах един пасат на 21години.Реших да се отърва от него за 1100 лева и го продадох на един комшия....На следващият ден ми се разсърдиха половината съселяни що не съм го продал на тях....Ти не би си купил 35 годишен хладилник мраз ама има хора дето си купуват.Продал съм три такива кой за 30 кой за 50 кинта.Ти няма да си купиш диван от 1956 но някои си купуват....За кварталите на София сме на едно мнение сигурен съм че и за панелата е същото.Панелите не са върха на строителството но са по добри от новото в това съм категоричен.Аз панела нямам никога не съм имал и никога не съм живял в такава.И нито купувам нито продавам апартаменти в момента...
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеКрукси от твоята гледна точка сигурно е така но има и други гледни точки.Преди шест седем години имах един пасат на 21години.Реших да се отърва от него за 1100 лева и го продадох на един комшия....На следващият ден ми се разсърдиха половината съселяни що не съм го продал на тях....Ти не би си купил 35 годишен хладилник мраз ама има хора дето си купуват.Продал съм три такива кой за 30 кой за 50 кинта.Ти няма да си купиш диван от 1956 но някои си купуват....За кварталите на София сме на едно мнение сигурен съм че и за панелата е същото.Панелите не са върха на строителството но са по добри от новото в това съм категоричен.Аз панела нямам никога не съм имал и никога не съм живял в такава.И нито купувам нито продавам апартаменти в момента...
Но в крайна сметка всеки сам си решава. Щом има хора, готови да кихнат 75К Евро за долупосочения кимизарник в Иван Вазов и да си го обитават щастливо и да смятат, че са сключили добра сделка - халал да им е.Never underestimate the predictability of stupidity
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеНе съм казал нищо обидно за майка ти не подскачай и бъди благодарен че е направила жената нещо за теб.Който има овце ги чака който няма злобее и си мисли че като напише някоя глупост ще стане значим..Явно много си голям в собствените си очи..Ма не пречиш
Не си запознат със статуса на жилищата ми.
Считам подмятанията ти за най-малкото просташко неуместни.
Че няма да се извиниш е ясно, освен да ти тегля една майна и да ти пресека дискусията..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеТи говори само за майка си и за своята тоалетна. Съобразявай се, не си на село пред портата да чакаш офцете.
Ако ще дискутираш, споменавай само и единствено собствената си майка!!!!!!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеДа може да се каже че не съм строителен инженер но повечето ми приятели и роднини са такива.Та от тях знам за какво става дума.По времето на бума дори си продаваха работниците ден за ден на принципа днес ми тябват петима зидари ето ти двеста кинта отделно тяхната надница.Всички мъже от Глогово Галата и Градешница от овчари станаха строители арматуристи кофражисти ел теници параджии водопроводчици.Една такава бригада построи къща на един познат който сега си признава че е сгрешил като ги е послушал да сложи по малко желязо...Сега си бие главата ама е късно въпреки че го предупреждавах да ги изгони...И не се присмивай на външна тоалетна която не си виждал щото мое се окаже по скъпа от панелката на майка ти
Ако ще дискутираш, споменавай само и единствено собствената си майка!!!!!!!!!!!
Коментар
Коментар