IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покупка на "панелка" - струва ли си?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Крукси
    Крукси ти явно бъркаш хубавата опаковка с качеството.Няма смисъл да продължавам след като твърдиш че сирене направено от палмово масло и незнайни химически комбинации е по добро от истинското.Ти ми твърдиш че вносното месо от животни хранени с трупни остатъци пълно с антибиотици е по вкусно от това на животни хранени с царевица жито и слънчоглед?Новото строителство е пълен боклук и конструктивно негодно.Моли се само чичо Рихтер да не се сети къде е София.Тогава ще видиш негодните панелки какво могат.Ти явно бъркаш шареното и новото с качественото и сигурното.Днес цимента е некачествен и няма необходимата якост желязото и то същото да не фоворим колко е икономисано?Кирливата пвц дограма била по хубава от двукатната дървена айде бе?А твърденията ти че в панелките живеят лоши хора а в новото интелигентни е просто безумие.Жалко не вярвах че толкова лесно мое да си съсипеш името градено с години.Единствено си прав че в София такова животно елитен квартал няма
    Бате Пешо, а ти защо мислиш, че при соца животните са ги хранели с царевица, жито и слънчоглед? Че сиренето е било само от мляко? Че панелите са правени от качествен бетон? Че трудоваците не са спестявали арматура и цимент, за да ги вложат в строежа на вилата на някой генерал?
    Социализъм и качество са две несъвместими понятия, Бате Пешо. Какъв е смисълът да произвеждаш качествени стоки, като при тоталния дефицит и некачествените се разграбват като топъл хляб? И, моля те, не излизай с БДС - БДС го имаше само на книга, никой нищо не спазваше. Ако се спазваше, 3/4 от продукцията щеше да е директно за брак. Да не говорим какво качество гарантира БДС - по БДС примерно за по-бързо панелите се "сваряваха" с монтирана вече дограма?!?!
    За панелите - ми то си е очевидно, че в тях останаха да живеят само мизерници и бедняци. Всичко читаво избяга. Едно 90% от панеляците са си де факто гета. Това е факт, независимо харесва ли ни или не.
    Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

• Ако съм в Горна Джумая-купувам!!!

Коментар

• Покупка на цветен телевизор Рубин с токоизправител -- струва ли си?

"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
          Може би единствено южната и източната част на града са някак си по-неселянизирани от останалите северен и западен. Но във всички квартали- всякакви хора.
          Той чичо Рихтер се сети за Софето и Перник наскоро и се видя, че панелна сграда пострадала няма. Само стари къщи.
          А все едно Крукси да ми каже да пия "Савой" вместо в момента "Бриллиантовая корона", водка все още с качествен контрол от държавата и лично от др. Лукашенко.
          Навремето нито една панелка не се издаваше без да премине през качествен контрол и то много строг. Наскоро след като се нанесохме в първата , баща ми описа много дребни забележки, заради които ни върнаха към 1000лв. Цялата тристайка струваше 12.
          Хиляда пъти по-добре да инвестирам в двустайка в люлин 5 на среден етаж, като нищо чудно при добър пазарлък да постигна и 10-12% годишна доходност!
          Това за имот който ще изкара мин. 60 години /за 60 години няма паднала нито една панелка, колкото и да им е мъчно на някои/ си е СУПЕРИНВЕСТИЦИЯ!
          Лордов и в източните и в южните квартали са все същите цървули като в северните и западните.Не се лъжи.А Рихтер се сети за Перник за София не е.Моли се да не се сети.6.5 ще такова мамата на столицата и село че стане столица.

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнение
            Покупка на Москвич -- струва ли си?

Точно този модел не се котира, ама през 90-те изселниците направиха луди пари от модел 403, колкото и да не ти се вярва. Тази здрава /по легендата направена от немски каски/ машина се продаваше по 7000 талера бройката! в съседна Турция.

Коментар

• Покупка на Москвич -- струва ли си?

"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                Крукси
                Крукси ти явно бъркаш хубавата опаковка с качеството.Няма смисъл да продължавам след като твърдиш че сирене направено от палмово масло и незнайни химически комбинации е по добро от истинското.Ти ми твърдиш че вносното месо от животни хранени с трупни остатъци пълно с антибиотици е по вкусно от това на животни хранени с царевица жито и слънчоглед?Новото строителство е пълен боклук и конструктивно негодно.Моли се само чичо Рихтер да не се сети къде е София.Тогава ще видиш негодните панелки какво могат.Ти явно бъркаш шареното и новото с качественото и сигурното.Днес цимента е некачествен и няма необходимата якост желязото и то същото да не фоворим колко е икономисано?Кирливата пвц дограма била по хубава от двукатната дървена айде бе?А твърденията ти че в панелките живеят лоши хора а в новото интелигентни е просто безумие.Жалко не вярвах че толкова лесно мое да си съсипеш името градено с години.Единствено си прав че в София такова животно елитен квартал няма
                Може би единствено южната и източната част на града са някак си по-неселянизирани от останалите северен и западен. Но във всички квартали- всякакви хора.
                Той чичо Рихтер се сети за Софето и Перник наскоро и се видя, че панелна сграда пострадала няма. Само стари къщи.
                А все едно Крукси да ми каже да пия "Савой" вместо в момента "Бриллиантовая корона", водка все още с качествен контрол от държавата и лично от др. Лукашенко.
                Навремето нито една панелка не се издаваше без да премине през качествен контрол и то много строг. Наскоро след като се нанесохме в първата , баща ми описа много дребни забележки, заради които ни върнаха към 1000лв. Цялата тристайка струваше 12.
                Хиляда пъти по-добре да инвестирам в двустайка в люлин 5 на среден етаж, като нищо чудно при добър пазарлък да постигна и 10-12% годишна доходност!
                Това за имот който ще изкара мин. 60 години /за 60 години няма паднала нито една панелка, колкото и да им е мъчно на някои/ си е СУПЕРИНВЕСТИЦИЯ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнение
                  Според мен новото строителство е несравнимо по-качествено от панеляка. А също и хранителните продукти, дрехите и т.н.
                  Имал съм "удоволствието" по време на соца да ходя на бригада в ЖП завода в София и в консервния комбинат в Плевен. Е няма такава мизерия и такива боклуци, дори един младеж на 16 години можеше да види с просто око, че това не са никакви заводи, а просто места, в които едни хора се намират на работа и получават по едни 200 лева, а продукцията - кучета я яли, никой не се интересуваше.
                  Крукси

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                    Ами радвам се , че имаш много имоти, ама след като не се занимаваш с тях с цел печалба, не мисля, че е редно да пишеш приказки на едро.
                    За лигата не съм ви фен, ама защо се държиш така авторитарно и не дадеш шанс на 2012?
                    не ти пиша приказки на едро, а собственото си мнение, което в случая е безпристрастно - нито искам да купувам, нито да продавам имот, така че реално не ме брига пазара, макар че ми е по-добре да расте, но съм реалист и знам, че към момента не е особено реално.
                    А за полкича - ами не си е внесъл парите, а всички други са го направили. И не съм авторитарен, просто администрирам лигата и очаквам всички да спазват правилата й.
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      уф, бре лорде, немЪ-немЪ и току се пръкнеш и ти. Казвал съм ти го и преди - сигурно имам повече имоти от теб, но ги имам, само защото предците ми са ги набавили, а аз като готованец ги позлвам или пък не ги ползвам. Съжалявам, че не купих земя едно време, макар да усещах силния ръст там, но предпочетох акцийките, които разпродадох към януари-май 2008, закупих физическо златце и нов имот за живеене и до там. Не ти казвам къде да си вложиш парите - където искаш там ги слагай и ти желая успех, казвам ти, че аз не бих си вложил спекулативните пари в имот, просто защото не виждам смисъл да го правя. Дори депозит в банка е по-добрата алтернатива и към момента.
                      А за фентъзи лигата не бери грижа - там си имаме вече един всезнайко, достатъчен ни е
                      Ами радвам се , че имаш много имоти, ама след като не се занимаваш с тях с цел печалба, не мисля, че е редно да пишеш приказки на едро.
                      За лигата не съм ви фен, ама защо се държиш така авторитарно и не дадеш шанс на 2012?

Коментар

• уф, бре лорде, немЪ-немЪ и току се пръкнеш и ти. Казвал съм ти го и преди - сигурно имам повече имоти от теб, но ги имам, само защото предците ми са ги набавили, а аз като готованец ги позлвам или пък не ги ползвам. Съжалявам, че не купих земя едно време, макар да усещах силния ръст там, но предпочетох акцийките, които разпродадох към януари-май 2008, закупих физическо златце и нов имот за живеене и до там. Не ти казвам къде да си вложиш парите - където искаш там ги слагай и ти желая успех, казвам ти, че аз не бих си вложил спекулативните пари в имот, просто защото не виждам смисъл да го правя. Дори депозит в банка е по-добрата алтернатива и към момента.
                        А за фентъзи лигата не бери грижа - там си имаме вече един всезнайко, достатъчен ни е

Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                        Аааа, изплю ли камъчето пиле шарено?!
                        Значи, че според теб ако имота е лоша инвестиция като цяло нищо не ти пречи да оплюеш конкретен тип строителство без никакви аргументи. Както правилно посочи единн съфорумец като имота е НЕинвестиция, кажете кое е? В частност кажи кое е инвестиция бе! Фентъзи футболната лига ли що ли?
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          ясно, живееш в някой от БОДК-тата - тогава е разбираемо, макар че за мен е малко странно да живееш в блок с населението на средно голямо село, което води със себе си и подобни обноски
                          За инвестициите си казах думата, но всеки знае себе си, както казват, така че мога само да ти пожелая успех, аз пари в тули и битон не бих загробил, освен ако не е за живеене.
                          Аааа, изплю ли камъчето пиле шарено?!
                          Значи, че според теб ако имота е лоша инвестиция като цяло нищо не ти пречи да оплюеш конкретен тип строителство без никакви аргументи. Както правилно посочи единн съфорумец като имота е НЕинвестиция, кажете кое е? В частност кажи кое е инвестиция бе! Фентъзи футболната лига ли що ли?

Коментар

• ясно, живееш в някой от БОДК-тата - тогава е разбираемо, макар че за мен е малко странно да живееш в блок с населението на средно голямо село, което води със себе си и подобни обноски
                            За инвестициите си казах думата, но всеки знае себе си, както казват, така че мога само да ти пожелая успех, аз пари в тули и битон не бих загробил, освен ако не е за живеене.
                            Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                            Ако ще си мерим съседите... в съседния апартамент е действащ министър, един етаж под мен - бивш шеф на митниците, по други етажи - чуждестранни дипломати и т.н. Всички сме приятни и добре възпитани И единият асансьор пак не работеше сутринта... но ще го оправят до няколко часа предполагам. И?
                            Но понеже говорим за инвестиции - апартамент като моя дава по-малък доход спрямо сумарния от 3-4 по-малки апартамента. Ако търся къде да инвестирам Х лв. за максимална печалба, определено ще предпочета втория вариант.

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                              Виж ти... за мен има огромно значение, ако е за собствено жилище.

ПП - но все пак за собственото субективността е позволена
                              Ми... понеже над 20 години съм живял в мега-хипер-ултра-топ елитния квартал Докторски паметник (родителите ми до ден-днешен си живеят там), смея да твърдя, че това е чудесно място за разходки, мотаене и сърбане на кафе, но кошмарно за живеене. Мързи ме за N-ти път да изброявам защо, ако теб не те мързи, потърси старите ми постове, там е подробно описано. Аз лично никога не бих се върнал да живея там.
                              Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

• Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнение
                                Моля :-)
                                ...За мен много по-важна е самата сграда, а вече дали ще е в Люлин или Лозенец, няма чак такова значение...
                                Виж ти... за мен има огромно значение, ако е за собствено жилище.

ПП - но все пак за собственото субективността е позволена
                                Last edited by tea_cup; 09.09.2013, 13:36.

Коментар

Working...
                                X