IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покупка на "панелка" - струва ли си?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Но си прав Чичо, че, панелката е корава като METALLICA!
    Новото е рохко яйце като Village People

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Не само вибриран но и парен......
      Бургия sds+, да се заостри от една дупка 20 см.....? Няма нужда от коментар...И Лорда даже ще ме разбере...
      Да бе, Чичка разбрах ти намека, толкова съм тъп, че дори аз ще те разбера.
      Sds шилата ги ползвам за всякакви къртачи, но Hilti са все още машините и стандарта с които работя, колкото и да са старомодни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        И.Панелките са в пъти по добри от новото.Панелите са правени в заводи и са от вибриран бетон.А за големината на помещенията и разпределението няма какво да говорим.Ти си много заблуден.Вярвай си и си живей в твоя свят няма да ти преча
        Не само вибриран но и парен......
        Бургия sds+, да се заостри от една дупка 20 см.....? Няма нужда от коментар...И Лорда даже ще ме разбере...

Коментар

• Първоначално изпратено от plamex Разгледай мнение
          Винаги, стига да се дава стабилно под наем!
          Абсолютно вярно! Те и затова не се правят вече, щото са по-изгодни за купувача, не за продавача. Друго си е да купиш от евтините гръцки тухли, евтиния турски бетон и украинска арматура и да смяташ печалба от 100% нагоре, като възхваляваш че било тула. Аз лично съм изпробвал здравината на бетона при панелките и при новото. Всеки занимаващ се с паспортизация на сгради ще потвърди, че бетона в панелката е като диамант сравнен с варовик при новото...

Коментар

• Винаги, стига да се дава стабилно под наем!
            Предоставяме списъци на акционери от АД, събираме пакети-акции от малки акционери.

Коментар

• Първоначално изпратено от fant0mas Разгледай мнение
              За мен инвестицията, покупката или както искате го наречете на панелка е абсолютна недомислица. Не искам да обяснявам разликите между тухлата и панелката и всичко, което ме кара да съм напълно убеден в мнението си.
              Ето едно любопитно четиво за любителите на панелките - http://www.bulgarianproperties.bg/st...siya-4846.html
              E, как да го приемем- като чиста предубеденост! НЕ ИСКАЛ да обяснявя, ами няма какво просто, ти в линка към статията си дал най-добрата реклама за този тип строителство!

Коментар

• За мен инвестицията, покупката или както искате го наречете на панелка е абсолютна недомислица. Не искам да обяснявам разликите между тухлата и панелката и всичко, което ме кара да съм напълно убеден в мнението си.

Ето едно любопитно четиво за любителите на панелките - http://www.bulgarianproperties.bg/st...siya-4846.html

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                  На етап едно си - четене, след това ще се ужасиш, че няма откъде да си купиш нормална храна, поне не от масовите маркети. Разходите ти за храна ще се качат поне 2 пъти.
                  Вече няма да копаеме и да ореме!!!
                  Ша праиме ГМО-та,ша пръскаме хербециди,фунгициди,инсектициди-каза агрономът!!

Айде бе.С това ,а с онова ,а с минтифари ,а!!
                  Нема да стане-каза каруцарят!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение
                    . .. жена ми се побърква да чете колко Е-та има на опаковките, че да вземе с по малко ако изобщо е възможно
                    На етап едно си - четене, след това ще се ужасиш, че няма откъде да си купиш нормална храна, поне не от масовите маркети. Разходите ти за храна ще се качат поне 2 пъти.

Коментар

Крукси моля те спри.Идея си нямаш какви простотии си написал.Аз не мисля аз знам как се хранеха животните щото баща ми и целия му род са селяни земеделци.Животните по онова време се отглеждаха в ТКЗС.През деня ги изкарваха на паша а като се приберат вечер ги хранеха със силаж зърно царевица ечемик овес.Друга по малка част хората отглеждаха в дворовете си у дома беше пълно с животни.Давахме и жито царевица ечемик.На работещ член от семейството се полагаха по 4 декара царевица.Лятото събирахме сено.А сиренето и кашкавала се правеха от мляко.Може да са хитрували и да са го разреждали с вода в те ке зе то но това не е вредно просто килограм сирене ще се получи вместо от 7 литра от 8.Днес обаче е военна тайна какво има в така наречените млечни деликатеси щото това не е сирене.За саламите няма да говорим.А какви кебапчета и кюфтета имаше какви кърначета.Това сегашното просто е несравним боклук.Крукси ти явно по онова време не си бил роден щото като ти чета глупостите се чудя как въобще можеш да ги натвориш.Комунистическия ток сигурно и той некачествен водата и тя а за парното какво да кажа по времето на комунизма си беше некачествено.Човек трябва да е честен пред себе си и да не се опитва да лъже.
                      И понеже съм бил войник в кеча ще ти кажа че трудоваците арматура не са връзвали нито са вършели някаква отговорна дейност в строителството.Имаше си офицери и цивилни майстори те се занимаваха с отговорните неща.А по онова време никой не смееше да си помисля да не слага бетон и арматура щото контрола беше жесток.А ако си позволиш и те гепят Белене е твое.Днес кой контролира и какво контролира.Панелките са в пъти по добри от новото.Панелите са правени в заводи и са от вибриран бетон.А за големината на помещенията и разпределението няма какво да говорим.Ти си много заблуден.Вярвай си и си живей в твоя свят няма да ти преча
                      …на по горе изредено ( в червено ) съм бил свидетел през първата половина от живота си, подкрепям напълно, … вярно, че беше семпло от към избор и в не привлекателни опаковки но всичко се правеше по истинския начин и бяхме здрави …. А в новите 23 годинки заприличахме на плондири от консумация на ГМО-та, консерванти и т.н. .. жена ми се побърква да чете колко Е-та има на опаковките, че да вземе с по малко ако изобщо е възможно

Коментар

• Първоначално изпратено от GreatApe Разгледай мнение
                        Мойте спомени са, че през 80-те в кравефермите работеха почти само цигани. Кравите масово бяха болни от мастит.
                        И мааха "Провими"!!!Ама в интерес на истината ,сега дереджето е трагично!!!С тия селскостопански заводи на запад и некомпетентни земньоделци у нас ,леле мале!!!

Коментар

• Мойте спомени са, че през 80-те в кравефермите работеха почти само цигани. Кравите масово бяха болни от мастит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнение
                            Бате Пешо, а ти защо мислиш, че при соца животните са ги хранели с царевица, жито и слънчоглед? Че сиренето е било само от мляко? Че панелите са правени от качествен бетон? Че трудоваците не са спестявали арматура и цимент, за да ги вложат в строежа на вилата на някой генерал?
                            Социализъм и качество са две несъвместими понятия, Бате Пешо. Какъв е смисълът да произвеждаш качествени стоки, като при тоталния дефицит и некачествените се разграбват като топъл хляб? И, моля те, не излизай с БДС - БДС го имаше само на книга, никой нищо не спазваше. Ако се спазваше, 3/4 от продукцията щеше да е директно за брак. Да не говорим какво качество гарантира БДС - по БДС примерно за по-бързо панелите се "сваряваха" с монтирана вече дограма?!?!
                            За панелите - ми то си е очевидно, че в тях останаха да живеят само мизерници и бедняци. Всичко читаво избяга. Едно 90% от панеляците са си де факто гета. Това е факт, независимо харесва ли ни или не.
                            Крукси моля те спри.Идея си нямаш какви простотии си написал.Аз не мисля аз знам как се хранеха животните щото баща ми и целия му род са селяни земеделци.Животните по онова време се отглеждаха в ТКЗС.През деня ги изкарваха на паша а като се приберат вечер ги хранеха със силаж зърно царевица ечемик овес.Друга по малка част хората отглеждаха в дворовете си у дома беше пълно с животни.Давахме и жито царевица ечемик.На работещ член от семейството се полагаха по 4 декара царевица.Лятото събирахме сено.А сиренето и кашкавала се правеха от мляко.Може да са хитрували и да са го разреждали с вода в те ке зе то но това не е вредно просто килограм сирене ще се получи вместо от 7 литра от 8.Днес обаче е военна тайна какво има в така наречените млечни деликатеси щото това не е сирене.За саламите няма да говорим.А какви кебапчета и кюфтета имаше какви кърначета.Това сегашното просто е несравним боклук.Крукси ти явно по онова време не си бил роден щото като ти чета глупостите се чудя как въобще можеш да ги натвориш.Комунистическия ток сигурно и той некачествен водата и тя а за парното какво да кажа по времето на комунизма си беше некачествено.Човек трябва да е честен пред себе си и да не се опитва да лъже.
                            И понеже съм бил войник в кеча ще ти кажа че трудоваците арматура не са връзвали нито са вършели някаква отговорна дейност в строителството.Имаше си офицери и цивилни майстори те се занимаваха с отговорните неща.А по онова време никой не смееше да си помисля да не слага бетон и арматура щото контрола беше жесток.А ако си позволиш и те гепят Белене е твое.Днес кой контролира и какво контролира.Панелките са в пъти по добри от новото.Панелите са правени в заводи и са от вибриран бетон.А за големината на помещенията и разпределението няма какво да говорим.Ти си много заблуден.Вярвай си и си живей в твоя свят няма да ти преча

Коментар

Лордов и в източните и в южните квартали са все същите цървули като в северните и западните.Не се лъжи.А Рихтер се сети за Перник за София не е.Моли се да не се сети.6.5 ще такова мамата на столицата и село че стане столица.
                              И 9-та да удари, ще се моля само да съм навън. Имам си къща с парцел която дори да се срути до основи , мога с евентуално обезщетение да си построя нова къща в него.

П.П Крукси какви глупости пише не е истина! Дори не си заслужава труда да му се отговаря

Коментар

• Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнение
                                Бате Пешо, а ти защо мислиш, че при соца животните са ги хранели с царевица, жито и слънчоглед? Че сиренето е било само от мляко? Че панелите са правени от качествен бетон? Че трудоваците не са спестявали арматура и цимент, за да ги вложат в строежа на вилата на някой генерал?
                                Социализъм и качество са две несъвместими понятия, Бате Пешо. Какъв е смисълът да произвеждаш качествени стоки, като при тоталния дефицит и некачествените се разграбват като топъл хляб? И, моля те, не излизай с БДС - БДС го имаше само на книга, никой нищо не спазваше. Ако се спазваше, 3/4 от продукцията щеше да е директно за брак. Да не говорим какво качество гарантира БДС - по БДС примерно за по-бързо панелите се "сваряваха" с монтирана вече дограма?!?!
                                За панелите - ми то си е очевидно, че в тях останаха да живеят само мизерници и бедняци. Всичко читаво избяга. Едно 90% от панеляците са си де факто гета. Това е факт, независимо харесва ли ни или не.
                                Не си напълно прав ,но Пешето е неповторим!!!

Коментар

Working...
                                X