Първоначално изпратено от LANDLORD 31
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на "панелка" - струва ли си?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЛорда и у провинцията имаме панелки бе приятелю.У нащо село нема ама у съседното има.Виждали сме панелки.Та викаш купил панелка щото за друго не стига питам кое е другото?Аз тула строена след 2000г нема да купа никогиш с пръчки да ме бият.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеПростотията им е голяма знаеш ли защо? Дошъл гольо от глибокия прованс - диво село разпръснато на махали от по две-три къщи и купил в големия град панелка, щото от продажбата на дедовите ниви за друго не стига + 70-80% финансиране от банка. След това реве като бременна магарица, че какви съседи имал, че какви орки имало и прочее........дивия пейзан не е свикнал да вижда други хора повече от веднъж седмично просто, това му е проблема. личи им и шофирането и паркирането като араби в пустия и много други индикатори.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеMaни не обръщай внимание на простотията.Аз пък живея в тухлена къща имам и тухлени апартаменти.Мои много близки роднини живеят в панелка построена през1988г.Ми много по топло е от тухлата.А комшиите те просто са плод на случайност.Хора всякакви.Въпроса е държавата да принуди всички да спазват закона.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Аз съм в панелка (това панелка трябва де е обидно, омаловажаващо, вероятно), но ми е определено по-добре от кирпичите (демек тухлените постройки), в които съм живял. Е, комшии са бивш министър, артист, ама на третия етаж кви .... музики праи, мммм
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТи на задължителни медицински прегтледи ходиш ли редовно?Или нещата вече са за специалист????Панелките негодни всижки живеещи в тях са лоши руснаците и всичко руско лошо Запада велик и всичко западно велико там няма болести смърт кражби.Там е рай никой не работи карат ферарита и чукат манекенки и артистки а по закъсалите пианистки и певици
Аз съм в панелка (това панелка трябва де е обидно, омаловажаващо, вероятно), но ми е определено по-добре от кирпичите (демек тухлените постройки), в които съм живял. Е, комшии са бивш министър, артист, ама на третия етаж кви .... музики праи, ммммИ това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ALEX_D_GREAT Разгледай мнениеОсвен комплексари, които нямат търпение да се похвалят с реални или нереални свои имоти, в тази тема гъмжи и от идиоти, които мислят, че ще живеят 1000 години и за които е толкова супер важно какъв бетона, каква тухлата. Споко - каквито и да са - в мнозинството от случаите ще надживеят и вас и децата ви и внуците ви, та и на некой правнуците.
По темата - аз не бих си купил панелка не заради някакви причини свързани със здравина на бетона, топлоизолация, бля, бля, бля, а заради орките, които биха живели около мен. Защото нека си го кажем - едно 90 процента от живеещите в панелки не са желани съседи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gold Разгледай мнениеДъщеря ми си купиха 40 годишна панелка 88 кв.м на 5-ти, последен етаж в кв. Победа, Варна за 30 000 евра, мисля доста изгодно, щото в съседния вход се продаде 68 кв, 2 етаж за 32 000 евра ... явно продавачите са бързали. Обаче блоковете са строени и приемани от гедерейци ... тройна приемателна комисия на качеството и най-вече заварките ... Тя проучи основно въпроса ... Имаше и 20 год панелки, но връзките са вече оголени и ръждясали. Кефи ме техния блок, широко и плавно изкачващо се стълбище, а не стръмно, чудесно кварталче, тихо, зелено ... бадеми, цветя, тикви , хората не са диви и бесни като някъде другаде. Взеха още толкова заем и го обзаведоха по последна дума на джурналите удобно, функционално ... Много хубави 4 стаи ... не му харесвам само тесните тераси ... те южната е вкараха в жилището. Добра изолация, топло.
Гледам някои се изказват много високомерно и неподготвени ... И аз живея в 15 год кооперация, тухла, 106 кв етаж, 25 кв маза, 35 кв таван, по апартамент на етаж, 3 етажа + таванския, кв. Левски ... Но не считам избора им за неудачен
Коментар
-
Освен комплексари, които нямат търпение да се похвалят с реални или нереални свои имоти, в тази тема гъмжи и от идиоти, които мислят, че ще живеят 1000 години и за които е толкова супер важно какъв бетона, каква тухлата. Споко - каквито и да са - в мнозинството от случаите ще надживеят и вас и децата ви и внуците ви, та и на некой правнуците.
По темата - аз не бих си купил панелка не заради някакви причини свързани със здравина на бетона, топлоизолация, бля, бля, бля, а заради орките, които биха живели около мен. Защото нека си го кажем - едно 90 процента от живеещите в панелки не са желани съседи.
Коментар
-
LANDLORD, сигурно най вече имаш предвид SPART, който само ме разсмя ... комплексар - варненец. Той май е морякът - удавник, де го е фанало джолязото вече, както казваше един колега, като илюстрираше със следния пример: Преди години, когато все още 3 инчовите дискети се ползваха масово, един морски минавайки през Лондон купил 200 дискети, с намерение за продажба ... Е тъй си му останали ...
SPART, зле си братче, щом си стигнал само до цветния квартал И аз като студент познавах от Варна само идеалния център. Жена ми има имот срещу общината... А и ти толкова познаваш Аксаково ... преди две години отидох да си взема кайсии от колега ... кеф, но земята и имотите там са скъпи вече.
Затова до няколко месеца сигурно ще продам 63 кв м тухла в Пловдив до панаира и ще си построя една къща на мястото си над Аладжа манастир ... първи ред до ската, успоредно на пътя, точно зад Интернационал по права линия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gold Разгледай мнениеДъщеря ми си купиха 40 годишна панелка 88 кв.м на 5-ти, последен етаж в кв. Победа, Варна за 30 000 евра, мисля доста изгодно, щото в съседния вход се продаде 68 кв, 2 етаж за 32 000 евра ... явно продавачите са бързали. Обаче блоковете са строени и приемани от гедерейци ... тройна приемателна комисия на качеството и най-вече заварките ... Тя проучи основно въпроса ... Имаше и 20 год панелки, но връзките са вече оголени и ръждясали. Кефи ме техния блок, широко и плавно изкачващо се стълбище, а не стръмно, чудесно кварталче, тихо, зелено ... бадеми, цветя, тикви , хората не са диви и бесни като някъде другаде. Взеха още толкова заем и го обзаведоха по последна дума на джурналите удобно, функционално ... Много хубави 4 стаи ... не му харесвам само тесните тераси ... те южната е вкараха в жилището. Добра изолация, топло.
Гледам някои се изказват много високомерно и неподготвени ... И аз живея в 15 год кооперация, тухла, 106 кв етаж, 25 кв маза, 35 кв таван, по апартамент на етаж, 3 етажа + таванския, кв. Левски ... Но не считам избора им за неудачен
Пошли както винаги и никому непотребни, те са кресливи и фалшиви, лъжливи и обратни, дори и в червата.........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gold Разгледай мнение40 годишна панелка 88 кв.м на 5-ти, последен етаж в кв. Победа, Варна за 30 000 евра, мисля доста изгодно....Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Дъщеря ми си купиха 40 годишна панелка 88 кв.м на 5-ти, последен етаж в кв. Победа, Варна за 30 000 евра, мисля доста изгодно, щото в съседния вход се продаде 68 кв, 2 етаж за 32 000 евра ... явно продавачите са бързали. Обаче блоковете са строени и приемани от гедерейци ... тройна приемателна комисия на качеството и най-вече заварките ... Тя проучи основно въпроса ... Имаше и 20 год панелки, но връзките са вече оголени и ръждясали. Кефи ме техния блок, широко и плавно изкачващо се стълбище, а не стръмно, чудесно кварталче, тихо, зелено ... бадеми, цветя, тикви , хората не са диви и бесни като някъде другаде. Взеха още толкова заем и го обзаведоха по последна дума на джурналите удобно, функционално ... Много хубави 4 стаи ... не му харесвам само тесните тераси ... те южната е вкараха в жилището. Добра изолация, топло.
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнениеHILTI старомодни ... ти сериозно ли ? Повечето домашни майстори дупчат с Макита или синия Бош. За такива като мене - Парксайд от Лидл. Ударих 40 дупки по 6х40 в тоя панел и не вдях да има разлика чак такава разлика.
Абе не са старомодни, но се дразня , че само в специализираните магазини продават хилти. Всички останали са на СДС системата!
Друг е въпроса, че моята профи хилти кърти бетона дори на панелките като добре узряло сирене......
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеДа бе, Чичка разбрах ти намека, толкова съм тъп, че дори аз ще те разбера.
Sds шилата ги ползвам за всякакви къртачи, но Hilti са все още машините и стандарта с които работя, колкото и да са старомодни.
Коментар
Коментар