IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покупка на "панелка" - струва ли си?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
    Оф, пак ли форумния идиот в нова тема?
    Глупости, застаряващи арбайтери в стара тема. Вместо да поздравите нас с Притко, като свежи участници чели ФНимателно дискусията, вие...
    имотеца хляб и вода не иска.

Коментар

• Оф, пак ли форумния идиот в нова тема?

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
        според форумното население-правилният термин е Панеляк
        а дали си струва..Не си струваШЕ през 2010-2013 год.. тогава нова тухла се продаваше на 600 Е/кв!
        Сега обаче .."палачинката се обърнА" и вече си струва ,
        лошото е , цените стават все по-високи за панеляк в читав квартал..
        който е изпуснал "питомното" ..ще хване .......
        а и след КТБ става още по-несигурно за потенциалните панелякоКупувачи
        И вЕрно ли - аз продавам в МладоС' само на 1 200 еврака квадрата??
        Да 'дигам ли още??
        Брокерицата ми го говори, че може до 88 888 еврака да ОФЕРИРАМЕ!!

Айде наздраве и на РРРРЪССССТ да е!!
        "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Покупка на "панелка" - струва ли си?

според форумното население-правилният термин е Панеляк

а дали си струва..Не си струваШЕ през 2010-2013 год...

тогава нова тухла се продаваше на 600 Е/кв!

Сега обаче .."палачинката се обърнА" и вече си струва ,
          лошото е , цените стават все по-високи за панеляк в читав квартал..

който е изпуснал "питомното" ..ще хване .......

а и след КТБ става още по-несигурно за потенциалните панелякоКупувачи
          .
          .
          .

Коментар

• Кабинетът прие облекченията в програмата за саниране http://www.investor.bg/bylgariia/451...193836/#193836
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Този ми е идола!

http://www.blitz.bg/news/article/317497

Бъркал е панелите на първите блокове на поляната отпред!

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                Хомогенност не означава само бизнесмени, само служители или само пенсионери, а хора на приблизително един акъл. Едни от най-добрите ми съседи са пенсионери - научни работници, бивши служители и т.н.
                Остави ме мен, но питай петима полицаи за това къде ги викат най-рядко - това по отношение на битовата престъпност.
                По въпроса за паркирането - съм за въвеждането на някакъв ред в целия град, въпреки, че аз лично нямам проблем с паркирането. Явлението "семейство с четири коли и гараж, превърнат в офис\магазин\клошарник" трябва да намери някакво решение.
                Това пък за еднаквия акъл направо изби рибата в искъро!
                Малко на доводите за богати квартали в София ми прилича като на неолайнарите доводите за растеж на икономиката в Ирландия или Литва....смешници

Коментар

• Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнение
                  Не знам защо си решил, че на ниво "квартал" нещата са хомогенни. Няма такова нещо по една много проста причина - във всички квартали в София, дори в т. нар. "елитни", живеят всякакви хора - от богати реститути и бизнесмени през обикновени служители и работници до пияници, безделници, дилърчета и пенсионери. То затова понятието "елитен квартал" в София е безумие...
                  Хомогенност не означава само бизнесмени, само служители или само пенсионери, а хора на приблизително един акъл. Едни от най-добрите ми съседи са пенсионери - научни работници, бивши служители и т.н.
                  Остави ме мен, но питай петима полицаи за това къде ги викат най-рядко - това по отношение на битовата престъпност.
                  По въпроса за паркирането - съм за въвеждането на някакъв ред в целия град, въпреки, че аз лично нямам проблем с паркирането. Явлението "семейство с четири коли и гараж, превърнат в офис\магазин\клошарник" трябва да намери някакво решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                    Изчерпателен беше, благодаря за усилието, което си направил.
                    Според мен освен апартамента си сменил и квартала. Моето мнение е, че на тези неща трябва да се гледа малко по-мащабно - не толкова на хората само от входа, колкото на това какви преобладават в квартала. Защото дори в един вход ново строителство няма как всички обитатели да са хомогенни - ще има такива с обезщетение, такива, които са продали 1-2 ниви на село и са дошли в София, и такива, които са от София, но с ипотеки... всякакви хора с всякакви схващания за лично пространство, поддръжка на имуществото и отговорност към общото. Докато на ниво квартал нещата изглеждат по-балансирани - все пак хората се гледат едни други, децата им ходят заедно на градина или играят в градинката и т.н. Искам да кажа, че няма смисъл да се отделя рязко типа строителство от заобикалящата го среда - колко може да е хубаво и най-хубавото ново блокче, ако човек не смее да си остави детското столче в колата, за да не я разбият?
                    Не знам защо си решил, че на ниво "квартал" нещата са хомогенни. Няма такова нещо по една много проста причина - във всички квартали в София, дори в т. нар. "елитни", живеят всякакви хора - от богати реститути и бизнесмени през обикновени служители и работници до пияници, безделници, дилърчета и пенсионери. То затова понятието "елитен квартал" в София е безумие - в ултра гъзарския Докторски паметник сградите са на по 70-80 години, а голямата част от населяващите ги са пенсионери с мизерни доходи - за какъв елит изобщо може да иде реч? Същото е и в центъра, Лозенец и прочие нарочени за елитни и луксозни места. Хората се гледат един друг колкото да цъкат с език и да говорят зад гърба на по-заможните, а децата им ходят в училища и градини, пръснати из целия град.
                    Относно колите - отдавна съм казал, че имот без гараж не е имот. И като казвам "гараж", имам предвид наистина гараж - с 4 стени, покрив и врата с ключ, а не кален вътрешен двор с 3 места, които се заемат по правилото "кой превари, той завари" и са обект на непрестанни караници между съседите. Каква полза да живееш в "елитния" център/Лозенец/Докторски паметник, като вечер обикаляш с колата по 30 минути, докато намериш място на 3 преки от вас и сутрин отиваш със свито сърце да видиш дали някой не ти е огънал чистачките, отпрал страничните огледала или надраскал боята, защото си спрял на "неговото" място? Или просто банда наркоманчета са събрали касетофоните на всички коли в улицата, за да имат за поредната доза?
                    Проблемът с паркирането в София е голям и ще става все по-тежък. Неслучайно сериозно се обсъждат планове да се въведе платено паркиране в целия град и според мен това рано или късно ще се случи.
                    Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                      Голяма! Maйка ми е от Радомир и в центъра на града имаме парцел с две малки къщи с по три стаи. На 16км. от Радомир имам триетажна прогимназия, както и 15дка ЗЗ в района....След 10 дни е събора на Радомир. Ще конкурираме Брезник тази година, където затварят града за събора и се налюлват до припадък. Отново ще строим Република!
                      У Радомир пият ли вода?Случайно земята ти да е в село Дрен?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        Toгава каква ти е връзката с Радомир?
                        Голяма! Maйка ми е от Радомир и в центъра на града имаме парцел с две малки къщи с по три стаи. На 16км. от Радомир имам триетажна прогимназия, както и 15дка ЗЗ в района....След 10 дни е събора на Радомир. Ще конкурираме Брезник тази година, където затварят града за събора и се налюлват до припадък. Отново ще строим Република!

Коментар

ХА, бате Пешо, че аз съм роден в Шейново! Първите ми спомени като малък около 4-5 годишен е, че ме гледаше баба ми в кв. Факултета. Дядо ми беше родом от битоля.....
                          Toгава каква ти е връзката с Радомир?

Коментар

Лорда от колко годин си у София?
                            ХА, бате Пешо, че аз съм роден в Шейново! Първите ми спомени като малък около 4-5 годишен е, че ме гледаше баба ми в кв. Факултета. Дядо ми беше родом от битоля.....

Коментар

Как защо, дошъл от някоя паланка, продал нивята на дедо си. Колко мислиш им е взел? Едва стигат за 10-20% самоучастие. Квартала където живея е пълно с диви новодомци от този сорт. Познавам ги прекрасно. И те мен откакто пратих паяка на десетина 15г. таратайки които считаха за право да паркират пред гаража ми.
                              Що се отнася до кирпича така е! В една моя стара къща която е тухлена в приземния етаж все едно, че имам естествен климатик.
                              Лорда от колко годин си у София?

Коментар

Аз пак не разбрах защо парите са му стигнали само за панелка а не мое си купи друго.Та предполагам за тула говориш.Е аз нямам панелка имам тули.И мое ти кажа че тулата е по зле от панеляка.А най ми е гот у дома в хамбара кирпич 70 сантима лятос хлад зиме топло.Зимъска ще сложа термометър да видя колко е температурата при овцете и кравите.Според мен не пада под 15 градуса ама ще проверя
                                Как защо, дошъл от някоя паланка, продал нивята на дедо си. Колко мислиш им е взел? Едва стигат за 10-20% самоучастие. Квартала където живея е пълно с диви новодомци от този сорт. Познавам ги прекрасно. И те мен откакто пратих паяка на десетина 15г. таратайки които считаха за право да паркират пред гаража ми.
                                Що се отнася до кирпича така е! В една моя стара къща която е тухлена в приземния етаж все едно, че имам естествен климатик.

Коментар

Working...
                                X