Първоначално изпратено от sevdo2000
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на "панелка" - струва ли си?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнениеЛееееееееко си се объркАл - не работя в кол център и съм от София, от турбо-мега-хипер гъзарския, елитен и скъп Докторски паметник, който е пълна дупка, както неведнъж съм писал тука. Нагледал съм се и на панелки, и на ЕПК-та, и на "качествено ново" в калищата на Манастирски ливади, и на "луксозни" затворени комплекси. Наслушал съм се на брокерски лакърдии за перфектно разпределение (хол с преход към две спални), просторни помещения (25 квадрата хол с бокс и 10 квадрата спалня) и страхотна локация (сграда до гара Подуене се рекламира като "уют в сърцето на София"). Наблюдавал съм с интерес как през 2004-2008-а уж интелигентни хора се загробват за цял живот с 30-годишни ипотеки с фантастични лихви за невероятни дупки на колосални цени. Та така... Никой не може да ме убеди, че панелното и ЕПК строителство от соца става за нещо, нито че сграда в средата на нищото може да е елитна, нито че жилище в порутена 80-годишна кооперация в центъра, пълна с бабички, е добра инвестиция.
2004-2005 цените бяха ОК, - 370-420 евро квадрата, тогава кой купил - не го мисли.
а ако някой се е набил в калните ливади си е негова грижа, не е теорема.
като гледам ти сам не знаеш какво искаш - да не се стягаш за терминал 2? )
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениепанелолюбителите не са чували явно за качествено строителство или просто е кисело пустото грозде.
та за обща култура отворете на атрекс сайта, да видите има ли качествено или панела е върха на технологията.
пп за себе си казвам, че не бих инвестирал в покупка на панелено жилище.
и да, въпреки носталгията мина сезона на отделната кухня, за това и хората ги местят по усвоени тераси.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеей, като дойде некой от населените места в страната и като го вземат на работа в кол център в софия и става най-големия разбирачNever underestimate the predictability of stupidity
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеКачествено сново троителство има само в няколко брокерски празни кратуни.А някои гледат циганските шарени фасади и си мислят че като е прясно боядисано е качествено.Иди на който и да е сстроеж и виж работниците па тогава говори
гледал съм им и строежите, повечето работници са бели.
а вашите прехвалени панели не ги ли строяха цигани и помаци от СВ?
Коментар
-
Надявам се до месец да пусна обява за продажба на панел 120 м2, 4 стаи, две усвоени тераси и три сервизни помещения ( мазето не го броя ). Напълно санирана и до спирка на метрото...С обзавеждане....Оценка по 6 балната система - 5,4 ...........800Е на м2....
Подробности на лични....за брокери, засега не !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениепанелолюбителите не са чували явно за качествено строителство или просто е кисело пустото грозде.
та за обща култура отворете на атрекс сайта, да видите има ли качествено или панела е върха на технологията.
и да, въпреки носталгията мина сезона на отделната кухня, за това и хората ги местят по усвоени тераси.
Коментар
-
панелолюбителите не са чували явно за качествено строителство или просто е кисело пустото грозде.
и да, въпреки носталгията мина сезона на отделната кухня, за това и хората ги местят по усвоени тераси.Last edited by ratten; 23.08.2016, 11:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнениеБате Пешо, имах преди години една колежка от вашия край - Плевен. Продаде два двустайни панелни в Плевен, за да събере половината сума за тристаен панелен в Младост 4. Остатъкът - ипотека за 20 години с 10% лихва.
Е те това е масовият случай.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеKрукси интересно ми е тоя дето се е видял с малко пари откъде се е видял с тях и къде бяга.Панелните комплекси са в пъти по добре от новите коптори из Витошките блата и ливаде.А провинциалистите какъо ги наричаш отдавна отсвириха София
Е те това е масовият случай.Never underestimate the predictability of stupidity
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнениеКъде са тия хубави райони с панеляци в София, че нещо не се сещам? Не че в София принципно има хубави райони, но тия с панелките са си чиста проба гета. А обитателите на самите панеляци са в общия случай турбо мизерници, който се е видял с малко повечко парици, моментално бяга, а на негово място застъпва някой провинциалист, продал де що има имоти из страната и нагрухал се с ипотека, за да събере с мъка нужната за бетонния кенеф сума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнениеКъде са тия хубави райони с панеляци в София, че нещо не се сещам? Не че в София принципно има хубави райони, но тия с панелките са си чиста проба гета. А обитателите на самите панеляци са в общия случай турбо мизерници, който се е видял с малко повечко парици, моментално бяга, а на негово място застъпва някой провинциалист, продал де що има имоти из страната и нагрухал се с ипотека, за да събере с мъка нужната за бетонния кенеф сума.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от minerals Разгледай мнениеАбсолютно си прав! Това е като някои марки коли - някои им падат цените веднага щом ги купиш, други и на 10 години държат цени. Но, впрочем, не мислите ли, че все пак по-добре панелка в хубав район, отколкото тухла в отвратителен?Never underestimate the predictability of stupidity
Коментар
Коментар