IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покупка на "панелка" - струва ли си?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от minerals Разгледай мнение
    И двата варианта не стават...
    Но смятам, че кочината се оправя, а локацията няма как
    Mного ми е интересно как една спалня от девет десет квадрата на хубава локация може да се оправи и да стане 15-16 колкото е нормално.Или един хол бокс от 25 квадрата да се оправи на отделна кухня и хол.Ще ми бъде много любопитно да науча

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
      Mи тогава си купи кочина в баровски квартал
      И двата варианта не стават...
      Но смятам, че кочината се оправя, а локацията няма как

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
        В моментa сaнирaм пaнелни сгрaди. Определено тези нa около 30 г. сa срaвнително добре. Но беднотията на живущите е очевидна....видях потресаваща мизерия. Рядкост е прилично за живеене жилище, а лукс не видях. Каквото и да се говори, гета са тия сгради. Аз не бих купил подобно нещо, особено в провинцията.
        A в новото строителство из ливадите и блатата под витоша богаташ до богаташа.А вътре едни апартаменти мани мани един лукс едни баровци.Да не говорим че за две стайчета са дали по 10000евра и са теглили по 60-70000 евра кредити....
        Last edited by power grid; 21.08.2016, 20:52.

Коментар

• В моментa сaнирaм пaнелни сгрaди. Определено тези нa около 30 г. сa срaвнително добре. Но беднотията на живущите е очевидна....видях потресаваща мизерия. Рядкост е прилично за живеене жилище, а лукс не видях. Каквото и да се говори, гета са тия сгради. Аз не бих купил подобно нещо, особено в провинцията.
          Last edited by darkside; 21.08.2016, 18:49.
          Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
            До тук в темата бяха разгледани няколко аспекта:
            1. Панелките били грозни, ами погледнете някои сгради дори на 5 години как има черни следи като от манган по стари водопади.
            2.Панелките имали кратък срок на живот. Това е абсолютна глупост, много от тях ще надживеят всички пишещи тук.
            3. В панелките живеят хора с нисък социален статус. А какво ще кажете за Вальо Михов, семейството на Преслава, Жан Виденов, Катя Николова и много други известни личности? Това съждение е твърде плоско и наивно.
            4.Панелните жилища се намират в гета. Отново пълна глупост, панелните жилища са разположени в комплекси с добре изградена инфраструктура и са с добро разположение и квадратури на помещенията.
            Изводи: Срещу панелките пишат или строители на които им пречат или такива които не могат да си позволят никакво жилище, дори панелно
            Ми аз имам два тухлени но нямам нищо против панелките.Навремето не ги харесвах заради малките кухни но типа строителство няма нищо общо с размера на кухните.Според мен на панелките това е един голем недостатък.И да си призная не съм виждал панелка с кухня и трапезария отделно.Според мен панелките ще надживеят новите коптори с които осраха София

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              +1

Само изпусна, че и аз живея в панелка....
              Имам 3, ако е добър господ догодина още една

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
                1. Панелките били грозни, ами погледнете някои сгради дори на 5 години как има черни следи като от манган по стари водопади.
                2.Панелките имали кратък срок на живот. Това е абсолютна глупост, много от тях ще надживеят всички пишещи тук.
                3. В панелките живеят хора с нисък социален статус. А какво ще кажете за Вальо Михов, семейството на Преслава, Жан Виденов, Катя Николова и много други известни личности? Това съждение е твърде плоско и наивно.
                4.Панелните жилища се намират в гета. Отново пълна глупост, панелните жилища са разположени в комплекси с добре изградена инфраструктура и са с добро разположение и квадратури на помещенията.
                Изводи: Срещу панелките пишат или строители на които им пречат или такива които не могат да си позволят никакво жилище, дори панелно:)
                +1

Само изпусна, че и аз живея в панелка....

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar_SD Разгледай мнение
                  Това още повече подкрепя идеята за панелките, тъй като там разположение и големина на стаите е доста добро
                  Изводи: Срещу панелките пишат или строители на които им пречат или такива които не могат да си позволят никакво жилище, дори панелно

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                    Нямах предвид мръсно като казах кочина.Броя спални е важен но по важно е колко големи са те.Щото баровските спални са по 10-11 квадрата и вместо гардероби салагат закачалки
                    Това още повече подкрепя идеята за панелките, тъй като там разположение и големина на стаите е доста добро

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                      И кочина да е, може да светне. Обаче локацията няма как.
                      Първо локация, после квадратура\брой спални или кой каквото гледа и му е важно. Всичко друго е поправимо.
                      Нямах предвид мръсно като казах кочина.Броя спални е важен но по важно е колко големи са те.Щото баровските спални са по 10-11 квадрата и вместо гардероби салагат закачалки

Коментар

• И кочина да е, може да светне. Обаче локацията няма как.
                        Първо локация, после квадратура\брой спални или кой каквото гледа и му е важно. Всичко друго е поправимо.

Коментар

• Първоначално изпратено от minerals Разгледай мнение
                          Да, това казвам и аз. Бутиков апартамент в отвратителен квартал защо ми е...
                          Mи тогава си купи кочина в баровски квартал

Коментар

• И аз съм съгласен с това. И между другото ако квартала е добър, и да речем в близост до Студентски град, ще е и добър за живеене и за инвестиция, тъй като студентите винаги ще търсят квартири. Все пак там има достатъчно на брой университети.

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                              Зависи дали е за лично ползване или за друго.
                              За мен за живеене кварталът, средата са най-важни. Като знам къде искам, все ще намеря и това жилище, което искам или мога да си позволя.
                              За даване под наем е друго - винаги ще има студенти, работници, бежанци, които да гледат цената, а не дали има детска площадка пред входа.
                              Да, това казвам и аз. Бутиков апартамент в отвратителен квартал защо ми е...

Коментар

• Зависи дали е за лично ползване или за друго.
                                За мен за живеене кварталът, средата са най-важни. Като знам къде искам, все ще намеря и това жилище, което искам или мога да си позволя.
                                За даване под наем е друго - винаги ще има студенти, работници, бежанци, които да гледат цената, а не дали има детска площадка пред входа.

Коментар

Working...
                                X