Първоначално изпратено от minerals
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на "панелка" - струва ли си?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеMи тогава си купи кочина в баровски квартал
Но смятам, че кочината се оправя, а локацията няма как
Коментар
-
Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнениеВ моментa сaнирaм пaнелни сгрaди. Определено тези нa около 30 г. сa срaвнително добре. Но беднотията на живущите е очевидна....видях потресаваща мизерия. Рядкост е прилично за живеене жилище, а лукс не видях. Каквото и да се говори, гета са тия сгради. Аз не бих купил подобно нещо, особено в провинцията.Last edited by power grid; 21.08.2016, 20:52.
Коментар
-
В моментa сaнирaм пaнелни сгрaди. Определено тези нa около 30 г. сa срaвнително добре. Но беднотията на живущите е очевидна....видях потресаваща мизерия. Рядкост е прилично за живеене жилище, а лукс не видях. Каквото и да се говори, гета са тия сгради. Аз не бих купил подобно нещо, особено в провинцията.Last edited by darkside; 21.08.2016, 18:49.Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеДо тук в темата бяха разгледани няколко аспекта:
1. Панелките били грозни, ами погледнете някои сгради дори на 5 години как има черни следи като от манган по стари водопади.
2.Панелките имали кратък срок на живот. Това е абсолютна глупост, много от тях ще надживеят всички пишещи тук.
3. В панелките живеят хора с нисък социален статус. А какво ще кажете за Вальо Михов, семейството на Преслава, Жан Виденов, Катя Николова и много други известни личности? Това съждение е твърде плоско и наивно.
4.Панелните жилища се намират в гета. Отново пълна глупост, панелните жилища са разположени в комплекси с добре изградена инфраструктура и са с добро разположение и квадратури на помещенията.
Изводи: Срещу панелките пишат или строители на които им пречат или такива които не могат да си позволят никакво жилище, дори панелно
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение+1
Само изпусна, че и аз живея в панелка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеДо тук в темата бяха разгледани няколко аспекта:
1. Панелките били грозни, ами погледнете някои сгради дори на 5 години как има черни следи като от манган по стари водопади.
2.Панелките имали кратък срок на живот. Това е абсолютна глупост, много от тях ще надживеят всички пишещи тук.
3. В панелките живеят хора с нисък социален статус. А какво ще кажете за Вальо Михов, семейството на Преслава, Жан Виденов, Катя Николова и много други известни личности? Това съждение е твърде плоско и наивно.
4.Панелните жилища се намират в гета. Отново пълна глупост, панелните жилища са разположени в комплекси с добре изградена инфраструктура и са с добро разположение и квадратури на помещенията.
Изводи: Срещу панелките пишат или строители на които им пречат или такива които не могат да си позволят никакво жилище, дори панелно:)
Само изпусна, че и аз живея в панелка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dimitar_SD Разгледай мнениеТова още повече подкрепя идеята за панелките, тъй като там разположение и големина на стаите е доста добро
Изводи: Срещу панелките пишат или строители на които им пречат или такива които не могат да си позволят никакво жилище, дори панелно
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеНямах предвид мръсно като казах кочина.Броя спални е важен но по важно е колко големи са те.Щото баровските спални са по 10-11 квадрата и вместо гардероби салагат закачалки
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеИ кочина да е, може да светне. Обаче локацията няма как.
Първо локация, после квадратура\брой спални или кой каквото гледа и му е важно. Всичко друго е поправимо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от minerals Разгледай мнениеДа, това казвам и аз. Бутиков апартамент в отвратителен квартал защо ми е...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеЗависи дали е за лично ползване или за друго.
За мен за живеене кварталът, средата са най-важни. Като знам къде искам, все ще намеря и това жилище, което искам или мога да си позволя.
За даване под наем е друго - винаги ще има студенти, работници, бежанци, които да гледат цената, а не дали има детска площадка пред входа.
Коментар
-
Зависи дали е за лично ползване или за друго.
За мен за живеене кварталът, средата са най-важни. Като знам къде искам, все ще намеря и това жилище, което искам или мога да си позволя.
За даване под наем е друго - винаги ще има студенти, работници, бежанци, които да гледат цената, а не дали има детска площадка пред входа.
Коментар
Коментар