Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на "панелка" - струва ли си?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеО на голи приказки съм се наслушал показвай документите че оня от кашониерата се крие и от време на време се изпуща.Първо акта за раждане да видим кой къде е роден.Стиска ли ти
Коментар
-
Темата е дали си струва покупката на партамент и при това панелка. По тази логика можете да започнете тема дали си струва да се застреляте, да се удавите, да се метнете от някой мост или в някоя пропаст, да се обесите, да си направите сепуко...
Баси и въпроса струвала ли си панелката. Питам се дали има има живи същества освен скотове които биха отговорили с ДА?
Аз тука в Албена се назлъндисвам на вили които имат частична морска панорама, а те какво ги вълнува? А гледките от панел към съседния панел ли са? Да гледаш как съществуват други скотове?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнениеПоддържайте добрия тон и прекратете личните нападки. Никак не ми се иска да взимам мерки, но ако се наложи- ще го направя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнениеТе това е обида от класа. Логически безпричинна, но пък иначе страхотна. Ще слага той бай си Пеша в игнора, ама ха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнениеДа, добре - брокита ми рекламират панеляк. Има си хас да кажат - не купувайте, скапани са - и да изтърват комисиона от 1999 Евро минимум.
Бахти смешките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеДобре им го каза! Опиши сега какво е да се живее в плетеняк... Кирпичена колиба
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениероден съм тук.
самочувствие демонстрира, който го няма.
нали не си ме чул да се хваля къде живея или колко изкарвам, защото ти изтъкваш тия неща.
ето и сега стандарта ти бил 100 пъти....та ти дори не знаеш моя
ако бях жалко брокерче, може и да ти изллезеше сметката със земата, която имаш...ама не съм. и в тая връзка искаш ли да сметнем колко ти струва земята в плевен?
на ангро ти давам 4-та категория, макар да вярвам повече да е средно 6-та. по 500лв декара....колко декара казваш имаш? 100, 200...та то и за една панела няма бре?
я виж, да не е това твоя парцел ))
http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...46901293112196
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеhttps://homeagent.bg/blog/panelnite-jilishta-sofia/
Панелните сгради - накратко - заблуди и предимства. Защо не видях 100% -ви недостатъци?
Нямам панел. Не съм за панелите, но се опитвам да поставя нещата без предубеждения за или против.
Бахти смешките.Never underestimate the predictability of stupidity
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениедесет брокерски живота.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеТова ще е чест за мен.Щото да се спори с хора които смятат себе си за компетентни от последна истанция по всякакви въпроси е тъпо да се комуникира.Аз не живея и не притежавам панелка набий си го в главата най накрая.И не обиждам собствениците на такива сгради и живеещите в тях.Но и няма как да харесам холбокс 25 квадрата та ако ще и в двора на министерския съвет да е
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеДокато не съм отишъл в игнора да ти отговоря и аз.Когато съм се разхождал из София ти може ни не си бил проектиран.Самочувствието е повече от покритието.Това е характерно за хора дошли на 30 години в София и станали впоследствие голяма работа.Точно заради такива съм напуснал София и живея на село.Това не пречи стандарта ми да е 100 пъти по голям от твоя.Само земята която имам струва повече отколкото ти мое да изкараш за десет брокерски живота.
самочувствие демонстрира, който го няма.
нали не си ме чул да се хваля къде живея или колко изкарвам, защото ти изтъкваш тия неща.
ето и сега стандарта ти бил 100 пъти....та ти дори не знаеш моя
ако бях жалко брокерче, може и да ти изллезеше сметката със земата, която имаш...ама не съм. и в тая връзка искаш ли да сметнем колко ти струва земята в плевен?
на ангро ти давам 4-та категория, макар да вярвам повече да е средно 6-та. по 500лв декара....колко декара казваш имаш? 100, 200...та то и за една панела няма бре?
я виж, да не е това твоя парцел ))
http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...46901293112196
Коментар
-
Първоначално изпратено от sevdo2000Значи, като човек живял почти целия си смислен живот досега (включително и 5 години в студентско общежитие в Студ. град), в панелно жилище, доста от роднините, познати и допълнително свързано с работата ми общуване с такива сгради, включително и с проектанти-изпълнители до последно на такива сгради смело мога да заявя, че не бих си купил ТЕПЪРВА такова жилище. Строителния инженер, който е работил по тези сгради само вдигаше ръце и ми обясняваше как правели връзките между панелите с гола арматура в пресния бетон (и не е вярно че не са работили по тях КЕЧ-а, работеха и виетнамците), когато го питах преди да си купя, че едвам се е отървал от неговите, е аз не го послушах преди години. Брах му ядовете, дори може да се каже, че се разболях покрай него. Може и да греша, но проблемите които има и тепърва ще имат включително и с обитателите, защото година след година им пада капацитета, не мисля че си струва. Това е моята гледна точка, не казвам че всички са така, но поне моите наблюдения, а те са доста обширни (отново казвам в провинцията, за София мисля че са малко по поддържани, поради структурата на населението).
П.П.
Ако както е описано в статията, панелката "падне" след 15 години, и аз съм я купил за 90 хил лв. Защо през това време не съм плащал наем тези пари (имайки впредвид че притежавайки я ще плащам данък, разходи по поддръжка на големи ремонти, транспорт до отдалечена работа от "закотвянето" в даден район и т.н.) Аз не вярвам че ще паднат в буквалния смисъл но до така степен ще се обрушат че освен непривлекателни ще са опасни, започвайки от провинцията, но цените ще се повлекат лавинообразно и в столицата.
Новото може да е шарено но в никакъв случай не е качествено дори напротив опасно е.Един ден ще го разберете.Да не говорим че е пълно с хора теглили огромни кредити и нямащи пари в целия си смислен живот.Купил две стаички и 20 години плаща кредити..Ма кой съм аз да преча на брокерски полюции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеОстави го. Нека ни слага в игнора. Не бил прочел нищо смислено от мен. Не съм излъгал за нищо. Казал съм какво съм купил и на каква цена. Казал съм и че имотите поскъпват. Казал съм и колко купувачи само аз познавам че купиха. Голяма заблуда е да смяташ че всичко ти е ясно и си на вярна пътека. Нищо на този свят не се движи в норми.
А той какво смислено е написал. В половината от случаите припяваше на едни лузъри, завистливи тупани, ташаци и хумор ( това го оценявам). И Лорда го предразположи да разкаже за покупките си. Леко, предпазливо, ей така, загатващо. Защо, нима трябва да се срамуваме от покупките си. Ебати комплексарите ги има, честно!
Коментар
Коментар