Първоначално изпратено от Чифликчия
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на "панелка" - струва ли си?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениети ще покажеш ли НАТУРАЛНИЯ акт за нивите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеМи да видим.
Коментар
-
[QUOTE=Mesoiadess;1060022914]Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХиксигреков, ЗАЩО си ми изтрил мнението, което мисля, че бе достатъчно смислено и важно по темата - дали въобще е добра идея да се инвестира в НИ в момента? Какво ми е на речника? Ще се учим как да пишем ли?[/QUOT
Е ти направо беше изчерпал темата . От там на сетне се губи смисъла от всякакъв диалог , който ние провеждаме тука сега.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
[QUOTE=Императорът;1060022905]Хиксигреков, ЗАЩО си ми изтрил мнението, което мисля, че бе достатъчно смислено и важно по темата - дали въобще е добра идея да се инвестира в НИ в момента? Какво ми е на речника? Ще се учим как да пишем ли?[/QUOT
Е ти направо беше изчерпал темата . От там на сетне се губи смисъла от всякакъв диалог , който ние провеждаме тука сега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХиксигреков, ЗАЩО си ми изтрил мнението, което мисля, че бе достатъчно смислено и важно по темата - дали въобще е добра идея да се инвестира в НИ в момента? Какво ми е на речника? Ще се учим как да пишем ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениестиска ми, но какво ще докажем, като видиш къде съм роден?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнениеБате Пешо, знаеш, че за повечето неща с теб сме на едно мнение, но за панеляка не мога да се съглася. За мен това са антижилища със скандално качество още от построяването си, а през годините с многобройните "подобрения" на сульо и пульо и на практика нулевата поддръжка ситуацията се влошава още повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениекруксчо, май дълго време са го водели брокерите по огледи на панелки, преди да направи сакралната покупка 2012-та - годината на апокалипсисаNever underestimate the predictability of stupidity
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чифликчия Разгледай мнениеТемата е дали си струва покупката на партамент и при това панелка. По тази логика можете да започнете тема дали си струва да се застреляте, да се удавите, да се метнете от някой мост или в някоя пропаст, да се обесите, да си направите сепуко...
Баси и въпроса струвала ли си панелката. Питам се дали има има живи същества освен скотове които биха отговорили с ДА?
Аз тука в Албена се назлъндисвам на вили които имат частична морска панорама, а те какво ги вълнува? А гледките от панел към съседния панел ли са? Да гледаш как съществуват други скотове?
там на тоя сгур водата попива вертикално в почвата 10 см и изчезва ...ама бесните селяни си мислели, че тече на река и им подрива къщата ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеИ аз съм роден в София, но преди имаше друга предпоставка да се считаш софиянец. И двамата ти дядовци да са софиянци. Баща ми е роден в София, а дядо ми по бащина линия е построил къща тук. По майчина съм на 42км. от София.
Това, че повечето ми съученици и съказарменици са в странство също е вярно. София се напълни с диви селтици. Вкараха чалга културата и батките с анаболите.
По-интересно ми е мнението на Крускс за панелките. Той е описал подробно как изглежда панелка, която вероятно не купил. В моята останала единствена панелка са сменени външната врата, вратата за мазето, интеркома, вертикалните щрангове и пощенските кутии. Изцяло са подменени дограмите на стълбищата с ПВЦ. Опаковката със стиропор е частична като почти при всички.
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнениеПрав е човека - като гледам и аз, родените в София живеят предимно зад граница, а тук е селяк до селяка. Досега беше изисквал да му се покаже нотариален акт и точен адрес в Германия, та си е съвсем редно да иска и други документи. Особено пък след заплахата да му осчетоводяваш богатството от ниви.
Това, че повечето ми съученици и съказарменици са в странство също е вярно. София се напълни с диви селтици. Вкараха чалга културата и батките с анаболите.
По-интересно ми е мнението на Крускс за панелките. Той е описал подробно как изглежда панелка, която вероятно не купил. В моята останала единствена панелка са сменени външната врата, вратата за мазето, интеркома, вертикалните щрангове и пощенските кутии. Изцяло са подменени дограмите на стълбищата с ПВЦ. Опаковката със стиропор е частична като почти при всички.Last edited by Babbitt; 23.08.2016, 23:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеКрукси това че не харесваш панеляци не ги прави лоши.Хора различни с различни финансови възможности.Ти поне не се пишеш баровец като разни убитници тука.Never underestimate the predictability of stupidity
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнениеПрав е човека - като гледам и аз, родените в София живеят предимно зад граница, а тук е селяк до селяка. Досега беше изисквал да му се покаже нотариален акт и точен адрес в Германия, та си е съвсем редно да иска и други документи. Особено пък след заплахата да му осчетоводяваш богатството от ниви.
за панелките като говорим, през годините съм си мислил, да взема ли една панелка да я въртя под наем, но така и не се реших
Коментар
Коментар