IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покупка на "панелка" - струва ли си?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Чифликчия Разгледай мнение
    Темата е дали си струва покупката на партамент и при това панелка. По тази логика можете да започнете тема дали си струва да се застреляте, да се удавите, да се метнете от някой мост или в някоя пропаст, да се обесите, да си направите сепуко...

Баси и въпроса струвала ли си панелката. Питам се дали има има живи същества освен скотове които биха отговорили с ДА?

Аз тука в Албена се назлъндисвам на вили които имат частична морска панорама, а те какво ги вълнува? А гледките от панел към съседния панел ли са? Да гледаш как съществуват други скотове?
    ха ха гледката на повече от 50% от панелите е по-добра от на туулите! защото има отстояние и не си на 3 метра от кюлотите на бабата чиято къща са бутнали... за подръжката и цимента няма да повдигам темата пак. да не говорим че 30 годишни асансьори на панеляците надживяха 10 годишнив в кооперациите....

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
      ти ще покажеш ли НАТУРАЛНИЯ акт за нивите?
      Нямам натУрален акт.Дори и нотариалнен нямам.Имам договор за доброволна делба.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
        Ми да видим.
        ти ще покажеш ли НАТУРАЛНИЯ акт за нивите?

Коментар

• [QUOTE=Mesoiadess;1060022914]
          Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Хиксигреков, ЗАЩО си ми изтрил мнението, което мисля, че бе достатъчно смислено и важно по темата - дали въобще е добра идея да се инвестира в НИ в момента? Какво ми е на речника? Ще се учим как да пишем ли?[/QUOT

Е ти направо беше изчерпал темата . От там на сетне се губи смисъла от всякакъв диалог , който ние провеждаме тука сега.
          Защо да съм изчерпал? Казах своето мнение (вярно - подкрепено със солидни доводи) - оттам-нататък всеки си решава.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• [QUOTE=Императорът;1060022905]Хиксигреков, ЗАЩО си ми изтрил мнението, което мисля, че бе достатъчно смислено и важно по темата - дали въобще е добра идея да се инвестира в НИ в момента? Какво ми е на речника? Ще се учим как да пишем ли?[/QUOT

Е ти направо беше изчерпал темата . От там на сетне се губи смисъла от всякакъв диалог , който ние провеждаме тука сега.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Хиксигреков, ЗАЩО си ми изтрил мнението, което мисля, че бе достатъчно смислено и важно по темата - дали въобще е добра идея да се инвестира в НИ в момента? Какво ми е на речника? Ще се учим как да пишем ли?
              Модератори, какво да ги правиш? Обичат си хъхреците по една или друга причина?

Коментар

• Хиксигреков, ЗАЩО си ми изтрил мнението, което мисля, че бе достатъчно смислено и важно по темата - дали въобще е добра идея да се инвестира в НИ в момента? Какво ми е на речника? Ще се учим как да пишем ли?
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

стиска ми, но какво ще докажем, като видиш къде съм роден?
                  Ми да видим.

Коментар

• Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнение
                    Бате Пешо, знаеш, че за повечето неща с теб сме на едно мнение, но за панеляка не мога да се съглася. За мен това са антижилища със скандално качество още от построяването си, а през годините с многобройните "подобрения" на сульо и пульо и на практика нулевата поддръжка ситуацията се влошава още повече.
                    Уважавам меннието ти.

Коментар

круксчо, май дълго време са го водели брокерите по огледи на панелки, преди да направи сакралната покупка 2012-та - годината на апокалипсиса
                      По огледи ходех само на ново. Старото (тухла, ЕПК, панел) вече го бях гледал до втръсване много, много преди това.
                      Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

• Първоначално изпратено от Чифликчия Разгледай мнение
                        Темата е дали си струва покупката на партамент и при това панелка. По тази логика можете да започнете тема дали си струва да се застреляте, да се удавите, да се метнете от някой мост или в някоя пропаст, да се обесите, да си направите сепуко...

Баси и въпроса струвала ли си панелката. Питам се дали има има живи същества освен скотове които биха отговорили с ДА?

Аз тука в Албена се назлъндисвам на вили които имат частична морска панорама, а те какво ги вълнува? А гледките от панел към съседния панел ли са? Да гледаш как съществуват други скотове?
                        и там има съседи.... миналата година съседите в долната вила се бяха сърдили на тъстовете, че водата от мивката и миялната им тече в двора ))
                        там на тоя сгур водата попива вертикално в почвата 10 см и изчезва ...ама бесните селяни си мислели, че тече на река и им подрива къщата ))

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
                          И аз съм роден в София, но преди имаше друга предпоставка да се считаш софиянец. И двамата ти дядовци да са софиянци. Баща ми е роден в София, а дядо ми по бащина линия е построил къща тук. По майчина съм на 42км. от София.
                          Това, че повечето ми съученици и съказарменици са в странство също е вярно. София се напълни с диви селтици. Вкараха чалга културата и батките с анаболите.

По-интересно ми е мнението на Крускс за панелките. Той е описал подробно как изглежда панелка, която вероятно не купил. В моята останала единствена панелка са сменени външната врата, вратата за мазето, интеркома, вертикалните щрангове и пощенските кутии. Изцяло са подменени дограмите на стълбищата с ПВЦ. Опаковката със стиропор е частична като почти при всички.
                          круксчо, май дълго време са го водели брокерите по огледи на панелки, преди да направи сакралната покупка 2012-та - годината на апокалипсиса

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                            Прав е човека - като гледам и аз, родените в София живеят предимно зад граница, а тук е селяк до селяка. Досега беше изисквал да му се покаже нотариален акт и точен адрес в Германия, та си е съвсем редно да иска и други документи. Особено пък след заплахата да му осчетоводяваш богатството от ниви.
                            И аз съм роден в София, но преди имаше друга предпоставка да се считаш софиянец. И двамата ти дядовци да са софиянци. Баща ми е роден в София, а дядо ми по бащина линия е построил къща тук. По майчина съм на 42км. от София.
                            Това, че повечето ми съученици и съказарменици са в странство също е вярно. София се напълни с диви селтици. Вкараха чалга културата и батките с анаболите.

По-интересно ми е мнението на Крускс за панелките. Той е описал подробно как изглежда панелка, която вероятно не купил. В моята останала единствена панелка са сменени външната врата, вратата за мазето, интеркома, вертикалните щрангове и пощенските кутии. Изцяло са подменени дограмите на стълбищата с ПВЦ. Опаковката със стиропор е частична като почти при всички.
                            Last edited by Babbitt; 23.08.2016, 23:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                              Крукси това че не харесваш панеляци не ги прави лоши.Хора различни с различни финансови възможности.Ти поне не се пишеш баровец като разни убитници тука.
                              Бате Пешо, знаеш, че за повечето неща с теб сме на едно мнение, но за панеляка не мога да се съглася. За мен това са антижилища със скандално качество още от построяването си, а през годините с многобройните "подобрения" на сульо и пульо и на практика нулевата поддръжка ситуацията се влошава още повече.
                              Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                                Прав е човека - като гледам и аз, родените в София живеят предимно зад граница, а тук е селяк до селяка. Досега беше изисквал да му се покаже нотариален акт и точен адрес в Германия, та си е съвсем редно да иска и други документи. Особено пък след заплахата да му осчетоводяваш богатството от ниви.
                                такъв си е бай пешето, на анонимни форумни голтаци не вярва, докато не им види акта за раждане или не ги посети на място

за панелките като говорим, през годините съм си мислил, да взема ли една панелка да я въртя под наем, но така и не се реших

Коментар

Working...
                                X