IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оркид Хилс София

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Без да съм спец, но в случая ще се доверя на мнението на един строител: според него при строителството има много мокри процеси, а итонга е много хигроскопичен, поне българския. И тази влага остава дълго в материала, като после излиза с години.

Съответно тази фирма не ползваше никъде итонг.

Колкото до мухъла, и тухлен да е апартаментът, ако има ефект на аквариума от дограмата, особено ако стъклопакетите не са нещо по-качествени, мухъл пак си има...
    Last edited by stdmv; 07.09.2010, 22:48.

Коментар

• Темата май стана "тва реклама ли е или не".

За тези които постнаха смислени мнения за итонга благодаря. Материал който изисква много прицизност при хидроизолацията май не е за БГ.

А за тея дето реват че е реклама, ами мълчете си да не вдигате темата нагоре.
      То май стана "Хитрата сврака с ....."

Коментар

• Първоначално изпратено от NeZnamiPitam Разгледай мнение
        Човекът съвсем ясно пита дали някой познава строителя и дали може да се разчита че изолацията ще е на ниво. Ясно казва и защо пита , а именно - Външни стени с Итонг без добра изолация са рецепта за големи ядове.

Че има хора които се опитват да прокарват "скрити" реклами е ясно, но малко прекалявате с мнителността...
        Без да се заяждам и без да претендирам за познания в технологията на строителството, но чуя ли външни стени, че дори и вътрешни/преградни, с Итонг - бягам мноооого далече. Все ми е едно каква е изолацията.
        Щом инвеститорът си е позволил да строи с Итонг, то той е направил компромиси на още много места в строежа.
        Аз съм вече доста зрял/стар за Итонг.

Коментар

• Човекът съвсем ясно пита дали някой познава строителя и дали може да се разчита че изолацията ще е на ниво. Ясно казва и защо пита , а именно - Външни стени с Итонг без добра изолация са рецепта за големи ядове.

Че има хора които се опитват да прокарват "скрити" реклами е ясно, но малко прекалявате с мнителността...

Коментар

• Първоначално изпратено от NeZnamiPitam Разгледай мнение
            да, определено е реклама да изразиш съмнение относно качеството на изпълнение на изолацията, предвид спецификата на итонга.

Реклама е и да си скептично настроен колко оправдана е таксата за подръжка и дали ще получиш адекватен продукт с/у парите си....

Явно не само мечките , но и някой хора са налазени от мишки....
            А ти му виж първия пост:

Здравейте,
            някой има ли информация за комплекса Оркид Хилс София(Студ. Град).
            Интересувам се най-вече от мнения относно качеството на изпълнение, но ще съм благодарен на всякъква информация относно комплекса и строителя.
            Официалната информация от сайта им съм я проверил.
            Благодаря предварително

Какво ми се интересува за качеството, съвсем невинно, като знае с какво е строен комплекса? Чуди се как са редени Итонгите ли?
            Май цената на поддръжката е важна.....

П.П. И не сме налазени от мишки - ние сме добрите стари лалугери.
            Last edited by anon6706; 07.09.2010, 19:40.

Коментар

• да, определено е реклама да изразиш съмнение относно качеството на изпълнение на изолацията, предвид спецификата на итонга.

Реклама е и да си скептично настроен колко оправдана е таксата за подръжка и дали ще получиш адекватен продукт с/у парите си....

Явно не само мечките , но и някой хора са налазени от мишки....

Коментар

• Първоначално изпратено от martial Разгледай мнение
                Таксата за подръжка е близо лев на квадрат на месец.
                Въпроса е дали си струва, казват че включва поддържане на градината която е доста голяма и жива охрана на комплекса.(това го знам от един оглед на купен апартамент който се препродава)

Това което ме притеснява е че е строено с Итонг.Не че имам нещо против материала, но при недобра хидроизолация съм чувал за доста проблеми с влага и мухъл, затова и питам ако някой има инфо за тях.
                Поддръжка vs. Итонг - Ето това се казва майсторлък в ПиАра. Българинът не се плаши от псевдотухли, но виж - поддръжката ВЕЧЕ (тези дни) е сериозна работа. Прави са някои да те обвиняват в скрита реклама.

Коментар

• Извинявам се за спам-а , но......
                  наистина аман от "специалисти"...

Каква точно реклама е да потърсиш мнение за даден комплекс/строител?

Някой мечки май бая ги хапят мишките.... ако нямате мнение по въпроса поне не замърсявайте !

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                    Зa балъци ли ни вземаш ?
                    [QUOTE=meche_cveti93;1136148....това се вижда от 3400 километра ....[QUOTE]

Коментар

Аман от специалисти. Не може ли наистина да се интересувам от апартаментите и да питам за качеството и за репутацията на строителя.
                      Че правиш реклама , правиш реклама....това се вижда от 3400 километра ....
                      в икономически форум да търсиш съвети за зидаро мазачески услуги е смешно..... по скоро за АЕЦ Белене и Козлодуй ще получиш повече информация за здравината на 4 блок примерно....
                      А за това , което те интересува.... отиваш на място и питаш .... намираш стари сгради направени от тази фирма и питаш наематели и собственици.. иначе е вдигане на темата на видно място и безплатна реклама прочетена от хилядите нерегистрирани читатели на Инвестора...

Коментар

Аман от специалисти. Не може ли наистина да се интересувам от апартаментите и да питам за качеството и за репутацията на строителя.
                        Зa балъци ли ни вземаш ?
                        Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                          това ми мирише на реклама...
                          ако така се продаваха имоти...ехе..тук всяква втора тема щеше да е за някой закъсал с реализацията комплекс.

Коментар

• това ми мирише на реклама...
                            ако така се продаваха имоти...ехе..тук всяква втора тема щеше да е за някой закъсал с реализацията комплекс.
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Май още нямат акт 16, поради някаква причина? Вертикалната планировка на комлекса е много елементарна, ужас. Иначе не изглеждат зле отблизо блокчетата Локацийката е готина
                              Според мен това, че са с Итонг, не е проблем.
                              Наскоро имах работа в района и ги разглеждах, но май почти никой не живее там още.

Коментар

• Първоначално изпратено от pancho Разгледай мнение
                                всичко е ок.,но лошото е че таксата за поддръжка е 900 лв.годишно за двустаен.на колко продават сега?
                                Утре ще говоря с тях за цените. От една агенция ги рекламираха на 740е, но ще говоря директно с тях.

Под всичко е ок, и качеството ли имаш предвид?
                                Last edited by martial; 07.09.2010, 00:09.

Коментар

Working...
                                X