IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оркид Хилс София

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от martial Разгледай мнение
    Таксата за подръжка е близо лев на квадрат на месец.
    Въпроса е дали струва, казват че включва поддържане на градината която е доста голяма и жива охрана на комплекса.

Това което ме притеснява е че е строено с Итонг.Не че имам нещо против материала, но при недобра хидроизолация съм чувал за доста проблеми с влага и мухъл, затова и питам ако някой има инфо за тях.
    С комплекса не съм запознат, но от YTONG бягай далече. Независимо дали самo контурните греди на сградата или цели стени са от YTONG просто забрави. Материала е добър, но не е за жилищни сгради, а за производствени, защото се строи евтино и бързо.
    Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• щом са евреи значи са същите!Ако услугите им са като при колите, мерси, нема нужда!

Коментар

• Таксата за подръжка е близо лев на квадрат на месец.
        Въпроса е дали си струва, казват че включва поддържане на градината която е доста голяма и жива охрана на комплекса.(това го знам от един оглед на купен апартамент който се препродава)

Това което ме притеснява е че е строено с Итонг.Не че имам нещо против материала, но при недобра хидроизолация съм чувал за доста проблеми с влага и мухъл, затова и питам ако някой има инфо за тях.
        Last edited by martial; 07.09.2010, 00:06.

Коментар

• Тея Оркид имат ли нечто обчто с вносителите на Порсче за БГ?
          Last edited by mibova; 06.09.2010, 23:47.

Коментар

• Ако са същите които строят във Варна до завод Дружба и в квартал Възраждане, то за сега строят бързо, поне на външен вид с някакво качество (не, че разбирам), всичко за сега е тухла, бетон и някакви готови панели от бетон (поне тоя до завод Дружба), изпълнител на строителството е Костурков, фирмата (инвеститор) е еврейска - Orchid Developments Group (листват се на алтернативния сегмент на Лондонска фондова борса), дава малки надценки на брокерите, за това си продават жилищата сами.

ПС: До обекта има едни страхотни златни възможности за печалба.....
            Last edited by Jay Gould; 07.09.2010, 21:52.
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Безсрамници, оцапахте България с грозните си строежи. Дано, никой не купи от вас.
              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• всичко е ок.,но лошото е че таксата за поддръжка е 900 лв.годишно за двустаен.на колко продават сега?
                Last edited by mibova; 06.09.2010, 23:35.

Коментар

• сигурно е говорил с тях и са му казали да продължавате да пишете теми с рекламна цел с профили регистрирани специално за тази цел.
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• говори ли с тях,и какво ти казаха?

Коментар

• Оркид Хилс София

Здравейте,
                      някой има ли информация за комплекса Оркид Хилс София(Студ. Град).
                      Интересувам се най-вече от мнения относно качеството на изпълнение, но ще съм благодарен на всякъква информация относно комплекса и строителя.
                      Официалната информация от сайта им съм я проверил.
                      Благодаря предварително.
                    Working...
                    X