Първоначално изпратено от martial
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оркид Хилс София
Collapse
X
-
Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
-
Таксата за подръжка е близо лев на квадрат на месец.
Въпроса е дали си струва, казват че включва поддържане на градината която е доста голяма и жива охрана на комплекса.(това го знам от един оглед на купен апартамент който се препродава)
Това което ме притеснява е че е строено с Итонг.Не че имам нещо против материала, но при недобра хидроизолация съм чувал за доста проблеми с влага и мухъл, затова и питам ако някой има инфо за тях.Last edited by martial; 07.09.2010, 00:06.
Коментар
-
Тея Оркид имат ли нечто обчто с вносителите на Порсче за БГ?Last edited by mibova; 06.09.2010, 23:47.
Коментар
-
Ако са същите които строят във Варна до завод Дружба и в квартал Възраждане, то за сега строят бързо, поне на външен вид с някакво качество (не, че разбирам), всичко за сега е тухла, бетон и някакви готови панели от бетон (поне тоя до завод Дружба), изпълнител на строителството е Костурков, фирмата (инвеститор) е еврейска - Orchid Developments Group (листват се на алтернативния сегмент на Лондонска фондова борса), дава малки надценки на брокерите, за това си продават жилищата сами.
ПС: До обекта има едни страхотни златни възможности за печалба.....Last edited by Jay Gould; 07.09.2010, 21:52.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Оркид Хилс София
Здравейте,
някой има ли информация за комплекса Оркид Хилс София(Студ. Град).
Интересувам се най-вече от мнения относно качеството на изпълнение, но ще съм благодарен на всякъква информация относно комплекса и строителя.
Официалната информация от сайта им съм я проверил.
Благодаря предварително.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар