IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвестиция в земеделска земя

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    ...Да не живееш в Чичо Томовата колиба насред пущинака бре...

Що бе moderastе , ти вилата на сточна гара ли искаш да е ? ...

Другите коментари ти ги пускам "по течението" , но явно вървиш към смяна на първите 2 букви от ника си...

Интересно - как не ти хрумна че хората живеят сред съседи и инфраструктура...сигурно не си го виждал никога

Буквите в ника ми не ги барай по-добре, засега са запазени за друг. Ако те засърби отзад - може и теб да те загрее

Коментар

• ...Да не живееш в Чичо Томовата колиба насред пущинака бре...

Що бе moderastе , ти вилата на сточна гара ли искаш да е ? ...

Другите коментари ти ги пускам "по течението" , но явно вървиш към смяна на първите 2 букви от ника си...

Коментар

Напротив, тази ситуация ме касае най-вече...
        От три страни вилата ми е заобиколена с имоти , които за запустяли и освен огън , друго не ги оправя.
        Практиката по света е различна :
        В САЩ посолството ни има къща в Ню Джърси, която е натрупала огромни глоби, защото тревата е по-висока от 10см.
        Във Великобритания и Европа тревата трябва да се коси всеки месец, а клоните на дърветата да са на 50см от оградата.( така ми се жалват приятели - имали работа по градинките).
        Та пак ли те развеселих ....
        Смешко( защото пак се смееш), тази идея за глоби и комасация беше актуална преди 2000г, когато наистина земята пустееше . Сега под една или друга форма огромна част от качествената земя се обработва и носи отлични доходи.

Направо ме РАЗХИЛИ
        Да не живееш в Чичо Томовата колиба насред пущинака бре

Като те чета - все си мисля че ни със САЩ имаш нещо общо, ни с Великобритания - обаче си се нагълтал с мохабети та дрънкаш. Поне жълта преса си се научил да четеш - туй ти признавам обаче

И пак се смея понеже мерака за комасация е налице отново - и в крайна сметка ще го бъде (защо - е лесно да се предскаже, само трябва да се види кой ни управлява)

Може да си заровиш главата в пясъка - ама на никой не му дреме за това.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosto Разгледай мнение
          А бе чукча, що се включваш въобще? Да, нямам пари и другите нямат. Спи спокойно!
          Аз съм спокоен, а ти си лягай че селяни като тебе трябва да ставате по тъмно - да копате

Коментар

..Сега под една или друга форма огромна част от качествената земя се обработва и носи отлични доходи....
            ....и от 60 и няколко млн декара
            колко горе долу ...........
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Купувам обработваема земеделска земя в района на Ихтиман - селата Черньово, Живково и Боерица.

Коментар

• Първоначално изпратено от moderast Разгледай мнение
                Косто, къф ти е напъна бре? Човека каза ли че ти продава? Каза. Като нямаш пари - стой си в гащите и словесните диарии - на гаргите по браздите ги раздавай
                А бе чукча, що се включваш въобще? Да, нямам пари и другите нямат. Спи спокойно!
                Last edited by Kosto; 10.11.2010, 01:06.

Коментар

• ..Сега под една или друга форма огромна част от качествената земя се обработва и носи отлични доходи....

Коментар

Смешко( защото пак се смееш), тази идея за глоби и комасация беше актуална преди 2000г, когато наистина земята пустееше . Сега под една или друга форма огромна част от качествената земя се обработва и носи отлични доходи.
                    Обработва се малко повече от половината.....
                    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от moderast Разгледай мнение
                      Туй за регулацията дето го пишеш е доста смешно - ама пък и твоя случай не е такъв.
                      Напротив, тази ситуация ме касае най-вече...
                      От три страни вилата ми е заобиколена с имоти , които за запустяли и освен огън , друго не ги оправя.
                      Практиката по света е различна :
                      В САЩ посолството ни има къща в Ню Джърси, която е натрупала огромни глоби, защото тревата е по-висока от 10см.
                      Във Великобритания и Европа тревата трябва да се коси всеки месец, а клоните на дърветата да са на 50см от оградата.( така ми се жалват приятели - имали работа по градинките).

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosto Разгледай мнение
                        Ами айде де продай ми ги, като си такъв ПРОДАВАЧ. Ми и да се смята трябва бе юнак незнаен! Това са цифри за тази година, никой не ти ги гарантира за в бъдеще. Земята ТИ (доколкото е твоя) ми е далеч на мен, и не ми е основно занимание. Не знам има ли кой да я обработва там и на какво ниво са нещата. Или трябва някой да идва от 150 км, .... В голяма част от Добруджа на тази цена земята се продава много бързо. Дали вярваш или не - на кой му пука за твоята вяра ....! Навсякъде има нови зърнобази. Има много хора с всякаква нова техника, предлагащи услуги. Лесно се продава, има посредници, пристанища наблизо вкл. Констанца етс. И въобще: имаш ли нещо да кажеш или ще слюнкоотделяш най-вече? Викаш "вади мангизите" и продаваш , а? Веселяк...

Косто, къф ти е напъна бре? Човека каза ли че ти продава? Каза. Като нямаш пари - стой си в гащите и словесните диарии - на гаргите по браздите ги раздавай

Коментар

Те мераклиите за този данък са повече от китайците...
                          А оранжева революция , искаш ли ???

Иначе аз съм за !!! - 5 лв на декар необработвана земя и 50 лв глоба на година, ако земята е в регулация и не се стопанисва ( писна ми от грозни, треволясали села и квартали)...
                          Туй за регулацията дето го пишеш е доста смешно - ама пък и твоя случай не е такъв. Нивите са си ниви и там наказанията за запустяване са си резонни

Оранжева революция - през крив макарон!
                          По-скоро ще видиш 90лв глоба на декар годишно - за запустели нивя. А че мераклии за този данък ги има - спор няма. Ама преди това другата брада - комасацията, нож с две остриета.

Коментар

• Bertram

Ако те вълнува - около и над 400 лв в карнобатско.

Коментар

• [QUOTE=olimpiec;1159746]Ти ни уби бе "работяга"!Кви цени си измисляш,айде като толкова си отворен да ти продам 600-декара на 500-лева не подлежи на договаряне цената.
                              Last edited by Kosto; 10.11.2010, 00:53.

Коментар

• предварително се извинявам ако въпроса ми е тъп, но насясно ли е някой към момента горе доку за колко пари може да се вземат 100-тина деката (да са накуп!) качествена земеделска земя в Добруджа или Пловдивско?

мерси
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X