IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви са реалните цени на имотите в София?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: Брей, брей, каква реклама, какво чудо

Първоначално изпратено от Zashtontcho
    Първоначално изпратено от Грую Груев
    ...
    В крайна сметка сделката беше сключена при следните параметри - 3 стаен, ново строителство, с акт 16, намира се точно на парк (не до парк или от блока да се вижда парк, а на парк, т.е. построен е на 5 метра от зелените площи на парка) в един от горепосочените квартали, с паркомясто, с мазе, общо 110 квадрата, на 4-ти етаж за общо 85К евро - реална сделка от последните 3 месеца....
    Груюв, къде се намира апартамента, кой беше брокера и кой е строителя? Казвай точния адрес, името на брокера и фирмата строител.
    Макар и изказването ти да е леко подигравателно, а аз съм написал поста просто като пример за реална на сделка на пазара от последните 3 месеца, защото повечето тук си хабите клавиатурите за виртуални покупки/продажби на виртуални цени, ето ти и отговорите:
    - апартамента е в "престижен", по софийските критерии, квартал, в предишния пост съм изброил кои са те, според мен
    - брокито биде разкарано, защото никаква работа не свърши
    - фирмата строител е много голяма и има над 10 сгради построени само в Сф, в случай, че въпросът ти е дали е стабилна фирмата и дали строителството е качествено - да, качествено е, поне за родните стандарти - няма нужда да изправяш стените например.
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Ballomed
      Първоначално изпратено от Viktor_Tzvetanov
      Първоначално изпратено от Пепи
      Реалните цени са 3 -4 пъти годишният доход!!!!!!!

Това е истината , другото е риск да загубиш вложени пари в ипотека

и жилището!;-))

Всеки да си прави изводите за цените на имотите

от нашите годишни възнаграждения!:-)))
      По тази логика и хляба трябва да е 1 стотинка понеже в ЕС може да си кпупят Х хляба с 1 заплата
      Вики, я кажи, колко според теб трябва да е цената на м2 панелен апартамент в краен квартал на София, и също така ново строителство пак в краен квартал. Обясни и защо, стига викал не може къща да е под 100К. Ама може, ама друга може и да е над милион обаче, така че да говорим за м2.
      Зависи колко краен примерно филиповци и тн няма да ги обсъждам за средните квартали панелките трябва да са около 400-500 евра м2 тухлите 600.

Коментар

• Първоначално изпратено от Viktor_Tzvetanov

и жилището!;-))

По тази логика и хляба трябва да е 1 стотинка понеже в ЕС може да си кпупят Х хляба с 1 заплата
        Вики, я кажи, колко според теб трябва да е цената на м2 панелен апартамент в краен квартал на София, и също така ново строителство пак в краен квартал. Обясни и защо, стига викал не може къща да е под 100К. Ама може, ама друга може и да е над милион обаче, така че да говорим за м2.

Коментар

• Цената за жилище в нормалните страни е от 2 до 4 годишни дохода на СЕМЕЙСТВОТО или от 8 до 12 годишни наема.

Коментар

• СМЯЯЯЯЯЯХХХХ .... СТЕГНЕТЕ СЕ ЕЙ

Коментар

• .....

Първоначално изпратено от Viktor_Tzvetanov

и жилището!;-))

хляба не може да е 1 стотинка нито цигарите
              защото се купуват

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи

и жилището!;-))

Коментар

• Re: .....

Първоначално изпратено от kubrat
                  Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq
                  ако бях мангал например директно бих отишъл при строителя да го помоля да ползвам някои апартамент, така или ина4е ще стоят празни с десетилетия
                  аз, ако бях мангал, направо бих се нанесъл- кво ша го питам
                  да отворя ли една тема сега в имоти нет озаглавена "аз ако бях мангал"?

Коментар

• Re: .....

Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq
                    ако бях мангал например директно бих отишъл при строителя да го помоля да ползвам някои апартамент, така или ина4е ще стоят празни с десетилетия
                    аз, ако бях мангал, направо бих се нанесъл- кво ша го питам

Коментар

• Брей, брей, каква реклама, какво чудо

Първоначално изпратено от Грую Груев
                      ...
                      В крайна сметка сделката беше сключена при следните параметри - 3 стаен, ново строителство, с акт 16, намира се точно на парк (не до парк или от блока да се вижда парк, а на парк, т.е. построен е на 5 метра от зелените площи на парка) в един от горепосочените квартали, с паркомясто, с мазе, общо 110 квадрата, на 4-ти етаж за общо 85К евро - реална сделка от последните 3 месеца....
                      Груюв, къде се намира апартамента, кой беше брокера и кой е строителя? Казвай точния адрес, името на брокера и фирмата строител.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи

и жилището!;-))

To хубаво това, ама включваш ли в тази сума печалбите си на бефебе от знакови компании?

Коментар

• .....

Коментар

• факте 4е при тези спекулации в медиите 4е НИ ще се ка4ват, няма реализирани сделки, говори 4е ситуацията е много зле
                            българина е страхливо и глупаво мишле и слуша медиите по принцип, но явно кеша
                            нещо липсва щом няма покупки
                            а според мен голямата истина е 4е и просто няма кои знае колко хора с намерение
                            за покупка

едни купиха по време на експанзията
                            друга голяма 4аст си имат жилище
                            единствените нуждаещи в момента просро4ват ипотеките си със нулев шанс за рефинансиране

за покупка с цел инвестиция изобщо не говориме

Коментар

• Реалните цени са 3 -4 пъти годишният доход!!!!!!!

и жилището!;-))

Коментар

• Първоначално изпратено от assfucker
                                Викторе ето ти един линк да прочетеш и да сравниш с нашите доходи:
                                http://imoti.investor.bg/?cat=122&id=96848

Ако те марзи да четеш ето наи-важното:

Според проучването цената на апартамент в Хонконг е над 10 пъти по-голяма от размера на годишните им доходи, което е най-много от включените в проучването 272 града и имотите там получават рейтинг „крайно недостижими“ заедно с Лондон, Сидни и Ню Йорк.
                                Ама що на мен ми го даваш, не твърдя аз, че цената ще стане 100е/м2

Коментар

Working...
                                X