IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви са реалните цени на имотите в София?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо
    ...Рано или късно старите блокове ще почнат да се събарят.Обитателите им къде ще отидат?...
    Кофти е така да се говори, ама обитателите ще се преселят в Орландовци. Човек с акъл поне за 5 ст, може да преброи колко апартамента има във всеки блок с по 1-2 пенсионера над 60. Децата им или са в чужбина или са вече уредени с апартамент.
    Вече официално има на сайта на НСИ прогнози за населението през следващите 50 години. Изводите - всеки за себе си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Viktor_Tzvetanov
      Първоначално изпратено от Веско
      Първоначално изпратено от Viktor_Tzvetanov
      10 пъти повторихме, че говорим за нормалните квартали, те циганските гета и в пика нямаха цена
      Не знам за вас, ама аз около 700 пъти съм повторил, че в нормалните квартали в петте големи града и там дето има поминък средната цена трудно ще падне под 600-800 евра за чиста жилищна площ. Като казвам трудно, значи при такава ситуация, че вече последната ни грижа ще да е цената на имотя.
      Eми аз за това споря, твърдят ми тука, че цената трябвало да бъде 100евро на м2, което е смехотворно. Но според мен цената на панелите може да стигне до към 400-500 след време.
      Цената на панелите в това им състояние би трябвало да падне и до 200, ако не се санират (не става дума за лепене на фибран) както в Германия. Друг е въпроса, че изцяло въпроса за подръжка на фасада и общи части не е уреден у нас.

Коментар

10 пъти повторихме, че говорим за нормалните квартали, те циганските гета и в пика нямаха цена
        Не знам за вас, ама аз около 700 пъти съм повторил, че в нормалните квартали в петте големи града и там дето има поминък средната цена трудно ще падне под 600-800 евра за чиста жилищна площ. Като казвам трудно, значи при такава ситуация, че вече последната ни грижа ще да е цената на имотя.
        Eми аз за това споря, твърдят ми тука, че цената трябвало да бъде 100евро на м2, което е смехотворно. Но според мен цената на панелите може да стигне до към 400-500 след време.
        Е, то не ти е смехотворно само на тИбя ...

Може ли последното да го разбирам като прогноза, че панелките ще поддържат ценови нива близки ( а може и по-високи от новото строителство ), понеже убедено се заклеймиха нива 400-500 евро/кв.?

П.П. Панелките отдавна станаха "безценни" и затова и 100 евро са им много, ама предвид структурата на жилищния фонд на Софето, когато някой не знае какво е хляб, иди му обяснявай пастите колко хубаво нещо са. Та, затова и панелката се води жилище

Чиърс!

П.П.П. Иначе това за "гетата" ме изкефи тоже.

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско

Коментар

• Викторе откъде е снимката??
            филм на ужасите??

Коментар

Коментар

Честно, мислих си дали къщата в Банишора не се продава за 400 000, ама се радвам, че милионери работещи с размах като теб, посещават западащия ни форум
                мдам такава грешка е по възможна ама доколото съм ги срещал някои откъснати се от реалноста собственици ...Viktor_Tzvetanov я защитаваше тази оферата например... аз нали си те мисля теб за ъпър затова такак агресивно реагирах

днес поне научих колко пари ми трябват за да са ми съседи емира на катар, принца на саудитска арабия и джони холидеи и други световно известни адвокати и бизнесмени (докато форума ни учи на нови неща това говори че е на ниво)

как се вика някои ден може и да стана милионер с такъв размах
                mWPCloud.com

Коментар

Нямате ли си друга работа, че пишете тъпотии и тинейджърски размисли?
                  Цветанов, как да ти отговоря? Тез твойте напъни за разсъждения сме ги разчепкали преди две години поне. Сравнението с автомобил беше някъде 2007-ма, и горе долу резултата беше, че автомобила може да се продаде там където има пазар. Докато двустайния ти в София, ако никой него ще, ще го пуснеш и на цената на 15 годишна Вектра.
                  Докарай някаква нова теза и тогава питай за дискусия.
                  хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахх
                  ти това найстина ли го мислиш хахахахаха
                  Не само че го мисля, но и правя каквото преценя за добре. Да разбирам ли, че даваш 3000 за двустаен тук? Интересни са ми и предложенията на anon и winner

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage
                    Първоначално изпратено от Jimmy
                    Абе чудя се кое от двете да избера, гледам че са практически на една цена ;-)
                    Вие какво ще ме посъветвате?

Това:
                    http://www.imoti.net/-%EF%F0%EE%E4%E...no1317445.html

или това:
                    http://www.moulin.nl/prop_view.php?p=104748

Не ти ли мина през ума, че може и да са сбъркали с една нула? Не коментирам дали е скъпо или "реално".
                    това не бг брокерски сайт.... 40 милиона са много да ги извади някои ...
                    Честно, мислих си дали къщата в Банишора не се продава за 400 000, ама се радвам, че милионери работещи с размах като теб, посещават западащия ни форум

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                      Не само че го мисля, но и правя каквото преценя за добре. Да разбирам ли, че даваш 3000 за двустаен тук? Интересни са ми и предложенията на anon и winner
                      Какво аз?!
                      Да не си останал с впечатление, че съм купувач в нужда?
                      Аз си джиткам по пазарите. Ако има нещо дето да купя евтино и продам с печалба, що да не е и на някое от снимката. Ще се пробвам. Имат ли Акт 16?
                      Не бе, опазил ма господ от грешни характеристики. Аз по повод предния ти пост: Колко Вектри реално струва тоалетна в Белите брези. Останах с впечатление, че се съмняваш. Давам крайни примери, защото ако кажа 20 хиляди, все ще се намери някой експерт да каже че не са 20 ами 15. Истината е че винаги е имало къщи за по няколко хиляди лева, както и за стотици хиляди. А ако купиш евтино не е гаранция за печалба. Винаги има причини за цената.

Коментар

Първоначално изпратено от Jimmy
                        Абе чудя се кое от двете да избера, гледам че са практически на една цена ;-)
                        Вие какво ще ме посъветвате?

Това:
                        http://www.imoti.net/-%EF%F0%EE%E4%E...no1317445.html

или това:
                        http://www.moulin.nl/prop_view.php?p=104748

Не ти ли мина през ума, че може и да са сбъркали с една нула? Не коментирам дали е скъпо или "реално".

това не бг брокерски сайт.... 40 милиона са много да ги извади някои за това ще е непродаваемо освен целия сайт да е неверен ама има оферти за по 20 милиона ти купуват топ локиешън а онова не е (освен тука да е объркано пак с една нула и да е 200)
                        http://www.moulin.nl/prop_view.php?i...6879&mode=list
                        MARNES LA COQUETTE - EXCEPTIONAL PROPERTY. Built in a private and secured grounds surrounded by woods, more than 6 acres (2.4 hectares)of land covered with centuries old trees, lawns and bushes of flowers. There is also a pond with a romantic bridge and water founains. 2 buildings on the property : main house is 900 square meters / 4 apartment units guest house : 400 square meters. Today the immediate neighbors are : an Emir of Qatar, a prince of Saudi Arabia, the rock stars Johnny Hallyday and Hugues Aufray, world known lawyers and businessmen.

та викаш да е 40 милиона без да има такива съседи

ето едно за 7 милиона е много по хубаво отвътре това за 4 и отново е замък

http://www.moulin.nl/prop_view.php?i...6352&mode=list

неискате да повярвате какъв балон имаше в България затова ви се струва нереално...
                        mWPCloud.com

Коментар

Какво аз?!
                          Да не си останал с впечатление, че съм купувач в нужда?
                          Аз си джиткам по пазарите. Ако има нещо дето да купя евтино и продам с печалба, що да не е и на някое от снимката. Ще се пробвам. Имат ли Акт 16?

Коментар

• Първоначално изпратено от yerdna
                            Първоначално изпратено от emos
                            А не е ли по добре вместо да се чудите,да си седнете на задника да изкарате някой лев за да си купите поне по една панелна боксониерка?Или викате то чуденето и мисленето без пари(нещо като демо)а пък другото с парички(нещо като с реална сметчица)
                            Би ли ми обяснил какъв е смисълът да си купи човек панелна боксониера, особено пък ако е семеен, да не говорим с деца?
                            Няма никакъв смисъл,но е по добре отколкото по цял ден да дрънкаш глупости как след 1 година кв.м. в София ще бъде 100лв а може и по евтино или да купуваш замъци по 4000000.Представяш ли си как ще изглежда ВЕКТРОГОЛФА пред замъка.
                            За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Веско ти ме преби с тая снимка :-) Пари да ми дават там не влизам да живея. Силно се съмнявам, че някой от "жителите" на този блок притежава каквато и да е собственост върху имуществото в което се разполага!

Коментар

Нямате ли си друга работа, че пишете тъпотии и тинейджърски размисли?
                                Цветанов, как да ти отговоря? Тез твойте напъни за разсъждения сме ги разчепкали преди две години поне. Сравнението с автомобил беше някъде 2007-ма, и горе долу резултата беше, че автомобила може да се продаде там където има пазар. Докато двустайния ти в София, ако никой него ще, ще го пуснеш и на цената на 15 годишна Вектра.
                                Докарай някаква нова теза и тогава питай за дискусия.
                                хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахх
                                ти това найстина ли го мислиш хахахахаха

Коментар

Working...
                                X