Първоначално изпратено от emos
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви са реалните цени на имотите в София?
Collapse
X
-
harpoon
Първоначално изпратено от emosА не е ли по добре вместо да се чудите,да си седнете на задника да изкарате някой лев за да си купите поне по една панелна боксониерка?Или викате то чуденето и мисленето без пари(нещо като демо)а пък другото с парички(нещо като с реална сметчица)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВескоПървоначално изпратено от winner... ако никой него ще, ще го пуснеш и на цената на 15 годишна Вектра ....
------------
Взех че проверих. Вървят около 1800-2200 лева. И аз на толкоз съм го пуснал имота всъщност. На кв.м. имам предвид.
Ако кажеш дай го под наем също е несериозно, защото ми е писнало от ремонти след наематели.
Коментар
-
Първоначално изпратено от JimmyАбе чудя се кое от двете да избера, гледам че са практически на една цена ;-)
Вие какво ще ме посъветвате?
Това:
http://www.imoti.net/-%EF%F0%EE%E4%E...no1317445.html
или това:
http://www.moulin.nl/prop_view.php?p=104748
Коментар
-
А не е ли по добре вместо да се чудите,да си седнете на задника да изкарате някой лев за да си купите поне по една панелна боксониерка?Или викате то чуденето и мисленето без пари(нещо като демо)а пък другото с парички(нещо като с реална сметчица)За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от JimmyАбе чудя се кое от двете да избера, гледам че са практически на една цена ;-)
Вие какво ще ме посъветвате?
Това:
http://www.imoti.net/-%EF%F0%EE%E4%E...no1317445.html
.................................................. ..........................
" Имотът " е на ул. " Беласица " в карето бул . Христо Ботев " , "Мария -Луиза " ул. Странджа " и ул. " Струга " Къщата е символ на малоумната пост -перестроечна архитектурна мисъл и е зарязана недостроена от поне 5 години .Ул. " Беласица " ( на която се намира обектът ) е реален лунен пейзаж . Когато вали пеша освен на кокили с друго не може да се премине . Лятото прахолякът и мръсотията са в мащабите на Суходол . Миризмата на Централна Гара допълва уюта .....
Допълнителна екстра са рояците мангали -- педали ( от най --различен пол ) , безпризорните селтаци и секва друга двукрака и четирикрака гмеж !Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от winner... ако никой него ще, ще го пуснеш и на цената на 15 годишна Вектра ....
------------
Взех че проверих. Вървят около 1800-2200 лева. И аз на толкоз съм го пуснал имота всъщност. На кв.м. имам предвид.
Ако кажеш дай го под наем също е несериозно, защото ми е писнало от ремонти след наематели.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marketleverageПървоначално изпратено от Viktor_TzvetanovПървоначално изпратено от marketleverageПървоначално изпратено от Viktor_TzvetanovScenery: Countryside
а другото е близо до центъра на СТОЛИЦАТА.
к'во ги сравняваш ?
ще се прецакат тези дето ще купят в франция?
Toilets: 11
All bathrooms: 8
En-suite bathrooms: 8
Bedrooms: 8
Lounge size: 90 m2
Kitchen size: 40 m2
Family room: 100 m2
Wine cellar: 20 m2
Dining room: 40 m2
Library / Study: 25 m2
Аз кво му говоря, той кво обяснява...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Viktor_TzvetanovПървоначално изпратено от marketleverageПървоначално изпратено от Viktor_TzvetanovScenery: Countryside
к'во ги сравняваш ?
Toilets: 11
All bathrooms: 8
En-suite bathrooms: 8
Bedrooms: 8
Lounge size: 90 m2
Kitchen size: 40 m2
Family room: 100 m2
Wine cellar: 20 m2
Dining room: 40 m2
Library / Study: 25 m2
Коментар
-
Първоначално изпратено от JimmyПървоначално изпратено от Viktor_TzvetanovПървоначално изпратено от Jimmyвикаш банишорката да взема, а?
Сега по същество - да, наистина няма база за сравнение, при положение, че някакъв селяк е постороил (или се е сдобил) с някакво ужасно грозно подобие на къща в Банишора, при това недовършено и е решил че ще стане милионер ако го шитне на някой балък
Но понеже си написал "СТОЛИЦА" с главни букви и си обърнал внимание на "Countryside " - явно искаш да ми внушиш, че Софийският квартал Банишора има някакви сериозни предимства като местоположение в сравнение с околнистите на град Тур, Франция. За да пренебрегна някои "дребни" неща като това, че банишорския имот е на земя по малко от декар, а френския - 300 декара, да пренебрегна историческата, култулна, архитектурна, естестическа стойност на един замък от 13-ти век , в сравнение с недорузамението на някой доморасъл недоучил "архитект" и още много други, които всеки може да установи, като прочете подробно офертите.
И понеже си наблегнал на "СТОЛИЦА" - да те попитам пак направо - какво повече ти дава СТОЛИЧНИЯ квартал Банишора , в сравение с Турен, което е съвсем близо до град Тур (виж тук за града : http://www.ligeris.com/tours-en-europe.html ) ?
Не знам дали имаш представа какви са френските пътища, дали знаеш за влаковете TGV (имотът е на 55мин. от Париж с TGV) , дали знаеш как са развити комуникациите във Франция, каква е търговската мрежа , дори и в най- затънтеното село, какви са здравните услуги във Франция, образованието и пр. и пр. .......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Viktor_TzvetanovПървоначално изпратено от Jimmyвикаш банишорката да взема, а?
Сега по същество - да, наистина няма база за сравнение, при положение, че някакъв селяк е постороил (или се е сдобил) с някакво ужасно грозно подобие на къща в Банишора, при това недовършено и е решил че ще стане милионер ако го шитне на някой балък
Но понеже си написал "СТОЛИЦА" с главни букви и си обърнал внимание на "Countryside " - явно искаш да ми внушиш, че Софийският квартал Банишора има някакви сериозни предимства като местоположение в сравнение с околнистите на град Тур, Франция. За да пренебрегна някои "дребни" неща като това, че банишорския имот е на земя по малко от декар, а френския - 300 декара, да пренебрегна историческата, култулна, архитектурна, естестическа стойност на един замък от 13-ти век , в сравнение с недорузамението на някой доморасъл недоучил "архитект" и още много други, които всеки може да установи, като прочете подробно офертите.
И понеже си наблегнал на "СТОЛИЦА" - да те попитам пак направо - какво повече ти дава СТОЛИЧНИЯ квартал Банишора , в сравение с Турен, което е съвсем близо до град Тур (виж тук за града : http://www.ligeris.com/usa/europe.html ) ?
Не знам дали имаш представа какви са френските пътища, дали знаеш за влаковете TGV (имотът е на 55мин. от Париж с TGV) , дали знаеш как са развити комуникациите във Франция, каква е търговската мрежа , дори и в най- затънтеното село, какви са здравните услуги във Франция, образованието и пр. и пр. .......
Don't work hard, work smart!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marketleverageПървоначално изпратено от Viktor_TzvetanovScenery: Countryside
к'во ги сравняваш ?
Коментар
Коментар