IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви са реалните цени на имотите в София?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от emos
    А не е ли по добре вместо да се чудите,да си седнете на задника да изкарате някой лев за да си купите поне по една панелна боксониерка?Или викате то чуденето и мисленето без пари(нещо като демо)а пък другото с парички(нещо като с реална сметчица)
    Ти това ли направи?

Коментар

• Първоначално изпратено от emos
      А не е ли по добре вместо да се чудите,да си седнете на задника да изкарате някой лев за да си купите поне по една панелна боксониерка?Или викате то чуденето и мисленето без пари(нещо като демо)а пък другото с парички(нещо като с реална сметчица)
      Би ли ми обяснил какъв е смисълът да си купи човек панелна боксониера, особено пък ако е семеен, да не говорим с деца?

Коментар

• Време е за нова имотна тема: Колко Вектри реално струва тоалетна в Белите брези.

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско
          Първоначално изпратено от winner
          ... ако никой него ще, ще го пуснеш и на цената на 15 годишна Вектра ....
          Ааа, ето че има какво да се научи във форума. Не ми беше идвало на акъла това. Имам тука въ Варна един излишен имот, пуснал съм го за продаване от една година, ама никой не го ще. Не ми е спешен, но ще взема да видя как вървят 15-годишните Вектри, че да не се мина и да го дам на безценица.
          ------------
          Взех че проверих. Вървят около 1800-2200 лева. И аз на толкоз съм го пуснал имота всъщност. На кв.м. имам предвид.
          Winner, ако си спомняш, преди повече от година заявих във форума, че има едни райони във Варна, дето и да ми подариш апартамент, ще ти благодаря и откажа. Вектрата е взех готов пример от yerdna, верно малко звучи прувеличено ама и иронията ти е излишна. Тази година платих 1300 лева имотни данъци, догодина ще са повече. За софянци туй не са пари, ама за мен са си един месец гладна къща.
          Ако кажеш дай го под наем също е несериозно, защото ми е писнало от ремонти след наематели.
          Не те иронизирам, ясно че е преувеличено с цел експресивност на текста. Аз също не си смятам цената в стари опели. Форумът и без това е пълен с лозунги, така поне е по-забавно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy
            Първоначално изпратено от Viktor_Tzvetanov
            Това е като да сравняваш ЕС класа с порше.
            По-точно - да сравняваш Ферари с Москвич
            Обаче им искат едни и същи пари ....
            Викторе, я кажи ти кога си купувал имоти и ако си, по колко си ги плащал?

Коментар

Абе чудя се кое от двете да избера, гледам че са практически на една цена ;-)
              Вие какво ще ме посъветвате?

Това:
              http://www.imoti.net/-%EF%F0%EE%E4%E...no1317445.html

или това:
              http://www.moulin.nl/prop_view.php?p=104748

Не ти ли мина през ума, че може и да са сбъркали с една нула? Не коментирам дали е скъпо или "реално".

Коментар

• А не е ли по добре вместо да се чудите,да си седнете на задника да изкарате някой лев за да си купите поне по една панелна боксониерка?Или викате то чуденето и мисленето без пари(нещо като демо)а пък другото с парички(нещо като с реална сметчица)
                За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

Абе чудя се кое от двете да избера, гледам че са практически на една цена ;-)
                  Вие какво ще ме посъветвате?

Това:
                  http://www.imoti.net/-%EF%F0%EE%E4%E...no1317445.html

.................................................. ..........................
                  Ха-хааааа-ааа ! Тоя брокер е поредния недвижим олигофрен . Нищо ,че обявата е от преди една година !

" Имотът " е на ул. " Беласица " в карето бул . Христо Ботев " , "Мария -Луиза " ул. Странджа " и ул. " Струга " Къщата е символ на малоумната пост -перестроечна архитектурна мисъл и е зарязана недостроена от поне 5 години .Ул. " Беласица " ( на която се намира обектът ) е реален лунен пейзаж . Когато вали пеша освен на кокили с друго не може да се премине . Лятото прахолякът и мръсотията са в мащабите на Суходол . Миризмата на Централна Гара допълва уюта .....

Допълнителна екстра са рояците мангали -- педали ( от най --различен пол ) , безпризорните селтаци и секва друга двукрака и четирикрака гмеж !
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от winner
                    ... ако никой него ще, ще го пуснеш и на цената на 15 годишна Вектра ....
                    Ааа, ето че има какво да се научи във форума. Не ми беше идвало на акъла това. Имам тука въ Варна един излишен имот, пуснал съм го за продаване от една година, ама никой не го ще. Не ми е спешен, но ще взема да видя как вървят 15-годишните Вектри, че да не се мина и да го дам на безценица.
                    ------------
                    Взех че проверих. Вървят около 1800-2200 лева. И аз на толкоз съм го пуснал имота всъщност. На кв.м. имам предвид.
                    Winner, ако си спомняш, преди повече от година заявих във форума, че има едни райони във Варна, дето и да ми подариш апартамент, ще ти благодаря и откажа. Вектрата е взех готов пример от yerdna, верно малко звучи прувеличено ама и иронията ти е излишна. Тази година платих 1300 лева имотни данъци, догодина ще са повече. За софянци туй не са пари, ама за мен са си един месец гладна къща.
                    Ако кажеш дай го под наем също е несериозно, защото ми е писнало от ремонти след наематели.

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage
                      Първоначално изпратено от marketleverage
                      Scenery: Countryside
                      а другото е близо до центъра на СТОЛИЦАТА.
                      к'во ги сравняваш ?
                      викаш къде по добре е да си гледаш децата в бг столицата в това отколкото в замък в франция

ще се прецакат тези дето ще купят в франция?
                      По твойта логика, то по-добре да гледаш децата си в 1ст във франция пред 3ст в София, аре продавай и бягай там.
                      даи боже всеки му такъв "едностаен"

Toilets: 11
                      All bathrooms: 8
                      En-suite bathrooms: 8
                      Bedrooms: 8
                      Lounge size: 90 m2
                      Kitchen size: 40 m2
                      Family room: 100 m2
                      Wine cellar: 20 m2
                      Dining room: 40 m2
                      Library / Study: 25 m2

Ето тоя е с 2та крака в гореспоменатата група.
                      Аз кво му говоря, той кво обяснява...

Коментар

• Първоначално изпратено от Viktor_Tzvetanov
                        Първоначално изпратено от marketleverage
                        к'во ги сравняваш ?
                        викаш къде по добре е да си гледаш децата в бг столицата в това отколкото в замък в франция

По твойта логика, то по-добре да гледаш децата си в 1ст във франция пред 3ст в София, аре продавай и бягай там.
                        даи боже всеки му такъв "едностаен"

Toilets: 11
                        All bathrooms: 8
                        En-suite bathrooms: 8
                        Bedrooms: 8
                        Lounge size: 90 m2
                        Kitchen size: 40 m2
                        Family room: 100 m2
                        Wine cellar: 20 m2
                        Dining room: 40 m2
                        Library / Study: 25 m2

mWPCloud.com

Коментар

По-точно - да сравняваш Ферари с Москвич
                          Обаче им искат едни и същи пари ....
                          Don't work hard, work smart!

Коментар

Първоначално изпратено от Jimmy
                            викаш банишорката да взема, а?
                            И ти ли се бориш за групата на малоумните, кога съм казал кво трябва да взимаш, казвам, че нямат база за сръвнение.
                            Викторчо, аз лично избягвам да използвам определения за събеседниците си като "малоумен", понеже възпитанието ми е такова, освен това, надявам се, си написал "срЪвнение" не от неграмотност, а защото са близико на клавиатурата клавишите ... ;-)

Сега по същество - да, наистина няма база за сравнение, при положение, че някакъв селяк е постороил (или се е сдобил) с някакво ужасно грозно подобие на къща в Банишора, при това недовършено и е решил че ще стане милионер ако го шитне на някой балък

Но понеже си написал "СТОЛИЦА" с главни букви и си обърнал внимание на "Countryside " - явно искаш да ми внушиш, че Софийският квартал Банишора има някакви сериозни предимства като местоположение в сравнение с околнистите на град Тур, Франция. За да пренебрегна някои "дребни" неща като това, че банишорския имот е на земя по малко от декар, а френския - 300 декара, да пренебрегна историческата, култулна, архитектурна, естестическа стойност на един замък от 13-ти век , в сравнение с недорузамението на някой доморасъл недоучил "архитект" и още много други, които всеки може да установи, като прочете подробно офертите.

И понеже си наблегнал на "СТОЛИЦА" - да те попитам пак направо - какво повече ти дава СТОЛИЧНИЯ квартал Банишора , в сравение с Турен, което е съвсем близо до град Тур (виж тук за града : http://www.ligeris.com/tours-en-europe.html ) ?
                            Не знам дали имаш представа какви са френските пътища, дали знаеш за влаковете TGV (имотът е на 55мин. от Париж с TGV) , дали знаеш как са развити комуникациите във Франция, каква е търговската мрежа , дори и в най- затънтеното село, какви са здравните услуги във Франция, образованието и пр. и пр. .......

Коментар

Първоначално изпратено от Jimmy
                              викаш банишорката да взема, а?
                              И ти ли се бориш за групата на малоумните, кога съм казал кво трябва да взимаш, казвам, че нямат база за сръвнение.
                              Викторчо, аз лично избягвам да използвам определения за събеседниците си като "малоумен", понеже възпитанието ми е такова, освен това, надявам се, си написал "срЪвнение" не от неграмотност, а защото са близико на клавиатурата клавишите ... ;-)

Сега по същество - да, наистина няма база за сравнение, при положение, че някакъв селяк е постороил (или се е сдобил) с някакво ужасно грозно подобие на къща в Банишора, при това недовършено и е решил че ще стане милионер ако го шитне на някой балък

Но понеже си написал "СТОЛИЦА" с главни букви и си обърнал внимание на "Countryside " - явно искаш да ми внушиш, че Софийският квартал Банишора има някакви сериозни предимства като местоположение в сравнение с околнистите на град Тур, Франция. За да пренебрегна някои "дребни" неща като това, че банишорския имот е на земя по малко от декар, а френския - 300 декара, да пренебрегна историческата, култулна, архитектурна, естестическа стойност на един замък от 13-ти век , в сравнение с недорузамението на някой доморасъл недоучил "архитект" и още много други, които всеки може да установи, като прочете подробно офертите.

И понеже си наблегнал на "СТОЛИЦА" - да те попитам пак направо - какво повече ти дава СТОЛИЧНИЯ квартал Банишора , в сравение с Турен, което е съвсем близо до град Тур (виж тук за града : http://www.ligeris.com/usa/europe.html ) ?
                              Не знам дали имаш представа какви са френските пътища, дали знаеш за влаковете TGV (имотът е на 55мин. от Париж с TGV) , дали знаеш как са развити комуникациите във Франция, каква е търговската мрежа , дори и в най- затънтеното село, какви са здравните услуги във Франция, образованието и пр. и пр. .......
                              Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage
                                к'во ги сравняваш ?

Коментар

Working...
                                X